Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 16, 13:08)
MRD, aš truputį paspaminsiu, bet...
Gal žinot ar yra kas purkšt vejai nuo dobilų?

Ne - apie tai nepatarsiu...
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2013 05 16, 14:20)

Supratau 4u.gif
Atsakyti
norėčiau pasiteirauti pasodinom prieš 4 metus sodinukus slyvų, pavadinimo nepasakysiu, nes kažkaip buvo didelis pasitikėjimas savim, kad viską atsiminsiu. Slyvos labai gražiai auga žaliuoja medeliai jau aukšti, bet nežydi ir aišku jokių vaisių neveda. Šiemet pylėm dolomitmilčius, iš pavasario nupurškėm preparatu su variu kol dar šalta buvo, tikėjomes bent mažyčio žieduko , bet kol kas tai dekoratyvus medeliai. šalia augančios mažyles vyšnaitės net baltos nuo žiedų, aplink visus sumulčiuota visada palaistyti, gal veislė negera : blush2.gif(geram šokėjui)
gal ką patartumėt ar jau geriau iškasti ir naujus susodinti
Atsakyti
QUOTE(gdaaa @ 2013 05 16, 14:25)
norėčiau pasiteirauti pasodinom prieš 4 metus sodinukus slyvų, pavadinimo nepasakysiu, nes kažkaip buvo didelis pasitikėjimas savim, kad viską atsiminsiu. Slyvos labai gražiai auga žaliuoja medeliai jau aukšti, bet nežydi ir aišku jokių vaisių neveda. Šiemet pylėm dolomitmilčius, iš pavasario nupurškėm preparatu su variu kol dar šalta buvo, tikėjomes bent mažyčio žieduko , bet kol kas tai dekoratyvus medeliai. šalia augančios mažyles vyšnaitės net baltos nuo žiedų, aplink visus sumulčiuota visada palaistyti, gal veislė negera : blush2.gif(geram šokėjui)
gal ką patartumėt ar jau geriau iškasti ir naujus susodinti

Kai kurių rūšių slyvos pradeda derėt tik 4-5 metais 4u.gif
Atsakyti
o tai jos ir nežydi iki to laiko?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 16, 08:08)
gal perdaug atskiedžiau? Nes man nuo amarų jis nepadėjo. Juoduosius serbentus pernai dukart purškiau - be rezultatų.

Turiu va tokį senai išsisaugojusi, bet nieko nebandžiau cool.gif

user posted image
Atsakyti
Ar galit pasakyti kas mano kriausei ir kuo ja gelbet. Lapai ant poros sakeliu siauruciai ir kaip susisuke, ziedai neissivyste. Lapo viduj nieko nera. Nuotraukos, gaila, neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 17 gegužės 2013 - 16:19
Mano persikas Maira pasimire ;( viskas daugiau jokiu persiku, tik abrikosai
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 05 17, 21:43)
Mano persikas Maira pasimire ;( viskas daugiau jokiu persiku, tik abrikosai

Gal dar isleis kokias sakas,ar jau tikrai isitikinot.Musu vienais metais nusale,kitais isleido sakas virs skiepo.Buvau anksciau idejusi nuotrauka savo persiko krumo blush2.gif O kiek metu pas jus augo,ar paragavot vaisiu,nes mano pirmi metai zydejo ir nesuprantu ar kas uzsimezge.
Atsakyti
Vakar nusipirkom trešnę "Lapins" labai gyrė, gal kas auginate?
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2013 05 16, 13:20)

Ar galima dar neissprogus pumpurams purskiant nuo ligu nedeti insekticido,kiek veiksmingi jie tuo metu? Daugiau kriauses tuo metu purskiam efektirium.dar vysnias. Gal naudoti juos tik antro purskimo krintant ziedams?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 05 18, 12:19)
Vakar nusipirkom trešnę "Lapins" labai gyrė, gal kas auginate?

Aš auginu,kai sulauksiu uogyčių pasakysiu ar tikrai vertos pagyrimų bigsmile.gif
Atsakyti