Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(ellinga @ 2013 12 01, 18:50)
Internete ziurejau daugybe vaikisku uzuolaidu, bet nei vienas variantas netiko musu vaiku kambariui (del ismatavimu)

O kur būtent žiūrėjot internete?
QUOTE(Milinga @ 2013 12 01, 19:29)
drinks_cheers.gif  būtent, dabar juk viskas gaminama pagal individualius užsakymus.
Papildyta:

šiaip tai bazėse turbūt pigiausiai...dažniausiai vietoje galima ir pasiūti ax.gif jei nieko ypatingo nenorit, brangu nebus

Ne dėl brangumo... Aš perėjau visą tą individualaus užsakymo procesą su miegamajo užuolaidomis, tai daugiau nenoriu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 12 02, 14:29)
Ne dėl brangumo... Aš perėjau visą tą individualaus užsakymo procesą su miegamajo užuolaidomis, tai daugiau nenoriu  karsta.gif

O kas nepasisekė? Jei ne dėl brangumo, tai kas daugiau galėtų būti? Bendravimo stilius? Užsakinėkit pas kitus mirksiukas.gif . Kiek mes užsakinėjom, tiek viskas gerai unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 02, 14:58)
O kas nepasisekė? Jei ne dėl brangumo, tai kas daugiau galėtų būti? Bendravimo stilius? Užsakinėkit pas kitus mirksiukas.gif . Kiek mes užsakinėjom, tiek viskas gerai  unsure.gif .

Viskas gerai pavyko, tik man šiam kartui reikia tiesiog paprastesnės procedūros: nupirkai, pakabinai ir viskas, pamiršai tą reikalą, be jokių ten primatavimų, derinimų ir kitokio laiko gaišimo smile.gif ax.gif
Atsakyti
Aaaa, laikas svarbus smile.gif . Tai nusipirkit medžiagą, juostelę ir jei ne pati, tai bet kurioj siuvykloj apsiūs ją ir juostelę prisiūs ir viskas - kabinat wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 02, 15:17)
Aaaa, laikas svarbus  smile.gif . Tai nusipirkit medžiagą, juostelę ir jei ne pati, tai bet kurioj siuvykloj apsiūs ją ir juostelę prisiūs ir viskas - kabinat wink.gif.

Na ačiū už patarimą, tik aš visgi dar tikiuosi rasti jau gatavas užuolaidas, nenoriu nei laukt, kol pasius, nei vežioti kažkur, nenoriu jokio papildomo vargo (turint omeny, kad ir reikalavimų toms užuolaidoms beveik nekeliu smile.gif ), nejau neįmanoma, kad nuvažiuoji į praduotuvę X, per 10 min išsirenki ir jau tą pat vakarą užuolaidos kabo savo vietoje laugh.gif Ar aš perdaug noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 12 02, 14:21)
Na ačiū už patarimą, tik aš visgi dar tikiuosi rasti jau gatavas užuolaidas, nenoriu nei laukt, kol pasius, nei vežioti kažkur, nenoriu jokio papildomo vargo (turint omeny, kad ir reikalavimų toms užuolaidoms beveik nekeliu  smile.gif ), nejau neįmanoma, kad nuvažiuoji į praduotuvę X, per 10 min išsirenki ir jau tą pat vakarą užuolaidos kabo savo vietoje  laugh.gif Ar aš perdaug noriu  blush2.gif

Mačiau gatavų senukuose, bet pasirinkimas menkas. Taip pat Berry balduose ir Ikejoj, gal dar ermitaže yra? Na, nupirkus medžiagą, palikti paprastoj siuvykloj ir porą dienų palaukt ne ką sudėtingiau, negu lakstyt po visas parduotuves ieškant paprastų užuolaidų. Dar gatavų būna dėvėtuose drabužiuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 02, 16:06)
Mačiau gatavų senukuose, bet pasirinkimas menkas. Taip pat Berry balduose ir Ikejoj, gal dar ermitaže yra? Na, nupirkus medžiagą, palikti paprastoj siuvykloj ir porą dienų palaukt ne ką sudėtingiau, negu lakstyt po visas parduotuves ieškant paprastų užuolaidų. Dar gatavų būna dėvėtuose drabužiuose  biggrin.gif

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 12 02, 14:29)
O kur būtent žiūrėjot internete?

Ne dėl brangumo... Aš perėjau visą tą individualaus užsakymo procesą su miegamajo užuolaidomis, tai daugiau nenoriu  karsta.gif

paskutini kuri pamenu tai ziurejau mytoys.de, kitu puslapiu nepamenu. Googlinau ir ziurejau ar siuncia i LT.
O uzuolaidas pirkau gariunuose, zinojau lango ploti ir lubu auksti, issirinkau medziaga, pasakiau ko mazdaug noreciau ir viskas. Tada prie mano noro isrinko karniza, dave visas reikiamas detales, per 4 dienas pasiuvo ir atveze i namus. Liko tik pakabinti, rezultatu likau labai patenkinta. Tobula smile.gif prie kompo prasedejau ilgiau ieskodama pati nezinau ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 10 27, 20:02)
Gal parekomenduosit kokią privatininkę siuvėją Kaune ir kur pirkti romanečių mechanizmus. Ačiū  4u.gif

Labas, ar pavyko rasti siuvėją? Aš irgi ieškau ax.gif
Atsakyti
Labas
Gal kas galite patarti, ar imanoma prikliujuoti ant roletes medziagos ar nudazyti kokiais dazais ornamenta. Nusipirkau roletes pilkos spalvos , maniau kad dera prie visko, bet labai jau liudna man nuo ju.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 01 01, 15:08)
Labas, ar pavyko rasti siuvėją? Aš irgi ieškau  ax.gif

jau buvom sutarusios su rekomenduota siuvėja, bet paskui ji dingo, matyt aš prasta klientė biggrin.gif Tai priėmiau šūkį - mokysiuos pati lotuliukas.gif Pirmas blynas bus darbo kambariui romanetės, paskui žiūrėsiu rezultatą, gal ieškosiu naujos siuvėjos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 05, 20:03)
jau buvom sutarusios su rekomenduota siuvėja, bet paskui ji dingo, matyt aš prasta klientė  biggrin.gif Tai priėmiau šūkį - mokysiuos pati  lotuliukas.gif Pirmas blynas bus darbo kambariui romanetės, paskui žiūrėsiu rezultatą, gal ieškosiu naujos siuvėjos  biggrin.gif

nieko ten sudėtingo mirksiukas.gif jei tik turi siuvimo mašiną, pirmyn! Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti