QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 20:31)
ai,manau,kad lakstysi ir tokio amziaus dzinsuota
kaip tu cia taip su jais sutari visad sekmadieny
aha labai jaunatviskai atrodanti,tikrai nepasakyciau,kad ji triju vaikuciu mama jau

nors ir tu atrodai taip pat
taip sakant,uzsimezgei ir nepastebejai
maniskis kelis kartus mesa troskino sokolado padaze,nu labai idomus skonis buvo,patiko,bet daznai taip nenoreciau
o tau kai taviskis vietinis,tai ir isiliet i ju gretas nebuvo sunku,beje,kaip sutari su savo anyta,mylinti labai anukus?
aciu, pradesiu tiketi
Jetus man atrodo pas jus smagumas gyventi... gal biskeli nuo saules isleipe.. bet nors su sypsenom
ka cia toli birzelio 15 jei neklystu
nzn, neklausk... ko cia jie visi taip sventai per iseigines ..mazius isvis gime per moteru diena

tai vyrui tik viena puokste tereikejo pirkti
aaa. jo as tai amzina paaugle

maikes Zaroj perku su vaikais kartu.. jiem tinka 9 metu, man 14
Tai moteriske, kazkoki lieva akiu skaiciu dave .... nors mezgu ir kyla itarima,kad cia kazkas ne taip .. bet *****.. galvoju virbalais gal tikrai kitaip nei vaseliu .... tiek to .... ismoksiu kol gims
Tiesa klausei ar mano vyras megsta lietuviskus gerimus .. tik alu .. nors jam darbo reikalais pastoviai reikejo gerti degtine

o jis po jos taip serga
As pradzioj buvau sama po sebe ... nzn seima biskeli ziurejo skersai... kol vaiku neturejom .. as bent taip jauciau ... po to tapau sava ... zinau, kad jei kas jie man padetu
Papildyta:
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 21:24)
pas mus tokios,kaip bendruomenes nera,siaip susieinam,bet irgi del tu paciu priezasciu kurias suminejai,nera noro daznai bendrauti su lietuviais,plius dar pavydo kiek cia
nezinau dar nesugalvojau,turiu dar laiko
ai,paziuriu as i dauguma,tik vat i toky kaip Gerard Depardieu ir tokio tipo vyrus,tai negaliu ziuret
taip
mes cia juokavom del tu pavydu ir kalbu.. sakau, as tai nepavydziu niekam, nes niekas negyvena uz mane geriau
As kazkaip nesuprantu sito... kam ir kodel ... aj ...
o ka ne birzelio 15 ?
tai kad jis jau senas .. ka ten ziuret

tai gal tau labiau kokia PENelope
na.. as tai kai kito tikejimo .. tai man galima ir ne santuokoj gyvent
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 04 28, 20:37)
50 - dar labai jauna

OJE, tau 50 bus greičiau negu buvo 20
HOmeland mums labai draugai rekomendavo, bet per tv3 nepažiūrėjom, o internetu nežiūrim filmų

gal reik pradėti
***** .. maniau tai negreit

o cia bac ir kokia tiesa ... na ka ... ateis tai ir imsim su visais pliusais ir minusais
patariu ziuret.. pazadau kad nepasigailesi .... rimtas filmas ...politinis .. bet siaip bais intriguojantis