Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(odeta15 @ 2013 04 30, 19:05)
tu jas geri ar kur nors naudoji?kas per skonis,pirma karta apie tokias girdziu  ax.gif
o pas jus rusu parduotuves nera?

na tai ta lenku kaip ir rusu ir lietuvisku produktu budavo... glaistytu sureliu, drauge uzvezdavo, bet dabar neradau .. lyg yra rusu kazkokia .. nzn .. as kai poreikio tokio neturiu tai ir neieskau as ju .. man nereikia nei juodos duonos nei saldytu cepelinu ... Va tik manu.. bet ciai siaip ivairovei ivesti namuose ... kaip ir kaktusu sultys jos dar ten su uoboliu ir su citrina lyg maisytos .. nu tokios is pakalio... bet cia tik tam kad mano vaikams patinka sakyti geriau kaktusu sultis lotuliukas.gif Raudono kopusto pusbrolio sultys geriausios lotuliukas.gif Nors dabar negeriu issigandau kai pamaciau kad slapimas raudonas pasidare unsure.gif
Nusilakavau nagus ... nu kazkokia svente cia sian pas mane gaunas .. nes nagu nusilakuoti beveik niekada neturiu laiko arba pastoviai prilimpu nes tenka kazka daryti ax.gif
tai kad mazius tooks ir yra ... bet va jam patinka buti virtuveje ir kepti kazka bigsmile.gif tai tikiuos kokio nors sefo biggrin.gif nors gali but kad bus koks politikas lotuliukas.gif
kaip as vyriausiam sakau as noriu kad tu butum vaiku daktaras lotuliukas.gif o jis man sako, as busiu paprastas namu vyras lotuliukas.gif rolleyes.gif ir beveik tuo tikiu... kad jis nenores nieko rimto veikti ... O va antras bus jauciu pasiekes daug gyvenime .. jis moka taupyti, atsakingas ir sukalbamas .. derybininkas bigsmile.gif Kaip jis savo drabuzius susideda vakare,net kojines susilanksto rolleyes.gif kitas tai bet kaip kad ir po lova ... vat jum ir vaizdelis tos pacios seimos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 30 balandžio 2013 - 19:04
QUOTE(OJE @ 2013 04 30, 21:01)
na tai ta lenku kaip ir rusu ir lietuvisku produktu budavo... glaistytu sureliu, drauge uzvezdavo, bet dabar neradau  .. lyg yra rusu kazkokia .. nzn .. as kai poreikio tokio neturiu tai ir neieskau  as ju .. man nereikia nei juodos duonos  nei saldytu cepelinu ...  Va tik manu.. bet ciai siaip ivairovei  ivesti namuose ... kaip ir kaktusu sultys jos dar ten su uoboliu ir su citrina lyg maisytos .. nu tokios is pakalio... bet cia tik tam kad mano vaikams patinka sakyti geriau kaktusu sultis  :l: Raudono kopusto pusbrolio sultys geriausios  ::  Nors dabar negeriu issigandau kai pamaciau kad  slapimas raudonas pasidare  : 
Nusilakavau nagus ... nu kazkokia svente cia sian pas mane  gaunas .. nes nagu nusilakuoti beveik niekada neturiu laiko arba pastoviai prilimpu nes tenka kazka daryti 
tai kad mazius tooks ir yra ... bet va jam patinka buti virtuveje  ir kepti kazka  :  tai tikiuos kokio nors sefo  nors gali but kad bus koks politikas  :
kaip as vyriausiam sakau as noriu kad tu butum vaiku daktaras  :  o jis man sako, as busiu paprastas namu vyras  :  ir beveik tuo tikiu... kad jis nenores nieko  rimto veikti ...  O va antras bus jauciu pasiekes daug  gyvenime .. jis moka taupyti, atsakingas ir sukalbamas .. derybininkas  : Kaip jis savo drabuzius susideda vakare,net kojines susilanksto    kitas  tai bet kaip  kad ir po lova ... vat jum ir vaizdelis tos pacios seimos 

as aplamai reeetai i rusu parduotuve vaziuoju,dabar net nepamenu,kada jau buvau,as ten gerio lietuvisko randu,nu bet cepelinu niekad neperku nera skaniau uz naminius...o va,sureliu net tik vaikams perku,bet ir sau,man jie skanu rolleyes.gif
nu tu tu sulciu gal padauginai jau,isijautus,kad tai ne burokeliu,o kopusto pusbrolio sultys biggrin.gif
a cia kokia proga lakuoti naguciai,siaip?ilgai laiko namuose dirbant?
mano vyresneliui ir patinka maista gaminti,jau nemazai ir moka,matyt bus i tete,patiks virtuve ax.gif o maziaus mano niekada nedomino vaikiski zaislai,su masinom ko gero ner ne zaides,jy kaip magnetas trauke visi elektros prietaisai doh.gif viena karta ir nesuziurejau,uzsimete karsta lygintuva ant rankutes,tai randelis visam gyvenimui unsure.gif o siaip irgi labai tvarkingas budavo,iki kokiu 5 metu irgi net kojines susilankstydavo,brolio dregnas ant radiatoriaus padziaudavo,kad per nakty isdziutu biggrin.gif ,paskui ko tai pagedo,nebe toks tvarkingas,bet moksluose stengiasi labai ir jam sekasi,kuo labai dziaugiuosiu smile.gif mano irgi abu vaikai,nuo pat mazumes labai skirtingi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 04 30, 22:07)

nu tu tu sulciu gal padauginai jau,isijautus,kad tai ne burokeliu,o kopusto pusbrolio sultys  biggrin.gif
a cia kokia proga lakuoti naguciai,siaip?ilgai laiko namuose dirbant?

as tai seniau drauges paprasydavau , nes ji megsta tas lenku pardes ir daznai lankos ...bet dabar ji issikele .. prie pat lenku pardes biggrin.gif bet toli nuo manes. Tai sian ir uzlekiau - del apkepo ...
biggrin.gif burokeliai buvo butelyje , tai teko visa suvartoti, tik po stikline per diena skiestom kitom sultim. Nepadauginau tikrai .. cia kaip morkas griauzti ..po to pageltonuoji biggrin.gif
Ajai vargsiukas .. mano maziui buvo vyresnelis pirstuka tarp laukiniu duru priveres ... doh.gif juodas buvo ... bet per metus nuaugo .. dabar nieko nesimato ... O vidurinis turedamas 4 dantukus nukrito ir prakando lupa, ..oj buvo,liko nezymus randas doh.gif bet tas tai pastoviai ant veido krenta , antra diena gavo dvirati, kaimyne parvede-kruvina visa doh.gif O mazius krisdavo atbulom biggrin.gif tai juokiaus, sakiau vienam gulsciukas priekyje, kitam nugaroj ... O vyriausias tai cirku visokiu prikresdavo ... bet siaip prie elektros netrauke nei vieno , bet va kazko buvo susizavejimas ugnim doh.gif o maziu dabar saliutai zavi , viskas dabar pas ji sprogsta , o jei nesprogsta, nu tai nupjauna galva lotuliukas.gif rolleyes.gif Tie vaikai bigsmile.gif
nagai.. nu gi seksova tada biggrin.gif laiko.. ka as zinau , gal dvi dienas, bet as tik sviesiai temegstu, tai nepastebiu kai nebelieka lako bigsmile.gif
Ryt iseigine ir pas jus ? gal ir man i koki ZOO nuvaryt... bet jauciu nedirbs ryt niekas g.gif o va geguzes 5d. darzelis varys i ZOO ... as nemegstu su daug liaudies tysiotis visas 2 val ir dar griliu daryti .... ir be to salta dar .. nors ir saule sypsos ...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 30, 16:49)
išvijai?  lotuliukas.gif

o čia pas mus nieko naujo. Gimus vidurinėliui, miegojom atskirai, dabar scenarijus kartojasi. Aš už patogumą, o kadangi esu tinginė ir tingiu naktį keltis prie mažiaus, tai miegam kartu, tad trečiam vietos nebelieka...kol kas biggrin.gif
Buvau miške su viduriniu ir mažium, dzieve dzieve kaip dvasia atsigavo wub.gif B džiaugsmo buvo voverę pamačius, ne mažiau ir aš džiaugiaus biggrin.gif Mažių ant kelmelio pamaitinau, nerealu biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi dabar su mb esam tik kaimynai doh.gif del tokiu pat priezasciu kaip ir Benux.
Pas mus siandien slykstus oras, lyja, salta verysad.gif siaip 3 metus geguzes 1d. Einam maratona, o snd del oro atidejom unsure.gif dickis nusimine, bet eiti 8 km ir slapti nesinorejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 01, 01:45)

Ryt iseigine ir pas jus ?
o va geguzes  5d.  darzelis varys i ZOO ...  as nemegstu su daug liaudies  tysiotis  visas 2 val ir dar griliu daryti .... ir be to salta dar .. nors ir saule sypsos ...

aha laisvadienis,aisku,ne visiems smile.gif

o tai kai darzelis kur nors eina,turi ir tevai kartu butinai? rolleyes.gif

QUOTE(benux @ 2013 05 01, 18:29)
o kadangi esu tinginė ir tingiu naktį keltis prie mažiaus, tai miegam kartu, tad trečiam vietos nebelieka...

Buvau miške su viduriniu ir mažium, dzieve dzieve kaip dvasia atsigavo  wub.gif B džiaugsmo buvo voverę pamačius, ne mažiau ir aš džiaugiaus  biggrin.gif Mažių ant kelmelio pamaitinau, nerealu 

pas mane tas pats buvo biggrin.gif

kaip smagiai jus cia bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 01, 20:03)
siaip 3 metus geguzes 1d. Einam maratona, o snd del oro atidejom  unsure.gif  dickis nusimine, bet eiti 8 km ir slapti nesinorejo  smile.gif

o cia kur jus tiek einat?kas per maratonas? rolleyes.gif

siandien man darbinga diena namuose buvo labai,net langus nusivaliau,tikiuosi bent sia savaite nelis,nes man dazniausiai kai tik langai nuvalyti,tai lietus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 01, 21:25)

o cia kur jus tiek einat?kas per maratonas? rolleyes.gif

siandien man darbinga diena namuose buvo labai,net langus nusivaliau,tikiuosi bent sia savaite nelis,nes man dazniausiai kai tik langai nuvalyti,tai lietus  doh.gif

Cia yra tokia tradicija, svenciant geguzes 1 d. Einamas maratonas 8 km, po to buna dar ir begimo varzybos smile.gif siaip labai smagaus, visais ankstesniais metais budavo grazus oras, o va siemet tai schmoll.gif

Oho kokia tu saunuole, as nekenciu langu valyti, pernai teko kokis 4 kartus tai daryti, nes budavo tik nusivalau, o mano dickis vis apciupineja tiek is vidaus, tiek is isores doh.gif mes tai siandien pratinginiavom blush2.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

OJE - net pavydu tos energijos kie turi 4u.gif bigsmile.gif visur sudalyvaut spėji, pamiegot ir dar čia prirašyt įdomų skaitalą bigsmile.gif

QUOTE(benux @ 2013 05 01, 17:29)
o čia pas mus nieko naujo. Gimus vidurinėliui, miegojom atskirai, dabar scenarijus kartojasi. Aš už patogumą, o kadangi esu tinginė ir tingiu naktį keltis prie mažiaus, tai miegam kartu, tad trečiam vietos nebelieka...kol kas  biggrin.gif
Buvau miške su viduriniu ir mažium, dzieve dzieve kaip dvasia atsigavo  wub.gif B džiaugsmo buvo voverę pamačius, ne mažiau ir aš džiaugiaus  biggrin.gif Mažių ant kelmelio pamaitinau, nerealu  biggrin.gif

niu neteko miegot atskirai, bet va tryse tai tenka ir dabar smile.gif pirmieji du nesiveržė į mūsų lovą... o jaunėlis - tai nenori niekur kitur, kaip tik mūsų lovoj miegot. Jau rečiau, bet dar dažnokai "pareina" naktį pas mus smile.gif aišku - jam gerai- tai ir mum gerai, kad tik ramiai išsimiegot lotuliukas.gif
o apie gamtą wub.gif pasaka...

mes tai šian lankėm lialiuką bigsmile.gif niu kokie jie faini wub.gif

o vakare tai dviračių porą išsitraukėm... tai paeiliui vaikus pavėžinau, (turim du dviračius su vaikų kėdutėm - o vaikų jau daugiau lotuliukas.gif ).... viduriukui geriau sekasi minti dviratuką, nei vyresnėliui.... niu taip įdomūs jie... anam (viduriukui) visada reikėjo pačiam išmokt - kaip užsispiria - krenta, kelias, krenta, kelias, bet važiuoja pats ir viskas - ir vaje koks skandalas, jei netyčia padėsi jam doh.gif
o va vyresnėlis - pats niekaip ir viskas. Jam įdomiau eit bendraut, o dviratis gali ir pastovėt dėl grožio biggrin.gif ir su tuo, kur be pedalų labai atsargiai važiuoja, o jau su tuo, kur pedalus turi - niekaip neįkera. Aišku laiko klausimas čia smile.gif
Atsakyti
Laba ryta is mano kiemo ... t.y nuo mano sofkes biggrin.gif
SIan miegojau ilgai ir bais sunkiai keliaus .... kazkur keliavau toli ... spanavau senus draugus ...
O vakar daug dirbau... nusikaliau ...Vakare, vyriausias sako,nes gulejau vidurinio lovoj ir laukiau kol dantis issivales ateis... Tai sako:- a pavargai mama, joo sakau .... ar sunku but mama ? biggrin.gif jooo ipac kai pilni namai kaimynu vaiku ir nei vienas nebeklauso doh.gif
Neleisiu sian maziaus i darza.. kazkoks pusiau sergantis .. tegul zylioja aplink mane sian ... gersim vaniline kakava ir murkuosim kartu wub.gif Jis man dabar taip daznai sako MYLIU wub.gif
Jei darzelis vaziuoja darzelio dienom ir valandom, tai nereikia kartu, bet jei vaziuoja savaitgali tai kviecia tevus kartu pasibuti ...
Vakar vyko LT bendruomenes mamos vakaras ... rolleyes.gif as tai neinu niekur kur pati nesugalvoju lotuliukas.gif nu kaip katinas biggrin.gif
Karinuk- tai kad ne mano energija biggrin.gif tik manyje .. . labai esu patenkinta kad va taip viskas einas kolkas ... jauciu vaikas bus genijus lotuliukas.gif nes darau viska viska ir vienu metu ax.gif namai BAISUS doh.gif aj ..kada nors nustosiu viska daryti , vaiksciosiu kaip angry bird po namus biggrin.gif

Tie, kurie eina vėlai gulti, vadinami pelėdomis. Tie, kurie anksti keliasi, vadinami vyturiais. O tie, kurie eina vėlai gulti ir anksti keliasi, vadinami "angry birds".

Asstule - tai reikejo lysti i lietaus drabuzius ir dalyvauti rolleyes.gif Juk kaip sako, blogo oro nera . yra bloga apranga ...
Benux- fainiai .. pas mus kai salti orai dabar... va matau snaiges skraido rolleyes.gif tai gyvenimas vyksta viduje kokius 70 %
Odeta- nu saunuole .. as ir buvau nusivalius langus , bet jauciu mano grindys baisesnes nei langai biggrin.gif
Atsakyti

Labas dienas tongue.gif Pas mane kavapietis smile.gif

Lauke oras pasakiskas , vos parsitempiau maziu namo pietu lotuliukas.gif

Jauciu ,kad kompas nuosaly lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2013 05 02, 13:11)
Labas dienas  tongue.gif  Pas mane kavapietis  smile.gif

Lauke oras pasakiskas , vos parsitempiau maziu namo pietu  lotuliukas.gif

Jauciu ,kad kompas nuosaly lieka  lotuliukas.gif

manai kompas tave uzblokuos lotuliukas.gif
as ir noriu kavos jakobo biggrin.gif bet neturiu .... mes varom su mazium i maisto parde ... o taip nenoriu doh.gif bet kai nenoriu renkuos parde kurioj yra visko ir galeciau isleisti ne vien maistui lotuliukas.gif
Atsakyti
Labu smile.gif

aha ... kuo geresni orai - tuo mažiau PC laiko lieka smile.gif

kaip išėjom dviese 10 val, taip vos parėjom 14 val... tai taip pusė dienos ir pabėgo smile.gif bet oras vertas... namai palauks smile.gif

tik tiek, kad vėl miego noriu... niu kas čia daba... pavargau lauke būdama lotuliukas.gif

kavapiečiauju ir aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 02 gegužės 2013 - 14:53