Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(benux @ 2013 05 28, 10:36)

laba ryta.. jetus kaip as sian sunkiai keliaus, toooks geras sapnas buvo, tiek daug vyru demesio lotuliukas.gif O ta sloga dar.
Sian vidurinelis isvare su klase i zoo ir keps desreles ten .... Vaikinas pamirso mokykloje dvirati, velnias zino kada.. sako as ji pasiimsiu sian, vakar visa mokyklos kiema isieskojom su vyru- nebera dviracio, idomu ar tikrai gris su dviraciu g.gif
Ar Jus melavot vaikystej ? g.gif As tai daug.
Leisiu bandyti viska, nes man vaikystej neleido.... svarbu noretu, bet mano vyrsenelis biskeli nenori nieko ax.gif ipac skaityti rolleyes.gif O vidurinis nori visko visko doh.gif tai vienam reiki spirti i minkstaja , o kita biskeli stabdyti ... mazius baigia perzengti visas fantazijos ribas .. vakar po vakarienes sako, einu i lauka ... sako paziurekit, kieme policininkai zaidzia unsure.gif blink.gif mum net plaukai pasisiause .... Sakau, idomu jis mokykla uzbaigs ar bus kaip miesto meras .... nebaiges mokyklos ir uzdarytas psihinej.

Tai vaikui jei skanu, ne jau versi duoti kazkokias kosias... as niekada nedaviau, jei nepatiko ... mano vaikai is vis is nevalganciu, tai nei vaikisko, nei is mano lekstes neimdavo doh.gif jogurtai, varske ir duona ir avizine kose ...
Nu tai gi vyras, reikia stoveti .. tooks ivykis ir horizontas auksciau bambos jau mirksiukas.gif O ka uosve ? ka nors pamokslaus ar darys valgyti ne pagal tave ax.gif
Rodyk ta palta .. gal jis vertas nesiojimo, jei zinoma itelpi, o jei netelpi, tai kam laikai, ne jau nenori papuosti kazko kito, kuri turetu savo grazius prisiminimus mirksiukas.gif
Vakar pazystama sutikau karatej, tooks jausmas kad jai buvo labai gera stebeti mano spindesi lotuliukas.gif net jai akys blizgeti pradejo rolleyes.gif o jos sunus, sako ka.. vel gimdysi lotuliukas.gif milijona vaiku ..... Tai paaiskinau, kad jei nebutu nei vieno vaiko pasaulyje ir jis butu vienui vienas.. jam tikrai noretus, kad kazkas gimdytu ax.gif Pritare bigsmile.gif juokingiausia buvo stebeti karate ir jausti kaip tau kazkas spardo pilve lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Isauso labai grazi sauleta diena thumbup.gif

QUOTE(benux @ 2013 05 28, 09:36)
o kas mažiukui buvo? išsausėjus odelė, ar bėrimai? na, kaip ta egzema pasireiškia? kokį kremą išrašė?

Mano maziukui kovo pab. ant krutines atsirado tokios keistos sausos demeles. Nemoku nupasakot, bet kaip tokios pleiskanotos. Is pradziu apziurejusi sesele, galvojo, kad tai grybas nuo katino. Liepe stebeti ar neatsiras daugiau ir ar jos nedides. Tada mes grizom i LT, pasirodem lietuviskai gydytojai, ji pasake, kad cia tikrai ne grybas, pasiule naudoti Esex kremuka. Grizus i NO, tu demeliu atsirado siek tiek daugiau, tepiau su tuo lietuvisku kremu, bet situacija negerejo, o pries kokias 3 sav. atisrado labai ryskiu demeliu po smakru ir neryskiu, bet dideliu ant visos nugarytes. Nuejau cia pas gydytoja ir ji pasake, kad rai egzema, sake, kad tai labai daznas reiskinys kudikiams, budinga Norvegijos klimatui, kai labai dregna. Isase Locoid 0.1 proc. krema, kiek skaiciausi, jis nera hormoninis. Gydytoja sake, tai turetu padeti, ir maziukas turetu isaugti, bet va viena drauge turi 7 m. mergaite ir sake ji neisaugo sios bedos unsure.gif tikiuosi, kad mums bus kitaip rolleyes.gif Tik labai dziaugiuosi, kad tos demeles ne ant veiduko, kaip daugeliui kudikiu buna ax.gif

Tai va, tiek smile.gif

OJE, ale tavo sapnai nerealus kaip ir tu pati lotuliukas.gif

Geros visoms dienos 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Assstaaa - turi ir mano vienas vaikas egzemą. Tik tiek, kad kolkas užtenka kremukų su daug lipidų. Paveldimas dalykas (visaip vadina - dar ir atopiniu dermatitu, ar egzema (alergija) - priežastis - bakterija).
Kremas, kurį paskyrė - harmoninis. Jo veiklioji medžiaga yra hydrocortizon (hidrokortizonas) - sintetinis hormonas (steroidas) 4u.gif
jis tik simptomus mažina, o norint sveikti - reiktų priežasties ieškoti 4u.gif tokiem mažiem maistas alergizuoja dažniausia.

ar išauga vaikai? dalinai... dažniau perauga į kitą alergijos formą. Pvz astmą ir kt. 4u.gif

Pasidalinau savo žiniom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 29, 10:57)

Tai va, tiek smile.gif
OJE, ale tavo sapnai nerealus kaip ir tu pati  lotuliukas.gif

Geros visoms dienos  4u.gif

laba ryta .. kam kavos su kakava lotuliukas.gif aha tik man tongue.gif
Kazkur girdetas pavadinimas vaistu .. jauciu esam nuo kazko naudoje ..jie tokie nepiktybiniai tie vaistai ax.gif Mano vyras turejo egzema nuo rusiskos auksines grandineles .. tai Pevariliu gydes ... jis cia pas mus nuo visu grybu.
Na, kad klimatines salygos itakoja, tai jo.. juk mes bakteriju stuverimai doh.gif Jum reikia daugiau sauleto klimato .. bet sakai, daznas... g.gif Pvz. pas mus daznas klimato reiskinys snargliai, nuo jos uzkritusi nosis ir klausos sutrikimai ... po to pjaunamos tonzles .. jauciu nerasi beveik tokio kuris jas turi.... mano seimoj jau visi nebeturi... as viena ... ir zinau,kad man reiktu jas pasalinti.
Tai kuri daktare bus teisi rolleyes.gif Bet mano galva egzema ir yra grybas ...jis praeis ir uzeis .... mano mama turi siaubingai .... bet jos darbas dar labai kvailas doh.gif Aj tiek as toj medicinoj ir suprantu, nors kazkada dirbau farmacijoj lotuliukas.gif gyvenimo klaidos lotuliukas.gif .. Linkiu kad praeitu ... ramuneliu vonia gal daryciau .. mano vaikai labai megdavo ... as i toki skalbiniu maza maiseli sudedavau ramuneliu pakelius ir leisdavau plaukioti vonioj ... aisku baigiantis praustis , leisdavau suplesyti viska lotuliukas.gif stai kodel jiem vis dar patinka vonia lotuliukas.gif Kai tapo didesni darydavom drusko vonias ir visokius kvepiancius burbulus, nu zodziu... viskas kas budavo prikolas biggrin.gif Megstamiausi zaislai yra nuo visokiu sampunu like buteliukai .. geresniu zaislu neturejom thumbup.gif
Aciu - mano sapnai, tai ne mano pasirinkimas .... kai laukiaus bernu tai vien erotika buvo lotuliukas.gif si karta gal karta tik sapnavau ax.gif as dabar dazniausiai sapnuoju kad kazkur esu ir kazka lankau ir kazkur keliauju...
O jus zinot toki sapna, kai jau po gimdymo, turi vaika, susapnuoji jog vaika pamirsti kazkur ?
Na, ka sian pusiau saule, pusiau debesys ... as pusiau strese .... ruosiu save vaiku mugei ... galva sprogsta , rankos nekyla ir nedrasu lipti is patogios zonos ax.gif Bet sako, svajones pildosi .. va va.. svajok biggrin.gif
Ka jus ?

Atsakyti
sveikutes.
OJE kol perskaitau tavo postus,pamirstu ka anksciau buvau skaicius,tu tikrai nereali wub.gif thumbup.gif tau tiktu ir knygas rasyt mirksiukas.gif biggrin.gif

Assstaaa o mazyliui neniesti tu vietu kur demeles? unsure.gif na,linkiu,kad vistik isaugtumet ta bedele 4u.gif

benux,o su anyta nelabai gerai sutariat? ax.gif man menesy gyvent kartu su anyta butu vargo vakariene,as meile jai skaiciuoju kilometrais,o ypac dabar biggrin.gif o maniskiai irgi anksti pradejo valgyt musu maista,aisku tekdavo pakoreguot truputy biggrin.gif

Karinuks tai faina,ta burbulu svente bigsmile.gif

kas dar...sijona turiu gal viena,sukniu gal pora,nemegstu as ju,man irgi su kelnem,bridzais ar sortais daug patogiau,kaip ir su zemais batais,o su ausktais,ypac tokiais kokiu nori OJE tai as kojas issisukciau lotuliukas.gif
ir dar..kad vyras isvyktu kur nors bent savaitei,tai noreciau,tokiu issiskyrimu man laiks nuo laiko reikia,bet jie gaunasi laaabai reti blush2.gif

o siaip pas mane nieko naujo,darbo begale,prasideda sezonas su kuriais noreciau,kad ir tikra vasara prasidetu.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta15: 29 gegužės 2013 - 18:05
lotuliukas.gif Odeta- aha knyga apie savo gyvenima lotuliukas.gif kurios nieks nepirktu
Laba ryta.
Na, as tiesiog nemoku rasyti- moku bendrauti, tik ne su daug vienu metu ir ziauriai nemegstu baliu tongue.gif doh.gif Ant Tet- ta tet vat ilysciau i visus uzdarus sirdies kampelius ir istraukciau viska i pavirsiu biggrin.gif kad lengviau butu ir nereiktu nesiotis ax.gif
Ok.... ruosiuos stipriai mugei/pardavimui, viskas netelpa galvoj doh.gif vis dar noriu dramblio lotuliukas.gif ir tu batu , su kuriais kojas reikia issisukti biggrin.gif Nors is tikro, jie patogesni nei bet kurie aukstakulniai ir horizontas atsidaro kitoks ir kojo sir sikna grazesens tampa ir pilvas suploneja ... nu bet, jus zinot tai.. tik ... pasirinkimo laisve ax.gif
Na, nzn, bet kai kada gali dalykai ir nepatogus buti .... bet tik ne nuosava lova biggrin.gif bet jei tai laikini..... kartais net idomu ... ax.gif
Vejas, lietus ir brrr oras .. vaikas su klase isvaro i pazintine kelione ... zodziu nebespeju suprasti kuris ir kur biggrin.gif tik ryte perskaitau e- mailus, kad zinociau kur ka suruosti ir kokia tase paduoti ... Vakar vaikis turejo skaitymo testa- o jis nemegsta skaityti aplamai doh.gif bet gryzo visas tooks svytintis .... sako viska atsakiau gerai .... Jis kaip ir as intuicija pasijunges ir kompiuterine sistema sutriuskines tik savo gudrumu lotuliukas.gif As taip vairuotojo teises ketvirta karta biggrin.gif laikiau is lempos .. ten kur budavo lengvi klausimai laukdavau iki paskutines sekundes, mol nezinau..ir tada gaudavau kita klausima toki pat lengva lotuliukas.gif
As noreciau atostogu kartu su seimyna, kur nors siltai, pas Odeta pvz lotuliukas.gif bet deje .... kazkas sugalvojo pinigus ... kuriu visada neuztenka ax.gif
Ok geros dienos ... geru minciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 30, 11:27)
- aha knyga apie savo gyvenima    kurios nieks nepirktu

Ant Tet- ta tet vat  ilysciau i visus uzdarus sirdies kampelius ir istraukciau viska i pavirsiu    kad lengviau butu ir nereiktu nesiotis 

Ok.... ruosiuos  stipriai mugei/pardavimui, viskas netelpa galvoj

vis dar noriu dramblio    ir tu batu ,

Vakar vaikis turejo skaitymo testa- o jis nemegsta skaityti aplamai  doh.gif  bet gryzo visas tooks svytintis

As taip vairuotojo teises  ketvirta karta 

As noreciau atostogu kartu  su seimyna, kur nors siltai,  pas Odeta

nu kaip nepirktu,juk kiek ant svieto yr zmoniu,kuriems baisiai rupi kitu gyvenimas biggrin.gif

vat tokios drauges tai noreciau wub.gif

cia gal jau savo pardavinesi ar daugiau pirkti pasiruosus? mirksiukas.gif

nusipirk geriau batuota katina lotuliukas.gif

saunuolis thumbup.gif

o is kelinto karto islaikei? biggrin.gif

pas mane ko kas visai seipsau orai,LT silciau nei pas mumis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 30, 15:20)
nu kaip nepirktu,juk kiek ant svieto yr zmoniu,kuriems baisiai rupi kitu gyvenimas  biggrin.gif

vat tokios drauges tai noreciau  wub.gif

cia gal jau savo pardavinesi ar daugiau pirkti pasiruosus? mirksiukas.gif

nusipirk geriau batuota katina  lotuliukas.gif

saunuolis  thumbup.gif

o is kelinto karto islaikei? biggrin.gif

pas mane ko kas visai seipsau orai,LT silciau nei pas mumis  doh.gif

aj tiek to su tais cekaunais ir kritikais lotuliukas.gif
mirksiukas.gif vakar variau pas drauge.. sakiau kad jauciau kad ji man kazko tolsta ... tai va nuojauta neapgavo, teko suzinoti kame saknys, nemegstu as taip jausti .. . jei galiu, megstu padeti .... rolleyes.gif
aha pakviete su visom mano nesamonem i prekyba doh.gif ir pasijauciau kaip visada, nepasiruosusi doh.gif tai dabar durneju.. ir bijau lotuliukas.gif
ejjjj as turiu sian drambli assa.gif tuoj FB pamatysi, kurio man neleidai siuti tongue.gif ji tokia pat stora ir grazi kaip ir as lotuliukas.gif
Ha ha ha is 4 ... bet eigoj gavos, kai pravaziavimo dali laikiau tai pasibaige galiojimo laikas ir butu teke egza per nauja laikyti bash.gif Zodziu, negavau ! biggrin.gif Tai masina nusipirkau ir dejau ant teisiu .. svarbu vaziuoti moku, o teises lai laikos tie kuriem reikia hah.gif
Gerai pabusiu namie su savo blogais orais ax.gif
Atsakyti
Cia as
user posted image
nors Odeta neleido tongue.gif
Atsakyti
Karinuks, aciu uz informacija 4u.gif, tik gaila, kad ji nedziuginanti unsure.gif Jus irgi kaip nors su tuo susiduret?

QUOTE(odeta15 @ 2013 05 29, 18:04)

Assstaaa o mazyliui neniesti tu vietu kur demeles? unsure.gif na,linkiu,kad vistik isaugtumet ta bedele  4u.gif

nieztejo jam po smakriuku tas ryskiausias demes, budavo bando kasyti, as neleidziu, bet labai nepykdavo ax.gif O dabar va po to, kai pradejom ta kremuka tepti, tai is vis beveik nebesimato tu demeliu rolleyes.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 30, 09:27)
lotuliukas.gif  Odeta- aha knyga apie savo gyvenima  lotuliukas.gif  kurios nieks nepirktu

As pirkciau tongue.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 30, 19:10)
Tai masina nusipirkau ir dejau ant teisiu .. svarbu vaziuoti moku, o teises lai laikos tie kuriem reikia  hah.gif
Gerai pabusiu namie su savo blogais orais  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu kokia linksma tavo drambliene su melynais plaukais bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba ryta ... ojei koks lietus sian doh.gif nzn ar cia oras ar cia mano normali busena jau .. bet nuo vakar jauciuos kaip skylantis kiausinis doh.gif Pradedu pajausti realybe scare.gif
O dar uznese darbo ir staigiai nori doh.gif
Aha Astule- einu rasyti lotuliukas.gif viena cekavna pirkeja jau turiu mirksiukas.gif Man labai patinka prancuzo lyg knyga .. brangusis ar mane girdi .... kur prikolai susimaiso su realiom gyvenimo akimirkom smile.gif
Vedu vaika i darza .. vaziuoja ir tas pramogauti sian .. nes nuo sian prasideda sviesios meninku dienos .. tai visokiu renginiu ir visokiu veju vyksta ir bolgas oras vyksta taip pat biggrin.gif
Karinuk- pas mus zmogenas ispute 5 metru burbula smile.gif efektyvu buvo.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 31, 10:58)
bet  nuo vakar jauciuos kaip skylantis kiausinis  doh.gif  O dar uznese darbo  ir staigiai  nori  doh.gif
Aha Astule- einu rasyti  lotuliukas.gif  viena cekavna pirkeja jau turiu  mirksiukas.gif

laba ryta,
nesuduzk bedirbdama mirksiukas.gif
rasyk rasyk, brangioji, o as cekavinsiuos tongue.gif cool.gif

Pas mus tai net keista, kad tokie geri orai, siandien nebekaitina saule, apniuke, bet lauke vistiek silta ir gaivu, pats tas oras pasivaiksciojimam cool.gif
Atsakyti