Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(OJE @ 2013 05 04, 14:44)
.
sian lietuvaiciu muge-

As ir dievinau vyrus virtuje kol pati i ja nepapuoliau

o kuom ten prekiauja toj mugej? rolleyes.gif

nu matai,as visai nesiverziu net i ja papulti,nes man gamininimas kancia blush2.gif negaminu as su meile,o tik tada jei reikia,todel kai vyras su dideliu noru tai daro,tai ir jo patiekalai daug skanesni smile.gif as jam senai sakiau,kad galetu kulinaru dirbti,o jau kokius skanius pyragus iskepa wub.gif
as jau mieliau virbalus ir mezgima renkuosi,nei stovejima virtuvej ax.gif

maciau tavo foto nestuke.gif FB ,nu kaip graziai atrodai,tokia svytinti visa wub.gif

Labas rytas.
su musu mamyciu diena visas wub.gif ir grazios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 05, 09:10)

laba ryta .. saule graziai sviecia .. sian gal vesiu savo saraba i ZOO , Kaunietes ar jungiates biggrin.gif
Neklausk, skelbimas buvo grazus- realybej gavau gera soka doh.gif kuom prekiavo, nu gi mergaitiskom devetom suknelem ... tai mes kazkokios aloe vera kosmetikos uzkalem , kaptu grybuku ir dingom is ten ... su mazium nuvarem dviese pavalgem rukytos lasisos ir buvo mum kur kas smagiau.
As neturejau visa gyvenima noro gaminti... tikrai... vyras man pabreze kazkada, mol as be jo neisgyvenciau, nes jis tas kuris gamina ..... Kaip manai kas nutiko po tokiu zodziu ?
Ogi emiau ir izengiau i virtuve ir su atsidavimu gaminu kas diena ir man patinka .... o kol verda , speju ir pamegzti ir pasiuti lotuliukas.gif Zodziu tas kas musu neuzmusa- padaro tik stipresniais bigsmile.gif Liko paskutinis punktas mano gyvenime - tureti tiek finansu , kad nereiktu vyro prasyti ir tada busiu pati sau karaliene lotuliukas.gif
Dekui ax.gif bet vakar vakare po vakarienes, kazko gyvenimo spalvos nepatiko- tai zliumbiau.... matyt reikejo, kad galeciau toliau svytet... rolleyes.gif
Sakai sian mamyciau diena .. ok tada sveikinimai visom ... pas mus kazkuria kita savaite lyg ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 05, 11:06)

As neturejau  visa gyvenima noro gaminti... tikrai... vyras man pabreze kazkada, mol as be jo neisgyvenciau, nes  jis tas kuris gamina .....  Kaip manai kas nutiko po tokiu zodziu ? 
Ogi emiau ir izengiau i virtuve ir su atsidavimu gaminu  kas diena  ir man patinka ....  p

kazko gyvenimo spalvos nepatiko- tai zliumbiau....  matyt reikejo, kad galeciau toliau svytet... 

o as jo ir neturesiu,nes reikalui esant gaminu,nera,kad visai nebuciau virtuvej,bet man tai yra kancia,todel tikrai zinau,kad jokio atsidavimo tame reikale nebus,nes nu nepatinka man ir tiek 4u.gif as geriau kazkam kitam ta laika skirsiu,nei stovejimui prie puodu tongue.gif o kad tu barbe devyndarbe,tai ir taip aisku mirksiukas.gif

4u.gif

as siandien buvau maloniai nustebinta,gryzus is darbo pasitiko mano vyrukai,su didele puokste geliu ir skanaus kvapo kvepalais wub.gif ax,kokia as laiminga mama wub.gif pamenu,kai vyras mane sia diena pasveikino pirma karta,tada nustebus paklausiau,kam mane sveikina,juk as jam ne mama,o jis atsake,bet uztai tu mano vaiku mama wub.gif va,o paskui pasikepem mesikes lauke,papietavom,dabar megaujuosiu ramuma vacation4.gif
Atsakyti
tiesa,OJE,o kada pas jus svenciama mamos diena?
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 05, 17:40)
tiesa,OJE,o kada pas jus svenciama mamos diena?

kita sekmadieni biggrin.gif nu kam svesti su visais.. jei galima savaip ... neklausk kode taip yra ...
Parsibludijom namo ... oras buvo liuks, zmoniu nu ir is kur ju tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 05, 20:20)
kita sekmadieni  biggrin.gif   nu kam svesti su visais.. jei galima savaip ...  neklausk kode taip yra ...

neklausiu,nes nesupratau apie ka tu cia rolleyes.gif

Rotoli kaip jus laikotes,jau gal pasveikot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta15: 05 gegužės 2013 - 18:41
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 05, 18:35)
Rotoli kaip jus laikotes,jau gal pasveikot? 4u.gif

Ačiū, vaikinai jau gerai, nors dar į daržiuką neleisiu porą dienų sustiprėjimui. O aš tai vis dar vaduojuos. Žiemą taip nesirgau, tai tenka dabar atsiimti - tuoj visos smegenys per nosį išvarvės sad.gif
Gražu lauke, o pasitvarkyt nei sveikatos yra, nei nuo mažiuko atsitraukt galiu. Labai laukiu, kai mažiukas jau žais, užsiims kuo, tada galėsiu ir švarintis, gražintis.
Kaip nenoriu rytoj į darbą... sad.gif. Kažkaip jau graužtis pradedu, kam aš taip anksti išlėkiau, o dabar nėra kaip mesti vėl visko. Nežinau, kažkoks pesimizmas užplūdo. Tikiuosi greit jis išsisklaidys, nes kažkaip viskas nemiela...
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2013 05 05, 20:18)
Ačiū, vaikinai jau gerai, nors dar į daržiuką neleisiu porą dienų sustiprėjimui. O aš tai vis dar vaduojuos. Žiemą taip nesirgau, tai tenka dabar atsiimti - tuoj visos smegenys per nosį išvarvės sad.gif
Gražu lauke, o pasitvarkyt nei sveikatos yra, nei nuo mažiuko atsitraukt galiu. Labai laukiu, kai mažiukas jau žais, užsiims kuo, tada galėsiu ir švarintis, gražintis.
Kaip nenoriu rytoj į darbą... sad.gif. Kažkaip jau graužtis pradedu, kam aš taip anksti išlėkiau, o dabar nėra kaip mesti vėl visko. Nežinau, kažkoks pesimizmas užplūdo. Tikiuosi greit jis išsisklaidys, nes kažkaip viskas nemiela...

gal neverta gailetis to ka jau pasirinkai. tiesiog buna diena kai viskas atrodo griuna, o buna dienu kai sirdis dainuoja nuo gyvenimo ..... Nesikrimsk, padarei taip kaip tuo metu atrode ... linkiu pasveikti tik greiciau... nes tas ziauriai vargina ...
odeta- as apie mamos diena .. pas mus geguzes 12 kazkodel g.gif
Ka cia nuveikus ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 05, 21:50)
gal neverta gailetis to ka jau pasirinkai. tiesiog buna diena kai viskas atrodo griuna, o buna dienu kai sirdis  dainuoja nuo gyvenimo .....  Nesikrimsk, padarei taip kaip tuo metu atrode ... linkiu pasveikti tik greiciau... nes tas ziauriai vargina ...

Ka cia nuveikus ?

pritariu...Rotoli,nepasiduok liudnom emocijom 4u.gif

nu netikiu,kad tu neturi ka veikti biggrin.gif

meskuti ta fainuoly toky jau turi?ka pati dabar siuviesi sau?juk vistiek kazka suvi? ax.gif

as bendrauju skypu dviem frontais,vienu su sesute susirasineju kitu su vyro broliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 05, 20:59)
pritariu...Rotoli,nepasiduok  liudnom emocijom  4u.gif

nu netikiu,kad tu neturi ka veikti  biggrin.gif

meskuti ta fainuoly toky jau turi?ka pati dabar siuviesi sau?juk vistiek kazka suvi? ax.gif

as bendrauju skypu dviem frontais,vienu su sesute susirasineju kitu su vyro broliu  biggrin.gif

tu cia apie mano HUGO ? dar neturiu .. laukiu bigsmile.gif
sau jei siunu, tai kelnias lotuliukas.gif va kokios 3 guli sukirptos .. bet ne ta nuotaika rolleyes.gif
Bandziau lelei plaukus prisiuti- nelabai kas cia gaunas, bet kas idomiai su manim, as kuo daugiau lauke bunu , po to man ziauriai galva skauda doh.gif tai teks tokiai nekokiai ir laukti vakaro ... nieko doro nenuveikus bigsmile.gif Nors sio ryto ezys pralenke mano visas mintis, gavos took paciai nerealus biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta, tylios sian
as Nomedos siokolada sukirtau , galvoju gal kavos reiktu dabar ... kas jungiates ... kazko pradedu sunket , nezinot kodel lotuliukas.gif
Si ryta mano mazius nenorejo i darzeli, norejo vel i ZOO doh.gif sako ten kur karves ir kiaules buvo keistas kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 06, 14:57)
Laba ryta, tylios  sian
as Nomedos siokolada sukirtau , galvoju gal kavos reiktu  dabar ... kas jungiates ...  kazko pradedu sunket  , nezinot kodel  lotuliukas.gif
Si ryta mano mazius  nenorejo i darzeli, norejo vel i ZOO doh.gif  sako ten kur karves ir kiaules buvo keistas kvapas  biggrin.gif

oi ir as toky dabar lengvai sukirsciau,gaila cia ju pas mumis nera ax.gif ,o su kava jungiuosi drinks_cheers.gif
matyt jam kvapas labai tas patiko biggrin.gif o didelis jis pas jus?

kaip siandien savijauta? 4u.gif beje,pasirodyk savo eziuka mirksiukas.gif

laba..
diena puiki,eisiu savo rozyna issiravet smile.gif
Atsakyti