Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

Labas vakaras,
Reikia pagalbos. Nusipirkom roletus. Dabar galvojam kaip juos pakabinti negrežiant skylių į plastikinius langus. Žinau kad yra kažkokie spec laikikliai kurie kabinasi ant atidaromų langų, bet senukuose, ermitaže, moki veži jais neprekiauja. Gal kas gali patarti kur jų gauti (Vilnius)?
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2014 02 26, 19:49)
Labas vakaras,
Reikia pagalbos. Nusipirkom roletus. Dabar galvojam kaip juos pakabinti negrežiant skylių į plastikinius langus. Žinau kad yra kažkokie spec laikikliai kurie kabinasi ant atidaromų langų, bet senukuose, ermitaže, moki veži jais neprekiauja. Gal kas gali patarti kur jų gauti (Vilnius)?

o jei paklausinėti pas tuos kas daro pagal užsakymus g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2014 02 26, 21:49)
Labas vakaras,

jei padarytumet foto roleto su esamu laikikliu tai galeciau gal ir pagelbet
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2014 02 27, 15:47)
jei padarytumet foto roleto su esamu laikikliu tai galeciau gal ir pagelbet

Labai esu nusivylusi "langu rubeliu"gamintoja ARNIVA,toks jausmas,kad jie eksperimentavo nesuvokdami ka ir kaip daro.Vadybininkas tikras oratorius-isiulyti moka ta jau tikrai,bet darbo rezultatas?tiesiog nzn uz ka toki pinigai.Negana apart visu nesamoniu ismatavo nelygiai-langas su dviem markizemis,kurios eina i klostes tai viena prisukta auksciau kita zemiau-viena trumpesne kt ilgesne-savikaina tikrai minimali produkto.dar kai sugalvojo nuo lango remo krasto ,apie gera sprindi prisukti lynelius-troselius,kad atidarius langa ta markize "neplevesuotu"nuo langu-net isvis apsurdas-viena tai trukdo langu valymui,antra tai isvis nesusipratimas ir grozio nepriduoda,trecia -jie istyso.-pasikvieciau,kad nuimtu,tai 20lt susimokejau smile.gif .tiesiog gaminys apsoliuciai apsurdiskas.dar prie to pacio idejo i balkona langa-po lietaus bala ir bala man-pasirodo pro virsu bega vanduo-neuzsandarino-skambinau,aiskinau,tai atvaziave gal pora silikono pistoletu suvare.Reziumia-niekada ten daugiau nesikreipciau ir kitam nerekomenduoju,nors as su jais reikalu senokai turejau,bet,betkuriuo atveju nesiulau kreiptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verbus: 02 kovo 2014 - 09:00
Sakykit kaunietes kur siuvot romanetes? Turiu nusipirkus audinius, reikia tik siuvejos.
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2014 03 02, 10:59)
Labai esu nusivylusi "langu rubeliu"gamintoja ARNIVA,toks jausmas,kad jie eksperimentavo nesuvokdami ka ir kaip daro.Vadybininkas tikras oratorius-isiulyti moka ta jau tikrai,bet darbo rezultatas?tiesiog nzn uz ka toki pinigai.Negana apart visu nesamoniu ismatavo nelygiai-langas su dviem markizemis,kurios eina i klostes tai viena prisukta auksciau kita zemiau-viena trumpesne kt ilgesne-savikaina tikrai minimali produkto.dar kai sugalvojo nuo lango  remo krasto ,apie gera sprindi  prisukti lynelius-troselius,kad atidarius langa ta markize "neplevesuotu"nuo langu-net isvis apsurdas-viena tai trukdo langu valymui,antra tai isvis nesusipratimas ir grozio nepriduoda,trecia -jie istyso.-pasikvieciau,kad nuimtu,tai 20lt susimokejau smile.gif .tiesiog gaminys apsoliuciai apsurdiskas.dar prie to pacio idejo i balkona langa-po lietaus bala ir bala man-pasirodo pro virsu bega vanduo-neuzsandarino-skambinau,aiskinau,tai atvaziave gal pora silikono pistoletu suvare.Reziumia-niekada ten daugiau nesikreipciau ir kitam nerekomenduoju,nors as su jais reikalu senokai turejau,bet,betkuriuo atveju nesiulau kreiptis.

dabar ta firma vainita vadinasi
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas gali parekomenduoti gera uzuolaidu siuveja Kaune. Prasyciau i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, rengiam naujai langą, ir neapsisprendžiu, ką daryti: noriu simboliškai šonuose parištų kutais užuolaidų miegamajame, nes žadam dėt roletus. Sienos tokios kavos su pienu labiau gal į pilkumą, visur balti apvadai, tai 1. kokios spalvos roletai turėtų būt, ar derint prie sienų, prie lovos užkloto, ar tiesiog prie lango rėmo..? 2. prie roleto dėt dienines, ar naktines užuolaidas, ir prie ko derint jas? 3. kokie užuolaidų tvirtinimo būdai būna ant karnizo? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ikisau nosi i jusu tema, nes norejau pasisemti ideju. Aciu. Pasisemiau daug. Ir nauju pavadinimu suzinojau. Pas. romanete, roletes nezinojau, kaip vadinasi lietuviskai. Gyvenu ne LT.
Noriu ir su jumis pasidalinti savo ideja. As miegamajam pirkau IKEA uzuolaidas. Dienines ir naktines. Dienines, kaip roletes, tik jos permatomos ir nesusisuka, bet uztat koki ilgi nori pasirenki. Mano iki zemes. Labai patogu. Kai, issipurvina ar nusibosta rastas, galima lengvai pakeisti. Naktines (dienines irgi) kabinamos ant specialaus karnizo ir uzuolaidos lengvai "vaiksto". Nereikia medziaga traukti per karniza. Turi ratukus.
O, as va su tokiu klausimu. Pas mus labai brangios tos romanete, jei nori uzsakyti. Langai nestandartiniai pas mane labai paltus. Naujai pastatytas namas, tai imantrius langus padare. Ar galeciau LT uzsisakyti, nusipirkti? Kaip tik vaziuoju i LT, bet kaip su lektuvu parsivezti? Ar uzsisakyti tik uzuoladas, o cia pasikabinti ant paprastu karnizu?
Ir dar. Man nereikia nei dieniniu, nei naktiniu. Cia, NO i svetaine ju nenaudoja. o, ir "kaimynai" mano kalnai. Bet, va ryte saule i svetaine skverbiasi. Ka patartumet, jei ne romanetes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2014 03 13, 19:04)
Laba diena,
Gal kas gali parekomenduoti gera uzuolaidu siuveja Kaune. Prasyciau i a.z.  4u.gif

mielai pagelbeciau,prasom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atnala: 27 kovo 2014 - 23:19
QUOTE(atnala @ 2014 03 27, 23:18)
mielai pagelbeciau,prasom

Gal galima būtų kažkur pavyzdžių pažiūrėt?
Atsakyti

sveiki,

gal kas turite likusį vieną užuolaidos karnizo skersinį.
Jei buitiškai- vamzdelį. Reikia 160 cm ilgio.
Spalva nelabai svarbi.

Atsakyti