Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(Tensei @ 2013 04 29, 16:43)
blink.gif visai ? o kaip baltiniai , kelnes , patalyne  g.gif

baltinių reikia tik šventėms, tai prieš jas išlyginu, nes nuo kabėjimo apsiglamžo. o daugiau , va taip po savaitgalių, nelyginu nieko. paskutinį kartą lyginau mb baltinius 04 06.

o jaunystėj mėgau lyginti, viską išlygindavau, mamai nereikėdavo. užsileidžiu MTV ir sau medituoju su lygintuvu. dabar tiesiog laiko gaila.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 29, 17:28)
aš nelyginu, turiu džiovyklę  wub.gif

vo taip ... ir as .. kam daryti darba kurio nemegsti lotuliukas.gif lai daro kazkas bigsmile.gif Vat dar reiktu aparato kuris isdziuvusius kalnus isnesiotu po spintas ir isrusiuotu i stalcius ir isskirstytu kur tevames o kur vaikams ... Nematet tokio aparato .. imciau negalvojant lotuliukas.gif
Ka as sian.. sutvarkiau viena kambari ir uzdirbau 10lt lotuliukas.gif sukurpiau brezinukus prekybai.... va tuom tai esu bais patenkinta .. kaip gerai kai ledai juda ... tada nesijauciu nieko neveikdama ... nors man vyras buria ... tu nepamirsk tu esi 3 su pusia vaiku mama biggrin.gif O man vis veiklos reikia ax.gif
Visu kambariu sian netvarkysiu.. ikvepimas mano dirba.. tai geriau netrukdysiu jam su namu tvakrymu biggrin.gif
Kur cia Vandeniai .... aaaa ir as ir as aha tensei drinks_cheers.gif
Nu nu.. kas cia apie zuvis ? mano mazius
nu klokit tiesa apie svarstykles ... ? busiu pasiruosus
Nzn ar noriu ar nenoriu mergytes ... siaip visos mergytes i teti ... o as noriu kad i mama butu lotuliukas.gif nors mano vidurinis i mama ...bet visi tvirtina kad vaikai tecio
mad.gif
kas su kuom nesugyvena, tai dar nuo metu priklauso ... va mano vyras ziurke, o as drakonas ... bet jis metalas.. as medis .. nu tai kartais mane uzpylina doh.gif
tik zio kad mergele nepradetu vartoto alkocholio ax.gif bo jos megejos ... arba uzsikodavusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 29, 16:57)
vo taip ... ir as .. kam daryti darba kurio nemegsti  lotuliukas.gif  lai daro kazkas  bigsmile.gif Vat dar reiktu aparato kuris isdziuvusius kalnus isnesiotu po spintas ir isrusiuotu i stalcius ir isskirstytu kur tevames o kur vaikams ... Nematet  tokio aparato .. imciau negalvojant  lotuliukas.gif

aha biggrin.gif
daug kas stebėjiosi, kad mūsų skalbyklė ir džiovyklė antram aukšte, bet vieni pliusai - spintos arti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2013 04 29, 17:43)
blink.gif visai ? o kaip baltiniai , kelnes , patalyne  g.gif

VISAI ... o jau ko ko .. bet patalyne tai tikrai neverta lyginimo doh.gif
baltinius vaikams kai varo i balius .. tik .. kelnes sportines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 29, 18:00)
aha  biggrin.gif
daug kas stebėjiosi, kad mūsų skalbyklė ir džiovyklė antram aukšte, bet vieni pliusai - spintos arti thumbup.gif

geras thumbup.gif

QUOTE(OJE @ 2013 04 29, 18:01)
VISAI ...  o jau ko  ko .. bet patalyne tai tikrai neverta lyginimo  doh.gif
baltinius vaikams kai varo i balius .. tik .. kelnes sportines  thumbup.gif

Tai man nepasiseke doh.gif i mokyklas tik baltiniai , vyrui -tik baltiniai doh.gif
O patalyne del saves lyginu blush2.gif negrazu man susiglamzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 29, 17:52)
laba,

Man lyginimas irgi ne prie sirdies, bet dabar tenka daznai, nes mazojo drabuzelius visada visus lyginu.

del skyrybu, tai dabar tai labai populiaru ne tik zvaigzdziu tarpe, daugiau nei puse draugu ir pazistamu issiskyre, ir kai kurie deol tokiu juokingu priezasciu  doh.gif beje ir mano brolis, ir sese issiskyre  ax.gif as vienintelis vaikas santuokoj  tongue.gif
As liutas - pats geriausias zmogus  cool.gif , mb vezys, tai lb seimyniskas  wub.gif  vyresnelis vandenis, tai toks su priciudais, o mazasis skorpionas, tai ziuresim dar koks jis bus  bigsmile.gif

Siandien meginau mazajam bulve duoti, tai ne kazkas jam ji pasirode  doh.gif  o dar ir nauja blenderi sugadinau, tai db reikes skolintis , kol ta sutvarkis garantinis  doh.gif
Papildyta:
Parsivede dickis drauga is darzelio, jau labai norejo visa ana savaite, kad jis i svecius ateitu, tai siandien leidau, ir jau gailiuosi, vel bordakas baisulinis, siaucia, beveik stogas kilnojasi  doh.gif

as pamenu mano drauge lygindavo viska, tai viena karta pabandziau ir as... islyginau kelnaites , ojos buvo susiutos zilka.. tai ta zilka issilyde ir kai uzsidejau subade man uzpakali .. po to karto pasakiau niekada daugiau lotuliukas.gif
aj manes nestebina zmoniu santykiai , skyrybos daugybos ir t.t as ir issiskyrus
Liutas biggrin.gif oj liutas ... tik usu netampykite ... ir svarbiausia karuna ... Vezys mano brolis ... man nuo jo vezys kartais doh.gif Joo visi Vandeniaiai priciudni ... niekas ju nesupranta ... nes ju gyvenimo vizijos kazkur ten .. ateityje bigsmile.gif kam buti kaip visi.. kai gali buti visai kitoks biggrin.gif Skorpionu nezinau, bet sako jie patys turtingiausi zmones biggrin.gif ir jauciai ....
Bulve su sviestu ? kam ji skani viena mirksiukas.gif
Priprask.. pas mane kas diena buna kokie 5- 7 bernai kurie rekia, klykia ir vercia namus ... kai uzknisa ismetu visus lauk ... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tensei @ 2013 04 29, 18:15)
geras  thumbup.gif
    Tai man nepasiseke  doh.gif  i mokyklas tik baltiniai , vyrui -tik baltiniai  doh.gif
    O patalyne del saves lyginu  blush2.gif  negrazu man susiglamzius  ax.gif

mano vaikai su sportinem uniformom mokykloje thumbup.gif esu kabai patenkinta ... nes per metus tiek drabuziu reiktu rolleyes.gif
O patalyne pirk ta gofruota nereiks lyginti mirksiukas.gif o uztiesalai pas mane su gumom uztempei ir viskas lygu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 29, 18:18)
   Joo visi Vandeniaiai priciudni ... niekas ju nesupranta ... nes ju gyvenimo vizijos  kazkur ten .. ateityje  bigsmile.gif kam buti kaip visi.. kai gali buti visai kitoks  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif Tiesiai i mane lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 04 29, 18:18)
O patalyne pirk ta gofruota nereiks lyginti  mirksiukas.gif o uztiesalai pas mane su gumom uztempei ir viskas lygu  bigsmile.gif

Nesvelni ji , vyras is lovos pabegtu lotuliukas.gif
Maniskis net rubus pirkdamas , pirmiau prie veido daikta priliecia ar nebado paziuret lotuliukas.gif ir tik paskui matuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 29 balandžio 2013 - 17:28
QUOTE(OJE @ 2013 04 29, 17:18)
as pamenu mano drauge lygindavo viska, tai viena karta pabandziau ir as... islyginau kelnaites , ojos buvo susiutos zilka.. tai ta zilka issilyde ir kai uzsidejau subade man uzpakali .. po to karto pasakiau niekada  daugiau  lotuliukas.gif
Bulve su sviestu ?  kam ji skani  viena  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as maziaus rubus lyginu mirksiukas.gif o turiu drauge, kuri irgi net kelnaites lygina doh.gif
bulve su mp, tai rytoj gal morka meginsiu idet ax.gif

o del liuto usu, tai neapsirikai, o karuna tai irgi nebloga turiu cool.gif
Atsakyti

Dingstu nuo kompo , vyrai tuoj grys , o vakarienes dar ner blink.gif

Buvo fain paplepet 4u.gif iki ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2013 04 29, 18:28)
drinks_cheers.gif Tiesiai i mane  lotuliukas.gif
Papildyta:
    Nesvelni ji , vyras is lovos pabegtu  lotuliukas.gif
    Maniskis net rubus pirkdamas , pirmiau prie veido daikta priliecia ar nebado paziuret  lotuliukas.gif  ir tik paskui matuojasi  lotuliukas.gif

Nu matai kaip as tave suprantu lotuliukas.gif
ha ha Sarstykle lotuliukas.gif mat sleniai turi buti biggrin.gif
svelni ji ... as tokiu turejau ... nes as begalo dievinu patalyne .. iki kol randarbiu neturejau lotuliukas.gif dabar jau tik paglostau paglostau ir sakau, aj apseisiu ax.gif
va as apie tokia patalyne .. tiksliau glamzyta ji vadinas ax.gif
http://patalyne.naro...mzyta130/2.html
Papildyta:
QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 29, 18:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as maziaus rubus lyginu  mirksiukas.gif o turiu drauge, kuri irgi net kelnaites lygina  doh.gif
bulve su mp, tai rytoj gal morka meginsiu idet  ax.gif

o del liuto usu, tai neapsirikai, o karuna tai irgi nebloga turiu  cool.gif

jetus ir manes laukia kosiu makalosiu metas doh.gif as tokia nemegeja tu visu virimu ir t.t ne man paciai neskanu ...bet gal jau pasikeciau ax.gif
haha kaip as tave suprantu, ipac del karunos lotuliukas.gif
tensei geros vakarienes ... ka as sian gaminu nzn .... zinau kad hamburgeriai bus kazkuria diena .. nes geguze 1 iseigines .. vel vaikai namie rolleyes.gif
Atsakyti
gofruota nešvelni schmoll.gif nors po ne vieno skalbimo pašvelnėja. švelniausia satino. šilko nebandžiau, įtariu, labai slidi. naaudojam ir vienokią, ir kitokią. dar vaikai flanelinius užvalkalus turi.
Papildyta:
mano mama viską lygina - apatinius, kojines. kol lyginau, aš taip pat lygindavau. išskyrus stringus.
Papildyta:
Tensei, jei daug baltinių, kai kurios džiovyklės turi baltinių lyginimo funkciją.
user posted image

aišku, daiktas ne iš pigiųjų, bet verta kiekvieno cento wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif Piktas keksas esu, per savo durną galvą doh.gif Vakar vaikui uždaviau džiovintų vaisių tyrelės, tai naktį kadrilį šokom doh.gif

Dėl lyginimo, tai pats bjauriausias darbas schmoll.gif Pas mane everesto kalnai prisikaupdavo skalbinių, o aš savaitėm ruošdavausi juos lygint. Nupirko džiovyklę atsiradus trečiam vaikui, gėrių gėris thumbup.gif

Zodiako ženklai...gyvenu su skorpijonu, be galo kantrus žmogus, bet jei išvesi iš tos kantrybės, kerta skaudžiai. Dičkis jautukas, toks stovintis ant žemės, vidurinėlis ir mažius - mergelės, kol kas sunku ką pasakyti. O aš ožiaragis, su visais jam būdingais bruožais ax.gif
Atsakyti