Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

Sveikos 4u.gif

Immer, kaip gaila dėl kojos, gyk greičiau verysad.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif Šiandien jau galiu priminti, nors skauda dar vis. Buvau pas gydytoją, tai laimei niekas nelūžo/netrūko. Tikiuosi po geros savaitėlės galėsiu vėl prie jūsų prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 04 21, 21:55)

Oi, ačiū, net ir nuorodas sudėjot blush2.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

QUOTE(immer @ 2013 04 23, 00:03)
Dėkui merginos 4u.gif Šiandien jau galiu priminti, nors skauda dar vis. Buvau pas gydytoją, tai laimei niekas nelūžo/netrūko. Tikiuosi po geros savaitėlės galėsiu vėl prie jūsų prisijungti 4u.gif

sveik 4u.gif mirksiukas.gif

as siandien jau + uzdedu smile.gif atprakaitavau saziningai 4u.gif

kaip tos knygos sudomino, kur cia aptarinejot, ir aisku, pas mane cia nei su ziburiu nerasi doh.gif vaziuosiu i didiji knygyna, gal ten rasiu vokieciu ar anglu kalba, jau kaip nusibodo is Lt viska siustis doh.gif

Mane svarstykles dziugina po truputi , isvydau jau 70 , dabar svajoju perlipti kita desimti ir isvysti ta magiska skaiciu- 69 hihihi.gif kai pagalvoju, kad dar pries pora menesiu 75 maciau doh.gif
Atsakyti
Merginos, apie kokias knygas cia diskutuojate ? gal kazka praleidau beskaitydama. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 04 21, 22:55)

QUOTE(lauryna @ 2013 04 23, 13:08)
Merginos, apie kokias knygas cia diskutuojate ? gal kazka praleidau beskaitydama. g.gif

Buvau įdėjus nuorodas 4u.gif
Ta pirma knyga ("Natūralus būdas išvengti ligų" )yra stora ir labai plačiai aprašyta visi atlikti tyrimai...
Įdomiausiai man skaitėsi antroji knyga ("Sveikata visam gyvenimui") viskas glaustai ir labai aiškiai aprašyta.
trečioji knyga (Šeltono) man skaitosi sunkiausiai, dar neperskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 04 23, 13:21)

Ačiū ir už knygų apžvalgą biggrin.gif
Joa, Šeltoną aš irgi skaičiau - trumpai. Sutinku, kad skaitosi nelengvai.

Atsakyti
just me ir VV, o kokie jusu ugiai?
as tai svajoju apie 57-59...tokio skaiciaus nemaciau dar bigsmile.gif siaip tai 60kg manau man but geriausia, nes 57-59 tai tikrai neislaikyciau. vat cia ir manau esme-nusimest gali kad ir iki 51, bet kiek ilgai laikysies su tuo---skaiciuot kiekviena kasni, na neee maaaan

... esu beveik 174, tai kai buvau ana vASARA 61,5KG, TAI rojus vos nebuvo...bet ziema visad uzsiridenu. iki 65-66kg...aisku, kaulai mano stamboki...todel niekad i svarstykles neziuriu taip sakant, i veidrodi...dar ta krutine sveria doh.gif doh.gif ech, man kuo mazesne, tuo graksciau...nesuprantu kaip nukudus liza ar kaip ten ja susididino papus...man papai tai vos ne storumas doh.gif doh.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 balandžio 2013 - 21:14
Sveikos,

QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 23, 11:21)
  kai pagalvoju, kad dar pries pora menesiu 75 maciau  doh.gif

super thumbup.gif

QUOTE(mamadonata @ 2013 04 23, 13:21)
Buvau įdėjus nuorodas  4u.gif
Ta pirma knyga ("Natūralus būdas išvengti ligų" )yra stora ir labai plačiai aprašyta visi atlikti tyrimai...
Įdomiausiai man skaitėsi antroji knyga ("Sveikata visam gyvenimui") viskas glaustai ir labai aiškiai aprašyta.
trečioji knyga (Šeltono) man skaitosi sunkiausiai, dar neperskaičiau smile.gif

dėkoju ir aš už nuorodas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 04 23, 22:11)
just me ir VV, o kokie jusu ugiai?
as tai svajoju apie 57-59...tokio skaiciaus nemaciau dar  bigsmile.gif siaip tai 60kg manau man but geriausia, nes 57-59 tai tikrai neislaikyciau. vat cia ir manau esme-nusimest gali kad ir iki 51, bet kiek ilgai laikysies su tuo---skaiciuot kiekviena kasni, na neee maaaan

... esu beveik 174, tai kai buvau ana vASARA 61,5KG, TAI rojus vos nebuvo...bet ziema visad uzsiridenu. iki 65-66kg...aisku, kaulai mano stamboki...todel niekad i svarstykles neziuriu taip sakant, i veidrodi...dar ta krutine sveria  doh.gif  doh.gif ech, man kuo mazesne, tuo graksciau...nesuprantu kaip nukudus liza ar kaip ten ja susididino papus...man papai tai vos ne storumas doh.gif  doh.gif  g.gif  g.gif

Mano apie 1,65 ir mažiausiai kiek galiu sverti, tai 54, nes antraip jau būtų blogai, ne tos jėgos ir šiaip. Mano kaulai irgi stamboki, kuo labai džiaugiuosi. Myliu tiesiog savo rėmą biggrin.gif Man paauglystėje patiko mažos krūtinės, nes nenorėjau, kad diedai vėpsotų, aptarinėtų ir seilėtųsi. O dabar tai jau vertinu, tegu tik vėpso kuo ilgiau lotuliukas.gif
Jo, ir ta papus įsidėjo, kamuolius tiesiog pagal ją. Niekaip nesuprantu tik kaip yra su ta nauja Sean'o Candice, natūralūs man regis, prilaiko boba papo bigsmile.gif
Atsakyti
oi VV, kokia tu faina atsiputus, pazistu kas apie 175 ir tai 52-54kg nori buti,,,jezau jezau... biggrin.gif arba kai buna, tai super didz savo svoreliu. (t.y. visa isvaizda - skinny fat) g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 04 23, 21:11)

mano 170 -171 4u.gif visi skirtingai sako biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti