Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Horna @ 2013 05 06, 13:35)
Sakykit,kokio dydzio Happeak marskinelius trumpom rankovem reiktu imti 2.8 m (96 cm)berniukui?Ar jie didinti?

Manau 3-4 m. tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes 1-2 nesiojam su panašiu ūgiu, bet maniskis kudutis smile.gif
Atsakyti
Visureigių dar nėra , sakė bijo ir sakyti ką nors , nes vėluoja ,šią savaite manau vistiek bus biggrin.gif O spalvos tai nežinau, vienodos sakyčiau , net nežinau kokį imčiau jei patiks g.gif
Bus geltonų, mėlynų, šviesiai elektrinių, pilkų ir kakavinių . Jei mėlyna tamsi tai jėga , dar pilkas gerai žiūrisi visada .
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 06, 18:01)
Visureigių dar nėra , sakė bijo ir sakyti ką nors , nes vėluoja ,šią savaite manau vistiek bus  biggrin.gif  O spalvos tai nežinau, vienodos sakyčiau , net nežinau kokį imčiau jei patiks  g.gif
Bus geltonų, mėlynų, šviesiai elektrinių, pilkų ir kakavinių . Jei mėlyna tamsi tai jėga , dar pilkas gerai žiūrisi visada .

Visureigi ir as jei imsiu, tai tik tamsu biggrin.gif Nes savo peckeliui sviesaus schmoll.gif uztenka geltonuju kelniu - nespeju skalbti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 06 gegužės 2013 - 18:06
QUOTE(Hap. @ 2013 05 06, 20:06)
Visureigi ir as jei imsiu, tai tik tamsu biggrin.gif  Nes savo peckeliui sviesaus schmoll.gif  uztenka geltonuju kelniu - nespeju skalbti doh.gif

Tai va, anksčiau visos norėjo spalvų , o kai jų atsirado pasiilgome tamsių biggrin.gif aš ir tik tamsaus noriu savo peckeliui, nors jau nemažas, bet vistiek peckelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 06, 18:21)
Tai va, anksčiau visos norėjo spalvų , o kai jų atsirado pasiilgome tamsių  biggrin.gif aš ir tik tamsaus noriu savo peckeliui, nors jau nemažas, bet vistiek peckelis  doh.gif

Seip spalvos nėra blogai. Bet jos mano akimis per ryškios. Aš labiau mėgstu neutralesnes.
Atsakyti
QUOTE(Horna @ 2013 05 06, 14:35)
Sakykit,kokio dydzio Happeak marskinelius trumpom rankovem reiktu imti 2.8 m (96 cm)berniukui?Ar jie didinti?

Mes su 92cm ugiu nesiojam 3-4m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 05 06, 19:03)
Mes su 92cm ugiu nesiojam 3-4m  smile.gif

Ir jums tie marskineliai neperilgi?
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 05 06, 14:57)
Mes 1-2 nesiojam su panašiu ūgiu, bet maniskis kudutis smile.gif

QUOTE(Jutkė @ 2013 05 06, 19:03)
Mes su 92cm ugiu nesiojam 3-4m  smile.gif

QUOTE(Hap. @ 2013 05 06, 19:12)
Ir jums tie marskineliai neperilgi?

Hm....dabar jau visai pasimeciau g.gif
Atsakyti
As noreciau pilko visureigio, jei ta pilka bus tamsi, bet jei sviesi, kaip pavasario kolekcijos, kad buvo, tai jau per sviesi g.gif Tada gal tamsiai melynas geriau g.gif
Atsakyti
Galiu parasyti 1-2 marškinėlių ilgi ir pečių ploti. Jei jusiskis nėra kudas, jums gal ir didesni geriau.
Atsakyti
Kazkuri cia skundetes, kad Happeakas zadejo kelniu papildyma ir nebebus jo, tai kartoju jau kelinta karta, jei labai norit yra gi ju rasakiloj. Pirkit i sveikata.
Atsakyti