QUOTE(given444 @ 2013 04 23, 22:11)
... esu beveik 174, tai kai buvau ana vASARA 61,5KG, TAI rojus vos nebuvo...bet ziema visad uzsiridenu. iki 65-66kg...aisku, kaulai mano stamboki...todel niekad i svarstykles neziuriu taip sakant, i veidrodi...dar ta krutine sveria
ech, man kuo mazesne, tuo graksciau...nesuprantu kaip nukudus liza ar kaip ten ja susididino papus...man papai tai vos ne storumas

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 23, 22:40)
Mano apie 1,65 ir mažiausiai kiek galiu sverti, tai 54, nes antraip jau būtų blogai, ne tos jėgos ir šiaip. Mano kaulai irgi stamboki, kuo labai džiaugiuosi. Myliu tiesiog savo rėmą
Man paauglystėje patiko mažos krūtinės, nes nenorėjau, kad diedai vėpsotų, aptarinėtų ir seilėtųsi. O dabar tai jau vertinu, tegu tik vėpso kuo ilgiau
Jo, ir ta papus įsidėjo, kamuolius tiesiog pagal ją. Niekaip nesuprantu tik kaip yra su ta nauja Sean'o Candice, natūralūs man regis, prilaiko boba papo

Jo, ir ta papus įsidėjo, kamuolius tiesiog pagal ją. Niekaip nesuprantu tik kaip yra su ta nauja Sean'o Candice, natūralūs man regis, prilaiko boba papo

QUOTE(given444 @ 2013 04 24, 06:41)
oi VV, kokia tu faina atsiputus, pazistu kas apie 175 ir tai 52-54kg nori buti,,,jezau jezau...
arba kai buna, tai super didz savo svoreliu. (t.y. visa isvaizda - skinny fat) 

Na bet su tokiu svoriu jau ir perlūžt galima

QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 24, 09:30)
Kokios visos aukštos, būsit vasara grakščios.