QUOTE(bamba @ 2013 05 26, 20:05)
aha, ten biški painu buvo, galėjo aiškiau sužymėt. Nors pamasčius sunku susipainioti ten, tik kad kai greit bėgi, nevisada spėji pagalvoti ir automatiškai neten gali atsidurt. Aš vietoj vietoj irgi sudvejojau (po 4 ratų, kai reikėjo dar penktą mažą bėgt), bet pasižiūrėjau kad kairėj jau tik finišas, tai dešinės laikiaus ir buvo viskas ok
Mačiau kelis, kad nubėgo į finišą po keturių ratų, o reikėjo dar vieną mini ratuką bėgt
Panike berods irgi 21 planavo bėgt, idomu kaip jai pavyko
Bėgau bėgau! Aš irgi susimėčiau dėl finišo, mačiau maždaug kur bėgti, bet vistiek nepagavau iš pirmo karto, po to bandžiau vadovautis juostomis, kurios tvėrė kelią ir kažkaip pasiekiau jį

Kai pradedi rezultatus lygintis su kitais, tai ne kažką, bet turint omeny, kad bėgioju tik kelis mėnesius ir trasoj nebuvau nei karto sustojus + gavau medalį! tai tikslas pasiektas

Laikas apie 2h20min, išlėkiau 2min vėliau, tai 2h22min užskaičiavo man rodos. Idomu tai, kad endomondo man rodo, jog nubėgau 22,5km, jaučiu kur buvo galima kirsti kampą aš lankus dariau, kito paaiškinimo neturiu

Šiaip tai renginys buvo super! Oras patiko, trasa irgi, kalniukui + (vingyje lakstau į kalniuką, tai smagu buvo apdėti žmones lekiant į kalną)

Vandenį nešiaus buteliuke (nemoku gert iš stiklinių).. Jau spirgu kaip noriu toliau treniruotis ir bėgti bėgti bėgti!
Moterų bėgime aš užsiregistravus, labai norėjau nemokamų marškinėlių
Gaila Druskininkuose nepavyks sudalyvaut, išvažiuoju.. turbūt smagus renginys nusimato