Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(varijotas @ 2014 01 23, 15:16)
Savvy, nusiunciau asmenine zinute. Tikrai liksit patenkinta smile.gif

Jei turite siuvejos kontaktus Vilniuje, tai ir as noreciau, verkiant reikia uzuolaidu i vaiko kambari smile.gif
Atsakyti
Ji visai ne stebuklinga....tiesiog gera smile.gif I a.z.
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2014 01 23, 15:29)
Noriu paklausti, ar siuvotes kas nors uzuolaidas Senukuose? Ar jie siuva uzuolaidas tik is savo medziagu? Kaip siuvimo kokybe?

Ir gal kas siuvotes medizagu parduotuveje, kur prie Kalvariju turgaus (H.Manto g.)? Kaip ten su siuvimo kokybe?

P.S. Gal galite rekomenduoti siuveja Vilniuje?

Siuvomes prie turgaus. Na, viskas ok, bet naujiems namams ten greiciausiai nesiusiu. Siuveja siauro profilio, viskas pagal standartus - iki grindu turi likti tiek, iki lubu tiek ir pan. I siuolaikiskus pasiulymus ziuri is po kaktos. Dar mum buvo sugadinusi virtuves uzuolaida (greiciausiai kai lygino, is lygintuvo pasipyle kalkes ir nusedo ant uzuolaidos). Tai aiskinausi su direktore, kuri teige, kad sugadinau pati.
Galbut tai paviene situacija, bet jei viskas kita tinka, tai siuvimo kokybe neissigasit.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 22, 17:08)
Pas mane virtuvė ir svetainė vienoj erdvėj, tai užuolaidas darysiu iš vienodo audinio, tik kambary užuolaidas, o virtuvėj romanetė. Jeigu darysit virtuvėj kito audinio romanetė arba austrijietę, tuomet audinys turėtų būti derinamas prie sienų, kad ji susilietų su siena, ir nebūtų akcentas virtuvėj smile.gif

o jeigu sienos baltos - tikrai geriausia daryti baltas romanetes? gal atvirkščiai,romanetės galėtų tampti dar viena interjeto detale? beje virtuvei gal siuvamos iš specialaus audinio romanetės?

ar galima romanetes naudoti kaip naktines užuolaidas?
kol kas gyvenu be užuolaidų,pradžioje labia nepatiko, dabar pripratau ir galvoju,kad ertinga langus uždengti tik nakties metu - tik klausimas ar romanetės geriausias sprendimas?

beje, ar gali siuvėja individualiai siųti romanetes, ar čia jau tik spec. parduotuvėse galimaužsakyti?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 25, 20:51)
o jeigu sienos baltos - tikrai geriausia daryti baltas romanetes? gal atvirkščiai,romanetės galėtų tampti dar viena interjeto detale? beje virtuvei gal siuvamos iš specialaus audinio romanetės?

ar galima romanetes naudoti kaip naktines užuolaidas?
kol kas gyvenu be užuolaidų,pradžioje labia nepatiko, dabar pripratau ir galvoju,kad ertinga langus uždengti tik nakties metu - tik klausimas ar romanetės geriausias sprendimas?

beje, ar gali siuvėja individualiai siųti romanetes, ar čia jau tik spec. parduotuvėse galimaužsakyti?

ačiū 4u.gif

Na, apie jeigu virtuvėje yra ir taip daug akcentų, tai gal jau bus truputį per daug ir romanetė spalvota mirksiukas.gif Buvo kalba apie užuolaidų audinio derinimą svetainėje ir virtuvėje, nes jeigu tarkim užuolaidos bus rudos, o virtuvėj raudonos (kaip akcentas) tai gal nelabai g.gif Šiaip labai sunku patart kitam, kai nežinai jo skonio ir nematai konkrečios vietos biggrin.gif Pas mane virtuvė su svetaine, virtuvėj tikrai nedėsiu tokių pačių užuolaidų, nes ir taip nemažai ryšių detalių virtuvėje, vat prieš akis man tas langas, nu ir niekaip nesiriša ryškus ar margas audinys, jau būtų sviestas sviestuotas smile.gif
Priklausomai nuo audinio ir bus naktinė arba dieninė romanetė smile.gif Kitas variantas žaliuzės arba roletai, bet man negražu, nors ir praktiška cool.gif
O beje mačiau Mijolos salone audinį atsparų vandeniui g.gif Taip pat vienam salone sakė, kad lengviausia priežiūra yra taftos, nors susitepa greitai, bet lengvai skabiasi, kažin kiek tame tiesos g.gif
Gali kokia tik nori siuvėja siūt romanetes, jūs tik audinį perkatės smile.gif Aš dabar vieną bandau išgimdyt lotuliukas.gif Labai ilgai dirbu ties tuo klausimu doh.gif lotuliukas.gif Bet pramokau ir romanetes į vaikų kambarius siūsiuos pati rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 25 sausio 2014 - 22:27
Sveikos. Ikeliu foto ir noriu patarimo ar tikrai daryti virtuvei(langas po kaire tas ilgas) tokio pat audinio romanete ar neatrodys kaip sviestas sviestuotas biggrin.gif be sito svetaines lango,dar yra didesnis langas su sita uzuolaida..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adream @ 2014 01 25, 22:43)
Sveikos. Ikeliu foto ir noriu patarimo ar tikrai daryti virtuvei(langas po kaire tas ilgas) tokio pat audinio romanete ar neatrodys kaip sviestas sviestuotas biggrin.gif  be sito svetaines lango,dar yra didesnis langas su sita uzuolaida..

Mano grindys biggrin.gif
Manau, kad turėtų tikti iš to paties audinio smile.gif Nes kaip suprantu virtuvėje nėra kitokių spalvų
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 26, 01:38)
Mano grindys  biggrin.gif
Manau, kad turėtų tikti iš to paties audinio smile.gif Nes kaip suprantu virtuvėje nėra kitokių spalvų

yra violetine siena nedidele,bet turetu turbut deret,nes tas audinys svelniu spalvu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adream: 26 sausio 2014 - 10:48
Labai reikia patarimo, ka cia galima butu padaryti su tokiais langais? dabar pakabintas karnizas su uzuolaidomis, noretusi to karnizo nenuimti, bet norisi ant visu langu rubu ir kad graziai atrodytu, siulykite smile.gif Nes cia yra balkono vienas langas, kitas virtuves mazas ir pagrindinis

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurfytee: 30 sausio 2014 - 18:51
Siuvėjėlės, man čia toks klausimas iškilo blush2.gif
Kai siuvate romanetes iš pvz kokio naktinio bordo spalvos audinio, tai virvutes romanetės pakėlimui (tas, kurios vyniojasi ant ričių), naudojate vis tiek baltos spalvos? Ar derinat prie audinio g.gif
Iš vis, ar naudojate kažkokiais atvejais spalvotas virvutes?
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2014 01 31, 11:00)
Siuvėjėlės, man čia toks klausimas iškilo  blush2.gif 
Kai siuvate romanetes iš pvz kokio naktinio bordo spalvos audinio, tai virvutes romanetės pakėlimui (tas, kurios vyniojasi ant ričių), naudojate vis tiek baltos spalvos? Ar derinat prie audinio  g.gif
Iš vis, ar naudojate kažkokiais atvejais spalvotas virvutes?

Pirmą kartą išgirdau tokią mintį 4u.gif kažin ar iš vis yra tų spalvotų virvučių bei pakėlimo juostelių (nežinau, kaip tiksliai jos vadinasi g.gif) kiek teko susidurti, tai ritės virvutė balta, o pakėlimo juosta- dažniausiai skaidri būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurfytee @ 2014 01 30, 18:49)
Labai reikia patarimo, ka cia galima butu padaryti su tokiais langais? dabar pakabintas karnizas su uzuolaidomis, noretusi to karnizo nenuimti, bet norisi ant visu langu rubu ir kad graziai atrodytu, siulykite smile.gif Nes cia yra balkono vienas langas, kitas virtuves mazas ir pagrindinis

Man tai cia noretusiu graziu baltu uzuolaidu, be jokiu piesiniu, paprastu,nes jusu roletai matosi spalvoti, galbut su ziedaisi ikaltais g.gif
Atsakyti