Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 10, 09:00)
Beje, kas bėgsit Olimpinėj dienoj? Kaži, kaip trasa, daug kalnelių?  biggrin.gif

5-10 km trasoje lyg ir nėra didelių įkalnių, bent važiuodama dviračiu tom gatvėm nesu pastebėjusi g.gif
Atsakyti
Aš užsiregistravus Elektrėnuose 10 km bėgt, bet vis dar svarstau, nes sunki trasa ten, bet Olimpinėse mokėt reik biggrin.gif nors ir nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 10, 09:21)
Aš užsiregistravus Elektrėnuose 10 km bėgt, bet vis dar svarstau, nes sunki trasa ten, bet Olimpinėse mokėt reik  biggrin.gif  nors ir nedaug smile.gif

Tą patį savaitgalį? Olimpinėj dienoj kol kas žiauriai mažas dalyvių skaičius biggrin.gif Manau, jie padarė klaidą su tuo registracijos mokesčiu. Pirma reikėjo išpopuliarinti bėgimą, o jau paskui didinti kainą. Rimtų rėmėjų neturi, tai kažin, kokius ten marškinėlius duos g.gif

Paskelbta ir moterų bėgimo trasa. Lengvutė, visai be kalniukų.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 10, 10:27)
Tą patį savaitgalį? Olimpinėj dienoj kol kas žiauriai mažas dalyvių skaičius biggrin.gif Manau, jie padarė klaidą su tuo registracijos mokesčiu. Pirma reikėjo išpopuliarinti bėgimą, o jau paskui didinti kainą. Rimtų rėmėjų neturi, tai kažin, kokius ten marškinėlius duos  g.gif

Paskelbta ir moterų bėgimo trasa. Lengvutė, visai be kalniukų.

Tą pačią dieną smile.gif ir dalyvių dvigubai mažiau, nors vyksta jau 42-ą kartą. Žodžiu, jokio blizgesio, jokių kamerų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 06 10, 08:07)
labas rytas 4u.gif
maratonininkės - kaip maratonas sekėsi? bigsmile.gif ar leido su ausinukais bėgti?

Bėgau 10 km, labai labai patiko! Aišku, buvau jau prie galo, atbėgau per 1 h 15 min., bet pirmą kartą tokį atstumą, labai savimi dižiuojuosi smile.gif Davė medalį ir marškinėlius, vandens ir vaisių, apskritai organizavimas - super! Dėl ausinukų - taisyklėse nebuvo leidžiama, bet trasoje niekas nežiūrėjo. Na bet aš bėgau be, buvo smagu paklausyti aplinkinių. Dabar galvoju rudenį dalyvauti Vilniaus maratone, noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(thrilling @ 2013 06 10, 17:14)
Bėgau 10 km, labai labai patiko! Aišku, buvau jau prie galo, atbėgau per 1 h 15 min., bet pirmą kartą tokį atstumą, labai savimi dižiuojuosi smile.gif

Šaunuolė thumbup.gif O 10 km pirmą kart varžybose ar apskritai pirmą kartą?
Aš galvoju Olimpinėj dienoj bėgt 10 km, bet jei ir esu tiek kada bėgus, tai prieš eilę metų, šiemet max 6-7 km. Bet negriūnu po jų, gal visai ir ištempsiu tuos 10 g.gif Nors pirma dar Moterų bėgime ketinu sudalyvaut, gal jėgų nebeliks kitam startui.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 10, 09:27)
Olimpinėj dienoj kol kas žiauriai mažas dalyvių skaičius biggrin.gif

Bet tikrai blink.gif Aš kai tik "Vilniaus maratonuose" esu dalyvavus, neįsivaizduoju, kad gali būt kitaip. Bet žiūriu dar ir medalį yra šansų laimėt – 5 km tik 7 moterys bėgt užsiregistravusios, kas čia yr 5 aplenkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai smagiai šiandien prasibėgau, labai lengvai 8 km, jeigu taip per varžybas, būtų fantastika. Tik niekaip nepagaunu, nuo ko tas lengvumas priklauso. g.gif Na, kad vakaras, nebekaršta, oras gaivus, tai tiek pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(thrilling @ 2013 06 10, 18:14)
Bėgau 10 km, labai labai patiko! Aišku, buvau jau prie galo, atbėgau per 1 h 15 min., bet pirmą kartą tokį atstumą, labai savimi dižiuojuosi smile.gif Davė medalį ir marškinėlius, vandens ir vaisių, apskritai organizavimas - super! Dėl ausinukų - taisyklėse nebuvo leidžiama, bet trasoje niekas nežiūrėjo. Na bet aš bėgau be, buvo smagu paklausyti aplinkinių. Dabar galvoju rudenį dalyvauti Vilniaus maratone, noriu dar biggrin.gif

kaip faina skaityti bigsmile.gif šaunuolė bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(liusė @ 2013 06 10, 20:43)
Bet tikrai blink.gif  Aš kai tik "Vilniaus maratonuose" esu dalyvavus, neįsivaizduoju, kad gali būt kitaip. Bet žiūriu dar ir medalį yra šansų laimėt – 5 km tik 7 moterys bėgt užsiregistravusios, kas čia yr 5 aplenkt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš, kaip ir Mylimuke, ieškau bendro vardiklio, kodėl kartais bėgti labai lengva, o kartais - vos kojas pavelku g.gif iš pradžių maniau, kad nuo to, ką ir kada suvalgiau, priklauso. bet dabar vėl imu abejoti g.gif

labai gaila, kad negalėsiu moterų bėgime dalyvauti, norėčiau jėgas išbandyti.
Atsakyti
vakar buvo ta diena, kai buvo labai lengva bėgti ir pasistūmėjau į priekį - pirmą ratą apibėgau be sustojimo thumbup.gif tiesiog nesinorėjo sustoti thumbup.gif net ir po dviejų ratų (8,5km) norėjosi dar pratęsti bėgimą, bet protas sakė nepersistengti lotuliukas.gif

QUOTE(Džinė79 @ 2013 06 12, 07:47)
aš, kaip ir Mylimuke, ieškau bendro vardiklio, kodėl kartais bėgti labai lengva, o kartais - vos kojas pavelku g.gif  iš pradžių maniau, kad nuo to, ką ir kada suvalgiau, priklauso. bet dabar vėl imu abejoti g.gif

labai gaila, kad negalėsiu moterų bėgime dalyvauti, norėčiau jėgas išbandyti.

o gal ciklo dienos (hormonai) turi įtakos? g.gif nors aš šios savo teorijos dėsningumo neįžvelgiu ax.gif
Atsakyti
Reiks stebėti ciklą. Šiaip bėgikų visokiuose patarimuose ir pataria stebėti savijautą, žymėtis, kada kaip. Gal tikrai tada galima atrasti dėsningumą. smile.gif
Atsakyti