QUOTE(irisas @ 2013 10 27, 20:02)
Šiandien susidūriau su užuolaidų pasirinkimu

Buvau Kauno Urmo bazėj, pralėkiau kelis salonus ir viename turbūt geriausiame radau tobulai tinkantį audinį, bet "be galo maloni" paradvėjo pareiškė, kad dėl mano dviejų audinio metrų 100 metrų tikrai nepirks

Dabar neįsivaizduoju kur man tokio pačio audinio ieškot

Gal parekomenduosit kokią privatininkę siuvėją Kaune ir kur pirkti romanečių mechanizmus. Ačiū
Sveika, jei domins dar , parasyk I az, nesenai pati praejau visas paieskas uzuolaidu, tai dabar zinau turbot visas Kauno pardes uzuolaidu ir kas kuom prekiauja

Uzuolaidos man buvo viena is sunkiuju daliu
Papildyta:
QUOTE(Arizona @ 2013 10 27, 13:53)
Sveikos, norejau paklausti ka butu galima deti ant tokio vonios kambario lango? Gal kas susidurete su kazkuo panasiu? Sako galima garmoskines zaliuzes, butu kaip veduokle is vieno kampo issiskleidu, bet as nezinau...vertikaliu zaliuziu nenoriu, diena langas tures buti kazkuo pridengtas, nes netoli duso kabina, klozetas...ka manote?
Pas mus langai keli buvo su nuolydziu, tai vienur uzuolaidas dejom, kitur romanetes, bet cia biski kitaip pas jus, romanetes neuzkabinsi, o su karnyzu irgi beda, nes lubos ne vienam aukstyj... manauu belieka paprasti roletai arba tos "garmoskines"