Na dėl svorio, tai galioja puiki taisyklė - svoris krenta kai sudegini daugiau kalorijų negu suvartoji, tad jeigu valgote tiek pat kiek prieš bėgiojimą, svoris turi kristi, bet tikrai ne iš karto (bent jau man). Aš pasitvarkiau mitybą: visada valgau pusryčiams angliavandenius, užkandžiai tarp valgių vaisiais, uogomis, vakare pasukos, jogurtas, varškė (aišku dažnai ir nusižengiu, bet aš ir nesiekiu būt labai liekna), pietus baltymai su daržovėmis, vakare panašiai, nors kartais ir makaronus kertu

Man pradžioj nekrito svoris, bet manau dėl to, kad atsirado raumenukai, iš minkštos kaip sakant pavirtau į kietą ir stangrią
Žiemą daugiausiai esu svėrus 64 su biški, dabar 59 jau kuris laikas laikosi, tai maždaug 1kg per mėnesį. Tad po savaitės ar dviejų dar ankstoka laukti rezultatų, nebent laabai sumažinot suvartojamo maisto kiekį.. Bet aš patarčiau geriau keisti maistą tiesiog į sveikesnį ir sportuoti. Aš pati ir vakarais valgau, nes kitaip neišeina.

Sąnariams aš pradėjau naudoti šitą:
http://www.pharmanor...lucosamine-megaMan pradėjo ne tik keliai, bet ir petys ir šiaip visokie kūno sąnariukai traškėti, jaučiu senstu

dėl gerklės, tai man irgi paskauda kai daugiau pabėgioju, skaičiau kažkur, kad reikia pasisaugoti, ypač po ilgųjų bėgimų kažkaip ten labai padidėja rizika susirgi kvėpavimo takų ligomis, gal nuo to nuolatinio gilaus kvėpavimo, nzn..