QUOTE(OJE @ 2013 04 30, 21:01)
na tai ta lenku kaip ir rusu ir lietuvisku produktu budavo... glaistytu sureliu, drauge uzvezdavo, bet dabar neradau .. lyg yra rusu kazkokia .. nzn .. as kai poreikio tokio neturiu tai ir neieskau as ju .. man nereikia nei juodos duonos nei saldytu cepelinu ... Va tik manu.. bet ciai siaip ivairovei ivesti namuose ... kaip ir kaktusu sultys jos dar ten su uoboliu ir su citrina lyg maisytos .. nu tokios is pakalio... bet cia tik tam kad mano vaikams patinka sakyti geriau kaktusu sultis :l: Raudono kopusto pusbrolio sultys geriausios :: Nors dabar negeriu issigandau kai pamaciau kad slapimas raudonas pasidare :
Nusilakavau nagus ... nu kazkokia svente cia sian pas mane gaunas .. nes nagu nusilakuoti beveik niekada neturiu laiko arba pastoviai prilimpu nes tenka kazka daryti
tai kad mazius tooks ir yra ... bet va jam patinka buti virtuveje ir kepti kazka : tai tikiuos kokio nors sefo nors gali but kad bus koks politikas :
kaip as vyriausiam sakau as noriu kad tu butum vaiku daktaras : o jis man sako, as busiu paprastas namu vyras : ir beveik tuo tikiu... kad jis nenores nieko rimto veikti ... O va antras bus jauciu pasiekes daug gyvenime .. jis moka taupyti, atsakingas ir sukalbamas .. derybininkas : Kaip jis savo drabuzius susideda vakare,net kojines susilanksto kitas tai bet kaip kad ir po lova ... vat jum ir vaizdelis tos pacios seimos
as aplamai reeetai i rusu parduotuve vaziuoju,dabar net nepamenu,kada jau buvau,as ten gerio lietuvisko randu,nu bet cepelinu niekad neperku nera skaniau uz naminius...o va,sureliu net tik vaikams perku,bet ir sau,man jie skanu
nu tu tu sulciu gal padauginai jau,isijautus,kad tai ne burokeliu,o kopusto pusbrolio sultys
a cia kokia proga lakuoti naguciai,siaip?ilgai laiko namuose dirbant?
mano vyresneliui ir patinka maista gaminti,jau nemazai ir moka,matyt bus i tete,patiks virtuve

o maziaus mano niekada nedomino vaikiski zaislai,su masinom ko gero ner ne zaides,jy kaip magnetas trauke visi elektros prietaisai

viena karta ir nesuziurejau,uzsimete karsta lygintuva ant rankutes,tai randelis visam gyvenimui

o siaip irgi labai tvarkingas budavo,iki kokiu 5 metu irgi net kojines susilankstydavo,brolio dregnas ant radiatoriaus padziaudavo,kad per nakty isdziutu

,paskui ko tai pagedo,nebe toks tvarkingas,bet moksluose stengiasi labai ir jam sekasi,kuo labai dziaugiuosiu

mano irgi abu vaikai,nuo pat mazumes labai skirtingi