As sian miegojau atrodo visa diena, o gi atsikeliu ir ciaudau.... vat ir priezastis aiski buvo ...
Va kokiu nesveiku batu noriu

nu niekada i tokiu neziurejau, bet dave pasimatuoti ir apsalau, kokie jie patogus .... labai skirias nuo paprastu aukstakulniu

, o aukstis koks ir ne po pazastim vyrui

Tai rudeniui uzsisakiau .. nors dar palauksim arciau sezono, sake bus daugiau pasirinkimo ... seksuosiu pries vyra , juk nebutina but su dzinsiniu kombinzonu ir tapkem

grybu karas baiges, biskeli isgyvenom... bet eigoj seima lieka seima ..verta dar karteli pabandyti

Odeta- nu esu vemus tik viena karta su pirmu vaiku,kazka uzvalgiau netaip ir supykino. O siaip tiesiog budavo tas laikas, kai nezinau ko noriu ir sleikstu viskas... bet siaip tai viskas kazkaip lengvai situo klausimu
Keliaus ne bereikalo, vaikius i mokykla reikejo isleisti

greiciau baigtus, nusibodo man ta mokykla

nors po to nusibos man jie ant galvos kabedami

O ir futbolo mokykla nuo 9 iki 12. man jie geri dar tokiu metu, noreciau as juos po pietu kur nors sukisti

Ieskosim plano B . Sian vaikinai ginsis geltona karates dirza .... taip nenoriu ten ant zemes tas dvi / tris valandas sedeti

kazkaip jauciu ner sveikatos sian.
Neturiu as problemu su spinta.... ir veidrodziu .. gal po nestumo kokiam 4/5 men kai jau rutina prasideda... pradedu buti kazkokia netokia sau ...
Mazius megsta eiti i darzeli, kai jis ten, bet jam is namu iseiti nepatinka

Nu tai, mama su stazu- pavyko aisku

svarbu balso tona parinkti reikiama
Mataij- tai ka, jei bus dar vienas, uzauginsit

Nors kai mano pirmi buvo pametiniai, tai as zinau dabar kas tas yra ... sunku, bet buvo patys smagiausi laikai, kuriu nerealiai pasiilgstu

Po viena auginant, visai kitaip , kazkaip ranku uztenka
Papildyta:
QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 27, 15:00)
Labas,
O as siandien vel MB isleidau 3-4 dienom is namu
Rotoli, mes irgi su MB sese vienodai vaikus gimdom, kartu auginam

vyresnieji musu skiriasi pusmeciu, o jauneliai tik 1.5 men.
Pas mane irgi ta pati situacija, ale as dar neismokau taip i visa si reikala ziureti

dar niekada nesu tokia buvus, kaip dabar

i veidrodi negaliu ziureti

bet cia tik mano bedos taip sakant, tik as pati del to kalta

As dar savo senaji garderoba irgi, kaip tu sakai, uzkonservavus laikau, nors jau mastau, kad jau prametyt reikia, ale tam dar ir laiko reikia.
Mataij, mano keckiui ketvirtadieni bus 7 men.

siandien maniskis nuo 4.30 iki 5.30 snekejimo pilnas buvo, bandziau nusisukus pamiegoti, ale kur tau, maniskis man uz plauku tempia

teko valandziuke pabendrauti ir tik tada baigti sapnus
sunku tau be jo ?
mano tai seniau daug gastroliavo , savaitem .. o as su dviem tuo metu buvau... be jokiu mociuciu ir pagalbos ...
cia del to kad tu ziuri i savo minusus ir neieskai savyje pliusu

ir suki po to per savo smegenine ta pati farsa

mesk tuos rubus lauk, jie turi praeiti .... o tau reikia ateities
Papildyta:
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 27, 14:34)
---
na mane asmeniškai šiek tiek erzina, kad visgi pas mumi, jei augini daugiau nei du - tai jau kažkas tokio... o kas čia tokio?

ir aplamai - man neatrodo trys - tai laabai jau daug... tai tik vienu vaikučiu daugiau už du
pati gal darai tuos dydelius ? man buvo dave recepta... bet pas mus saules saules saules nera o vejas visus burbulus ispustu vienu putimu
Nemanau, kad norejai vasario 29

mano 22 gime, turejo 14 gimti

butu gaves Valentino varda

bet gime per moteru diena, vyras atsejo viena geliu puokste
Kartais mum reikia kito tu paciu minciu

tada savos atrodo geriau suprantamos

Pvz. jum vyras sako, kad jus grazi, bet netikit, tada pasako kazkas kitas ir tada suvokiat
Aj tie zmones .. jauti kaip mano trys raudonplaukiai akis badytu

arba visi keturi
Pamenu kai du buvo ant lietuvos, visi dvyniais laike , o jau kalbu

tai buvo uzknise iki tokio lygio, kad tapau pati raudonplauke

tada buvo ramiau... mat visi mano kad vyras toooks ... bet deje.... cia mociutes ir promociutes genas
Zinok, kai neturi vaiku, vaikai atrdo nesuprantamas tas pasaulis. Tai ir kitiem, jie tiesiog nesugeba SUPRASTI vat ir viskas ... Trys tikrai nedaug, bet man patinka kai aplinkui visi aikcioja kad 4 turesiu

nu taip mane veza , nemoku pasakyti

aplamai kazkaip kaifuoju , kai kitu steorotipus pasokiruoju
Papildyta:
QUOTE(Rotoli @ 2013 05 27, 18:37)
zinai ta istorija, apie moters stalciuje gulejusius grazius apatinius- nesiojo paprastus, nes lauke kazkokios progos , kada gales uzsideti ... bet deje jis nespejo, zuvo.
Nu suprasciau jei vertintum is siuvejos poziciju, kad suknele nenesiota 7 metus, bet medziaga gera ir reikia laiko jai persiuti

tada laikyciau dar 7 metus
As turiu tokia taisykle, jei nusipirkau kazka naujo, tai turiu kazka sena ismesti

pas mane viskas i raudona kryziu iseina , tai net noris kartais ismesti
Vat i ka niekada neziuriu tai drabuzio varda ....

nors Nike lieka Nike
The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.
Oprah Winfrey
Mano laisvalaikis