Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(Mataij @ 2013 05 27, 11:52)
Sveikos
Karinuks kada tavo mažylis gimęs?
o mano gerklė užtinus, sunkiai naktį miegojau. Išvakaro pora filmų peržiūrėjau tai įsiaudrinau.
Gerai kad mazgis pradėjo geriau miegot, iki 4 išmiega.
Šiandien ryte dariau vyrui pietus ir tik paėmus faršą taip sutasė kad spejau vos iki WC. Gal vėl nėščia?? blink.gif

aj maniau tavo vaikas didesnis .. jam dar tik 7 men ... O ka veiket4 ryto ?
Tai gal farsas nekoks .. o su anais tasydavo ? pasakykit kas tai yra lotuliukas.gif
Mano mazius dar parpia .. sian tooks vejas, kad maniau mano rozines gelikes is vazonu bus isskridusios lauk ... doh.gif Ryte pabudau ir taip tingejau keltis, bet kai kale per smegenis, kad pamirsau drabuzius i dziovykle sudeti vakar, tai bais greitai atsikeliau ... bet vistiek vaikai turejo eiti be uniformos i mokykla dirol.gif kaltins mama dabar biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 27, 11:36)

sutinki apie spinta ir nekaltybe lotuliukas.gif
As sian ir svarinu viska, nebetelpu doh.gif kiek pas mane visko doh.gif dezute, dezutele, dar dezute, dar dezutele doh.gif metu nafik ... ir jaciu tuoj prireiks biggrin.gif
Aha mano brangusis turtingas broliais ir nei vienos seses biggrin.gif ir vaiku visi mazdaug po 5 turi ax.gif
Sakoma, kad jei neturi ko apsirengti.. tai ne todel kad netelpi, o todel kad viskas kas yra spintoje nebeatitinka dabartines taves , tavo nuotaikos ir tavo skonio ....
Vat ir teisingai, atiguok, tiek kiek atiduosi sugris kitoj formoj mirksiukas.gif O ir namie daugiau vietos, naujam kaupimui lotuliukas.gif
Mazius streikuoja pries darzeli doh.gif uh einu papirkineti lakriso saldainiais rolleyes.gif
Atsakyti
4 valgo mp ir vel liulia salia manes wink.gif
Man itartinas ir mano nuovargis bei miego norejimas diena. O su visais trim mane "patasydavo" nuo mesos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mataij: 27 gegužės 2013 - 13:01
Saulė saulė saulė clap.gif šiandien burbuliatoriaus sezono atidarymas - labai mėgstu, tik oro reik gero... bigsmile.gif
gerai nulijo čia nuo ryto...

QUOTE(Mataij @ 2013 05 27, 11:52)
Sveikos
Karinuks kada tavo mažylis gimęs?

vasario 26 biggrin.gif (terminas buvo lygiai 29-ta lotuliukas.gif , bet pasibeldė anksčiau) tai jau vaikštinėja - pirmosios savaitės kaip pradėjęs, patogiau aišku ropom dar vis smile.gif

netasydavo ir manęs... ax.gif niu faine, jei nėščia, ale mažas tarpelis - vaikams aišku labai patiktų bigsmile.gif

OJE - tai rimta virija karsta.gif smagu, kad tiek daug vaikų šeimoje thumbup.gif

na, o tai visi tie postai tavo apie visa tą nekaltybę, spintą, krutinę ir t.t. lyg mano mintis supylusi... biggrin.gif geriau tai suprasti anksčiau, nei vėliau - lengviau gyvent biggrin.gif labai gražiai apie senatvės priėmimą oriai 4u.gif na nesikartosiu, pati žinai biggrin.gif

---
na mane asmeniškai šiek tiek erzina, kad visgi pas mumi, jei augini daugiau nei du - tai jau kažkas tokio... o kas čia tokio? unsure.gif ir aplamai - man neatrodo trys - tai laabai jau daug... tai tik vienu vaikučiu daugiau už du biggrin.gif

Atsakyti
Labas,
O as siandien vel MB isleidau 3-4 dienom is namu doh.gif verysad.gif

Rotoli, mes irgi su MB sese vienodai vaikus gimdom, kartu auginam smile.gif vyresnieji musu skiriasi pusmeciu, o jauneliai tik 1.5 men. ax.gif

QUOTE(Karinuks @ 2013 05 27, 10:36)

į rūbus aš ir netelpu, ale niekas kitas nekaltas, tik pati... valios kolkas nerandu, bet neturiu ir ant ko bambėt, nebent ant savęs  lotuliukas.gif
tai kolkas tik garderobą pasikeičiau... iškračiau spintą - labdarai viską... vistiek, jei ir sukūsiu - tie rūbai nebebus mieli, nes ir mada keitės, o ir pati jau kita tiesiog...  biggrin.gif bet prisipažinsiu - kurį laiką aš juos užkonservuotus laikiau dar  lotuliukas.gif  kol vieną dieną protas nušvito  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Pas mane irgi ta pati situacija, ale as dar neismokau taip i visa si reikala ziureti blush2.gif dar niekada nesu tokia buvus, kaip dabar doh.gif i veidrodi negaliu ziureti unsure.gif bet cia tik mano bedos taip sakant, tik as pati del to kalta blush2.gif As dar savo senaji garderoba irgi, kaip tu sakai, uzkonservavus laikau, nors jau mastau, kad jau prametyt reikia, ale tam dar ir laiko reikia.

Mataij, mano keckiui ketvirtadieni bus 7 men. mirksiukas.gif siandien maniskis nuo 4.30 iki 5.30 snekejimo pilnas buvo, bandziau nusisukus pamiegoti, ale kur tau, maniskis man uz plauku tempia doh.gif teko valandziuke pabendrauti ir tik tada baigti sapnus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 27, 14:08)
o su anais tasydavo ?  pasakykit kas tai yra 

Ryte pabudau ir taip tingejau keltis, bet kai kale per smegenis, kad pamirsau  drabuzius i dziovykle sudeti vakar,  tai bais greitai atsikeliau ... bet vistiek vaikai  turejo eiti be uniformos i mokykla   

sutinki apie spinta ir nekaltybe 

Aha mano brangusis  turtingas  broliais  ir nei vienos seses    ir vaiku visi mazdaug po 5 turi 

Mazius streikuoja pries darzeli    uh einu papirkineti lakriso saldainiais 

jetus kaip tau gerai,man pirma menesy neiko nebudavo,o paskui du menesius,tai siaubeli kaip negera budavo,ypac rytais,o jau kavos kvapo nepersiau su abiem vaiksciodama,mazdaug puse nestumo doh.gif biggrin.gif

ai,tai be reikalo ir keleisi cool.gif

spinta ir as kasmet pertvarkau ir kasmet po kelis maisus rubu ismetu,nu nesuprantu is kur ju tiek pas mane susikaupia rolleyes.gif o nekaltybe siais laikais gi galima kiek nori kartu susigrazinti lotuliukas.gif

kaip smagu,kai tiek daug wub.gif

pavyko papirkti?nepatinka darzelyje?

QUOTE(Karinuks @ 2013 05 27, 15:34)
šiandien burbuliatoriaus sezono atidarymas -

---na mane asmeniškai šiek tiek erzina, kad visgi pas mumi, jei augini daugiau nei du - tai jau kažkas tokio... o kas čia tokio?  ir aplamai - man neatrodo trys - tai laabai jau daug... tai tik vienu vaikučiu daugiau už du

kas tas yr? blush2.gif

man irgi neatrodo,kad trys tai jau daug schmoll.gif as galvoju,kad jau kokie 5,tai daug rolleyes.gif

OJE klausei del bateliu,as ir pati nezinau ar zinau kokiu noriu doh.gif biggrin.gif tik,aisku,kad aukstu nemegstu,nors galeciau ir prie vyro geriau dereciau(nes maniskis uz mane 30cm. didesnis rolleyes.gif ),bet man kazkaip patogiau tiek vaiksciojant tiek vairuojant zemas kulnas cool.gif

Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 27, 16:03)
spinta ir as kasmet pertvarkau ir kasmet po kelis maisus rubu ismetu,nu nesuprantu is kur ju tiek pas mane susikaupia  rolleyes.gif o nekaltybe siais laikais gi galima kiek nori kartu susigrazinti  lotuliukas.gif
aukstu nemegstu,nors galeciau ir prie vyro geriau dereciau(nes maniskis uz mane 30cm. didesnis  rolleyes.gif ),bet man kazkaip patogiau tiek vaiksciojant tiek vairuojant zemas kulnas  cool.gif

Spinta tvarkau, dalį išmetu, kitą dar palieku metam pakabėt, griežtai sua pasakiusi, kad jei per metus neužsivilgsiu nei karto tada tai jau mesiu, o paskui prigalvoju, kad tam ar kitam rūbui kaip ir progos nebuvo užsidėt ir vėl pasilieka... Na dabar garderobą suknelėm atnaujinau, ir į darbą, ir vestuvės laukia už pjokus, tai smagu smile.gif, vieną ale sarafaną pirkau 2006 metais, kaip ir krikštynom dičkio, bet tada dar maitinau, o jis nugaroj susegamas, tai ir nesivilkau, paskui progos neradau, paskui nėštumai-maitinimai smile.gif, užsivelku vakar, o gi per (.)(.) vietos kiek tik nori doh.gif ... taip ir kabo jis jau 7 metai nei karto neužsivilktas...
su bateliais ir man tas pats, vyras gerokai aukštesnis, o aš vis su žemais. Va nusipirkau batus su man gerokai per aukštais kulniukais, taip ir neužsidėjau, laukia jie progos, na gal vestuvėms sulauks, bent jau porai valandų, kol pavargsiu kamuotis ir lįsiu į patogesnius biggrin.gif
Atsakyti
As sian miegojau atrodo visa diena, o gi atsikeliu ir ciaudau.... vat ir priezastis aiski buvo ...
Va kokiu nesveiku batu noriu lotuliukas.gif nu niekada i tokiu neziurejau, bet dave pasimatuoti ir apsalau, kokie jie patogus .... labai skirias nuo paprastu aukstakulniu thumbup.gif , o aukstis koks ir ne po pazastim vyrui lotuliukas.gif Tai rudeniui uzsisakiau .. nors dar palauksim arciau sezono, sake bus daugiau pasirinkimo ... seksuosiu pries vyra , juk nebutina but su dzinsiniu kombinzonu ir tapkem lotuliukas.gif ax.gif grybu karas baiges, biskeli isgyvenom... bet eigoj seima lieka seima ..verta dar karteli pabandyti rolleyes.gif
user posted image
Odeta- nu esu vemus tik viena karta su pirmu vaiku,kazka uzvalgiau netaip ir supykino. O siaip tiesiog budavo tas laikas, kai nezinau ko noriu ir sleikstu viskas... bet siaip tai viskas kazkaip lengvai situo klausimu bigsmile.gif
Keliaus ne bereikalo, vaikius i mokykla reikejo isleisti rolleyes.gif greiciau baigtus, nusibodo man ta mokykla lotuliukas.gif nors po to nusibos man jie ant galvos kabedami doh.gif O ir futbolo mokykla nuo 9 iki 12. man jie geri dar tokiu metu, noreciau as juos po pietu kur nors sukisti biggrin.gif Ieskosim plano B . Sian vaikinai ginsis geltona karates dirza .... taip nenoriu ten ant zemes tas dvi / tris valandas sedeti rolleyes.gif kazkaip jauciu ner sveikatos sian.
Neturiu as problemu su spinta.... ir veidrodziu .. gal po nestumo kokiam 4/5 men kai jau rutina prasideda... pradedu buti kazkokia netokia sau ...
Mazius megsta eiti i darzeli, kai jis ten, bet jam is namu iseiti nepatinka biggrin.gif Nu tai, mama su stazu- pavyko aisku ax.gif svarbu balso tona parinkti reikiama lotuliukas.gif
Mataij- tai ka, jei bus dar vienas, uzauginsit bigsmile.gif Nors kai mano pirmi buvo pametiniai, tai as zinau dabar kas tas yra ... sunku, bet buvo patys smagiausi laikai, kuriu nerealiai pasiilgstu wub.gif Po viena auginant, visai kitaip , kazkaip ranku uztenka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 27, 15:00)
Labas,
O as siandien vel MB isleidau 3-4 dienom is namu  doh.gif  verysad.gif

Rotoli, mes irgi su MB sese vienodai vaikus gimdom, kartu auginam  smile.gif vyresnieji musu skiriasi pusmeciu, o jauneliai tik 1.5 men.  ax.gif
Pas mane irgi ta pati situacija, ale as dar neismokau taip i visa si reikala ziureti  blush2.gif dar niekada nesu tokia buvus, kaip dabar  doh.gif i veidrodi negaliu ziureti  unsure.gif bet cia tik mano bedos taip sakant, tik as pati del to kalta  blush2.gif  As dar savo senaji garderoba irgi, kaip tu sakai, uzkonservavus laikau, nors jau mastau, kad jau prametyt reikia, ale tam dar ir laiko reikia.
Mataij, mano keckiui ketvirtadieni bus 7 men.  mirksiukas.gif siandien maniskis nuo 4.30 iki 5.30 snekejimo pilnas buvo, bandziau nusisukus pamiegoti, ale kur tau, maniskis man uz plauku tempia  doh.gif  teko valandziuke pabendrauti ir tik tada baigti sapnus  cool.gif

sunku tau be jo ?
mano tai seniau daug gastroliavo , savaitem .. o as su dviem tuo metu buvau... be jokiu mociuciu ir pagalbos ...
cia del to kad tu ziuri i savo minusus ir neieskai savyje pliusu ax.gif ir suki po to per savo smegenine ta pati farsa mirksiukas.gif mesk tuos rubus lauk, jie turi praeiti .... o tau reikia ateities mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 27, 14:34)

---
na mane asmeniškai šiek tiek erzina, kad visgi pas mumi, jei augini daugiau nei du - tai jau kažkas tokio... o kas čia tokio?  unsure.gif ir aplamai - man neatrodo trys - tai laabai jau daug... tai tik vienu vaikučiu daugiau už du  biggrin.gif

pati gal darai tuos dydelius ? man buvo dave recepta... bet pas mus saules saules saules nera o vejas visus burbulus ispustu vienu putimu bigsmile.gif
Nemanau, kad norejai vasario 29 rolleyes.gif mano 22 gime, turejo 14 gimti ax.gif butu gaves Valentino varda biggrin.gif bet gime per moteru diena, vyras atsejo viena geliu puokste lotuliukas.gif
Kartais mum reikia kito tu paciu minciu lotuliukas.gif tada savos atrodo geriau suprantamos mirksiukas.gif Pvz. jum vyras sako, kad jus grazi, bet netikit, tada pasako kazkas kitas ir tada suvokiat lotuliukas.gif
Aj tie zmones .. jauti kaip mano trys raudonplaukiai akis badytu lotuliukas.gif arba visi keturi lotuliukas.gif
Pamenu kai du buvo ant lietuvos, visi dvyniais laike , o jau kalbu doh.gif tai buvo uzknise iki tokio lygio, kad tapau pati raudonplauke biggrin.gif tada buvo ramiau... mat visi mano kad vyras toooks ... bet deje.... cia mociutes ir promociutes genas ax.gif
Zinok, kai neturi vaiku, vaikai atrdo nesuprantamas tas pasaulis. Tai ir kitiem, jie tiesiog nesugeba SUPRASTI vat ir viskas ... Trys tikrai nedaug, bet man patinka kai aplinkui visi aikcioja kad 4 turesiu lotuliukas.gif nu taip mane veza , nemoku pasakyti ax.gif aplamai kazkaip kaifuoju , kai kitu steorotipus pasokiruoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rotoli @ 2013 05 27, 18:37)

zinai ta istorija, apie moters stalciuje gulejusius grazius apatinius- nesiojo paprastus, nes lauke kazkokios progos , kada gales uzsideti ... bet deje jis nespejo, zuvo.
Nu suprasciau jei vertintum is siuvejos poziciju, kad suknele nenesiota 7 metus, bet medziaga gera ir reikia laiko jai persiuti lotuliukas.gif tada laikyciau dar 7 metus ax.gif
As turiu tokia taisykle, jei nusipirkau kazka naujo, tai turiu kazka sena ismesti ax.gif pas mane viskas i raudona kryziu iseina , tai net noris kartais ismesti ax.gif
Vat i ka niekada neziuriu tai drabuzio varda .... rolleyes.gif nors Nike lieka Nike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 27, 18:13)
As turiu tokia taisykle, jei nusipirkau kazka naujo, tai turiu kazka sena ismesti  ax.gif  pas mane viskas i raudona kryziu iseina , tai net noris kartais ismesti  ax.gif 
Vat i ka niekada neziuriu tai  drabuzio varda ....  rolleyes.gif   nors Nike lieka Nike  biggrin.gif

Oi, mėtyt dar turiu ką iki to naujojo, tiesiog jis iš tikrųjų universalus ir tinkamas prieš 7 metus, dabar ir dar po 7 bus smile.gif, tai palaikysiu, o va kad kitus rūbus reikia pramėtyt, dėl ateities, tai labai graži mintis.
Vardas man irgi negroja, vien todėl kad jis vardas... svarbu patogus, gražus rūbas, su kuriuo gera ir gražu sau.
Tik va žiūriu, kad baigiu kelnes visas išmest ir jų nepasigendu, paskutiniu metu pamėgau sijonus, sukneles ir labai dėl to džiaugiuosi.
Ir dėl tų progų tai irgi bandau keistis, nes nereikia ir istorijų, mano mama pastoviai pirkdavo rūbą, kad išeiginis būtų... Tik va tų išeigų kartais ir nesulaukdavo, o rūbas susiguli, paskui nebetinka ir t.t. Dabar žiūriu, kad pamėgo puoštis čia ir dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rotoli: 27 gegužės 2013 - 19:43
Siandien mano maziukui nustate egzema unsure.gif israse kremuko, sake turi padeti, tai tikiuosi unsure.gif
Manes nei karto nescios nepykino ir nevemiau schmoll.gif
OJE, jo man labai truksta vyro, mes kazkaip iprate visada kartu. Sunku buvo kai jis pirmas i Norge isvaziavo 4 menesiams, ir dabar nepernesu as jo komandiruociu doh.gif tikiuosi si sav. paskutine.
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 27, 17:03)
kas tas yr? blush2.gif

toks renginys, kai susirenka visi į kurią nors miesto aikštę ir pučia muilo burbulus. dauguma mažų daug daug, bet būna diiidelius tokius pučia - įspūdingus bigsmile.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 27, 19:13)
*
**pati gal darai tuos dydelius ?

***Nemanau, kad norejai vasario 29 

****Kartais mum reikia kito tu paciu minciu

*****Aj tie zmones ..

*na dėl šeimos tai daug ką verta biggrin.gif

**nedarau pati didelių... nors receptą turiu smile.gif nevarėm, nes toks vėjas pūtė stiprus, nors ir šilta, bet va dėl to vėjo nebuvau tikra kaip ten vyks su tais burbulais...

***ne ne... nenorėjau 29-tos, nors nuo to nekas keistūsi, bet... nemiela pasirodė smile.gif

****kitų surašytos mintys thumbup.gif va tu surašei - labai puikei, taip niekad nemokėčiau atrodo, o perskaičiau ir šį bei tą patvirtinau sau, panašiai kaip ten su tuo kito vyro komplimentu mirksiukas.gif

*****jaučiu kaip lotuliukas.gif turiu savam rate kelias šeimynas, kur 4 smile.gif thumbup.gif
azartiška ane biggrin.gif

batai faini...

Assstaaa, man ir sunku be vyro būna, nors puikiai susitvarkyti pavyksta ir be jo. Bet man vistiek sunku... vasarą vis su vaikais pas savo tėvus leidžiu, o jis lieka dirbti, tai uch... trūksta ir tiek.
ir kad ir trumpos komandiruotės - išmuša iš vėžių... ax.gif
kas per tepaliukas? harmoninis gal?

Rotoli, sijonai ir man labai gražu... bet pas mane dažnai dar nugali - praktiškumas... doh.gif

odeta15, daug aukštesnis bigsmile.gif drasiai aukštakulnius autis gali thumbup.gif
va man su tokiom pastorintom platformom iškiltų grėsmė "peraugti" saviškį lotuliukas.gif turiu vienus tokius paaukštintus - patogumas tikrai kad thumbup.gif , o kojos kaip pagražėja su tookiais... pailgėja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 27 gegužės 2013 - 23:08
QUOTE(Rotoli @ 2013 05 27, 20:36)
  Dabar žiūriu, kad pamėgo puoštis čia ir dabar smile.gif

parodyk ruba.. mes tau pasakysim laikyti ar ne lotuliukas.gif
Pas mane spintoj, kelnes, kelnes, kelnes ir kelnes ... rasciau max tris mini sijonus biggrin.gif bet ir tie kurie tinka ant kelniu biggrin.gif sukneliu turiu kazkiek.. su apteskem nesioti lotuliukas.gif Neisivaizduoju saves su suknele lauke ir plikom kojom biggrin.gif Gal del to kad pripratau prie demesezono...
Va, kas del mamu.... gal panasios ir mes kazmuom bunam i jas ... nors atrodo kad visai nebandom .... bet va pagauni save kazkokiu momentu... Mano mama labai puoses kai neturejo vyro lotuliukas.gif ir dar pacioj pradzioj, po to pradejo statyti nama ir viska kisa jam ... nebereikia nieko sau doh.gif
Va gimse bus tuoj ... mastau ka cia broliui iduoti, kad parvestu ...Va, ka visada mego ir megsta tai rusiska auksa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 27, 22:38)

nuo ko maziem vaikam ji atsiranda ? Na, reik tiketis kad tikrai pades 4u.gif
mes gi 10% molekiules ir 90% bakterijos sutverimai ....
Uzjauciu ... kiek jus kartu ?
Kodel man gerai be vyro g.gif lotuliukas.gif ir vaikai labiau klauso ax.gif ir laiku miegoti eina rolleyes.gif As vis dar pratinuos miegot su juom lotuliukas.gif nu velnias kaip nepatogu .... va kazkuria nakti dainavo jis man biggrin.gif doh.gif nu aisku geriau nei knarkimas, bet vistiek isbudina bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 28, 00:07)

*na dėl šeimos tai daug ką verta  biggrin.gif 
azartiška ane  biggrin.gif

batai faini...
  "peraugti"  saviškį  lotuliukas.gif  turiu vienus tokius paaukštintus - patogumas tikrai kad  thumbup.gif , o kojos kaip pagražėja su tookiais... pailgėja...

tai va del seimos ...pradedi vel ieskoti mes.. nei AS ir AS mirksiukas.gif
uh kokia azartiska ... bet pykstu ant vyro, kad per daug babkiu isleidzia mano VISA kortelej, ant loto bilietu biggrin.gif
nu tokie visai nieko pasirode ... as ju dabar labai noreciau... nes rudeni busiu sunki ir gal nebenoresiu visai biggrin.gif
O tai tai kompleksas ? zmones turetu ka kalbeti lotuliukas.gif juokauju... mane tai pjauna nusistatymai tokie visokie kaip ir prietarai doh.gif Kaime pamenu man uobolio nesciai neleido skintis nuo medzio lotuliukas.gif
Sakai tik kojos biggrin.gif pala pala... sikna ir graziau atrodo .. ji pasikelia ir sustangreja tongue.gif
Ah tie patogumai lotuliukas.gif pasakyciau daugiau... bet patylesiu lotuliukas.gif
Na,ka vaikinai uzbaige karate .. sake daugiau nebeis rolleyes.gif vyriausiam taip tinka, vidurineliui gal ir nebutina .... noreciau kad i muzika eitu.. nenori rolleyes.gif
As vaikas norejau visur ir visko .. bet man neleisdavo doh.gif nes neklausiau ir nesimokiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 27, 22:38)
Siandien mano maziukui nustate egzema unsure.gif israse kremuko, sake turi padeti, tai tikiuosi  unsure.gif

o kas mažiukui buvo? išsausėjus odelė, ar bėrimai? na, kaip ta egzema pasireiškia? kokį kremą išrašė?

QUOTE(OJE @ 2013 05 28, 00:44)
Na,ka vaikinai uzbaige karate .. sake daugiau nebeis  rolleyes.gif  vyriausiam taip tinka, vidurineliui gal ir nebutina .... noreciau kad i muzika eitu.. nenori  rolleyes.gif 

gal laikinai nenoras atsirado, pailss ir vėl užsimanys karate...Nors aš kiek vaikystėj esu visko bandžius, niekas man nepatiko schmoll.gif Bet ačiū tėvams už suteiktas galimybes pabandyti biggrin.gif

Laba. Įsukusi rutina kaip reikalas, mokslų metų pabaiga, lakstymai tai šen tai ten. Noriu į sodą mėnesiui, tik šiokia tokia bėda, teks su anyta tame sode būt biggrin.gif Bet dzin, sugyvensim, aš taikus žmogus biggrin.gif
Mano mazgis atsisako leliukiško maisto visai, vis nori iš mūsų lėkščių...Pagrindinis užsiėmimas stovėti prie sofos, ar fotelio ir vaidinti didelį vyrą biggrin.gif

paskaičiau apie tuos kaupiamus rūbus ir gėda pasidarė, aš turiu spintoj 12 metų senumo paltuką, vis gaila atsikratyt, nors 10 metų neužsidėjau doh.gif
Atsakyti