Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

QUOTE(vasara_ @ 2013 05 06, 14:11)
Labas dienas, merginos blush2.gif Ar nepamiršot dar manęs? blush2.gif Aš pradėjau savo kraustymus, paskutinę balandžio dieną sužinojau tik kur einam gyventi doh.gif Tai dabar vis pakuoju ir vežu. Savotiškas sportas viską užvilkti į 5 aukštą biggrin.gif Šeštadienį susikroviau 4 dėžes, sakiau ramiai susinešiu pati viena, susidėliosiu... Paskutinę dėžę kai užvilkau maniau apsivemsiu, nes gan sunku buvo (kai pakavau atrodė kad ne taip sunku). Vakar visą kūną skaudėjo, ant kojų ir šonų mėlynės atsirado nuo dėžių įspaudų biggrin.gif Vakar visą pusdienį Rietavo turguj praleidom, daug apvaikščiojom. Žodžiu veiklos turiu. Parvažiavo mano riedučiai, vis pravažiuoju su jais, daug vaikštau, važinėju dviračiu, pabėgioju. Žiūriu maistą. Svoris lyg ir nekyla, bet raumenys nyksta be intensyvaus sporto unsure.gif Kai tik susitvarkysiu buitį kartosiu insanity, bent jau pirmą mėnesį dar iki vasaros.
Kaip jūs gyvenat? bigsmile.gif Kokią laisvesnę minutę paskaitysiu apie ką pliurpiat ax.gif

Laaaabas !!! wub.gif friends.gif Tu ziurek su tom dezem, kad nugartos kokios nepasitemptum_! o siaip wsmagu, kad radot naujus namucius, lauksim gryztancios! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 06 gegužės 2013 - 15:15
QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 06, 15:15)
Laaaabas !!!  wub.gif  friends.gif  Tu ziurek su tom dezem, kad nugartos kokios nepasitemptum_! o siaip wsmagu, kad radot naujus namucius,  lauksim gryztancios!  mirksiukas.gif

wub.gif jau buvau išsigandusi, kad gal pasitempiau, bet šiandien jau nieko neskauda. Šiaip matyt per sunkiai buvo. Daugiau neliko ką sunkaus nešt, skudurai daug nesveria, o stambią techniką B su pagalba užneš ax.gif Pas mamą ir bulves jau spėjau pasodint, kol jūs čia pliurpiat biggrin.gif Tie namai.....Nedžiugina kažkaip. Kraustomės nes nėra tiesiog kur daugiau, bet irgi nuteikė, kad metams tik, gal dviems, bet ne ilgiau, tai net rankos nekyla pakuotis daiktų....
Ai, ta proga kad sugrįžau, pasigirsiu! Mano papuliai iš DD dydžio puikiai sutelpa jau į C clap.gif pagaliau padoraus dydžio krūtinę turiu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 06 gegužės 2013 - 15:27
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 06, 16:25)
Ai, ta proga kad sugrįžau, pasigirsiu! Mano papuliai iš DD dydžio puikiai sutelpa jau į C  clap.gif pagaliau padoraus dydžio krūtinę turiu wub.gif  biggrin.gif

Kaip smagu, kad jumis tai džiugina, manieji D tuoj tilps į B - aš verkiu. cray.gif

P.S. O kaip su stangrumu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 06 gegužės 2013 - 15:31
Sveikos merginos, buvau dingus del pateisinamu priezasciu ir manau kad dar vis pabusiu dingusi, nors ir zadejau grizti pas jus siandien kartu su sportais visais verysad.gif liudna paciai ir geda tiek pries jus, tiek pries save, bet vis dar nesugebu pabaigti su savo magistriniu doh.gif per ta laika kol buvau dingus ir tik sedejau prie kompiuterio rasydama darba priaugau gal 3kg unsure.gif dabar jau 74kg sveriu, pilvas dar labiau issiputes ir jauciuosi baisiai verysad.gif taigi dar labiau atitolinau save nuo tikslo, kurio norejau pasiekti, dabar jau iki tikslo reiktu numesti net 11kg doh.gif o tuo labiau kad sededama ir rasydama vis ryju ir ryju, nes stresas mane tiesiog baigia uzgrauzti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 06, 16:25)
Mano papuliai iš DD dydžio puikiai sutelpa jau į C  clap.gif pagaliau padoraus dydžio krūtinę turiu wub.gif  biggrin.gif

Nu zinot, as tai dziaugciausi bent C turedama, bet net priaugdama svorio papuliu neuzsiauginu lotuliukas.gif uztat koks beprotiskas skausmas jau kelios savaites, ypac desiniojo. Neimanoma nieko daryti, net masina vaziuojant tik kokia duobele didesne ir skausmas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 06, 15:30)
Kaip smagu, kad jumis tai džiugina, manieji D tuoj tilps į B - aš verkiu.  cray.gif

P.S. O kaip su stangrumu?  g.gif

Džiugina, nes DD buvo našta ilgą laiką, liemenėlių stygius su norima apimtim, nugaros skausmas išsitiesus vaikščioti ir šiaip kompleksas rodyti tai atkišus, drabužių paieška ir t.t., vieni minusai žodžiu schmoll.gif O dabar jaučiau, kad sumažėjo nuo sporto, bet vis neprisiruošdavau liemenėlių įsigyti (apatinių pirkimas man katorga didžiausia kol prisiruošiu doh.gif ), tai turguj iš "lempos" ėmiau C dydį ir visos puikiai tinka, taip gražiai pasikelia, suspaudžia wub.gif neatsidžiaugiu thumbup.gif Stangrumo nėr verysad.gif Patyso ir kai susikelia matosi odos perteklius. Nežymiai (gal tik aš matau), bet jis yra. Bet geriau taip, negu DD ax.gif
P.S. prašom - TU 4u.gif
O kaip tavo? Stangrūs? Galvoju gal dakolen pabandyti gerti (ar kaip jis ten) g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 06, 16:41)
Džiugina, nes DD buvo našta ilgą laiką, liemenėlių stygius su norima apimtim, nugaros skausmas išsitiesus vaikščioti ir šiaip kompleksas rodyti tai atkišus, drabužių paieška ir t.t., vieni minusai žodžiu schmoll.gif  O dabar jaučiau, kad sumažėjo nuo sporto, bet vis neprisiruošdavau liemenėlių įsigyti (apatinių pirkimas man katorga didžiausia kol prisiruošiu doh.gif ), tai turguj iš "lempos" ėmiau C dydį ir visos puikiai tinka, taip gražiai pasikelia, suspaudžia wub.gif neatsidžiaugiu thumbup.gif Stangrumo nėr verysad.gif Patyso ir kai susikelia matosi odos perteklius. Nežymiai (gal tik aš matau), bet jis yra. Bet geriau taip, negu DD ax.gif
P.S. prašom - TU 4u.gif
O kaip tavo? Stangrūs? Galvoju gal dakolen pabandyti gerti (ar kaip jis ten) g.gif

Pas mane irgi nieko gero sad.gif Vienintelis dalykas geras buvo, tai papuliai, kai svėriau daug. O dabar atrodo kaip.... verysad.gif verysad.gif Ir nieko čia nepadarysi, nedžiugina nei liemenėlių įvairovė, niekas. Turėsiu kada lyčnus 10 000, susidėsiu papus (nors kažkada buvau labai prieš plastines doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 06, 15:39)
Sveikos merginos, buvau dingus del pateisinamu priezasciu ir manau kad dar vis pabusiu dingusi, nors ir zadejau grizti pas jus siandien kartu su sportais visais verysad.gif liudna paciai ir geda tiek pries jus, tiek pries save, bet vis dar nesugebu pabaigti su savo magistriniu doh.gif per ta laika kol buvau dingus ir tik sedejau prie kompiuterio rasydama darba priaugau gal 3kg unsure.gif dabar jau 74kg sveriu, pilvas dar labiau issiputes ir jauciuosi baisiai verysad.gif taigi dar labiau atitolinau save nuo tikslo, kurio norejau pasiekti, dabar jau iki tikslo reiktu numesti net 11kg doh.gif o tuo labiau kad sededama ir rasydama vis ryju ir ryju, nes stresas mane tiesiog baigia uzgrauzti unsure.gif
Papildyta:

Nu zinot, as tai dziaugciausi bent C turedama, bet net priaugdama svorio papuliu neuzsiauginu lotuliukas.gif uztat koks beprotiskas skausmas jau kelios savaites, ypac desiniojo. Neimanoma nieko daryti, net masina vaziuojant tik kokia duobele didesne ir skausmas verysad.gif

doviem 4u.gif Pribaigsi tu jį ir baigsis vargai, turėsi laisvo laiko sugrįžti į vėžias. O ką valgai sėdėdama? Gal labai "nuodėmingus" užkandžius pakeisk sveikais ir nekaloringais? Pvz morkytę sugraužk, agurką kokį ar traputį. Vis mažiau į kūną gal mirksiukas.gif O stresas labai noriai priima į save nereikalingas kalorijas, venk jų popiet 4u.gif O kas su papuliais? Ne ovuliacija? Seniai skauda? Tikrinkis būtinai, nejuokas čia unsure.gif

Bėgu mergytės į butą tvarkytis. Šeštadienį bandėm su drauge sekcijos dalis pasistumdyt kaip man reikia, tai nežinojom, kad ten niekas neprisukta, pastūmus indauja kai krito ant manęs doh.gif Galvojau pusė veido pamėlynuos, bet nieko. Visi sveiki. Šiandien važiuojam suvaržyti ir susistatysim smile.gif Tikiuosi vakarop ar bent jau ryt vėl trumpam pabūti su jumis gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 06, 16:48)
doviem 4u.gif Pribaigsi tu jį ir baigsis vargai, turėsi laisvo laiko sugrįžti į vėžias. O ką valgai sėdėdama? Gal labai "nuodėmingus" užkandžius pakeisk sveikais ir nekaloringais? Pvz morkytę sugraužk, agurką kokį ar traputį. Vis mažiau į kūną gal mirksiukas.gif O stresas labai noriai priima į save nereikalingas kalorijas, venk jų popiet 4u.gif O kas su papuliais? Ne ovuliacija? Seniai skauda? Tikrinkis būtinai, nejuokas čia unsure.gif

tai vat, kad besedint baisiai tu nuodeminguju uzkandziu ir norisi doh.gif tai bandele, tai sokoladukas, tai siaip ka nors nelabai gero doh.gif reikia bandyti keisti i netokius baisius uzkandzius. O del krutines tai nezinau, as cia po pertraukos vel geriu hormonus visokius, tai turbut del ju, tik keista, kad pirma men kai geriau neskaudejo, o dabar tai mirstu kaip skauda, jau ir po mm vistiek dar skauda. Nu bet gal greitai praeis, va apsiprasiu prie tu hormonu ir bus gerai, bent taip tikiuosi, nes anksciau irgi budavo po pertraukos baisiai skausminga unsure.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

Doviem, viska didziaja dalimi daro stresas. As kai turejau didesni stresa del darbo, tai krutine kelis men. tiesiog rankoj nesiojaus, nieko nei echoskopai rode , nei daktarai padet galejo. Nebent nakvisa, mastadinonas (zolinis preparatas) galetu padeti, jei suderinama su geriamais vaistais wink.gif

As vel atkritau su savo bronchitais doh.gif Ziaurus pavasaris, neatsimenu kada besu taip sirgusi. Tik smagu, kad tarpe tarp bronchitu spejau siaurietiska vaiksciojima pramokt ir kelis kartus su dviraciu islekt. Praejusia savaite sumoje gerokai virs 3000 kcal sudeginau per siaurietiskas lazdas ir dviratuka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 06, 16:39)

Man su bakalauriniu taip buvo, priaugau gal 5 kg viso, jei ne daugiau. Bet tada jau pasiekiau ribą, kada pati sau buvau fui. smile.gif Šiais metais krenta kol kas tik, gal per mažai dar streso su magistriniu. biggrin.gif
Atsakyti
doviem, labas ir tau bigsmile.gif gryzo sielos paklydeles tongue.gif Nu nevalgyk tu belenko a unsure.gif paskui is 11kg visi 15 pasidarys...o juk kelione ant nosies unsure.gif
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 06, 15:30)
Kaip smagu, kad jumis tai džiugina, manieji D tuoj tilps į B - aš verkiu.

maniskiai irgi traukiasi, o jau kaip gaila verysad.gif
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 06, 15:41)
Stangrumo nėr verysad.gif Patyso ir kai susikelia matosi odos perteklius.

tirpsta/tysta ir maniskiai (.)(.) akyse.. kai laukiu mmm tai dar dar..o paskui tik pfff... ir nieko nelieka... o darbent 5 kg pamesti turiu, bijau kad is vis nieko neliks unsure.gif

VV, isduok paslapti kaip papus saugai blush2.gif

gitulia, tai kiek nuejai/ numynei, kad net 3000 kcal? bigsmile.gif

Atsakyti
Just Me, trys dienos po dvi val siaurietisko ejimo mokymu-vaiksciojimo, panasiai per treniruote 900 kcal. ir vakar dviratuku apie 17 km. dar apie 1000 kcal. biggrin.gif
Ir svarstyklems ne motais lotuliukas.gif
Atsakyti