Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 09:53)
Oho, 3 savaitės ir jau 40 min  bigsmile.gif
Žiūrint ko sieki, jei numest svorį, tai kaip ir pakanka tokio laiko, jeigu dėl savijautos, gali elgtis, kaip norisi, jeigu sieki kažkokių rezultatų, gali ilginti. Geriausia gal kaitaliot, pvz kartą savaitėj bėk ilgai, kitus kartus kiek trumpiau.

o tas kaitaliojimas tik dėl rezultato siekimo? ką jis duoda? man čia naujas dalykas, todėl įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 06 06, 10:01)
o tas kaitaliojimas tik dėl rezultato siekimo? ką jis duoda? man čia naujas dalykas, todėl įdomu g.gif

Čia šiek tiek apie treniruočių tipus, nebūtinai tik maratonui ruošiantis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 10:23)
Čia šiek tiek apie treniruočių tipus, nebūtinai tik maratonui ruošiantis.

čia man dar sunkiai suprantama informacija...bet ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
http://d2g2.wordpres...ory/pamastymai/ Dar apie bėgimą, kam įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 05, 21:37)
Bėgioju. Lygiai tas pats ir man - lengviau praeina, kai sportuoju  drinks_cheers.gif

Šaunuolė thumbup.gif Ar jau jauti malonumą? Gaila, dėl parkelio, bet svarbiausia žiūrėti saugumo. Vingio parke irgi pasitaiko alkašėlių ant suoliukų, būna, ir pakomentuoja ką nors ("greičiau greičiau, atsilieki" biggrin.gif), bet kai aplink baisiai daug sportuojančių, tai kažkaip ir anie suoliukų trynėjai netrukdo.

Malonumo dar nejaučiu, deja ... smile.gif Nors dabar, per sesiją, prieš eidama bėgiot MB sakau, kad einu galvą pravalyt, tai nors tokia nauda biggrin.gif

O šiaip - vakar bėgiojau, labai save spaudžiau, buvo tikrai sunku, išbėgau nedaug, 25min ( blush2.gif ) bet savaijauta... Baisiai skaudėjo kur šonkauliai ( gal čia kokie raumenys ), skrandis leido keistus garsus, pykinimas, dar šiandien šoną baisiai skauda unsure.gif Persibėgiojau ar kažką ne taip darau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 06 06, 19:13)
Malonumo dar nejaučiu, deja ... smile.gif Nors dabar, per sesiją, prieš eidama bėgiot MB sakau, kad einu galvą pravalyt, tai nors tokia nauda  biggrin.gif

O šiaip - vakar bėgiojau, labai save spaudžiau, buvo tikrai sunku, išbėgau nedaug, 25min ( blush2.gif ) bet savaijauta... Baisiai skaudėjo kur šonkauliai ( gal čia kokie raumenys ), skrandis leido keistus garsus, pykinimas, dar šiandien šoną baisiai skauda unsure.gif Persibėgiojau ar kažką ne taip darau? smile.gif

Gal po vakarienės bėgai? Šoną skauda, kai netaisyklingai kvėpuoji, bet neturėtų pykinti g.gif

Man po šiandienos kažko juosmenį iš vienos pusės maudžia, mažu perpūtė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 06 06, 20:13)
Malonumo dar nejaučiu, deja ... smile.gif Nors dabar, per sesiją, prieš eidama bėgiot MB sakau, kad einu galvą pravalyt, tai nors tokia nauda  biggrin.gif

Bėgant kvėpuoti tolygiai reikia, nebūtinai derinti su žingsniais, svarbiausia tolygiai. Jeigu skauda šoną, būtina stengtis iškvėpti visą orą, net išstumti. Čia kažkur perskaičiau tokį patarimą, tai man padeda. smile.gif
Nevalgyt reikia 1,5 val, negerti 0,5 val prieš bėgimą. Nebent tik po porą gurkšnių ant karto.

Mano šiandien 6 km, pastebėjau, kad greit nubėgu paskutinį km visad, paskui padariau išvadą, kad dėl to, jog namai nebetoli, tai iš to džiaugsmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 06, 22:47)
Gal po vakarienės bėgai? Šoną skauda, kai netaisyklingai kvėpuoji, bet neturėtų pykinti  g.gif

kažkur esu skaičiusi, kad kai trūksta skysčių - gali pykinti g.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 23:51)
Bėgant kvėpuoti tolygiai reikia, nebūtinai derinti su žingsniais, svarbiausia tolygiai. Jeigu skauda šoną, būtina stengtis iškvėpti visą orą, net išstumti. Čia kažkur perskaičiau tokį patarimą, tai man padeda. smile.gif
Nevalgyt reikia 1,5 val, negerti 0,5 val prieš bėgimą. Nebent tik po porą gurkšnių ant karto.
Mano šiandien 6 km, pastebėjau, kad greit nubėgu paskutinį km visad, paskui padariau išvadą, kad dėl to, jog namai nebetoli, tai iš to džiaugsmo  lotuliukas.gif

įdomi mintis bigsmile.gif man tik neišeina kvėpuoti per nosį doh.gif kol šilta, tai mažai bėdos, bet kai bus vėsiau tai jaučiu bus nekas g.gif

aš vakar įveikiau 2 šilo ratus(8-9km), bet jau antrą tai su daug paėjimų - neprievartauju savęs blush2.gif tik labai karšta buvo (18val), bet bijojau nukelti vėliasniam laikui, kad paskui lietus neužkluptų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 06 07, 08:31)
aš vakar įveikiau 2 šilo ratus(8-9km), bet jau antrą tai su daug paėjimų - neprievartauju savęs blush2.gif tik labai karšta buvo (18val), bet bijojau nukelti vėliasniam laikui, kad paskui lietus neužkluptų ax.gif

Aš irgi kvėpuoju pro burną dažniausiai, manau nieko blogo. smile.gif
Stenkis bėgti, kad ir labai lėtai, bet nesustot, nes paskui būna sunkiau vėl pradėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 07, 09:16)
Aš irgi kvėpuoju pro burną dažniausiai, manau nieko blogo. smile.gif
Stenkis bėgti, kad ir labai lėtai, bet nesustot, nes paskui būna sunkiau vėl pradėt smile.gif

tas ir įdomiausia, kad man kaip tik sustojus (kokia 1-2 min paėjus) norisi vėl bėgti. O jau lėčiau bėgti turbūt nebeįmanoma hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 06 07, 09:21)
tas ir įdomiausia, kad man kaip tik sustojus (kokia 1-2 min paėjus) norisi vėl bėgti. O jau lėčiau bėgti turbūt nebeįmanoma hihihi.gif

Na tai normalu, po truputį ilgink bėgimus tarp pasivaikščiojimų. Aš irgi su tais poilsiais kankinausi, buvo čia SM kažkokia "tinginių" programa, paskui draugas paprotino, kam tau tos pertraukėlės, tai ėmiau ir išbėgau tada be pertraukėlių ir buvo visai nesunku. O kokiu greičiu bėgi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 07, 09:26)
Na tai normalu, po truputį ilgink bėgimus tarp pasivaikščiojimų. Aš irgi su tais poilsiais kankinausi, buvo čia SM kažkokia "tinginių" programa, paskui draugas paprotino, kam tau tos pertraukėlės, tai ėmiau ir išbėgau tada be pertraukėlių ir buvo visai nesunku.  O kokiu greičiu bėgi?

greičio nežinau, nes neturiu kuo pamatuoti ax.gif
Atsakyti