QUOTE(given444 @ 2013 04 23, 22:11)
just me ir VV, o kokie jusu ugiai?
as tai svajoju apie 57-59...tokio skaiciaus nemaciau dar

siaip tai 60kg manau man but geriausia, nes 57-59 tai tikrai neislaikyciau. vat cia ir manau esme-nusimest gali kad ir iki 51, bet kiek ilgai laikysies su tuo---skaiciuot kiekviena kasni, na neee maaaan
... esu beveik 174, tai kai buvau ana vASARA 61,5KG, TAI rojus vos nebuvo...bet ziema visad uzsiridenu. iki 65-66kg...aisku, kaulai mano stamboki...todel niekad i svarstykles neziuriu taip sakant, i veidrodi...dar ta krutine sveria

ech, man kuo mazesne, tuo graksciau...nesuprantu kaip nukudus liza ar kaip ten ja susididino papus...man papai tai vos ne storumas
Mano apie 1,65 ir mažiausiai kiek galiu sverti, tai 54, nes antraip jau būtų blogai, ne tos jėgos ir šiaip. Mano kaulai irgi stamboki, kuo labai džiaugiuosi. Myliu tiesiog savo rėmą

Man paauglystėje patiko mažos krūtinės, nes nenorėjau, kad diedai vėpsotų, aptarinėtų ir seilėtųsi. O dabar tai jau vertinu, tegu tik vėpso kuo ilgiau
Jo, ir ta papus įsidėjo, kamuolius tiesiog pagal ją. Niekaip nesuprantu tik kaip yra su ta nauja Sean'o Candice, natūralūs man regis, prilaiko boba papo