QUOTE(Nox @ 2013 05 12, 12:22)
Bėja gal dar galėtum papasakoti plačiau kaip buvo? Įtariu, kad ir man nusimato tas tyrimas

, bet labai bijau, geriau, jau, kad su narkoze nieko nematyčiau tada

. Bėja ką ten reikėjo gerti prieš tyrimą ir kokį kiekį? Kitur paskaičiau, kad maišyta su trim litrais vandens

aš kai puslę silpną irgi turiu, tai tada tualete apsigyvent reiks

.
Dar klausimas gal žino ar normalu, kad nuo vaistu atsirado apnašų ant liežuvio, tokiu tamsių?
Pabandysiu papasakot...
diena pries tai reikia nieko nevalgyt ir gerti toki tirpala fortrans (vienas maisiukas vienam litrui vandens,reikia 3) ji reiketu gerti muo 14 iki 19 val (nors mano gydytoja mna kitaip sake) pries tai as iki 14 isgeriau 6 litrus vandens,viso per diena gaunasi 9 litrai,skamba baisiai,bet geri ir tiek,per negaliu bet isgeriau,kai jau is taves bega tik vanduo,reiskia zarnynas svarus.
Kita diena man buvo paskirta 11 val tyrimas,ryte nei gert nei valgyt negalima. Uz duru vaiksciojau ratais ir negalejau rast vietos,bet tai naturalu.
Pats tyrimas...sesute pagulde ant kusetes,ant kairio sono,uzklojo su pala ir nieks ten nieko nemato. Atejo gydytojas letai ivede ta slangele,aisku jauti judesius bet ne skausma,tiesiog man patare atsipalaiduot,tai as taip dariau,kai pradeda pusti ora,tai jauciasi tiesios pilvo skausmas kai buna kad suka vidurius ir i tulika nori

juk visiems taip buve,sake ta ora isleist..sako gydytojas tu negalvok mes ne vienus metus dirbam,ziurek kaip paciai geriau. Ir tikrai kai atpalaiduoji raumenis ir leidi orui iseit viskas gerai.Skausmu gyvenime buna ir baisesniu...palyginus su gimdymu tai net skausmu negaleciau vadinti.
Visa tyrima su gydytoju kalbejau,ir viska maciau kompe visas savo zarnas

tiesiog negalvojau,kalbejom apie vaikus apie siap kazka..viskas truko gal 10 min.po to pataria kol jie apsitvarkys numegt i toleta issibezdet

sake galiu ir pas juos jie visko mate

bet man nieko neprireike..
Visa diena pilva pute,ir pamaudendavo,bet kadangi tai normalu,tai nekreipaiu demesio
Tikrai nera ko bijot...eiciau kad ir dabar jei reiktu