Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

blyn kokia pikta........šiandien buvo vidurinėlio išleistuvės o aš neturėjau kuo rengtis ( tiksliau į nieką netilpau) po gimdymo dar likę 5 kg. UŽKNISOOOOO
Vyriausias sūnus nerealus... wub.gif aš kaip sakau iš kitos planetos
Vidurinėlis lipa sienom be vinių
O mažasis pradeda stroint. Kol dar maitinu tol šoku. Bet jau į pabaigą įtariu su maitinimu. Nes po šiandienos "spintos revizijos" man bloga doh.gif
Šiandien net jau MB sakė: kas tau pasidarė? Nes keiktis pradėjau riebiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mataij: 24 gegužės 2013 - 19:31
QUOTE(Mataij @ 2013 05 24, 20:30)
blyn kokia pikta........šiandien buvo vidurinėlio išleistuvės o aš neturėjau kuo rengtis ( tiksliau į nieką netilpau) po gimdymo dar likę 5 kg. UŽKNISOOOOO
Vyriausias sūnus nerealus... wub.gif aš kaip sakau iš kitos planetos
Vidurinėlis lipa sienom be vinių
O mažasis pradeda stroint. Kol dar maitinu tol šoku. Bet jau į pabaigą įtariu su maitinimu. Nes po šiandienos "spintos revizijos" man bloga  doh.gif
Šiandien net jau MB sakė: kas tau pasidarė? Nes keiktis pradėjau riebiai  tongue.gif

bet radai ka apsirengti ar nejai ? ax.gif
Kas lieka- pirma nauja suknele isigyti, antra nesinervuoti , trecia- labai noresi pamesti kg ax.gif
Sveikinimai su isleistuvem 4u.gif graudenais ?
Oj tie viduriniai vaikai lotuliukas.gif
Keisks poziuri i spinta ir save .. pavasaris bigsmile.gif ir vyrui bus mieliau .. jam esi tokia kokios nuotaikos esi ir kaip save myli .... bigsmile.gif
Aj man lengva kalbet, va 1 ir 2 ir 3 ir tik 15 min ir turiu pavasariui sukienka tokia be rankoviu ax.gif bet medziagoj buvo tiek spalvu..kad negalejau jos nenupirkti.
Sian vos vos neuzkaliau naujos tase ir ziauriai noriu tokiu kvailu aukstakulniu, kuriu gyvenime nesu nesiuojus doh.gif a cia mane taip lengvai kazkas itakoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 24, 23:12)
ir ziauriai noriu tokiu kvailu aukstakulniu, kuriu gyvenime nesu nesiuojus  doh.gif  a cia mane taip lengvai kazkas itakoja  lotuliukas.gif

matyt ta damute esanti tavyje ir itakoja aukstakulniams biggrin.gif

Mataij,nugi proga atsinaujint garderoba mirksiukas.gif pas mane 10 metu praejo po gimdymo,o dar vis svartykles ne toky svory rodo ax.gif bet ai,as nepergyvenu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 24, 22:22)
matyt ta damute esanti tavyje ir itakoja aukstakulniams  biggrin.gif

Mataij,nugi proga atsinaujint garderoba  mirksiukas.gif pas mane 10 metu praejo po gimdymo,o dar vis svartykles ne toky svory rodo  ax.gif bet ai,as nepergyvenu  irnesakyk.gif

laba ryta, sian niekas neknarke biggrin.gif
Odeta- bet pries desimt metu tu ir negyvenai taip pat rolleyes.gif mirksiukas.gif O ir kaip galit noret to kas buvo pries N metu ... taip galima uzsimanyti kad ir nekaltybe sugryztu lotuliukas.gif Juokauju .... aisku senatve nekokia puosmena.. bet ismokus senti graziai ir tai toleruoti ... manau cia yra viso musu proceso uzduotis ....Mum tikrai nebebus tu anu metu, tos anos odos, krutines, sedynes, kg ir proto biggrin.gif Taip kad brangiosios .... atnaujinat garderobus, numetat du kg du ir pradedat svyteti ... kaip jus gali myleti - jei jus nemylit saves .. juk taip sako bigsmile.gif
Aha ta damute mane itakoja is visu pusiu .... wub.gif
nu ka apsiniauke ir sian ... eisim ka nors grazaus siuti ... baisiai noriu dramblio lotuliukas.gif ir kavos biggrin.gif Kokia jusu nuomone apie kava ... skanus, bet nereikalingas gerimas rolleyes.gif ar ne
Atsakyti
Sveikutės, aš vėl darbuose paskendusi... Šiandien išvažiavom į Akropolį su šeimyna, tai tiršta, nosies nėr kur įkišt, tai apsisukom ir dingom. Liataus darbas.
Nupirkau krikštodukrelei dovanų papuošalų dėžutę, su mintim, kad tai bus pradžia dovanojamiems papuošalams smile.gif.
Aš kavos negeriu, bent tos su tirščiais puodelyje, man neskanu, o kaip ir sakau, tai man dopingo dar nereikia biggrin.gif. Jei geriu, tai be tirščių ir su daug pieno, va tada skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 25, 13:09)

Odeta- bet pries desimt metu tu ir negyvenai taip pat 
  O ir kaip galit noret to kas buvo pries N metu ... taip galima uzsimanyti kad ir nekaltybe sugryztu    Juokauju ....  aisku senatve nekokia puosmena.. bet ismokus senti graziai ir tai toleruoti ... manau cia yra viso musu proceso uzduotis ....Mum tikrai nebebus tu anu metu, tos anos odos, krutines, sedynes, kg ir proto    Taip kad  brangiosios ....  atnaujinat garderobus, numetat du kg du ir  pradedat svyteti ... kaip jus gali myleti - jei jus nemylit saves .. juk taip sako 

nu ka apsiniauke ir sian ... eisim ka nors grazaus siuti ...  baisiai noriu dramblio

Kokia jusu nuomone apie kava ... skanus, bet nereikalingas  gerimas  ar ne

kaip viska teisingai ir graziai aprasei ax.gif wub.gif

nukam tau drambliukas,kai pati i jy daraisi panasi tongue.gif biggrin.gif gali pradeti suknutes siuti savo damutei wub.gif o apsiniauke ir pas mus siandien doh.gif

mano tik teigiama,nes man tai skanus ir reikalingas gerimas,as be jos nei dienos negaliu.kazkada bandziau atsisakyti,ilgai neistempiau rolleyes.gif

QUOTE(Rotoli @ 2013 05 25, 17:28)
Nupirkau krikštodukrelei  dovanų papuošalų dėžutę, su mintim, kad tai bus pradžia dovanojamiems papuošalams
.
, o kaip ir sakau, tai man dopingo dar nereikia

kokio amziaus mergyte? wub.gif

va,man vadinasi reikia ir nemazai ax.gif

sveikos.
nu kaip mane veikia tokie apsiniauke orai ir silumos trukumas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 25, 16:51)
kokio amziaus mergyte? wub.gif

metukai smile.gif, dviem mėnesiais mažesnė už mano mažylį. Vienam kieme gyvenam (vyro sesuo), tai mano berniukai sese ir vadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 25, 17:51)

nukam tau drambliukas,kai pati i jy daraisi panasi  tongue.gif  biggrin.gif gali pradeti suknutes siuti savo damutei  wub.gif o apsiniauke ir pas mus siandien  doh.gif

as noriu visko visko ir batu lotuliukas.gif
Pasiuvau damutei komplektuka ir likusios atraizos nuo mano suknios tongue.gif ir vistiek dramblio noriu .. bet ten kazkas su breziniu negerai ... reik eit ieskot galu doh.gif

As geriu swis mokka... kakava, kava ir pienas ir dedu dar riesutu sirupo kelis lasus ... apie 500ml gaunas, nes nesenai nusipirkau kavai gerti toki inda .... As zinau, kad ji visai nereikalinga .. meciau ir vel pradejau ir vel meciau .. ir dabar saikingai visada su pienu .. tos su tirsciais .... as nevalgau kavos ... geriu tik su pienu arba grietinele. Mano vyrui pamenu buvo taip, kai pirma karta Lt atnese kava lotuliukas.gif nesuprato kas cia per gerimas ir su kuom jis valgomas lotuliukas.gif
Manes oras neveikia .... man visai gerai, tada sazine negrauziai , kad sedziu namie ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Rotoli @ 2013 05 25, 16:28)

Nupirkau krikštodukrelei  dovanų papuošalų dėžutę, su mintim, kad tai bus pradžia dovanojamiems papuošalams smile.gif

pas mus dovanoja sidabra ax.gif tokia tradicija visi bernai gave grandineles su kryzeliais
ir pinigais daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2013 05 25, 18:59)
tai mano berniukai sese ir vadina smile.gif

wub.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 25, 19:53)
as noriu visko visko ir batu 

Pasiuvau damutei komplektuka  ir likusios atraizos nuo mano suknios  ir vistiek dramblio noriu .. bet ten kazkas su breziniu negerai ... reik eit ieskot galu 

As geriu swis mokka... kakava, kava ir pienas ir dedu dar riesutu sirupo kelis lasus ... apie 500ml  gaunas, nes nesenai nusipirkau kavai gerti toki inda ....  As zinau, kad ji visai nereikalinga ..

Manes oras neveikia .... man visai gerai, tada sazine negrauziai , kad sedziu namie 

pas mus dovanoja sidabra  tokia tradicija visi bernai gave grandineles su kryzeliais
ir pinigais daugiausia.

as irgi noriu bateliu kokiu ir ne vienu rolleyes.gif

grazus komplektukas labai mirksiukas.gif nu tada sekmes tau su tuo drambliu biggrin.gif

as geriu is aparato ta kapsuline,kartais su pienu,bet dazniausiai be..man ji reikalinga...zinau,kad tai isitikinimas,bet noooriu as jos kasdien,jei koky ryta neisgeriu,jauciuosi kazkaip netokia ir ne taip darbinga blush2.gif

vat tame ir reikalas,kad as jau bent savaitgaly visa nenoreciau prasedet namie,nu bet kur varysi lietui lyjant...

cia per krikstynas?
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 25, 19:12)

as irgi noriu bateliu kokiu ir ne vienu  rolleyes.gif

grazus komplektukas labai  mirksiukas.gif nu tada sekmes tau su tuo drambliu  biggrin.gif

as geriu is aparato ta kapsuline,kartais su pienu,bet dazniausiai be..man ji reikalinga...zinau,kad tai isitikinimas,bet noooriu as jos kasdien,jei koky ryta neisgeriu,jauciuosi kazkaip netokia ir ne taip darbinga  blush2.gif

vat tame ir reikalas,kad as jau bent savaitgaly visa nenoreciau prasedet namie,nu bet kur varysi lietui lyjant...

cia per krikstynas?

nerandi kokiu nori ar nori kad atnestu kas biggrin.gif As tai tokiu kokiu noriu- bijau batu lotuliukas.gif galva galiu nusisukti ... ir nezinau ar man grazu... bet noriu biggrin.gif
aha uzburei su tuom drambliu .... dar taip ir nepriejau ... velniu gausi tongue.gif
tu kaip Dzordzas Klunis ane biggrin.gif
Mano tai dirba kas diena ... tai laukiu greiciau uzbaigtu, o tada sedeziau ir auginciau svori biggrin.gif kur nors prie upelio, kalnu ir karviu ir ryto pauksciu ir tyros gaivos wub.gif eh kaip noriu bent savaitei taip ....
Aga cia per krikstynas .. pas mus krikstija iki 6 men. kitaip juk vaikas be vardo visa laika ax.gif
Sian mano brangusis varto mano uzrasu knygele/kalendoriu ir sako.. visai butu nieko suprasti ka cia rasai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 25 gegužės 2013 - 22:34
Labukas 4u.gif

niu OJE žodžiai thumbup.gif labai sutinku su tamsta drinks_cheers.gif

o 30 žmonių - tai laabai turtigas tavo brangusis bigsmile.gif

QUOTE(Rotoli @ 2013 05 25, 16:28)
Šiandien išvažiavom į Akropolį su šeimyna, tai tiršta, nosies nėr kur įkišt, tai apsisukom ir dingom. Liataus darbas.

per "Jamam" ten visada tiršta karsta.gif

į rūbus aš ir netelpu, ale niekas kitas nekaltas, tik pati... valios kolkas nerandu, bet neturiu ir ant ko bambėt, nebent ant savęs lotuliukas.gif
tai kolkas tik garderobą pasikeičiau... iškračiau spintą - labdarai viską... vistiek, jei ir sukūsiu - tie rūbai nebebus mieli, nes ir mada keitės, o ir pati jau kita tiesiog... biggrin.gif bet prisipažinsiu - kurį laiką aš juos užkonservuotus laikiau dar lotuliukas.gif kol vieną dieną protas nušvito lotuliukas.gif bigsmile.gif

Rotoli, labai smagu, kad vaikai gali kartu augti thumbup.gif

Kavą geriu, mėgstu ir skanu smile.gif su pienuku dažniausia, tirščiai lieka mano kavinuke, tokios tiesiog užpiltos puodelyje nelabai man patinka...
max du puodelius geriu, tiesiog, toks gyvenimo būdas - nemirštu, jei negaunu jos, dzin, bet kai namie - tai išsiverdu - kaip ritualas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Karinuks kada tavo mažylis gimęs?
o mano gerklė užtinus, sunkiai naktį miegojau. Išvakaro pora filmų peržiūrėjau tai įsiaudrinau.
Gerai kad mazgis pradėjo geriau miegot, iki 4 išmiega.
Šiandien ryte dariau vyrui pietus ir tik paėmus faršą taip sutasė kad spejau vos iki WC. Gal vėl nėščia?? blink.gif
Atsakyti