Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(Amarcord @ 2013 06 18, 12:27)
Bėgsi olimpinę mylią? laugh.gif

biggrin.gif Nebėgsiu niekur. Nebent ne varžybose. Ai, tingiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 06 18, 11:52)
Aš užsiregistravau į 10 km. Tikiuosi, dalyvausit dar kas nors iš bėgančių apie 6  min/km, nebūsiu ten viena tarp rimtų sportininkių unsure.gif

Tiesa, berods po Nike bėgimo pamenu kalbėjot, kad iš stiklinių neišeina gert, kaip išsprendėt šį reikalą? Šeštadienis nusimato itin karštas, gert reikės, o iš stiklinių per Avon pirmą kart bandžiau, irgi nepavyko.

Aš bėgau su buteliuku rankoj smile.gif

Deja nedalyvausiu dabar pora savaitgalių niekur, iškeliauju į komandiruotę.. Gaila skandinavai branginykai, ten bus pusmaratonis, bet registracijos mokestis apie 200lt, tai gal šiaip parke palakstysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2013 06 18, 07:48)

noriu paklausti, kokius papildus sąnariams būtų verta pagerti? lyg ir jaučiu vieną kelį, kai bėgu g.gif

Asmeniškai aš tai priešiškai nusiteikęs prieš tuos visokius vitaminus sąnariams..sunku patikėt, kad jie padeda.

Jei bėgioji ir skauda sąnariai tai bėda greičiausiai bėgimo bateliuose arba žingsneli darai neteisingai. Išgėrus piliulę nemanau, kad įvyks stebuklas :-) blush2.gif
Papildyta:
Na va, mes jau irgi prisiregistravom 10 km bėgimui thumbup.gif

Nesugalvočiau kaip dar geriau išleisti 20 litų šeštadienio popietę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mindek. @ 2013 06 18, 21:42)
Nesugalvočiau kaip dar geriau išleisti 20 litų šeštadienio popietę  mirksiukas.gif

Keli bokalai alaus išeina lotuliukas.gif
Atsakyti
Užsiregistravau aplink Žaliuosius bėgt 11,5 km smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 19, 07:58)
Užsiregistravau aplink Žaliuosius bėgt 11,5 km smile.gif

KUR galima registruotis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 19, 09:09)
KUR galima registruotis?  bigsmile.gif

čia smile.gif ir tik 10 lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 19, 09:00)
čia smile.gif  ir tik 10 lt  biggrin.gif

O tu gavai į paštą info dėl apmokėjimo? Aš nieko negavau kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 19, 10:01)
O tu gavai į paštą info dėl apmokėjimo? Aš nieko negavau kažkaip  g.gif

Aš irgi į šitą užsirašiau ax.gif

Nuostatuose parašyta:
Pirmieji 100 užsiregistravusių dalyvių, dalyvio mokesčio nemoka. Sekantieji dalyviai moka 10,00 litų dalyvio mokestį.

Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 06 19, 11:20)
Aš irgi į šitą užsirašiau  ax.gif

Nuostatuose parašyta:
Pirmieji  100  užsiregistravusių  dalyvių, dalyvio mokesčio nemoka. Sekantieji dalyviai moka 10,00 litų  dalyvio mokestį.

Aš lyg ir nepataikiau į šimtuką. Bet negavau info nei kiek, nei kam čia reikia mokėti. Tikiuosi nebus organizacija kaip praeitais metais (daug kas piktinosi, kad per karščius nesugebėjo normaliai aprūpinti bėgikų vandeniu).
Atsakyti
Man rodos, mokėti reiks prieš bėgimą atsiimant numerį. Aš nepamenu, ar papuoliau į šimtuką, neatkreipiau dėmesio g.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad susimokėti reiks prieš bėgimą. Ar kas bėgote šiame bėgime anksčiau, kuom jis ypatingas, kuom kitoks? Ten asfaltas ar mišri danga bus?
Atsakyti