Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(mindek. @ 2013 06 17, 13:38)
Tu gal finisa kirtai su panele sviesiais plaukais ir zalios spalvos kepurele?smile.gif nes jei neklystu pas ja toks pat rezultatas  rolleyes.gif

Neatsimenu jau kaip ji atrodė, nes jau išsekus kirtau finišą biggrin.gif bet šiaip tai jo, kovojau su viena mergina, bandžiau tiesiog spurtuoti, žiūriu ir ji plešia, nu gerai, galvoju varom biggrin.gif tai pakovojom gražiai, man rodos užskaitė man aukštenę vietą, gal milimetrofkėm ir aplenkiau, nes atrodė jog kartu atbėgom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 06 16, 16:19)
O per kiek kilometra jei nepaslaptis bėgi ?:-) Mes nusipirkom laikrodį Garmin, tai dabar labai patogu matuoti greiti/atstumą  thumbup.gif

Ne paslaptis, tik kad nieko įspūdingo - kaip 6 min, taip šešios doh.gif Nooors, kai pažiūrėjau rezultatus, tai visai smagu būti pirmoje pusėje finišavusių (šį kartą vidutiniškai gavosi vienas km mažiau nei per šešias min).
Beje, ačiū už rekomendacijas dėl laikrodžių - patyrinėsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 17 birželio 2013 - 20:18
Jau šį šeštadieni mūsų laukia Olimpinis Bėgimas. Ruošiatės dalyvauti kas nors?:-)
Atsakyti
Sveikos,
turiu tokį klausimėlį profesionalėms smile.gif
Ar gali būti, kad pradėjus begioti pakyla svoris? Ką netaip darau? Pradėjau begioti pries porą savaičių, begau kokius 6 kartus jau, pradėjau nuo 2km, vakar jau nubėgau 3,5km didelėm pastanngom biggrin.gif
Maistą prisižiūriu, nevalgau vakarais, pradėjus bėgioti svoris ne pamažu krenta o kyla ohmy.gif Prieš tai svėriau apie 54kg, pasisvėrusi šiandien pamačiau 55,8, šokas smile.gif
Padėkit mergaitės 4u.gif
Atsakyti
aš nesu profesionalė, bet mano nuomone, 1,8 kg per dvi savaites nelabai gali "užaugti", jei maitiniesi taip, kaip anksčiau. Gal skysčių organizmas sukaupė? g.gif

noriu paklausti, kokius papildus sąnariams būtų verta pagerti? lyg ir jaučiu vieną kelį, kai bėgu g.gif
vakar nubėgau beveik 6 km ir esu labai patenkinta - akivaizdžiai ištvermės daugiau turiu thumbup.gif tik šiandien vėl gerklę peršti, niekaip nesuprantu, kodėl vis kimba kokia zaraza doh.gif
Atsakyti
Na dėl svorio, tai galioja puiki taisyklė - svoris krenta kai sudegini daugiau kalorijų negu suvartoji, tad jeigu valgote tiek pat kiek prieš bėgiojimą, svoris turi kristi, bet tikrai ne iš karto (bent jau man). Aš pasitvarkiau mitybą: visada valgau pusryčiams angliavandenius, užkandžiai tarp valgių vaisiais, uogomis, vakare pasukos, jogurtas, varškė (aišku dažnai ir nusižengiu, bet aš ir nesiekiu būt labai liekna), pietus baltymai su daržovėmis, vakare panašiai, nors kartais ir makaronus kertu smile.gif Man pradžioj nekrito svoris, bet manau dėl to, kad atsirado raumenukai, iš minkštos kaip sakant pavirtau į kietą ir stangrią biggrin.gif
Žiemą daugiausiai esu svėrus 64 su biški, dabar 59 jau kuris laikas laikosi, tai maždaug 1kg per mėnesį. Tad po savaitės ar dviejų dar ankstoka laukti rezultatų, nebent laabai sumažinot suvartojamo maisto kiekį.. Bet aš patarčiau geriau keisti maistą tiesiog į sveikesnį ir sportuoti. Aš pati ir vakarais valgau, nes kitaip neišeina. smile.gif

Sąnariams aš pradėjau naudoti šitą:

http://www.pharmanor...lucosamine-mega

Man pradėjo ne tik keliai, bet ir petys ir šiaip visokie kūno sąnariukai traškėti, jaučiu senstu biggrin.gif

dėl gerklės, tai man irgi paskauda kai daugiau pabėgioju, skaičiau kažkur, kad reikia pasisaugoti, ypač po ilgųjų bėgimų kažkaip ten labai padidėja rizika susirgi kvėpavimo takų ligomis, gal nuo to nuolatinio gilaus kvėpavimo, nzn.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panikė: 18 birželio 2013 - 07:57
QUOTE(Erdinga @ 2013 06 18, 08:31)
Sveikos,
turiu tokį klausimėlį profesionalėms smile.gif
Ar gali būti, kad pradėjus begioti pakyla svoris? Ką netaip darau? Pradėjau begioti pries porą savaičių, begau kokius 6 kartus jau, pradėjau nuo 2km, vakar jau nubėgau 3,5km didelėm pastanngom biggrin.gif
Maistą prisižiūriu, nevalgau vakarais, pradėjus bėgioti svoris ne pamažu krenta o kyla ohmy.gif Prieš tai svėriau apie 54kg, pasisvėrusi šiandien pamačiau 55,8, šokas smile.gif
Padėkit mergaitės  4u.gif

Svoris per parą gali svyruoti iki 2 kg ribose (drabužiai, maistas skrandyje, tuštinimasis, menstruacijų ciklo laikas ir t.t. turi įtakos), tai čia kažin, ar galima laikyti pastorėjimu, tuo labiau po 2 savaičių sporto.
Atsakyti
Panike, ačiū už atsakymus. reikės tuo gliukozaminu apsirūpinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 06 18, 06:33)
Jau šį šeštadieni mūsų laukia Olimpinis Bėgimas. Ruošiatės dalyvauti kas nors?:-)

Aš užsiregistravau į 10 km. Tikiuosi, dalyvausit dar kas nors iš bėgančių apie 6 min/km, nebūsiu ten viena tarp rimtų sportininkių unsure.gif

Tiesa, berods po Nike bėgimo pamenu kalbėjot, kad iš stiklinių neišeina gert, kaip išsprendėt šį reikalą? Šeštadienis nusimato itin karštas, gert reikės, o iš stiklinių per Avon pirmą kart bandžiau, irgi nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 06 18, 07:33)

Užsirašiau 5 km bėgimui rolleyes.gif
Atsakyti
Aš turbūt ilsėsiuos šeštadienį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 06 18, 11:00)
Užsirašiau 5 km bėgimui  rolleyes.gif

Ir aš ax.gif
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 18, 11:13)
Aš turbūt ilsėsiuos šeštadienį  cool.gif

Bėgsi olimpinę mylią? laugh.gif
Atsakyti