QUOTE(bamba @ 2013 05 22, 18:48)
aha, skirtingai rašo. Aš tai pagal save atsirinkau, man geriausias ir lengviausias pusmaratonis buvo, kai prieš tai tris dienas išvis nebėgau. O prieš tris dienas vieną trumpą lėtą bėgimą tik

Kai būnu pailsėjus ir nepervargus nei morališkai nei fiziškai per varžybas, tai kojos tiesiog pačios neša
Aš irgi pastebėjau, kad po didesnės pertraukos (man 2-3 dienų) daug lengviau bėgti. Matyt taip ir darysiu.
QUOTE(Emixsit @ 2013 05 22, 19:48)
Patariama 7-4 dieną likus iki varžybų valgyti daug riebalų ir baltymų, tomis dienomis mažiau treniruotis.
Paskutines 3-4 dienas laikytis angliavandenių dietos, daug daug vandens ir treniruotis labai minimaliai.
Svarbu prieš didžiąja dieną tą savaitę labai sumažinti treniruotes.
Po varžybų arba labai intensyvios treniruotės vieną dieną visiškai nevartoti angliavandenių, nors ir kaip įdomiai tai skambėtų
Na tikriausiai viskas žinoma čia jums ir nieko naujo nepasakiau
Man ši savaitė savaime susimažino, damušinėju juodai magistrinį, tai arba prie kompo, arba miegu, o miegu labai mažai. Bėgt kažkaip net nepagalvoju apie tai... Vakar 2,5 km nubėgau, negera pasidarė

Ne į naudą miego trūkumas.
Dėl angl. ir baltymų skaičiau, reiks kada pabandyt.
QUOTE(magiliene @ 2013 05 22, 21:33)
as begioju del svorio metimo

na man sekasi gal neblogai , pradejus po biski begioti numeciau gal 15kg

jau nebeatskaiciuoti

is viso jau numeciau
per 3.5men 25kg
pradzioje tai ejau tai begau , labai sunku buvo su tokiu dideliu svoriu...dabar begu beveik kasdien 4.5km , begu kuo leciau-risnoju- koki 40min , nors galiu ir per 30min isbegti
Oho!!! O kaip sąnariai nuo bėgiojimo?

Kiek dabar sveri, normalus kmi?