Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(muminukas @ 2013 04 28, 21:37)
apskritai, išvažiavusioms jums norisi gyvo lietuviško žodžio?

na mano atveju,musu seimoje kalbama tik lietuviskai,o bendraujant su kitais lietuviais,labai biesina ju kalbejimas iterpiant nemazai ispanu zodziu,nu tipo nepamena kaip lietuviskai,nu sakau,tik nejuokinkit bandydami pavirst i vietinius,kaip galima uzmirs,jei bendraujama su kitais lietuviais..

kazkada buvo uzvesta tokia tema,kad kai kurie nores pasiimti ispanu pilietybe,kai laikas jau leis,mums su vyru tokios mintys net nekyla..
Atsakyti
erzinates su tom pazintim jus blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 13:27)

Assstaaa o kodel nesvenciat su vyru kartu gimtadieniu pasirinke aukso viduriuka? rolleyes.gif

Man dvigubi gimtadieniai visiskas briedas tongue.gif kas cia per nesamone balius vienas, o progos kelios ax.gif

O mano zvaigzdunas tai Vin Diesel wub.gif

Odeta15, MB man irgi pirmas ir tikiuosi paskutinis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Pas mus irgidaug lietuviu, tai tos kalbos kazkaip irgi nepasigendam ax.gif bendruomene dabar kuriasi, bet man tai jos esme lb abejotina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 28, 21:52)
erzinates su tom pazintim jus 

Man dvigubi gimtadieniai visiskas briedas  tongue.gif kas cia per nesamone balius vienas, o progos kelios 

O mano zvaigzdunas tai Vin Diesel 

Odeta15, MB man irgi pirmas ir tikiuosi paskutinis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gossip.gif mirksiukas.gif biggrin.gif

nu man tai patiktu,dovanu daug,o islaidos perpus mazesnes tongue.gif cia as taip suvalkietiskai biggrin.gif

nu as visai atsilikus,jusu zvaigdunu net nezinau kaip atrodo doh.gif biggrin.gif

wub.gif
Papildyta:
nubegau i google net pasiziuret,kaip tavo grazuolis zvaigzdunas atrodo,matytas pasirodo ale i aky nekrites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta15: 28 balandžio 2013 - 19:56
Ir OJE, taip db turiu priklausomybe SM, kaip nir daugelis is musu, manau mirksiukas.gif

Odeta15, http://www.google.lt.../...wAg&dur=287 Cia mano aktorius, kuris Greiti ir isiute vaidina smile.gif
Nu va, o man jis labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Assstaaa: 28 balandžio 2013 - 20:01
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 20:42)
na mano atveju,musu seimoje kalbama tik lietuviskai,o bendraujant su kitais lietuviais,labai biesina ju kalbejimas iterpiant nemazai ispanu zodziu,nu tipo nepamena kaip lietuviskai,nu sakau,tik nejuokinkit bandydami pavirst i  vietinius,kaip galima uzmirs,jei bendraujama su kitais lietuviais..

kazkada buvo uzvesta tokia tema,kad kai kurie nores pasiimti ispanu pilietybe,kai laikas jau leis,mums su vyru tokios mintys net nekyla..

aha turiu viena pazystama, ji lietuve ruse, bet kalba vietine ir dar anglu priemaisom .. tai taip baisiai skamba doh.gif As tai angliskai pasakau arba tikrai nejausdama, arba nezinodama kaip yra kitaip...
As galiu ir galvoju ax.gif bet kolkas esu soc islaikoma .. tai tokiu pilieciu nereikia .. kai va turesiu arba savo darba , arba busiu samdoma .. tada tikrai laikysiu egza.
Na isipaisyti as salyginai paisaus ... mano vyro seima dydele.. uosve gyvena viena ... bet ji nera ta mociute kuri puola anukus priziureti.... mat ji buvo vyriausias vaikas is 11vaiku ... jai patinka but vienai.. ir auginti veislinius spanielius .O as nesu is tu , kuri megsta kelti balius ir kviesti seima .. tai kai reikia yra.. o siaip tai laikaus atokiau ..
lygiai kaip ir nuo lietuviu benduomenes , visuomenes ir t.t Man nelabai idomu kalbos, apkalbos ir visokie pletkai.. tokie pavirsutiniai ...ir kai zmones kazka tai statos is saves , vaidina, demonstruoja doh.gif Mano drauges kelios is mokyklos laiku arba grupiokes .... kitos su laiku isvyko kitur laimes ieskot.
Yra pas mus lt benduomene , bet as nedalyvauju ... man nereikia Butkutes koncertu, ar saslyku ant lauko griliaus. Va planuojama geguzes 4d. rankdarbiu muge... as nedalyvauju ... nzn kodel... kazkokia ne ta aura .. nemoku papasakoti ...
Papildyta:
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 28, 20:58)

OOOO vin dyzeliukas thumbup.gif bet man jis grazus paziureti nu ir dar jo balso tembras bais grazus bet paciupineti jo nenoreciau .. lotuliukas.gif
o as pries gerus kelis menesius neturejau ax.gif dabar ir vis keikiu kad tiek laiko kompas atima doh.gif kazkokia relaxo forma gaunas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 20:58)

ir ko noretum dovanu ? lotuliukas.gif
tu jauciu tik i koki Bandera teziuri biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 28, 20:52)

Odeta15, MB man irgi pirmas ir tikiuosi paskutinis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Pas mus irgidaug lietuviu, tai tos kalbos kazkaip irgi nepasigendam  ax.gif bendruomene dabar kuriasi, bet man tai jos esme lb abejotina  rolleyes.gif

kokios jus katalikiskai pastovios 4u.gif
Va va.. bendruomenei reiks moket mokesti ..ir jie kazka veiks bigsmile.gif t. y bandys kazka veikti..
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 22:15)
As galiu ir galvoju  ax.gif  bet kolkas esu soc islaikoma .. tai tokiu pilieciu nereikia .. kai va turesiu arba savo darba , arba busiu samdoma .. tada tikrai laikysiu egza.

lygiai kaip ir nuo lietuviu benduomenes , visuomenes ir t.t Man nelabai idomu kalbos, apkalbos ir visokie pletkai.. tokie pavirsutiniai ...ir kai zmones kazka tai statos is saves , vaidina, demonstruoja 
Yra pas mus lt benduomene , bet as nedalyvauju ..

ir ko noretum dovanu ?  :

tu jauciu tik i koki Bandera teziuri 

kokios jus katalikiskai pastovios 

nu matai,pas tave ir atvejis kitas mirksiukas.gif

pas mus tokios,kaip bendruomenes nera,siaip susieinam,bet irgi del tu paciu priezasciu kurias suminejai,nera noro daznai bendrauti su lietuviais,plius dar pavydo kiek cia doh.gif

nezinau dar nesugalvojau,turiu dar laiko rolleyes.gif

ai,paziuriu as i dauguma,tik vat i toky kaip Gerard Depardieu ir tokio tipo vyrus,tai negaliu ziuret schmoll.gif

taip angel.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 20:31)
ai,manau,kad lakstysi ir tokio amziaus dzinsuota  biggrin.gif

kaip tu cia taip su jais sutari visad sekmadieny  biggrin.gif

aha labai jaunatviskai atrodanti,tikrai nepasakyciau,kad ji triju vaikuciu mama jau  wub.gif nors ir tu atrodai taip pat  mirksiukas.gif

taip sakant,uzsimezgei ir nepastebejai  laugh.gif

maniskis kelis kartus mesa troskino sokolado padaze,nu labai idomus skonis buvo,patiko,bet daznai taip nenoreciau  blush2.gif

o tau kai taviskis vietinis,tai ir isiliet i ju gretas nebuvo sunku,beje,kaip sutari su savo anyta,mylinti labai anukus? ax.gif

aciu, pradesiu tiketi bigsmile.gif
Jetus man atrodo pas jus smagumas gyventi... gal biskeli nuo saules isleipe.. bet nors su sypsenom mirksiukas.gif
ka cia toli birzelio 15 jei neklystu ax.gif
nzn, neklausk... ko cia jie visi taip sventai per iseigines ..mazius isvis gime per moteru diena lotuliukas.gif tai vyrui tik viena puokste tereikejo pirkti biggrin.gif
aaa. jo as tai amzina paaugle lotuliukas.gif maikes Zaroj perku su vaikais kartu.. jiem tinka 9 metu, man 14 lotuliukas.gif
Tai moteriske, kazkoki lieva akiu skaiciu dave .... nors mezgu ir kyla itarima,kad cia kazkas ne taip .. bet *****.. galvoju virbalais gal tikrai kitaip nei vaseliu .... tiek to .... ismoksiu kol gims lotuliukas.gif
Tiesa klausei ar mano vyras megsta lietuviskus gerimus .. tik alu .. nors jam darbo reikalais pastoviai reikejo gerti degtine lotuliukas.gif o jis po jos taip serga doh.gif
As pradzioj buvau sama po sebe ... nzn seima biskeli ziurejo skersai... kol vaiku neturejom .. as bent taip jauciau ... po to tapau sava ... zinau, kad jei kas jie man padetu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 21:24)

pas mus tokios,kaip bendruomenes nera,siaip susieinam,bet irgi del tu paciu priezasciu kurias suminejai,nera noro daznai bendrauti su lietuviais,plius dar pavydo kiek cia  doh.gif

nezinau dar nesugalvojau,turiu dar laiko  rolleyes.gif

ai,paziuriu as i dauguma,tik vat i toky kaip Gerard Depardieu ir tokio tipo vyrus,tai negaliu ziuret  schmoll.gif

taip  angel.gif  hihihi.gif

mes cia juokavom del tu pavydu ir kalbu.. sakau, as tai nepavydziu niekam, nes niekas negyvena uz mane geriau lotuliukas.gif
As kazkaip nesuprantu sito... kam ir kodel ... aj ...
o ka ne birzelio 15 ? mirksiukas.gif
tai kad jis jau senas .. ka ten ziuret biggrin.gif tai gal tau labiau kokia PENelope biggrin.gif
na.. as tai kai kito tikejimo .. tai man galima ir ne santuokoj gyvent rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2013 04 28, 20:37)
50 - dar labai jauna  tongue.gif OJE, tau 50 bus greičiau negu buvo 20  tongue.gif

HOmeland mums labai draugai rekomendavo, bet per tv3 nepažiūrėjom, o internetu nežiūrim filmų  g.gif gal reik pradėti  g.gif

***** .. maniau tai negreit biggrin.gif o cia bac ir kokia tiesa ... na ka ... ateis tai ir imsim su visais pliusais ir minusais ax.gif
patariu ziuret.. pazadau kad nepasigailesi .... rimtas filmas ...politinis .. bet siaip bais intriguojantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 22:34)

Jetus man atrodo pas jus smagumas gyventi... gal biskeli nuo saules isleipe.. bet nors su sypsenom 

ka cia toli birzelio 15 jei neklystu

aaa. jo as tai amzina paaugle  lotuliukas.gif  maikes Zaroj perku su vaikais kartu.. jiem tinka 9 metu, man 14 

mes cia juokavom del tu pavydu ir kalbu.. 
As kazkaip nesuprantu sito... kam ir kodel ... aj ...

tai kad jis jau senas .. ka ten ziuret  biggrin.gif  tai gal tau labiau kokia PENelope 

na.. as tai kai kito tikejimo .. tai man galima ir ne santuokoj gyvent

mano viena is priezasciu ir buvo gyventi cia del silumos ir siltu zmoniu,o tie karsciai nuvargina nemazai,ale man kaip sakau siluma kaulu nelauzo net ir didele cool.gif

neklysti mirksiukas.gif

nu o as apie ka biggrin.gif

man ir tokie dalykai nesuvokiami,bet ai,kai mazai susitinki,tai ir patiems geriau.

jis man jis tiek senas tiek jaunas negrazus va,toks visai nieko Johnny Depp,o is moteru labai patinka Nicole Kidman smile.gif

mes tokio tikejimo,ne todel kad gyvenam santuokoj,o todel kad su tuo vieninteliu tongue.gif
Atsakyti
man tai tos bendruomenes irgi nereikia, nes su kuo bendraujam su tuo ir be jos apsiejom, o cia atsirado viena nauja aktyviste, kuri burtis sumaste ir is to itariu irgi kazko kito tikisi ax.gif
Oje, o as dyzeli ir paciupinet neatsisakyciau biggrin.gif
O del vienintelio mb tai taip kazkaip gavos ax.gif toks tobulas pasirode, kad kitu nebeieskojau tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 28, 22:16)
man tai tos bendruomenes irgi nereikia, nes su kuo bendraujam su tuo ir be jos apsiejom, o cia atsirado viena nauja aktyviste, kuri burtis sumaste ir is to itariu irgi kazko kito tikisi  ax.gif
Oje, o as dyzeli ir paciupinet neatsisakyciau biggrin.gif
O del vienintelio mb tai taip kazkaip gavos  ax.gif toks tobulas pasirode, kad kitu  nebeieskojau tongue.gif  cool.gif

Na jei zmogui noris ir jai nesisedi ... ko ne.. juk gailesis jei nepadare, nei padare ir sprogo ....
lotuliukas.gif su tuom dyzeliu ...
Mano ir tobulas buvo pirmas.. grazus kaip italas, juodaplaukis, rudaakis ... bet viska uosviai sakyciau susiko .. jiem reikejo kad buciau daugiau nei esu ... Bet kai pamaciau netycia internete savo buvusi... *****... plikas, mazas ir ka as zinau biggrin.gif
O siaip tai kai buvom kartu, matau ateities vizija... kad prie manes lenkias pasisveikinti aukstas sviesus mano sunus, kazkur virtuveje ... tai kaskart ziuredavau is sono ir mastydavau... kad kartu matyt nebusim ... ir va prasau.... virtuve tikrai panasi.. ir sunus netamsus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 28, 21:56)
mano viena is priezasciu ir buvo gyventi cia del silumos ir siltu zmoniu,o tie karsciai nuvargina nemazai,ale man kaip sakau siluma kaulu nelauzo net ir didele  cool.gif

neklysti  mirksiukas.gif

nu o as apie ka  biggrin.gif

man ir tokie dalykai nesuvokiami,bet ai,kai mazai susitinki,tai ir patiems geriau.

jis man jis tiek senas tiek jaunas negrazus va,toks visai nieko Johnny Depp,o is moteru labai patinka Nicole Kidman  smile.gif

mes tokio tikejimo,ne todel kad gyvenam santuokoj,o todel kad su tuo vieninteliu  tongue.gif

nu man kviete i Australija ... bet man kazkaip visai nesinorejo ten ax.gif
Va va ... gyveni pats sau .. ir dzin.. ka kitam pasaulio kraste kazkas apkalba ir pavydi bigsmile.gif
mano mamka 5d. drauge 10d. va pasigimde vaika ir net nepranesa .. kas per dvyniskumas biggrin.gif
aha tu apie mano paauglyste .. jauti kaip atrodysiu gerai kai mano bernai bus uz mane didesni wub.gif su juodais kostiumais ir baltais slipsais biggrin.gif
Mano vidurinelis, cia kazkada... sako.. man mama grazi, kai ji kur nors eina .... cia mol mama pasipuosiai ir daug prisidazo biggrin.gif Bet megsta vaikiai komplimentu pametyti .. megsta ... wub.gif
Na Nicole tokia savo vietoj ... su sarmu ir savo stilium .. tikra tokia ... nu su Deppu saves as nematau lotuliukas.gif jis man kazkaip kaip vejas ... o du vejuoti... gautus ciongas lotuliukas.gif
jum gerai jei taip gerai ... ne visiem pavyksta is karto ir is N karto susikurti savo asmenini gyvenima ... paziurekit i visus tuos izymius turtuolius .. nesekas jiem meilej nors tu ka ....
Na ka ryt kuopsiu namus , cia man atpildas uz dvieju dienu poilsi lovoj ... namai aukstyn kojom doh.gif mazius sian uzluzo 19 val blink.gif idomu nakti neatsikels prasydamas pavalgyti .... unsure.gif
saldziu
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 29, 02:28)
nu man kviete i Australija ... bet man kazkaip visai nesinorejo  ten

.. kas per dvyniskumas

.. jauti kaip atrodysiu gerai kai mano bernai bus uz mane didesni

Bet megsta vaikiai komplimentu pametyti .. megsta ...

... paziurekit i visus tuos izymius turtuolius .. nesekas jiem meilej nors tu ka ....

Na ka ryt kuopsiu namus ,

na mane su vaikais kvietesi vyras,o dar ten kur silta,tai as is karto sutikau wub.gif

dvyniai nenuspejami tongue.gif

isivaizduoju,kaip graziai wub.gif mano vyresnelis uz mane didesnis jau visa galva,keista kai reikia vaika pabarti galva uzvertus biggrin.gif

wub.gif

na ir pas mus nera viskas kaip sviestu patepta gyvenime,paruksta tie dumai kartais irgi,bet MB toks geradusis,kad ilgai apsipykus neina but rolleyes.gif o pas turtuolius tos skyrybos,tai jau kaip mados reikalas patapo..

nepervark kuopdama,nes tvarkysi ne viena o dviese mirksiukas.gif

labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jungiuos su kava... prie antros priklausomybės lotuliukas.gif

priplėpėjot thumbup.gif

Ei... bet tai kai auksarankės bigsmile.gif thumbup.gif

ir OJE varliukai sužavėjo.... ir kiti darbeliai labai kruopštūs ir gražūs... 4u.gif

ir Tensei nykštukas... 4u.gif

Zoo sodui dar nebuvo oro... pusėtinas tik buvo...

FB noriu ir aš susipažint 4u.gif brūkštelkit až...

aktoriai: Diesel fainas labai wub.gif bigsmile.gif bet neturiu to vienintelio.... na gal iš senai tokia simpatija likus Bruce Willis aktoriui. biggrin.gif

susipirkau per savaitgalį bernams (pasirodo abiems reikia) vaidinimams rubeliams pasiūt medžiagėlių, juostelių ir t.t. ir siuvimo mašiną iš anytos parsivežiau smile.gif bus įdomu... niekada neprilygsiu OJE ir Tensei rankdarbystės gebėjimui. man adata išvis nedraugė, bet kai reikia - tai mielai darau. bet jei nereikėtų - net nepagalvočiau, kad kažką daryt smile.gif

vakar kol suskaičiau... vėlai prisėdau, neberašiau, o šiandien jau visko ir nebepamenu blush2.gif

Papildyta:
ai topinambai - labai skanu tiesiog taip valgyti biggrin.gif šakniavaisius augina, kaip bulvės panašiai. Pas mus kieme augo vaikystėj, beja ir dabar dar pas tėvus auga. Ir žydi gražiai ir skanu. Receptų labai daug - man primena riešutų skonį.
Papildyta:
OJE, pamačiau pavadinimą FB ir iškart šitas vaizdelis prieš akis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti