Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 21, 15:24)
O kas tie metaliniai ne tas vamzdelis?  ax.gif noriu storo metalinio duodo karnizo, montuojamo ant sienos, ne ant lubų, tai sakot tokį galiu dėti? Tik jų tokio ilgio nebūna, tai ties laikikliu reiktų jungti du karnizus.

Jo vamzdelis, būtent jie ant sienos ir dedasi, tai sujungsit 2 jai reiks ir gražiai atrodys 4u.gif O šiaip gi būna po 6 metrus jų, atsipjausit kiek reiks, vistiek galuose kažka gi dėsit, kažkokį kanizo užbaigimą 4u.gif Čia aš kalbu apie metalinį, yra jų Litagroj tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 21 sausio 2014 - 15:42
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 21, 16:05)
O man reiktų 4,6 metro karnizą tvirtinti ir ant jo kabinti ne permatomas užuolaidas, o storesnes  g.gif bet ir ne tas naktines itin sunkias.

nu žinokit manau, kad jums neužteks 4,6 metro unsure.gif paprastai, gražiau ir proporcingiau žiūrisi, kai karnizas šiek tiek užeina ir ant sienos, tada ir sutrauktos užuolaidos neuždengia pusės lango. Tiesiog pasigooglinkit užuolaidų pvz. ir atkreipkit dėmesį, kaip tie karnizai pakabinti ir kaip jums pačiai gražiau žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 01 21, 21:48)
nu žinokit manau, kad jums neužteks  4,6 metro  unsure.gif paprastai, gražiau ir proporcingiau žiūrisi, kai karnizas šiek tiek užeina ir ant sienos, tada ir sutrauktos užuolaidos neuždengia pusės lango. Tiesiog pasigooglinkit užuolaidų pvz. ir atkreipkit dėmesį, kaip tie karnizai pakabinti ir kaip jums pačiai gražiau žiūrisi  mirksiukas.gif

Dėl to klausimo ir nekeliu, bus ilgesnis nei 4,6 metro, nedaug, bet ilgesnis smile.gif aktualu karnizo ilgis ir laikiklių kiekis, esminis klausimas - kaip tokio ilgio karnizą pakabinti tik su 3 laikikliais - po du galuose ir vienu per vidurį ar ne visai per vidurį.
Ko gero, kad neįmanoma, nes links karnizas nuo užuolaidų svorio.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 21, 23:30)
Dėl to klausimo ir nekeliu, bus ilgesnis nei 4,6 metro, nedaug, bet ilgesnis smile.gif aktualu karnizo ilgis ir laikiklių kiekis, esminis klausimas - kaip tokio ilgio karnizą pakabinti tik su 3 laikikliais  - po du galuose ir vienu per vidurį ar ne visai per vidurį.
Ko gero, kad neįmanoma, nes links karnizas nuo užuolaidų svorio.

Na sakykim jai karnizas bus 5 metrai ir padalinus gausis po 2,5, tai tikrai uzteks 3 laikikliu. Jai 6 m. tai dekit 4. Man atrodo tikrai viskas ten imanoma ir atrodys gerai 4u.gif Be to galit gi kokiam siuvimo salone paklausti, tiesiog nuomone izgirsti ir issiaiskinsit kokios galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 22 sausio 2014 - 09:31
Mielai dėčiau keturis laikiklius, bet tada užuolaidos neužsitrauks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 22, 10:49)
Mielai dėčiau keturis laikiklius, bet tada užuolaidos neužsitrauks smile.gif

Yra karnizų su išpjautu apačioje grioveliu, į kurį įsistato kabliukai. Laikikliai irgi dedasi specialūs, kurie netrukdo traukioti užuolaidą. Tas vamzdis vadinasi "Aspen".
Atsakyti
Sveikos,mamytes,gal jus ka patartumėte, esu pasimetus del virtuvės lango,jau kaip ir apsisprendziau,kad bus romanetes arba austrijietės,taciau neisivaizduoju koki audini pasirinkt,ar derinti prie svetainės uzuolaidu ar daryti toki pat audini kaip svetainės uzuolaidos,nes virtuve su svetaine bendroje erdveje..
Atsakyti
QUOTE(adream @ 2014 01 22, 15:04)
Sveikos,mamytes,gal jus ka patartumėte, esu pasimetus del virtuvės lango,jau kaip ir  apsisprendziau,kad bus  romanetes arba austrijietės,taciau neisivaizduoju koki audini pasirinkt,ar derinti prie svetainės uzuolaidu ar daryti toki pat audini kaip svetainės uzuolaidos,nes virtuve su svetaine bendroje erdveje..

Pas mane virtuvė ir svetainė vienoj erdvėj, tai užuolaidas darysiu iš vienodo audinio, tik kambary užuolaidas, o virtuvėj romanetė. Jeigu darysit virtuvėj kito audinio romanetė arba austrijietę, tuomet audinys turėtų būti derinamas prie sienų, kad ji susilietų su siena, ir nebūtų akcentas virtuvėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 22, 18:08)
Pas mane virtuvė ir svetainė vienoj erdvėj, tai užuolaidas darysiu iš vienodo audinio, tik kambary užuolaidas, o virtuvėj romanetė. Jeigu darysit virtuvėj kito audinio romanetė arba austrijietę, tuomet audinys turėtų būti derinamas prie sienų, kad ji susilietų su siena, ir nebūtų akcentas virtuvėj smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar siuvotes kas nors uzuolaidas Senukuose? Ar jie siuva uzuolaidas tik is savo medziagu? Kaip siuvimo kokybe?

Ir gal kas siuvotes medizagu parduotuveje, kur prie Kalvariju turgaus (H.Manto g.)? Kaip ten su siuvimo kokybe?

P.S. Gal galite rekomenduoti siuveja Vilniuje?
Atsakyti
Savvy, nusiunciau asmenine zinute. Tikrai liksit patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varijotas @ 2014 01 23, 15:16)
Savvy, nusiunciau asmenine zinute. Tikrai liksit patenkinta smile.gif

ir man gal galima stebuklinga rekomendacija? wink.gif 4u.gif
Atsakyti