Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

QUOTE(overlook @ 2013 04 26, 10:25)
Iš bibliotekos 4u.gif

O aš kaupiausi , kaupiausi ir susikaupiau naujam rimtam pirkiniui : Adidas Racer Bra wub.gif
user posted image
Nugara tokia

Turia sia, labai patogi ir gerai nesiojasi. thumbup.gif O dabar yra ju pikti, nes dar viena nusipikkciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 26 balandžio 2013 - 10:58
Yra visose sporto parduotuvėse - rožinės, geltonos ir juodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 04 26, 11:22)
Yra visose sporto parduotuvėse - rožinės, geltonos ir juodos smile.gif

As pirkau ziema, koralines spalvos. O kokia dabar kaina ? Mokejau kazkur apie 120 Lt.
Atsakyti
139, aš pirkau Sportland'e, dabar kainuoja 111Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just like heaven @ 2013 04 26, 11:04)
Bandysiu tada ir aš pridėti 6 packą ir killer buns, bent jau kas antrą dieną. O ką  cardio darai? Kaip suprantu bėgioji?

Bet motyvacijos įgavau nesustot ir toliau daryti. Jeigu kitiems matosi rezultatai, tai tikiuosi ir man jau greit pasimatys  bigsmile.gif

Darau pagal Jillian body revolution 20 min cardio ten namie galima daryti ir pradėjau bėgioti, 4 min. bėgu, 2 min einu. Man motyvacija irgi didėja, jei nepasportuoju, tai kitą dieną norisi kuo greičiau sportuoti, atrodo, kad net sąžinė griaužia doh.gif

Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi pradėjau namie sportuoti, nes radau netyčia Jūsų temą ir joje JM treniruotes. O norėjau nusipirkti abonentą į klubą. Džiaugiuosi, kad to nepadariau biggrin.gif
Taigi šiandien JAU trečia diena kaip "darau" shred treniruotę.. Pirmas dvi dienas mn pavykdavo vos ne vos apšilimas tik smile.gif o va šiandien jau kokį trečdalį ir treniruotės pačios padariau.. Aišku atlikimas pratimų mano dar nekoks.. Bet nenuleisiu rankų, kasdien tikiu bus tik lengviau smile.gif

Rimtai niekada nesportavau. Nėštumo metu visai turbūt visi raumenys atrofavosi, nes gulimas rėžimas buvo paskutinius mėnesius. Dabar jau mano kleckui pusė metų, noriu susitvarkyti kūną.

Mano ūgis 169cm, o svoris 65kg. Po gimdymo atsikišęs pilvas.. Antras užpakalis ant liemens.. šlaunys.. na ir apskritai kūnas suglebęs...

Iki vasaros aišku tobula nebūsiu bet bent jau kažkiek.. labai norėčiau sverti 59kg..
Atsakyti
QUOTE(Femme85 @ 2013 04 26, 18:36)
Sveikos,

Sveika prisijungus 4u.gif
Jei bus noras ir motyvacija, tikrai pavyks thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, visoms naujoms prisijungusioms po 4u.gif
Mano koja jau gerėja, galiu beveik normaliai vaikščiot thumbup.gif Tik ištinus dar šiek tiek ir mėlynės matosi. Atsargiai sukioju pėdą, staigesni judesiai dar sukelia skausmą, bet labai tikiuosi, kad kitą savaitę jau galėsiu pradėti mankštintis vėl, privengiant visokių šuoliukų ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvo keistas sportas, besportuojant tiek įkaito veidas, kad niežėti pradėjo, akivaizdaus prakaito nebuvo. Nuėjau maudyti tai ir kūnas vietomis raudonas, lyg niežėti nori, nesuprantu, kas čia buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(immer @ 2013 04 26, 19:28)
Labukas, visoms naujoms prisijungusioms po 4u.gif
Mano koja jau gerėja, galiu beveik normaliai vaikščiot thumbup.gif Tik ištinus dar šiek tiek ir mėlynės matosi. Atsargiai sukioju pėdą, staigesni judesiai dar sukelia skausmą, bet labai tikiuosi, kad kitą savaitę jau galėsiu pradėti mankštintis vėl, privengiant visokių šuoliukų ir pan. smile.gif

sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 26, 21:00)
Šiandien buvo keistas sportas, besportuojant tiek įkaito veidas, kad niežėti pradėjo, akivaizdaus prakaito nebuvo. Nuėjau maudyti tai ir kūnas vietomis raudonas, lyg niežėti nori, nesuprantu, kas čia buvo doh.gif
Papildyta:
sveikit 4u.gif

Laba, gal dėl to, kad magnetinis laukas šiom dienom nestabilus, šiandien irgi toks buvo. Tai išlenda tada kažkokie negalavimai ir pan.
Atsakyti
Labutis 4u.gif Visom NAUJOKEM SEKMES ir ISTVERMES 4u.gif

QUOTE(erikae @ 2013 04 25, 09:11)
Linkejimai visom, laikau kumscius uz visas

sveikute 4u.gif lauksim dazniau uzsukancios 4u.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 26, 20:00)
Šiandien buvo keistas sportas, besportuojant tiek įkaito veidas, kad niežėti pradėjo, akivaizdaus prakaito nebuvo. Nuėjau maudyti tai ir kūnas vietomis raudonas, lyg niežėti nori, nesuprantu, kas čia buvo

100 % alergine reakcija, tik klausimas i ka? g.gif kazkas su kazkuo sureagavo unsure.gif

as uzsidedu siandien pliusiuka 4u.gif blyn, mano motyvacija kazkur pabego unsure.gif Anksciaunet drebedavau, kaip laukdavau treniruotes, o dabar tiesiog atidirbu.... Jei prisiverciu doh.gif Ilgai taip netempsiu schmoll.gif Reikia kazka galvoti.. Pirmadieni jau i 2 faze BR keliauju, tai gal daugiau noro bus, nes si savaite tai pusiau prasimuliuota, tikrai sportavau ne is dusios schmoll.gif o siandien buvo ir noro ir laiko, uzsibreziau, dviguba kardio treniruote pasidaryti uz visas tinginystes, tai dziaugiausi atlaikiusi viena, nes labai sona dure,kazkur viduje zarnose, blyn kaip nervina doh.gif

Oras uz lango baisus, lija, niuru, pilka, zodziu feeeee...nieko nenoriu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 27, 15:33)
Labutis  4u.gif  Visom NAUJOKEM SEKMES ir ISTVERMES  4u.gif
sveikute  4u.gif lauksim dazniau uzsukancios  4u.gif
100 % alergine reakcija, tik klausimas i ka?  g.gif kazkas su kazkuo sureagavo  unsure.gif
as uzsidedu siandien pliusiuka  4u.gif  blyn,  mano motyvacija kazkur pabego  unsure.gif Anksciaunet drebedavau, kaip laukdavau treniruotes, o dabar tiesiog atidirbu.... Jei prisiverciu  doh.gif Ilgai taip netempsiu  schmoll.gif  Reikia kazka galvoti..

Man jei nukrenta ūpas tuoj imu kokia kitą programą paįvairinimui, kadangi nesiekiu kažko pasiekti per 30 dienų, sakykim, jei dieną iš dienos varyčiau 30 days shredą.
taip paįvairinu ir įdomiau yra ir linksmiau, žiūrėk kokį naują pratimą atrandi, kur vos padarai ax.gif
Atsakyti