QUOTE(Rotoli @ 2013 05 02, 22:06)
Na štai ir aš, po Londono anotis visi,
sveika sugryzus ir sveikit greiciau
QUOTE(OJE @ 2013 05 03, 19:02)
, esu siaubo buvus kur gale nufotkina kai tau mol nukerta galva,nu arba tu nukerti brangiausiajam
Aj pas mane biskeli karas su vaiku buvo vakar ... tai tas gudruolis persuko mano zadintuva.. sian pazadinta buvau 4 ryto : jauciu taip tingiu keltis, nu bet vaikams i mokykla,ultis ir svajoju apie lova
o jerguteliau
nu vaikas pasistenge,kad nepamigtumet ir dar patingejimui pabudus paliko marias laikas
QUOTE(OJE @ 2013 05 04, 01:16)
net negooglinus pajauciau kas per vyrukas
QUOTE(benux @ 2013 05 04, 10:29)
kažkuriai labai pasisekė
Man labai patinka gaminantys vyrai. MB neatsisako to daryti ir, beje, tai daro labai gerai, sakyčiau, kitom moterim ne visada taip pavyksta
Labas rytas. Nelabai jis man labas, mažius kas valandą virkavo, tai miego apskritas 0

Ar jam tie dantys gyvenimą gadina, ar pilvuką pučia. O dar užgulusi nosis buvo, tai pyko baisiai mp traukdamas.
Kiti pajūriu vaikšto ir mane erzina. Sakė oras ir vakar, ir dabar labai geras. Liepiau nors nufotkint
as irgi dievinu gaminancius vyrus,o ypac savajy...net mano vaikai daznai sako,kad tevelis skaniau padaro valgyt,nu ne visada bet dazniausiai
vargsiukas

o kaip sunku pavalgyt,kai nosyte uzkimsta...o kodel ir tu negali iseiti tokiu geru oru i lauka?
Labas rytas.
mano vaikai dvie dienas is eiles ejo zuvaut i upe,tai viena diena parnese du didziulius karpius,o vakar net penkis

as kai nemegstu,tai man,o va vyrui tai laimes buvo,jis gi zuvinis,pats issidarinejo susitvarke...azarta vaikai pagavo dabar su ta zvejyba...o mes siandien uzkviesti pietu,tai galvoju ka cia reiks pasidabinti,nes vistik ne namie pietausim