QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 25, 20:51)
o jeigu sienos baltos - tikrai geriausia daryti baltas romanetes? gal atvirkščiai,romanetės galėtų tampti dar viena interjeto detale? beje virtuvei gal siuvamos iš specialaus audinio romanetės?
ar galima romanetes naudoti kaip naktines užuolaidas?
kol kas gyvenu be užuolaidų,pradžioje labia nepatiko, dabar pripratau ir galvoju,kad ertinga langus uždengti tik nakties metu - tik klausimas ar romanetės geriausias sprendimas?
beje, ar gali siuvėja individualiai siųti romanetes, ar čia jau tik spec. parduotuvėse galimaužsakyti?
ačiū
Na, apie jeigu virtuvėje yra ir taip daug akcentų, tai gal jau bus truputį per daug ir romanetė spalvota

Buvo kalba apie užuolaidų audinio derinimą svetainėje ir virtuvėje, nes jeigu tarkim užuolaidos bus rudos, o virtuvėj raudonos (kaip akcentas) tai gal nelabai

Šiaip labai sunku patart kitam, kai nežinai jo skonio ir nematai konkrečios vietos

Pas mane virtuvė su svetaine, virtuvėj tikrai nedėsiu tokių pačių užuolaidų, nes ir taip nemažai ryšių detalių virtuvėje, vat prieš akis man tas langas, nu ir niekaip nesiriša ryškus ar margas audinys, jau būtų sviestas sviestuotas
Priklausomai nuo audinio ir bus naktinė arba dieninė romanetė

Kitas variantas žaliuzės arba roletai, bet man negražu, nors ir praktiška
O beje mačiau Mijolos salone audinį atsparų vandeniui

Taip pat vienam salone sakė, kad lengviausia priežiūra yra taftos, nors susitepa greitai, bet lengvai skabiasi, kažin kiek tame tiesos
Gali kokia tik nori siuvėja siūt romanetes, jūs tik audinį perkatės

Aš dabar vieną bandau išgimdyt

Labai ilgai dirbu ties tuo klausimu

Bet pramokau ir romanetes į vaikų kambarius siūsiuos pati