Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

QUOTE(mamadonata @ 2013 04 21, 21:55)

Perskaičiau maždaug pusę pirmos knygos - baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 05 01, 16:51)
Perskaičiau maždaug pusę pirmos knygos - baisu  unsure.gif

gal trumpai gali nupasakoti? ar verta įsigyti šią knygą? man reikėtų smegenų išplovimo doh.gif

aš tik ką po JM shred 3 lygio, buvo tikrai sunku doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 01, 20:44)
gal trumpai gali nupasakoti? ar verta įsigyti šią knygą? man reikėtų smegenų išplovimo doh.gif

aš tik ką po JM shred 3 lygio, buvo tikrai sunku doh.gif  doh.gif

Aprašyta labai daug tyrimų su žiurkėm, su stebėtais žmonėmis įvairiose šalyse ir kaip jų valgomas maistas įtakoja sveikatą. Pavyzdžiui: amerikiečiai valgo labai daug mėsos, gyvūninių riebalų ir baltymų, to pasekoje serga "turtingumo ligomis" - vėžiu, cukralige ir t.t. O pavyzdžiui kinai valgo daug augalinės kilmės produktų ir pas juos tokių ligų minimumas, jie serga skurdo ligomis, kaip sukeltomis parazitų ir t.t.
Tyrimais įrodyta, kad paveldimumas mažai ką lemia ligų faktoriuje, didžiausią įtaką turi mityba, ja netgi galima reguliuoti ir beveik išgydyti nepagydomomis laikomas ligas.
Didžiausią šoką įvarė šiandien skaitytas skyrius - tyrimais įrodyta, kad mamos kurios trumpiau žindo savo kūdikius ir vietoj savo pieno duoda karvės pieną sukelia LABAI didelį procentą tikimybės vaikeliui susirgti diabetu.
Ir paminėta nutukimas - valgykim kiek norim augalinės kilmės produktų ir net dirbdamos sėdimą darbą būsime plonesnės nei valgantieji gyvūninį maistą su vidutiniu aktyvumu.
Visada maniau, kad vegetarizmas mada, bet dabar taip nebemanau smile.gif Valgiau vakarienę jogurtą ir kažkaip nebeskanu... Esu studentė, pritingiu gaminti mėsos patiekalus ir pastebėjau, kad kai grįžus namo suvalgau pvz. kiaulienos - apsunkstu, galvą pradeda skaudėti. Aišku visiškai gyvūninės kilmės produktų neatsisakysiu, bet stengsiuosi išgyventi be jų cool.gif
Atsakyti
Tai tiesa. Aš dabar trigubai geriau jaučiuosi, nei kažkada. Kažkada pavalgius negalėdavau pagalvoti apie indų išplovimą iš karto, nes norėdavau eiti pagulėti, o dabar galiu plauti iš karto ir dar niūniuodama po nosimi thumbup.gif Sveikata valdo assa.gif Labai daug nuo kiekvieno iš mūsų priklauso kaip atrodysime, kaip jausimės ir kuom sirgsime, reikia tik kartą ir visiems laikams perlipti per save. Ir tai visai nesunku, vėliau tiesiog savaime nusišlykšti negeru maistu ir tiek. Nereikia jokių ypatingų pastangų ir savęs ribojimo.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 30, 07:11)
Labas sportininkės 4u.gif

kur dingusios kurios pagal shredą sportuoja?

aš vakar atlikau pirmą ir antrą lygius iškarto, buvo visai nesunku, stebiuosi savimi, kovo gale kai pradėjau sportuoti vos vos išstenėdavau doh.gif pagal Jiliian tai sudeginau apytiksliai 500 kcal

Ech, pavydžiu baltu pavydu, kad tau du lygius pavyksta padaryt iškart, nes man apie tokiu dalykus tik pasvajot doh.gif noriu noriu, bet tik įpusėjus treniruotei visas noras ir sveikata tam dingsta biggrin.gif

Aš irgi darau shredą, bet sugalvojau pamaišyti jį su ripped in 30. Tai prieš daugiau nei savaite skundžiaus, kad nekrenta kg, bet dabar kaip ant mielų padavė, nuo 66kg iki 64kg thumbup.gif Labai tikiuosi kad nesutos ir toliau.

QUOTE(overlook @ 2013 05 01, 20:28)
Ir paminėta nutukimas - valgykim kiek norim augalinės kilmės produktų ir net dirbdamos sėdimą darbą būsime plonesnės nei valgantieji gyvūninį maistą su vidutiniu aktyvumu.
Visada maniau, kad vegetarizmas mada, bet dabar taip nebemanau smile.gif Valgiau vakarienę jogurtą ir kažkaip nebeskanu... Esu studentė, pritingiu gaminti mėsos patiekalus ir pastebėjau, kad kai grįžus namo suvalgau pvz. kiaulienos - apsunkstu, galvą pradeda skaudėti. Aišku visiškai gyvūninės kilmės produktų neatsisakysiu, bet stengsiuosi išgyventi be jų cool.gif

Na aš manau, kad čia labai nuo organizmo priklauso, nes pvz .man kai nesportuoju ir neprisižiūriu mitybos svoris dar ir kaip auga, nors vegetarė jau 5m. esu. Tad tampant vegetataru tik dėl svorio tikrai manau rezultatai stebūklingi nebūna. Bet dėl apsunkimo valgant mėsą visiškai sutinku!
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(just like heaven @ 2013 05 01, 21:35)
bet dabar kaip ant mielų padavė, nuo 66kg iki 64kg  thumbup.gif  Labai tikiuosi kad nesutos ir toliau.

saunuole thumbup.gif

vijora, kaip sekasi ? As vakar cardio 9 val vakare dariau biggrin.gif Kadangi iseigine, tai diena taip ir neprisiruosiau, suguldziau vaikus ir ,kaip sakoma- atidaviau duokle sportui! Kaip tu jautiesi? Man raumenukus kazkiek maudzia, visgi sunkesni hanteliai daro savo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(just like heaven @ 2013 05 01, 22:35)
Na aš manau, kad čia labai nuo organizmo priklauso, nes pvz .man kai nesportuoju ir neprisižiūriu mitybos svoris dar ir kaip auga, nors vegetarė jau 5m. esu. Tad tampant vegetataru tik dėl svorio tikrai manau rezultatai stebūklingi nebūna. Bet dėl apsunkimo valgant mėsą visiškai sutinku!

vakar kaip tik skaičiau apie vegetarus, kurie nevalgo mėsos.

Tai toje knygoje teigia, kad vegetarai norėdami kompensuoti savo maisto meniu, net nepajaučia kaip mėsos stygių kompensuoja didesniu riebalų kiekiu, ten kalba apie sūrius, kiaušinius (kai kaikurie vegetarai valo), riešutus, avokadus ir kt. riebius nemėsiškus reikalus. Toje knygoje teigia, kad ne tik gyvūliniai riebalai tukina, bet ir augaliniai.

Šįvakar man cardio diena, bėgsiu pasibėgti, šiandien ir į darbą atėjau pėstute 3 km, per 31 min. Sudeginau 130 kcal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 02 gegužės 2013 - 09:39
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 02, 10:37)
vakar kaip tik skaičiau apie vegetarus, kurie nevalgo mėsos.

Tai toje knygoje teigia, kad vegetarai norėdami kompensuoti savo maisto meniu, net nepajaučia kaip mėsos stygių kompensuoja didesniu riebalų kiekiu, ten kalba apie sūrius, kiaušinius (kai kaikurie vegetarai valo), riešutus, avokadus ir kt. riebius nemėsiškus reikalus.  Toje knygoje teigia, kad ne tik gyvūliniai riebalai tukina, bet ir augaliniai.

Šįvakar man cardio diena, bėgsiu pasibėgti, šiandien ir į darbą atėjau pėstute 3 km, per 31 min. Sudeginau 130 kcal.

Na bent jau aš tai tą knygą skaičiau ne dėl kalorijų, o apskritai dėl sveikatos. Faktas, kad iš avokado gaunami riebalai bus naudingesni nei iš mėsos smile.gif

O į temą biggrin.gif :
Vakar bėgiojau, šiandien tingisi, tai darysiu JM six pack ir gal shredą jei jėgų bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 02, 10:25)
Labukas  4u.gif
saunuole  thumbup.gif

vijora, kaip sekasi ? As vakar cardio 9 val vakare dariau  biggrin.gif  Kadangi iseigine, tai diena taip ir neprisiruosiau, suguldziau vaikus ir  ,kaip sakoma- atidaviau duokle sportui! Kaip tu jautiesi? Man raumenukus  kazkiek maudzia, visgi sunkesni hanteliai daro savo  thumbup.gif

laba laba bigsmile.gif
as nors ir nekeiciau hanteliu,bet rankas jauciu bigsmile.gif Ir sikniuka jauciu thumbup.gif Vakara likau be sportu blush2.gif bet snd BUTINAI sportinsiuosi biggrin.gif
Reziume tokia-kg nekrenta,cm irgi,jauciu sikniuka ir ranku raumenukus biggrin.gif Vat tiek rolleyes.gif
Tylu cia,nera kas plepetu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Šiandien 8ta diena kaip darau shred'ą 1lygį. ir tik dbr įsivažiuoju ir tai dar ne visus pratimus atlieku iki galo.. Kadangi pirmą dieną sugebėjau tik apšilimą padaryti, savimi didžiuojuos smile.gif atsirado daugiau energijos, stipresnė jaučiuosi. Bet dbr klausimas, ar man dėl tokios nevykusios pradžios tas 10 dienų tik nuo dabar pradėti skaičiuoti, ar vis tik į antrą lygį eiti po poros dienų? Kažkaip aš linkus likti pirmam, kol laisvai viską atidirbsiu.. Kaip jūs manot?

Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2013 05 02, 15:36)
laba laba bigsmile.gif
as nors ir nekeiciau hanteliu,bet rankas jauciu bigsmile.gif Ir sikniuka jauciu thumbup.gif Vakara likau be sportu blush2.gif bet snd BUTINAI sportinsiuosi biggrin.gif
Reziume tokia-kg nekrenta,cm irgi,jauciu sikniuka ir ranku raumenukus biggrin.gif Vat tiek  rolleyes.gif
Tylu cia,nera kas plepetu ax.gif

Sakykit, o ką jus čia tokio darot, kad šikniuką jaučiat? man labai reikėtų, nes mano bėdos: šikna, vidinė šlaunų pusė ir baranka ant liemens..
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 01, 19:58)
Tai tiesa. Aš dabar trigubai geriau jaučiuosi, nei kažkada. Kažkada pavalgius negalėdavau pagalvoti apie indų išplovimą iš karto, nes norėdavau eiti pagulėti, o dabar galiu plauti iš karto ir dar niūniuodama po nosimi thumbup.gif Sveikata valdo assa.gif Labai daug nuo kiekvieno iš mūsų priklauso kaip atrodysime, kaip jausimės ir kuom sirgsime, reikia tik kartą ir visiems laikams perlipti per save. Ir tai visai nesunku, vėliau tiesiog savaime nusišlykšti negeru maistu ir tiek. Nereikia jokių ypatingų pastangų ir savęs ribojimo.

Visiškai sutinku thumbup.gif
Jetau kiek pas mane motyvacijos lotuliukas.gif kolkas lotuliukas.gif
tikiuosi greit "neperdegsiu" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme85 @ 2013 05 02, 17:59)
Sakykit, o ką jus čia tokio darot, kad šikniuką jaučiat? man labai reikėtų, nes mano bėdos: šikna, vidinė šlaunų pusė ir baranka ant liemens..

Mano B pastoviai šikniuką jaučia lotuliukas.gif Jis meistras tiesiog išeina, reikia jo klausti nuo ko biggrin.gif O jei rimtai, tai nuo visų iš eilės matyt pratimų kaip įvairūs įtūpstai, pritūpimai, šuoliai ir pan. smile.gif
Atsakyti
[quote=Femme85,2013 05 02, 17:59]
Sveikos,
Šiandien 8ta diena kaip darau shred'ą 1lygį. ir tik dbr įsivažiuoju ir tai dar ne visus pratimus atlieku iki galo.. Kadangi pirmą dieną sugebėjau tik apšilimą padaryti, savimi didžiuojuos smile.gif atsirado daugiau energijos, stipresnė jaučiuosi. Bet dbr klausimas, ar man dėl tokios nevykusios pradžios tas 10 dienų tik nuo dabar pradėti skaičiuoti, ar vis tik į antrą lygį eiti po poros dienų? Kažkaip aš linkus likti pirmam, kol laisvai viską atidirbsiu.. Kaip jūs manot?

Papildyta:
Papildyta:

aš shredo pirmam lygyje pasilikau 20 dienų, po to perėjau į antrą, bet ir jis iš pradžių buvo sunkus, poto po truputį palengvėjo ,dabar vakar padariau pirmą kartą level 3, bet buvo tikrai sunku tad grįšiu vėl į antrą dar savaitėlei. 4u.gif

man kojos ir šikna labiausiai jautėsi po JM killer tights and buns
Atsakyti