QUOTE(Assstaaa @ 2013 04 29, 17:52)
laba,
Man lyginimas irgi ne prie sirdies, bet dabar tenka daznai, nes mazojo drabuzelius visada visus lyginu.
del skyrybu, tai dabar tai labai populiaru ne tik zvaigzdziu tarpe, daugiau nei puse draugu ir pazistamu issiskyre, ir kai kurie deol tokiu juokingu priezasciu

beje ir mano brolis, ir sese issiskyre

as vienintelis vaikas santuokoj
As liutas - pats geriausias zmogus

, mb vezys, tai lb seimyniskas

vyresnelis vandenis, tai toks su priciudais, o mazasis skorpionas, tai ziuresim dar koks jis bus
Siandien meginau mazajam bulve duoti, tai ne kazkas jam ji pasirode

o dar ir nauja blenderi sugadinau, tai db reikes skolintis , kol ta sutvarkis garantinis
Papildyta:
Parsivede dickis drauga is darzelio, jau labai norejo visa ana savaite, kad jis i svecius ateitu, tai siandien leidau, ir jau gailiuosi, vel bordakas baisulinis, siaucia, beveik stogas kilnojasi
as pamenu mano drauge lygindavo viska, tai viena karta pabandziau ir as... islyginau kelnaites , ojos buvo susiutos zilka.. tai ta zilka issilyde ir kai uzsidejau subade man uzpakali .. po to karto pasakiau niekada daugiau
aj manes nestebina zmoniu santykiai , skyrybos daugybos ir t.t
as ir issiskyrus
Liutas

oj liutas ... tik usu netampykite ... ir svarbiausia karuna ... Vezys mano brolis ... man nuo jo vezys kartais

Joo visi Vandeniaiai priciudni ... niekas ju nesupranta ... nes ju gyvenimo vizijos kazkur ten .. ateityje

kam buti kaip visi.. kai gali buti visai kitoks

Skorpionu nezinau, bet sako jie patys turtingiausi zmones

ir jauciai ....
Bulve su sviestu ? kam ji skani viena
Priprask.. pas mane kas diena buna kokie 5- 7 bernai kurie rekia, klykia ir vercia namus ... kai uzknisa ismetu visus lauk ...
Papildyta:
QUOTE(Tensei @ 2013 04 29, 18:15)
geras
Tai man nepasiseke

i mokyklas tik baltiniai , vyrui -tik baltiniai
O patalyne del saves lyginu

negrazu man susiglamzius
mano vaikai su sportinem uniformom mokykloje

esu kabai patenkinta ... nes per metus tiek drabuziu reiktu
O patalyne pirk ta gofruota nereiks lyginti

o uztiesalai pas mane su gumom uztempei ir viskas lygu