Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

QUOTE(given444 @ 2013 04 23, 22:11)
... esu beveik 174, tai kai buvau ana vASARA 61,5KG, TAI rojus vos nebuvo...bet ziema visad uzsiridenu. iki 65-66kg...aisku, kaulai mano stamboki...todel niekad i svarstykles neziuriu taip sakant, i veidrodi...dar ta krutine sveria  doh.gif  doh.gif ech, man kuo mazesne, tuo graksciau...nesuprantu kaip nukudus liza ar kaip ten ja susididino papus...man papai tai vos ne storumas doh.gif  doh.gif  g.gif  g.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 23, 22:40)
Mano apie 1,65 ir mažiausiai kiek galiu sverti, tai 54, nes antraip jau būtų blogai, ne tos jėgos ir šiaip. Mano kaulai irgi stamboki, kuo labai džiaugiuosi. Myliu tiesiog savo rėmą biggrin.gif Man paauglystėje patiko mažos krūtinės, nes nenorėjau, kad diedai vėpsotų, aptarinėtų ir seilėtųsi. O dabar tai jau vertinu, tegu tik vėpso kuo ilgiau lotuliukas.gif
Jo, ir ta papus įsidėjo, kamuolius tiesiog pagal ją. Niekaip nesuprantu tik kaip yra su ta nauja Sean'o Candice, natūralūs man regis, prilaiko boba papo bigsmile.gif

QUOTE(given444 @ 2013 04 24, 06:41)
oi VV, kokia tu faina atsiputus, pazistu kas apie 175 ir tai 52-54kg nori buti,,,jezau jezau... biggrin.gif arba kai buna, tai super didz savo svoreliu. (t.y. visa isvaizda - skinny fat) g.gif

Na bet su tokiu svoriu jau ir perlūžt galima biggrin.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 24, 09:30)
mano 170 -171  4u.gif  visi skirtingai sako  biggrin.gif
labas rytas  4u.gif

Kokios visos aukštos, būsit vasara grakščios. thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 04 24, 10:36)
Na bet su tokiu svoriu jau ir perlūžt galima  biggrin.gif

Aš ir taip manau drinks_cheers.gif Niekada nebuvau džiūvėsis ir nenorėjau. Jetus, pamenu net laikus prie upės, kai paaugliai, jaunesni manimi žavėjosi, būreliu aplink mane sėdėjo, komplimentus tik žarstė, šunį mano maitino, ieškodami jam maisto aplink, prašinėdami pas kitus lotuliukas.gif O jaunesnės mergyčkos, kūdenos neturėjo ką tiems bernams pasiūlyti. Jie taip būtent ir sakė, kad neprilygsta jos man biggrin.gif
Nežinau kodėl pas kai kurias moteris, merginas yra tas išdžiūvimo kultas g.gif Dėl manekenių gal? Bet jos pamiršta, kad šiaip jau seksualiausiomis planetos moterimis apvalesnės kas kartą renkamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 24, 10:47)
Aš ir taip manau drinks_cheers.gif Niekada nebuvau džiūvėsis ir nenorėjau. Jetus, pamenu net laikus prie upės, kai paaugliai, jaunesni manimi žavėjosi, būreliu aplink mane sėdėjo, komplimentus tik žarstė, šunį mano maitino, ieškodami jam maisto aplink, prašinėdami pas kitus lotuliukas.gif O jaunesnės mergyčkos, kūdenos neturėjo ką tiems bernams pasiūlyti. Jie taip būtent ir sakė, kad neprilygsta jos man biggrin.gif
Nežinau kodėl pas kai kurias moteris, merginas yra tas išdžiūvimo kultas g.gif Dėl manekenių gal? Bet jos pamiršta, kad šiaip jau seksualiausiomis planetos moterimis apvalesnės kas kartą renkamos ax.gif

Vaikas, tai tai džiūsna tikra buvau. O kadangi dar mažo ūgio, tai visi mane jaunesne laikė ir bernai jaunesni "kibdavo" biggrin.gif
Atsakyti
Ku ku biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kosmariukas menesiukas ir dar teeeesiasi ...

Einu miegot nes jau nebesiorientuoju aplinkoj lotuliukas.gif

Prisiduodu, kad sportuoju, treniruojuos ... ir viiiiiiiisiskai neturiu laiko doh.gif

Po savaiteles pasijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau savaitę nesportuoju doh.gif Planavau nuo pirmadienio pradėt, bet prasdėjo baisūs šonkaulių skausmai, jau praėjo, tai nuo rytojaus užbaigsiu penktą savaitę bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parissiene: 24 balandžio 2013 - 11:24
Atsisakius pieno produktu ( del veido odos problemu) , per 2 metus, savaime nukrito 5 kg, dabar jau esu kuda 1.73 ir 51-52 kg. Zinau, kad svoris per mazas, bet as to specialiai nesiekiau. Malonu viska valgyti ir nestore ti. Bet gal but tai tik laikina. blush-anim-cl.gif2:Gal dar itakos paskutiniu metus turejo bodypump treniruotes.
Atsakyti
labu manekenes biggrin.gif
as cia pati maziausia biggrin.gif ech...sportuoju,sportuoju,tik mazai rasau...dingusios senbuves g.gif immer 4u.gif sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 04 24, 13:57)
labu manekenes biggrin.gif
as cia pati maziausia biggrin.gif ech...sportuoju,sportuoju,tik mazai rasau...dingusios  senbuves  g.gif immer  4u.gif sveikatytes  4u.gif

Nu baik aš mažesnė. 4u.gif 156.5, o koks tavo?
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 04 24, 15:00)
Nu baik aš mažesnė.  4u.gif 156.5, o koks tavo?

blush2.gif niu..irgi nieko ispudingo lotuliukas.gif
1.59m doh.gif
o sveri kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 04 24, 14:33)
blush2.gif niu..irgi nieko ispudingo lotuliukas.gif
1.59m doh.gif
o sveri kiek? ax.gif

50kg, o tu?
Atsakyti
Sveikos merginos, radau jusu tema ir noriu jungtis bendrauti taip pat rasti bendraminciu. blush2.gif Esme tokia, man 27 m. esu 3mecio sunelio mamyte smile.gif zodziu namu seimininke smile.gif papildomu kg gal ir neturiu bet labai noriu sportuoti del bendros sveikatos ir zinoma stangresnio kuno smile.gif nzn nuo ko pradeti, tad tikiuos surasiu kas man pades ir suteiks info blush2.gif
Atsakyti