Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

1-2 dydžio priekio ilgis 39cm ( nugara ilgesnė ) pečių plotis 23cm.
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2013 05 06, 19:45)
As noreciau pilko visureigio, jei ta pilka bus tamsi, bet jei sviesi, kaip pavasario kolekcijos, kad buvo, tai jau per sviesi g.gif  Tada gal tamsiai melynas geriau g.gif

Man kazkodel atrodo, kad visureigiai bus kepuryciu spalvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 05 06, 20:47)
Kazkuri cia skundetes, kad Happeakas zadejo kelniu papildyma ir nebebus jo, tai kartoju jau kelinta karta, jei labai norit yra gi ju rasakiloj. Pirkit i sveikata.

Gerai butu jei ir ten dydziu butu rolleyes.gif nebent imt 1-2 ir laukt kol priaugs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 05 06, 18:21)
Tai va, anksčiau visos norėjo spalvų , o kai jų atsirado pasiilgome tamsių  biggrin.gif aš ir tik tamsaus noriu savo peckeliui, nors jau nemažas, bet vistiek peckelis  doh.gif

Čia tai tiesa ax.gif biggrin.gif Aš ir labai norėjau spalvų, nu ir va ...turim tongue.gif
bet dabar jau noriu juodos lotuliukas.gif
Kelnių tų plonų, kur čia kažkas rašė, tai HP šiandien sakė, kad nežino kada bus schmoll.gif
O dėl visureigių, tai aš susilaikysiu dar, nes galim nespėti dar nusimauti jo, kai reikalas prispirs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 05 06, 19:47)
Kazkuri cia skundetes, kad Happeakas zadejo kelniu papildyma ir nebebus jo, tai kartoju jau kelinta karta, jei labai norit yra gi ju rasakiloj. Pirkit i sveikata.

As nesiskundziau, bet noriu patarimo ax.gif Mano vaikinas siuo metu turbut kazkur 103 cm ugio. Ar pirkti jam brolio kelnes 98/104? Spes panesioti?
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 05 06, 22:36)
As nesiskundziau, bet noriu patarimo  ax.gif Mano vaikinas siuo metu turbut kazkur 103 cm ugio. Ar pirkti jam brolio kelnes 98/104? Spes panesioti?

Jam pirkciau 1-2m dydi.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 05 06, 22:36)
As nesiskundziau, bet noriu patarimo  ax.gif Mano vaikinas siuo metu turbut kazkur 103 cm ugio. Ar pirkti jam brolio kelnes 98/104? Spes panesioti?

mano mazius yra 104ugio smile.gif

turime abu dydzius kelniu
1-2 dabar nesiojimui
3-4 toks su atsarga,bet kurios graziau ziurisi net negaliu pasakyti, bet jaigu dabar imciau visgi 3-4dydi.

gal turesiu laiko tai foto padarysiu ryt.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 05 06, 19:22)
Gerai butu jei ir ten dydziu butu  rolleyes.gif  nebent imt 1-2 ir laukt kol priaugs doh.gif

Jusu maziukas panasaus amziaus smile.gif tai mes turim elektrines 1-2 metai, tai didokos, bet nesiojame, apacia stipriai atlenkiam smile.gif manau ir kitiems metams dar bus geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 05 07, 11:45)
Jusu maziukas panasaus amziaus smile.gif tai mes turim elektrines 1-2 metai, tai didokos, bet nesiojame, apacia stipriai atlenkiam smile.gif manau ir kitiems metams dar bus geros smile.gif

Tai va maniskis dabar ciut virs 80 cm, tai uzlenksiu maximaliai, ir nepames, vaikas nekudas biggrin.gif o jei atlaikytu ir butu tinkamos deveti kitamet, butu labai saunu bigsmile.gif Gavom snd kepuriuka, geltona emem 3 dydi, su 48 galvyte - gerai, nesmunka, ko bijojau... nes tos korejieciu, tai buna, pakrenta, vis pataisinet reikia g.gif
Atsakyti
Visureigiu melyna spalva nebus tamsi, bus ta jurine melyna, kaip mergaiciu suknytes kur yra. O pilka bus tamsi, kaip brolio kelnes ir dzempai, tai pagalvojau, kad toks pilkas butu visai nieko, bet tik ar nenusivels kaip kelnes brolio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 05 07, 10:28)
Tai va maniskis dabar ciut virs 80 cm, tai uzlenksiu maximaliai, ir nepames, vaikas nekudas biggrin.gif  o jei atlaikytu ir butu tinkamos deveti kitamet, butu labai saunu bigsmile.gif  Gavom snd kepuriuka, geltona emem 3 dydi, su 48 galvyte - gerai, nesmunka, ko bijojau... nes tos korejieciu, tai buna, pakrenta, vis pataisinet reikia g.gif

mes pernai pirkom pilkas 6-12 men., tai dabar dar pilnai geros smile.gif nors sios naujosios kolekcijos jos dar pailgintos smile.gif kepuriuka ir mes vaziuosim pasiimti savaitgali smile.gif
Atsakyti
O mes su 48 sm.apimtimi nesiojame 4 didzio kepuriuka ir man atodo thumbup.gif ,nekrenta,as norejau kad nebutu aptemptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 07, 11:25)
mano mazius yra 104ugio smile.gif

turime abu dydzius kelniu
1-2 dabar nesiojimui
3-4 toks su atsarga,bet kurios graziau ziurisi net negaliu pasakyti, bet jaigu dabar imciau visgi 3-4dydi.

gal turesiu laiko tai foto padarysiu ryt.

Dekui.

QUOTE(Hap. @ 2013 05 07, 13:32)
O pilka bus tamsi, kaip brolio kelnes ir dzempai, tai pagalvojau, kad toks pilkas butu visai nieko, bet tik ar nenusivels kaip kelnes brolio? g.gif

Atsiprasau, kad as kaip is medzio iskritusi blush2.gif Brolio kelnes labai veliasi?
Atsakyti