Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

Buvo super! biggrin.gif
Išbėgau pro vartelius po 20 sek. Vilniaus vaizdais nesigėrėjau, nes buvo pompa po 2 km, bet ištvėriau visus 5 (tik to baisaus kalno gale kelis metrus ėjau), prie finišo sugebėjau kelis aplenkti smarkiai padidinus greitį, bet paskui vos nemiriau unsure.gif Oficialus laikas 32:53, neoficialaus nematavau, nes kaip ir Amarcord nugrybavo endomondo unsure.gif Man buvo skaniausias corn batonėlis, kuriuos dalino lotuliukas.gif

Žiūriu, kad visos labai panašiai atbėgom bigsmile.gif

P.S. Kas moterų bėgime (birž 16) bėgsit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 26 gegužės 2013 - 18:05
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 26, 18:02)
Buvo superbiggrin.gif
Išbėgau pro vartelius po 20 sek. Vilniaus vaizdais nesigėrėjau, nes buvo pompa po 2 km, bet ištvėriau visus 5 (tik to baisaus kalno gale kelis metrus ėjau), prie finišo sugebėjau kelis aplenkti smarkiai padidinus greitį, bet paskui vos nemiriau  unsure.gif  Oficialus laikas 32:53, neoficialaus nematavau, nes kaip ir Amarcord nugrybavo endomondo  unsure.gif  Man buvo skaniausias corn batonėlis, kuriuos dalino  lotuliukas.gif

Žiūriu, kad visos labai panašiai atbėgom  bigsmile.gif
P.S. Kas moterų bėgime (birž 16) bėgsit?  ax.gif

Tas kalnas man jau žvelgiant į bėgimo žemėlapį nepatiko, bet per treniruotes Vingio parke irgi bėgdavom į kalną, tai kažkaip įpratau ir visai nieko man jis pasirodė biggrin.gif Tik galėjo būti pradžioj, o ne pabaigoj.

Įdomu, kas nutiko endomondo, gal per daug signalų iš tos pačios vietos g.gif Vis tiek susivedžiau rankomis tą maršrutą, noriu turėti atminimui lotuliukas.gif

Ir dar įdomu, kada bus pilni rezultatai. Mačiau, FB 21 km bėgę skundėsi organizacija, kad nebuvo aiškiai nurodyta, kur bėgti.

Moterų bėgime bėgsiu 7 km drinks_cheers.gif Dar yra laiko pasiruošti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 26, 17:17)
Ir dar įdomu, kada bus pilni rezultatai. Mačiau, FB 21 km bėgę skundėsi organizacija, kad nebuvo aiškiai nurodyta, kur bėgti.

aha, ten biški painu buvo, galėjo aiškiau sužymėt. Nors pamasčius sunku susipainioti ten, tik kad kai greit bėgi, nevisada spėji pagalvoti ir automatiškai neten gali atsidurt. Aš vietoj vietoj irgi sudvejojau (po 4 ratų, kai reikėjo dar penktą mažą bėgt), bet pasižiūrėjau kad kairėj jau tik finišas, tai dešinės laikiaus ir buvo viskas ok cool.gif
Mačiau kelis, kad nubėgo į finišą po keturių ratų, o reikėjo dar vieną mini ratuką bėgt verysad.gif

Panike berods irgi 21 planavo bėgt, idomu kaip jai pavyko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 26 gegužės 2013 - 19:07
Nu ką, sulaksčiau ir aš 5 km per 31:02 ax.gif Būčiau bėgusi su laikrodžiu, būdžiau bandžiusi į 30 min. sutilpti, bet kažkaip vis prisilaikiau ir "taupiausi". Šiaip labai labai patiko, smagu bėgti išnaršytomis ir mintinai žinomomis miesto gatvėmis, tiek daug žiūrovų ir palaikančių thumbup.gif Žodžiu, viską užskaitau. Gal profams ir juokingas toks rezultatas, bet kai aš tik mėgėjiškai pabėgioju, tai man ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 05 26, 20:05)
aha, ten biški painu buvo, galėjo aiškiau sužymėt. Nors pamasčius sunku susipainioti ten, tik kad kai greit bėgi, nevisada spėji pagalvoti ir automatiškai neten gali atsidurt. Aš vietoj vietoj irgi sudvejojau (po 4 ratų, kai reikėjo dar penktą mažą bėgt), bet pasižiūrėjau kad kairėj jau tik finišas, tai dešinės laikiaus ir buvo viskas ok cool.gif
Mačiau kelis, kad nubėgo į finišą po keturių ratų, o reikėjo dar vieną mini ratuką bėgt verysad.gif

Panike berods irgi 21 planavo bėgt, idomu kaip jai pavyko

Bėgau bėgau! Aš irgi susimėčiau dėl finišo, mačiau maždaug kur bėgti, bet vistiek nepagavau iš pirmo karto, po to bandžiau vadovautis juostomis, kurios tvėrė kelią ir kažkaip pasiekiau jį biggrin.gif Kai pradedi rezultatus lygintis su kitais, tai ne kažką, bet turint omeny, kad bėgioju tik kelis mėnesius ir trasoj nebuvau nei karto sustojus + gavau medalį! tai tikslas pasiektas biggrin.gif Laikas apie 2h20min, išlėkiau 2min vėliau, tai 2h22min užskaičiavo man rodos. Idomu tai, kad endomondo man rodo, jog nubėgau 22,5km, jaučiu kur buvo galima kirsti kampą aš lankus dariau, kito paaiškinimo neturiu g.gif Šiaip tai renginys buvo super! Oras patiko, trasa irgi, kalniukui + (vingyje lakstau į kalniuką, tai smagu buvo apdėti žmones lekiant į kalną) biggrin.gif Vandenį nešiaus buteliuke (nemoku gert iš stiklinių).. Jau spirgu kaip noriu toliau treniruotis ir bėgti bėgti bėgti! biggrin.gif

Moterų bėgime aš užsiregistravus, labai norėjau nemokamų marškinėlių 4u.gif
Gaila Druskininkuose nepavyks sudalyvaut, išvažiuoju.. turbūt smagus renginys nusimato smile.gif
Atsakyti
O gal žinot ar dar gaučiau marškinėliu jei užsiregistruočiau moteru bėgime? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 05 27, 07:30)
+ gavau medalį!

Sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmejaa @ 2013 05 27, 09:10)
O gal žinot ar dar gaučiau marškinėliu jei užsiregistruočiau moteru bėgime? blush2.gif

Rašė, kad pirmoms 350 užsiregistravusioms duos marškinėlius, dabar man rodos jau daugiau yra.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 05 27, 08:18)
Rašė, kad pirmoms 350 užsiregistravusioms duos marškinėlius, dabar man rodos jau daugiau yra..  4u.gif

Lyg ir 302 dabar yra. Ir dar kažkiek vaikų.

Šaunuolės visos, kurios vakar dalyvavot, o ypač gavusios medalius biggrin.gif Bėgimas gėris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 27 gegužės 2013 - 08:31
Gal kurios turit ar žinot kur internete galima rasti pasiruošimo pusmaratoniui programa? Nežinau iš kur pas mane tiek entuziazmo, bet kažkodel galvoju, kad rudeni Vilniaus maratone galėčiau įveikti pusmaratoni biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmejaa @ 2013 05 27, 10:05)
Gal kurios turit ar žinot kur internete galima rasti pasiruošimo pusmaratoniui programa? Nežinau iš kur pas mane tiek entuziazmo, bet kažkodel galvoju, kad rudeni Vilniaus maratone galėčiau įveikti pusmaratoni biggrin.gif  ax.gif

Aš mačiau tokią, bet pati nebandžiau, bėgiojau kaip sveikata leido smile.gif

http://www.15min.lt/...ienu-518-302276

Gal kas turi planą kaip pasiruošti maratonui? biggrin.gif
Atsakyti
Va toki radau kaip maratonui pasiruošt http://maratonolauka...atonui.html?m=1 smile.gif
Atsakyti