Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 29, 08:36)
Labas, aišku verta, jei nenusibos. Ir šiaip labai faina kėdė bigsmile.gif Aš pirkausi paprastą didelį kamuolį sportui ir sėdėjimui prie kompo, bet po to kažkaip pabodo, nėra iki galo patogu ant jo sėdėti. O čia juk kaip kėdė, superinis dalykas.

ten kamuolys istatytas i toki rema, kaip kede gaunasi bigsmile.gif o ta guma, tai ta pati, kur jiloian naudoja per treniruote? as kuo gilyn i miska- man tuo daugiau medziu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lifili @ 2013 04 29, 08:13)
Nes kitaip painiojasi po kojom, lipa ant galvos ir pan biggrin.gif

lipa ant galvos ir man, bet jau baigiu iprasti, maze vakarais tokiu judesiu teciui parodo, kad tas nesupranta nei ka ji ten daro, nei kur taip ismoko, o as atskiriu, kad ji mano treniruote atkartoti bando biggrin.gif tupia, stojasi, koja kelia, rankom mosikuoja, griuna ant zemes- bando atsispaudimus daryti lotuliukas.gif vel stojasi- koja kelia biggrin.gif

jovka, superinis sportas thumbup.gif man reiketu pabandyti paskui dicke begti, ta jau mina gerai ir su didesniu dviraciu tai speju greitai prakaitas ispiltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 29, 09:49)

jovka, superinis sportas  thumbup.gif  man reiketu pabandyti paskui dicke begti, ta jau mina gerai ir su didesniu dviraciu tai speju greitai prakaitas ispiltu  biggrin.gif

aš pernai su dičke stadione lenktynes dariau. Ji dviračiu aš bėgte, tai kolkas laimėdavau biggrin.gif Šiais metais ji jau ant didelio dviračio perėjo, tai kolkas sunkiai sekas, pamiršus per žiemą, o ir stadione dar vandens pilna doh.gif
Atsakyti

Vijora, kaip sekesi antroje BR fazeje? bigsmile.gif Nu as , ka galiu pasakyti...Nuvarytus arklius nusauna swoon.gif lotuliukas.gif sedziu kaip dumas ir visa slapia , o ranku raumenys net tirta...
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 29, 15:21)
Vijora, kaip sekesi antroje  BR fazeje?  bigsmile.gif  Nu as , ka galiu pasakyti...Nuvarytus arklius nusauna  swoon.gif lotuliukas.gif  sedziu kaip dumas ir visa slapia , o ranku raumenys net tirta...

laba laba. 4u.gif dar be sportu snd ax.gif Visai gali but,kad ir man taip bus lotuliukas.gif
Vakare bandysiu islekt i parkeli begimui rolleyes.gif Idomu save isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
just me, yra online ta antroji br faze??? net sugundei. jau maniau uz insanity nieko baisiau ner, bet kiba cia tik tau taip... biggrin.gif

pries keleta dienu skaiciau, kaip nepriaugti svorio traumu metu, kas skaitot angliskai? galiu paieskoti tikslios nurodos. o siaip sutrumpintai patarimai tokie:
1. daryti pilates/kalanetika
2. valgyti zalia maista/neapdorota - greiciau isisavinamas/deginamas/virskinamas ir tt. zodziu, eskit i valias vaisius ir ZALIAS darzoves, su ciut seklu ir riesutu (pastaruju tik nepadauginkit, saujom nerykit biggrin.gif )
3. moraliniai dalykai - lankyti ligonius, ir visaip kitaip traumuotis, prisiminti visokia kitokia veikla, kur reiktu pajudeti, bet nezalojant labai saves.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 04 29, 16:27)
just me, yra online ta antroji br faze??? net sugundei. jau maniau uz insanity nieko baisiau ner, bet kiba cia tik tau taip... biggrin.gif

aisku, kad tik man biggrin.gif as juk sportuot tik pries 2 menesius pradejau, kai pas jus atejau... apie insanity as is vis tyliu, ne man-tas melynas dangus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 29, 20:02)
ne man-tas melynas dangus  lotuliukas.gif

Bet tu juk ne Martynas biggrin.gif
Atsakyti
Labuk,

QUOTE(lifili @ 2013 04 28, 21:46)
Jo, pradejau, per dvi sav isejau 3 kartus po 20 min prasibegt, plius 70 atsilenkimu ir 30 koju pakelimu po begimo vonioj pasislepus nuo vaiku padariau lotuliukas.gif  Dar arbatos nusipirkau liekninacios ir sauna belt dirza lotuliukas.gif  A, ir ta Sreda ar kaip jis ten, na 30dienu ta programa pasrisiunciau ir net paziurejau.

Skaitau ir zaviuosiu merginu sugebejimu namie sportuot. Ir gal kazkaip pavyks pradet ir man... doh.gif

šaunuolė, užsispyrei, ir eini link tikslo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
laba ryta biggrin.gif
Va ir MO atsirado thumbup.gif Lyg pradingsti vis rolleyes.gif Kazin,kaip vasarai sekasi? g.gif
Just me,vakarykste BR sunkoka buvo ir man ax.gif Tricepsiukai virpejo thumbup.gif Bet viska saziningai atlikau ir del to savim didziuojuosi biggrin.gif Na ka,siandien 6trefke thumbup.gif
Just me,mes tai galim fitness4.gif showoff.gif friends.gif mes tai padarysim biggrin.gif
As kai ziuriu i veidrodi dienos metu,nelabai matau kuno pokycius,bet prieblandoj matosi ir pilvo raumenukai siokie tokie,ir ant ranku raumenukai matyt.Tai vakar juokiausi pati is saves,sakau,taip sportuoju saziningai,kad raumenukai tik nakti tamsoj matosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Labas sportininkės 4u.gif

kur dingusios kurios pagal shredą sportuoja?

aš vakar atlikau pirmą ir antrą lygius iškarto, buvo visai nesunku, stebiuosi savimi, kovo gale kai pradėjau sportuoti vos vos išstenėdavau doh.gif pagal Jiliian tai sudeginau apytiksliai 500 kcal

šįvakar bėgsiu stadioną su endomondo programėle stengiuosi įveikti 4 km thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 29, 19:24)
Bet tu juk ne Martynas

o gal? hihihi.gif
QUOTE(Vijora @ 2013 04 30, 06:56)
Just me,vakarykste BR sunkoka buvo ir man Tricepsiukai virpejo :Bet viska saziningai atlikau ir del to savim didziuojuosi  Na ka,siandien 6trefke
Tai vakar juokiausi pati is saves,sakau,taip sportuoju saziningai,kad raumenukai tik nakti tamsoj matosi

O kaip tau su tais atsispaudimais? blush2.gif as irgi padariau viska, kaip reikejo, bet va atsispaudimai, tai mano silpnoji vieta doh.gif Dariau, kelis isspaudziau, tada daugiau su nosim kilima ariau, nes nusileist pavykdavo, o pakilt jau sunkiai biggrin.gif blush2.gif

o del raumenuku, koks skirtumas kada- diena, nakti, ryte, bele matosi, nors karta paroje biggrin.gif as tai dar tik ant koju matau, siek tiek ranku,o ant pilvo tai gal po metu geru pamatysiu doh.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 30, 07:11)
aš vakar atlikau pirmą ir antrą lygius iškarto, buvo visai nesunku, stebiuosi savimi, kovo gale kai pradėjau sportuoti vos vos išstenėdavau

atsimenu, kai pradejau shreda, tai po apsilimo jau noredavosi prisesti, o paskui daresi vis lengviau... smagu, kad stipreji thumbup.gif As dar parsisiunciau Extreme shed & shred ax.gif kai baigsiu BR, dandysiu tada sita su kokiu six packu derinti.. Jei darosi per lengva, gal ir tu ta kita shreda pabandyk 4u.gif

MO, labas, kuo gyva? 4u.gif

immer, kaip kojyte tavo laikosi?

Papildyta:
Saziningai apziurejau save veidrody blush2.gif ... kad kunas grazeja, tai faktas, bet kiek celiulito nuo siknos dingo bigsmile.gif thumbup.gif issiziojau pamaciusi..dar nesenai cia su apatiniais laksciau,ir akys uzkliuvo uz veidrodzio.. sikniukas, kaip apelsinas buvo blush2.gif o dabar oda lygeja, sikna tvirteja bigsmile.gif thumbup.gif xe xe dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 30 balandžio 2013 - 08:45
Just me,atsispaudimai man irgi sunkiai einasi,bet pusku steniu ir padarau.Vis ausyse Jillian zodziai ''Push yourself'' thumbup.gif Tie paskutiniai ''soniniai''atsispaudimai tai jooo,vakar kai dariau paskutini ju pakartojima,tai jau saukiau bedarydama,MB net duris pravere patikrint ar viskas man gerai-mazu radikulitas koks surakino,saukiu ir atsistot negaliu biggrin.gif Siandien jauciu rankas thumbup.gif
Just me,saunu,kad ir tu matai pokycius,ir ne prieblandoj,o dienos sviesoj lotuliukas.gif O as nei kg metu,nei cm,betvistik noriu tiket,kad i kazkur link einu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 30 balandžio 2013 - 09:23