Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Gelonos ir elektrines nesivelia.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 05 07, 14:09)

Atsiprasau, kad as kaip is medzio iskritusi  blush2.gif Brolio kelnes labai veliasi?

biggrin.gif veliasi tik pilkos verysad.gif ...bet aš jas atsinaujinau biggrin.gif , tam kartui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 05 06, 21:47)
Kazkuri cia skundetes, kad Happeakas zadejo kelniu papildyma ir nebebus jo, tai kartoju jau kelinta karta, jei labai norit yra gi ju rasakiloj. Pirkit i sveikata.

Ten tik rašo kad yra, bet jų nėra . Aš "tipo" pirkau biggrin.gif paskambino ir pasakė kad dydžių nebėra ir nebus , bent jau 5-6m.
Papildyta:
QUOTE(Hap. @ 2013 05 07, 14:32)
Visureigiu melyna spalva nebus tamsi, bus ta jurine melyna, kaip mergaiciu suknytes kur yra. O pilka bus tamsi, kaip brolio kelnes ir dzempai, tai pagalvojau, kad toks pilkas butu visai nieko, bet tik ar nenusivels kaip kelnes brolio? g.gif

Vo siaube doh.gif nu būtų JĖGA tamsi pilka, bet jei velsis ? verysad.gif mes prieš kelis sezonus turėjom kakavini ir violetini visureigius, tai žiauriai vėlėsi , tragedija .
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 07, 19:05)
Ten tik rašo kad yra, bet jų nėra . Aš "tipo" pirkau  biggrin.gif  paskambino ir pasakė kad dydžių nebėra ir nebus ,  bent jau 5-6m.

O mes 1-2m dydi tai gavom.
Atsakyti
Mes turim kombi geltona su juoda rankove, bet liepos men grysim i LT, tai bandysiu parduoti. nes niekaip nepriaugame...pries pora dienu matavau, tai klynas zemiau kelenu dar lotuliukas.gif Tai net nezinau, ar veliasi, ar nea-naujas dar biggrin.gif

Net nezinau, ar dabar pirksiu g.gif Patiko Trikotazas Visiems vasarinis kombis trumpom rankovytem ir iki keliuku smile.gif
Atsakyti
Trikotažas Visiems dar neapžiūrėjau , bet kai pirkau pas juos pernai , pasiuvo normaliai , kokybė ir nebloga vsai . Tik labai dydžius nudidino tiek man ,tiek vaikui ,kiek pamenu .
Atsakyti
Ir aš esu pirkusi pas juos, tai patiko smile.gif O dabar sake pradeda siuti jau pagal standartinius dydzius smile.gif man taip labiau patinka, nes mažąjį išmatuoti man yra reikalų doh.gif
Atsakyti
Nespėsit priaugti visureigių biggrin.gif ? tai kokius dydžius pirkote ? aš va bandysiu įtaikyti šį karta kad neatrodytų didelis . Nes jie nudidina dydžius visada .
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 09, 19:04)
Nespėsit priaugti visureigių  biggrin.gif  ? tai kokius dydžius pirkote ? aš va bandysiu įtaikyti šį karta kad neatrodytų didelis  . Nes jie nudidina dydžius visada .

Visureigis buvo mano pirmasis pirkinys is HP biggrin.gif Neisivaizdavau, kad bus tiek uzdidintas doh.gif emiau 3-4 dydi, o mums tik praita savaite suejo 2 lotuliukas.gif Klyniukas zemiau kelenu, tai vaikas net nepaeitu su juo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 05 09, 20:10)
Visureigis buvo mano pirmasis pirkinys is HP biggrin.gif  Neisivaizdavau, kad bus tiek uzdidintas doh.gif  emiau 3-4 dydi, o mums tik praita savaite suejo 2 lotuliukas.gif Klyniukas zemiau kelenu, tai vaikas net nepaeitu su juo lotuliukas.gif

O sakykit mamytes, ar tie visureigiai patogus ypac vyresniems kurie jau laksto vaikuciams. Kada juos devet? Jeigu karsta dzemperi numauni ir viska, o kaip su visureigiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2013 05 09, 19:33)
O sakykit mamytes, ar tie visureigiai patogus ypac vyresniems kurie jau laksto vaikuciams. Kada juos devet? Jeigu karsta dzemperi numauni ir viska, o kaip su visureigiu?  g.gif

Nugi numauni visą visureigį lotuliukas.gif Jei rimtai, tai, manau juos reikia dėvėti kai vėsu g.gif bet vėlgi, jei vaikas tokio amžiaus kai jau be pamperso, bet dar gali nelaimė atsitikti arba tiesiog nespėsi ant puodo, tai nežinau nežinau g.gif dėl šitos priežasties aš dar bandysiu susilaikyti nuo jo pirkimo ( ir prašau čia manęs negundyti lotuliukas.gif , nes bevalis žmogus prieš HP esu doh.gif biggrin.gif )...
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 05 09, 22:05)
Nugi numauni visą visureigį lotuliukas.gif Jei rimtai, tai, manau juos reikia dėvėti kai vėsu g.gif bet vėlgi, jei vaikas tokio amžiaus kai jau be pamperso, bet dar gali nelaimė atsitikti arba tiesiog nespėsi ant puodo, tai nežinau nežinau g.gif  dėl šitos priežasties aš dar bandysiu susilaikyti nuo jo pirkimo ( ir prašau čia manęs negundyti lotuliukas.gif , nes bevalis žmogus prieš HP esu doh.gif  biggrin.gif )...

Sutinku, jis vesesniam orui.. Vaikui manau patogu turetu buti su juo. Su puodo reikalais aisku sunkiau biggrin.gif biggrin.gif dusilaikysiu ir as dar. drinks_cheers.gif
Atsakyti