Įkraunama...
Įkraunama...

DŽS - dirgliosios žarnos sindromas

Na, rodos gana kruopsciai perskaiciau rolleyes.gif Ten raso apie zarnyno nepraeinamuma, tai simptomai maniskiu neatitinka. Man tikrai ne tai, nes mano skausmas nera tokio spazminio pobudzio, kaip ten mini. As konsultavausi su vienu pazistamu proktologu ir jis sake, kad klinika nepanasi i zarnyno susirgimus. Aisku, visokiu mistiniu atveju pasitaiko, bet kol kas reikia issitirti, tai kas atrodo panasu i tiesa. Vat tuos fermentu tyrimus, tai butu gerai pasidaryti, bet as tik galvoju, ar ta amilaze ir lipaze, kur man dare ir nebus bent jau dalis tu fermentiniu tyrimu, nes cia yra kasos fermentai. Man ir dare poliklinikoj, bet reikejo moketi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivilkos @ 2013 05 02, 21:55)
jei prisiskaitot ir simptomus sau prisitaikot, tai paskaitykit apie tokius reikalus.
http://www.medicinav...ochondrija.html

maždaug DŽS iš tų prisigalvotojų  ax.gif

Aciu uz straipsni, pagaliau supratau nuo ko is tikruju reikia man gydytis.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na jau man tas ligų ieškojimas pabodo visiškai... jau vėl pablogėjimas užejis.... itariu kad nuo sokoladinių saldainių... is pradziu desini sona eme skaudenti ir plinta vis į nugara tas skaudejimas, tada i pilva, lyg pradejau viduriuoti, geriau nhuo viduriavimo vaistu, pristabde, vakar putimas pilvo dasidejo, spazmai, net atrode galvos svaiguliavimas, pamirguliavimas akyse... sian vel jauciu sukima pilvo, nemalonu.... spaudant pilva neskauda - o taip jauciu nemalonu skaudenima....jau neurologe man prirase rytais gert xanaxa, o vakare dar myolastana ior dar ten kazkokius vaistus.. viska nervam mano nuraso, nu bet as vistiek nepasitikiu ir nenusiraminu kad tik nervai kalti... o gyd ir jai pati neprasau nk nedaro... reikes vel eit privaciai tyrimus darytis ir issitiriti dėl situ ligu kur sena_pazistama uzsiminė... kazkokia nesamone... bet man rugstumas dielis burnoi, turfiu ta gerla ir I-II ;ygio isvarza, tai kai sukilo, nes gerkle persti, i ausis kyla atreodo viskas.... siaip man kaune chirurgas (n u kur zarnyne bedas tvarko) sake kad nuo sito gerlo man tokie simptomai buna nu ir nuo to dzs... nzn doh.gif
Papildyta:
ir siaip man viduriai buna kietesni bet kuria diena, o kai uzein a tokie priepuoliukai situ visu reikalu tada tik atsileidzia, bet ne iki vandenio, normaliai buna (sakyciau kaip molio konsistencija) kita karta net blizga atrodo... ai zodziu doh.gif bet sonu skausmai buna kad toks jausmas kad juos kas gnaibytu....
Atsakyti
Visi, kas turi virškinimo problemų, pasakt "gydytojų" yra nervininkai, psichiniai. O visi Gastroentereologai yra Gydytojai nusipirkę diplomus už pinigus...... Na beveik diagnozė...Arba medikų kerštas už permažas algas.
Galima bet kaip galvoti, kai kankiniesi nežinia dėl ko ir labai ilgą laiką. Kai žmogus kenčia tai automatiškai ir nervai pašlyja, o ne atvirkščiai. Bet medicijoje logikai gi ne vieta biggrin.gif Ar jūs matėte, kad alkanas žmogus būtų geros nuotaikos, Nes aš tokių nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Mivilkos @ 2013 05 24, 12:52)
Visi, kas turi virškinimo problemų, pasakt "gydytojų" yra nervininkai, psichiniai. O visi Gastroentereologai yra Gydytojai nusipirkę diplomus už pinigus...... Na beveik diagnozė...Arba medikų kerštas už permažas algas.
Galima bet kaip galvoti, kai kankiniesi nežinia dėl ko ir labai ilgą laiką. Kai žmogus kenčia tai automatiškai ir nervai pašlyja, o ne atvirkščiai. Bet medicijoje logikai gi ne vieta biggrin.gif Ar jūs matėte, kad alkanas žmogus būtų geros nuotaikos, Nes aš tokių nemačiau.

Va būtent, man tai nervai šlyja nuo tos ligos, kad neina pagydyt kolkas, o ne atvirkščiai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2013 05 24, 12:38)
Va būtent, man tai nervai šlyja nuo tos ligos, kad neina pagydyt kolkas, o ne atvirkščiai  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif 100 procentų!!!kai šalia toks žmogus- tai kasdien matau...ir kokių tik kalbų iš gydytojų tenka prisiklausyt.... swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve regina: 24 gegužės 2013 - 15:20
Salve regina, tai kokių kalbų ?

Iš savos patirtie taupyklės :
"Jūs tikriausia pykstate ant viso pasaulio?
"Jūs negalite jausti kur jums skauda"
"Kreipkitės pas psichologa, nes tyrimai nieko nerodo"
"Pas jus žarnynas nukrites, taip atsitinka labai liekniems " (Dzin, kad sulieknėjau del to kad valgyt negaliu)
"Jūs prisigalvojate, kad jums skauda"
"Neskirsiu jums tyrimo, jis jums gali pakenkti" (matyt pastovus badavimas yra sveikesnis)

O kiek visokių absurdiškų patarimų išgirdau, tai ...
MAne išvis purto pamačius bet kokį "gydytoją", o apie lankymąsi šiose įstaigose išvis nekalbu. Nebesilankau.
Atsakyti
QUOTE(Mivilkos @ 2013 05 24, 22:19)
Salve regina, tai kokių kalbų ?

Iš savos patirtie taupyklės :
"Jūs tikriausia pykstate ant viso pasaulio?
"Jūs negalite jausti kur jums skauda"
"Kreipkitės pas psichologa, nes tyrimai nieko nerodo"
"Pas jus žarnynas nukrites, taip atsitinka labai liekniems " (Dzin, kad sulieknėjau del to kad valgyt negaliu)
"Jūs prisigalvojate, kad jums skauda"
"Neskirsiu jums tyrimo, jis jums gali pakenkti" (matyt pastovus badavimas yra sveikesnis)

O kiek visokių absurdiškų patarimų išgirdau, tai ...
MAne išvis purto pamačius bet kokį "gydytoją", o apie lankymąsi šiose įstaigose išvis nekalbu. Nebesilankau.

Pirmas ir trečias posakiai, na ir visokie-'keiskite aplinką'',"jūs- labai nervingas",panašiai... swoon.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klausiu ne dėl savęs, bet dėl artimo žmogaus.
Ar galėtų būti DŽS, jei..
* dažnai eina pasėdėt į tualetą (vidutiniškai 2k per dieną), nes jaučia norą kažką padaryti ir padaro.
* išmatos neskęsta, reikia labai jau stiprios srovės, kad nuleist.

Kolkas niekas nėra tirta. Ar kokie tyrimai parodytų? Klausiu čia, nes gydytoja.. na ką galima pasakyt apie gydytoją, kai pats žinai daugiau, nei ji...

Ar padėtų kokios gerosios bakterijos ar kažkas.. Truputį bandė Lepicol, sakė jautėsi kiek geriau. Bet ar nebus taip, kad paskui be bakterijų gėrimo negalės iš vis gyvent? Organizmas nepripras jų negamint, o tik gaut iš aplinkos papildomai?

Ar tai galėtų būti kaipnors susiję su gausiu prakaitavimu (galvą vakare galima iš naujo plauti, nes nuo riebalo net drėgnoka atrodo).
Jaučiamas šioks toks refliuksas - tai padidėja, tai sumažėja.

Žmogus psichologiškai gan jautrus, daug laiko savyje.
Atsakyti
QUOTE(salve regina @ 2013 05 27, 10:57)
Pirmas ir trečias posakiai, na ir visokie-'keiskite aplinką'',"jūs- labai nervingas",panašiai... swoon.gif

Aha , bet patys mūsų vietoje būtų dar nervingesni. Pažiūrėkit jei kažkas numiršta, ar pinigų jiems nesumoka, kokie jie nervingi būna, kad ohoho.
Pabandykit jiems nesumokėt už paslaugas ir paklauskite , gal jie pyksta ant viso pasaulio ? Manau rezultatas bus toks pats, jie labai susinervins.

Ar pasiūlykite keisti darbą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aplinką ar dar savo požiūrį į darbą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pasėdėti tualete, kai reikia dirbti, nes kai nedirbi tai niekas algos nemoka biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2013 05 27, 12:27)
Sveikos,

Klausiu ne dėl savęs, bet dėl artimo žmogaus.
Ar galėtų būti DŽS, jei..
* dažnai eina pasėdėt į tualetą (vidutiniškai 2k per dieną), nes jaučia norą kažką padaryti ir padaro.
* išmatos neskęsta, reikia labai jau stiprios srovės, kad nuleist.
Kolkas niekas nėra tirta. Ar kokie tyrimai parodytų? Klausiu čia, nes gydytoja.. na ką galima pasakyt apie gydytoją, kai pats žinai daugiau, nei ji...

Ar padėtų kokios gerosios bakterijos ar kažkas.. Truputį bandė Lepicol, sakė jautėsi kiek geriau. Bet ar nebus taip, kad paskui be bakterijų gėrimo negalės iš vis gyvent? Organizmas nepripras jų negamint, o tik gaut iš aplinkos papildomai?
Ar tai galėtų būti kaipnors susiję su gausiu prakaitavimu (galvą vakare galima iš naujo plauti, nes nuo riebalo net drėgnoka atrodo).
Jaučiamas šioks toks refliuksas - tai padidėja, tai sumažėja.

Žmogus psichologiškai gan jautrus, daug laiko savyje.

Na mes kurios sergam, nesam medikės, kiekvienos atvėjis individualus. Todėl tikrai nepiktybiškai siulau primiausia pagooglint į paiešką įsivedant kokrečius opius dalykus. Labai daug paskaityti, nes atsakymų reikia jums. Mes čia diagnozių nenustatinėjam, kompetencijų tam neturim. Mes tik pasitariam, įdedam kažką naudingo, ką pačios radom, pasidalinam asmenine patirtim smile.gif

O dėl to kad žmogus jautrus, nėra priežastis įtarti, arba teigti, kad tai DŽS,nes ne visi jautrūs serga šiuos sindromu.

Pirmiausia Google, na o jei dar daugiau, tai yra knygos. Jū begalės.
Labai gera knyga Med. dr. Karl F. Maier "Virškinimo kompasas" 1997 leidimo.
Atsakyti
QUOTE(Mivilkos @ 2013 05 27, 23:03)
Aha , bet patys mūsų vietoje būtų dar nervingesni. Pažiūrėkit jei kažkas numiršta, ar pinigų jiems nesumoka, kokie jie nervingi būna, kad ohoho.
Pabandykit jiems nesumokėt už paslaugas ir paklauskite , gal jie pyksta ant viso pasaulio ?  Manau rezultatas bus toks pats, jie labai susinervins.

Ar pasiūlykite keisti darbą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aplinką ar dar savo požiūrį į darbą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pasėdėti tualete, kai reikia dirbti, nes kai nedirbi tai niekas algos nemoka biggrin.gif
Papildyta:
Na mes kurios sergam, nesam medikės, kiekvienos atvėjis individualus. Todėl tikrai nepiktybiškai siulau primiausia pagooglint į paiešką įsivedant kokrečius opius dalykus. Labai daug paskaityti, nes atsakymų reikia jums. Mes čia diagnozių nenustatinėjam, kompetencijų tam neturim. Mes tik pasitariam, įdedam kažką naudingo, ką pačios radom, pasidalinam asmenine patirtim smile.gif

O dėl to kad žmogus jautrus, nėra priežastis įtarti, arba teigti, kad tai DŽS,nes ne visi jautrūs serga šiuos sindromu.

Pirmiausia Google, na o jei dar daugiau, tai yra knygos. Jū begalės.
Labai gera knyga Med. dr. Karl F. Maier "Virškinimo kompasas" 1997 leidimo.

aš suprantu, kad ne medikės, ir kad interneto nuomonė gali būti tik patariamoji, bet.. tas, kas daug skaitė ir domėjosi apie savo ligą, žino daugiau negu aš, dar tik pradėjusi skaityti. Todėl ir klausiu patariamojo žodžio smile.gif
O šitą temą juk irgi radau per googlę smile.gif

Dėkui labai už nuorodą į knygą, manau tikrai paskaitysiu ir gal ką įdomaus rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2013 05 28, 11:36)
aš suprantu, kad ne medikės, ir kad interneto nuomonė gali būti tik patariamoji, bet.. tas, kas daug skaitė ir domėjosi apie savo ligą, žino daugiau negu aš, dar tik pradėjusi skaityti. Todėl ir klausiu patariamojo žodžio smile.gif
O šitą temą juk irgi radau per googlę smile.gif

Dėkui labai už nuorodą į knygą, manau tikrai paskaitysiu ir gal ką įdomaus rasiu smile.gif

Ne labai galima patart, nes individualu. Nes paskui galima ir bedos daugiau prisidaryt su tais patarimais. ax.gif Juk savo atvėji kiekvienas žino geriausiai.

Knyga gera yra nes atskiras skyrius Dirgliosios žarnos sindromas. O internete tikrai daug info, tik atsirinkti reikia individualiai.

Tai sėkmės ir linkiu rasti naudingos informacijos. mirksiukas.gif o svarbiausia tai nesirgti smile.gif
Atsakyti