Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

QUOTE(OJE @ 2013 05 30, 21:10)
vakar variau pas drauge.. sakiau kad jauciau kad ji man kazko tolsta ... tai va nuojauta neapgavo, teko  suzinoti kame saknys, nemegstu as taip jausti .. . jei galiu, megstu padeti .... 

aha pakviete su visom mano nesamonem i prekyba    ir pasijauciau kaip visada, nepasiruosusi  doh.gif tai dabar durneju..  ir bijau

Zodziu, negavau !  Tai masina nusipirkau ir dejau ant teisiu .. svarbu vaziuoti moku, o teises lai laikos tie kuriem reikia 

gaila unsure.gif nors as irgi vien drauge praradau,su kuria uzaugom kartu ir augant buvom neiskiriamos,dabar bendraujam,bet ne kaip geriausios drauges,o tiesiog gerai pazystamos ir tas bedravimas labai retas patapo ax.gif

nieko,zinant tave,viskas bus gerai ir sekmes tau mirksiukas.gif

kokia tu drasuole,o as net nepasiemusi teisiu negaliu isvaziuoti,jau nekalbant apie visiska ju neturejima biggrin.gif tai gal pas jus nebaudziama toky vazinejima ar aplamai nestabdo vairuotoju? rolleyes.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 30, 21:51)

nu saunu thumbup.gif

QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 31, 00:15)
O dabar va po to, kai pradejom ta kremuka tepti, tai is vis beveik nebesimato tu demeliu 

nu va kaip gerai,gal greitai ir praeis 4u.gif

QUOTE(Assstaaa @ 2013 05 31, 14:36)
Pas mus tai net keista, kad tokie geri orai, siandien nebekaitina saule, apniuke, bet lauke vistiek silta ir gaivu, pats tas oras pasivaiksciojimam  cool.gif

matyt is musu nugvelbet gerus orus siemet g.gif tongue.gif biggrin.gif

sveikos.
mano mazius anadien pareiske,kad jam reikia kudintis doh.gif sako,tu man mesos neduok tik salotu daug daryk,nes matai koks pilvas mano doh.gif biggrin.gif sakau,nu i tete busi,o jis matai nenori toks buti kaip tetis pilvotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 05 31, 19:51)

jetus kaip lyja doh.gif lyja lyja. Bet taip pilva prie zemes traukia , kad tuoj numirsiu . Numiegojau net nezinau kiek.. net vaikai kaip peles po sluota tyliai ziuri Tv .
As turejau drauge, kuria atsitempiau cia,kai berna susirado , pasake, kad as uz ja gyvenau lotuliukas.gif Va po 10metu susirado Fb... sako tam ir yra FB kad draugus susirasti lotuliukas.gif Draugus ??????? biggrin.gif va jau 6 menuo vis sako kad ras laiko kavai su manim. Juokas ne kitaip ... bet man cekavnu, o jai taip suprantu drasos neuztenka.
As su sia drauge apie 27 meteliai ax.gif nepraradau... bet kiekvienas turi savo krize, savo seimos krize, darbo krize ir .t.t Gerai yra nujausti ax.gif
Sian siunu 10 uzuolaidu doh.gif noro jokio, sveikatos jokios .. ryt atiduoti.... O juokingiausia, kad man pagalvotio negalima.. pagalvojau kodel ji neuzeina ir uzejo lotuliukas.gif ta pacia diena.
As Lt vaiznejau apie metus ax.gif tris kartus buvau sustabdyta ir bausta biggrin.gif BEt mano masina turejo Kauno numerius .. tai teises paliktos namie juk bigsmile.gif Tai gaudavau bauda uz zenklo pazeidima, uz be dirzo ir pirma karta nemokejau meluot, tai uz be teises vairuoti kokius 300lt gal reikejo sumoket ax.gif O cia vyras neleido taip gudriai vazineti biggrin.gif parejo viena diena ir sako, tau ryt vairavimo mokykla prasideda ... as panikoj.. 5 kartus pravaziavau ... ikaliau konjako nuo streso ir ejau lankyti egzo ax.gif ir islaikiau rolleyes.gif Vat ir dalis mano knygos lotuliukas.gif
Mano vaikai ir pavaro,kad jie stori doh.gif bet salotu nepraso.
Atsakyti
Labas grazus ir sauletas rytas wub.gif

QUOTE(OJE @ 2013 05 31, 21:20)
As turejau drauge, kuria atsitempiau cia,kai berna susirado , pasake, kad as uz ja gyvenau    Va po 10metu susirado Fb... sako tam ir yra FB kad draugus susirasti    Draugus ???????  biggrin.gif  va jau 6 menuo vis sako kad ras laiko kavai  su manim. Juokas ne kitaip ... bet man cekavnu, o jai taip suprantu drasos neuztenka.

As su sia drauge apie 27 meteliai    nepraradau... bet kiekvienas turi savo krize, savo seimos krize, darbo krize ir  .t.t  Gerai yra nujausti

Sian siunu 10 uzuolaidu    noro jokio, sveikatos jokios .. ryt atiduoti....

O cia vyras neleido taip gudriai vazineti    parejo viena diena ir sako, tau ryt vairavimo mokykla prasideda ... as panikoj.. 5 kartus pravaziavau ... ikaliau konjako nuo streso ir ejau lankyti egzo  ir islaikiau  Vat ir  dalis mano knygos 

na,tokiu zmoniu as is viso draugais neskaitau schmoll.gif

suprantu,bet man atrodo juk geriausia drauge tam ir yra,kad esant bet kokiems sunkumams,gali jai pasipasakoti,pasiguosti ir pns..bet ne jiems uzklupus pradeti tolti nuo tos drauges 4u.gif

suspejai? mirksiukas.gif

pas tave siuriu kiekvienas gyvenimo skyrelis su nuotykiais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(odeta15 @ 2013 06 02, 11:11)

laba ryta, seima parpia ... man taip uzparpe,kad pabudau biggrin.gif po 7
Saules nera, bet pazadejo, kad antradieni jau bus biggrin.gif
As ir neskaitau ... del to ir juokinga ar ne lotuliukas.gif
Nzn... as kai man sunku, nemoku pasakoti ... tada as bunu viena ax.gif Draugai siai dienai ir gi keista savoka ...kas jie, kai yra seima ax.gif
nu kur tu vaikeli nesusipesi .. sazine butu uzgrauzus biggrin.gif BEt jei per menesi tureciau tik tokius tris uzsakymus , galeciau gyventi ir mano brangus overlokas atsipirktu greitai biggrin.gif Bet esme yra tame, kad tas kas apsimoka, visai neidomu dirbti doh.gif
Eh tas zmogus ir jo sandara lotuliukas.gif
Oj ... nesakyk.. nuo tos pirmos dienos kai uzsimezgiau lotuliukas.gif kas gali buti mistiskiau.. drakonas ir dar vandenis lotuliukas.gif kas per sutverimai g.gif cia siaip ... bajeris.
Vakar po 14 metu pirma karta savoj pardej uzkaliau Nescafe 3in1 biggrin.gif kiek laimes ... seniau pirkdavau is LT, geriausios lauktuves buvo ax.gif Kiek ji kainuoja Lt , kas pasakysit 13lt ar daugiau ?
Uh, gerai, kad praejo mano kiausinio skilimo sindromas doh.gif dabar vel gerai viskas bigsmile.gif Vakar dirbau iki 1 ir ziurejau filma apie Ernesta Hemingveju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 02, 10:52)
Vakar po 14 metu pirma karta savoj pardej uzkaliau Nescafe  3in1  biggrin.gif  kiek laimes ... seniau pirkdavau is LT, geriausios lauktuves buvo  ax.gif  Kiek ji kainuoja Lt , kas pasakysit  13lt  ar daugiau ? 

bigsmile.gif as lygiai taip pat dziaugiausi pries pora sav. cia irgi suradus 3in1, o tai niekaip nesupratau kodel jie Nescafe visu kitu kavu turejo isskkyrus 3in1 doh.gif o del kainos, tai manau priklauso koks ipakavimas, nes is LT as atsivezdavau dezutem kur supakuota gal 20 pakeliu, o cia perku po 10 pak. Ir moku apie 10 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Assstaaa @ 2013 06 02, 22:42)
bigsmile.gif as lygiai taip pat dziaugiausi pries pora sav. cia irgi suradus 3in1, o tai niekaip nesupratau kodel jie Nescafe visu kitu kavu turejo isskkyrus 3in1  doh.gif o del kainos, tai manau priklauso koks ipakavimas, nes is LT as atsivezdavau dezutem kur supakuota gal 20 pakeliu, o cia perku po 10 pak. Ir moku apie 10 lt  ax.gif

pas jus pigiau biggrin.gif ir pas mus tik 10 vnt.. ir gi to nesuprantu, kodel nebuvo seniau g.gif
Laba ryta .. lyja ...sako, greitai baigsis ir bus grazios dienos ... aplinka aplink namus reikia tvarkyti, geles sodinti .. bet kai tooks oras, neisvarys manes niekas schmoll.gif
Astule- sian kazkaip perskaiciau, kad nuo egzemos daugelis tepa kokosu aliejum ax.gif As siaip dievinu kokosa, pas mane jis visur net kepu ant kokosu sviesto ax.gif Va vyras savo suskilusias rankas tepes visokias kremais, po to atejo pasigirti, kad cocoso kremas jam geriausias bigsmile.gif
Na, ka isgeriau savo nescafes doze.. einu angelu kurti ... ir jauciu,kad ruostis pardavimui visai neidomu rolleyes.gif Nelabai sugalvoju kaip dekoruoti stala ax.gif kur kabinti nebus ... tai issukis.
Oj vakar koki laiskeli radau tuolete nuo vaiku . ... luzau ... jei pavysk nufotkinti - parodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Lasbas rytas,

Aciu OJE, reikes paieskoti gal rasiu cia kurnors kokoso aliejaus ax.gif

ax.gif Siandien man paskutine vaiko prieziuros atostogu diena unsure.gif verysad.gif

Kur dingusios visos kitos sios temos nares? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Assstaaa: 04 birželio 2013 - 07:52
QUOTE(Assstaaa @ 2013 06 04, 08:51)
Lasbas rytas,

Aciu OJE, reikes paieskoti gal rasiu cia kurnors kokoso aliejaus ax.gif

ax.gif Siandien man paskutine  vaiko prieziuros atostogu diena  unsure.gif  verysad.gif

Kur dingusios visos kitos sios temos nares?  g.gif

sako kad jo yra visur ax.gif tai gal ir pas jus visur bus ax.gif
Laba ryta ...
lyja ...smarkiai, smarkiai, man atrodo mes tuoj puti pradesim nuo lietaus pertekliaus doh.gif Ziemos- nebuvo, vasaros- nera ... kiek galima miegoti lotuliukas.gif
visos tai itariu bambas degina biggrin.gif vasara siurbia i save bigsmile.gif
si savaite paskutine, penktadieni tevu pokalbis ir vsiooooo vaikam atostogos thumbup.gif
birzelio 9 d. atlaikau prekyba muge ir vsiooo laisve konkreti bigsmile.gif Skraidyciau - jei pilvas nesunketu biggrin.gif
Atsakyti
Labas.
As siuo metu dantu daiginimo "atostogose", naktim ta proga koncertus rengiam, dienos metu ramesni bunam, leidziam kaimynams pailset biggrin.gif
Prie viso to dar kosuliai uzpuole vidurineli ir maziu... Va ir vasara, su tokiu puikiu oru, kai nezinai kaip nesukaist, o sukaitus nebut skersvejo perpustam doh.gif
Nuo viso to, kairysis smegenu pusrutulis streikuot pradejo: arba tyliu, arba rekiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Uzsikuiciau ... net neparasau ax.gif

Vaikams keliones mokslo metu baigimo proga , teko ruost ...

Namie statybos amzinos ...

Nors saule sviecia tongue.gif cia bent pliusas lotuliukas.gif Nes jei lytu , man sakes butu ...

Benux - stiprybes ir greitu pasimatymu su dantukais mirksiukas.gif

Oje - geros prekybos 4u.gif Maciau fb nerealiu dalykeliu prisiuvus wub.gif

Ir dar naujokei labas 4u.gif
Atsakyti
As tai sukuosi su pagreitinimu. Mazai valandu paroje. Vyresnieji baige mokslus. Maziui irgi dantys dygsta. Noriu atostogu!!!!!
Atsakyti
Labuka 4u.gif

paskutinė savaitė prieš MB išvykstant į komandiruotę, o aš su vaikais pas mamą - kaip ir atostogauti ruošiuosi.... bet susirgo du vaikai (vyriausias ir mažiausias) ir nebežinau kaip bus unsure.gif ir jau tik pradėjau vasara džiaugtis verysad.gif

ir aš atostogų noriu biggrin.gif
Atsakyti