Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 01, 09:33)
pas mus WC kabo,mums patinka,tik mes pirkome jau padarytus,o ne spec užsakomus (kainos skirtumas labai didelis buvo )

QUOTE(Amelita @ 2014 02 01, 14:42)
Domejaus as jais, kas turi verkia, kad labai tamsu..Ir tikrai neverta ju deti.

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 01, 14:47)
kambarį nuleistom ir tamsiom tikrai būtų tamsu,WC ant pusės dieną pakeliu, mūsų šokoladinės.

QUOTE(Ivoncikas @ 2014 02 01, 19:52)
Sveikutes, mes turime siuos roletus. Esame labai patenkinti.

Papildyta:

Pirkome Ardenoje virtuves langams. Mokejom 380lt. Patenkinti.

QUOTE(Namų Fėja @ 2014 02 02, 21:26)
O aš esu laaabai patenkinta. Mūsiškiai šviesios spalvos (tokie lyg iš šiaudų būtų, nors ten medžiaga), gal todėl neužtamsina, 10 balų  thumbup.gif

Dėčiau ir svetainėj tokius, bet kad langų padalinimas kvailas, apačioj dar po tokį mažą langelį yra, tai reiktų 6 atskirus dėti, nesąmonė. O nišos dengti ten neišeina.

QUOTE(Amelita @ 2014 02 03, 07:59)
Gal, kad sviesesne pas jus medziaga. Kur skaiciau atsiliepimus, tai buvo tamsi ir sviesi medziaga, kaip zebras, tai jie tikrai sake, kad tamsu.

Ikelk savo langu foto. 4u.gif  Kiek mazdaug kainavo tokie?

Dabar mano langai su tom senoviškom žaliuzėm doh.gif tai kaip jos mane nervina blink.gif ypač kai reikia dulkes nuo jų valyti doh.gif
Mano kambariukai maži, tai jau esam pripratę prie langų be užuolaidų...
O gal galit savo langų foto su tais roletais įkelt... ax.gif Kai reklamoje pažiūri tai gražu, o kaip realybėje?

Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2014 02 03, 20:40)
Dabar mano langai su tom senoviškom žaliuzėm  doh.gif  tai kaip jos mane nervina  blink.gif ypač kai reikia dulkes nuo jų valyti  doh.gif
Mano kambariukai maži, tai jau esam pripratę prie langų be užuolaidų...
O gal galit savo langų foto su tais roletais įkelt...  ax.gif  Kai reklamoje pažiūri tai gražu, o kaip realybėje?

čia tipo naktis biggrin.gif
user posted image
čia diena biggrin.gif
user posted image
vakare iš lauko tikrai nesimato,ėjom žiūrėti,iš vidaus pravažiuojančių mašinų šviesos matosi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 03, 22:15)
čia tipo naktis  biggrin.gif
user posted image
čia diena  biggrin.gif
user posted image
vakare iš lauko tikrai nesimato,ėjom žiūrėti,iš vidaus pravažiuojančių mašinų šviesos matosi  mirksiukas.gif
user posted image

Na, WC, voniai gal ir nieko, ten nebaisu jei ir lango nebutu. O kambaryje man graziau sviesiau dienos metu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 01, 14:42)
Domejaus as jais, kas turi verkia, kad labai tamsu..Ir tikrai neverta ju deti.

Del tamsumo yra variantas tuos roletus uzsakineti,kad jie vazinetu ne is virsaus i apacia,o atvirksciai is apacios i virsu.
Pliusas,jog pakelus juos kad ir iki vidurio,sviesa arba saule sviecia is virsaus-daugiau sviesos bei taves nemato is isores.
Minusas,jog tas roleto mechanizmas,t.y.cilindras,guli ant palanges ir truputi mazina palanges ploti bei kaina truputi didesne mechanizmo.
Mes tai isirenge ir tokius ir tokius roletus,tiesa ne diena/naktis.
Atsakyti
QUOTE(Almonta @ 2014 02 03, 22:44)
Del tamsumo yra variantas tuos roletus uzsakineti,kad jie vazinetu ne is virsaus i apacia,o atvirksciai is apacios i virsu.

Ne, diena-naktis roletai "atvirkštiniai" nesidaro schmoll.gif

Kažkas prašė nufotkinti saviškius, tai prie progos, kai prisiminsiu ir fotikas po ranka bus. Mėginau su mobiliaku dieną, ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almonta @ 2014 02 03, 22:44)
Pliusas,jog pakelus juos kad ir iki vidurio,sviesa arba saule sviecia is virsaus-daugiau sviesos bei taves nemato is isores.
Minusas,jog tas roleto mechanizmas,t.y.cilindras,guli ant palanges ir truputi mazina palanges ploti bei kaina truputi didesne mechanizmo.

Taip gal visai ir nieko.

O gal kas duos patarima, radau panasius langus internete, ka kabintumet ant tokiu langu?
langai, ka ant tokiu langu kabintumet

As noriu dieniniu uzuolaidu. smile.gif O ka daryt su naktim? g.gif Naktiniu uzuolaidu nenoriu...Gal kas koki patarima duos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 03 vasario 2014 - 22:58
QUOTE(Amelita @ 2014 02 03, 22:39)
Na, WC, voniai gal ir nieko, ten nebaisu jei ir lango nebutu. O kambaryje man graziau sviesiau dienos metu.

o aš tokius dalykus be užuolaidų įsivaizduoju tik WC ir vonioje,kitur man turi būti užuolaidos,o roletai įmanomi tik kaip naktinės užuolaidos blush2.gif aš toko durno nusistatymo,bet be dieninių man labai valdiškai viskas atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 04, 08:12)
o aš tokius dalykus be užuolaidų įsivaizduoju tik WC ir vonioje,kitur man turi būti užuolaidos,o roletai įmanomi tik kaip naktinės užuolaidos  blush2.gif aš toko durno nusistatymo,bet be dieninių man labai valdiškai viskas atrodo  blush2.gif

Man patinka dienines uzuolaidos. As uz jas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 04, 08:15)
Man  patinka dienines uzuolaidos. As uz jas.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Almonta @ 2014 02 03, 23:44)

Labas 4u.gif

Almonta, tokia galimybe turi plisuotos zaliuzes. Nuomones skirtingos- arba labai grazu, arba ne.
Mes irgi kabinom diena nakti - i virtuve, i darbo kambari - tai labai patenkinta pasirinkimu, jau 2 m praejo ir vis dar- nesigailiu smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas galėtumėte rekomenduoti Kaune užuolaidų siuvėją/dizainerę, kuri ir medžiagas pasiūlo žemesne nei salonų kaina?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2014 02 09, 15:36)
sveikos 4u.gif
gal kas galėtumėte rekomenduoti Kaune užuolaidų siuvėją/dizainerę, kuri ir medžiagas pasiūlo žemesne nei salonų kaina?

atejau i sia tema ieskoti to paties.

beda ta kad pas mus virtuve kartu su salionu ir abu langai ant tos pacios sienos. virtuveje uzuolaidos kaip ir nelabai.. tai reikia kazkokio sprendimo
Atsakyti