Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 03, 09:16)
drinks_cheers.gif  o tu issiiskinai, nuo ko TB sikniuka skauda  lotuliukas.gif  Kiek jus laiko jau kartu?  blush2.gif

Tai tikiuosi, kad tik nuo pratimų biggrin.gif Jau 10,5 metų cool.gif

Sveikos
Papildyta:
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 03, 10:46)
uoj, merginos, kaip as tyyyyyyyngiu sportuot  verysad.gif Niekaip tingulio neatsikratau.  Gerai, kad vakar bent i soliariuma nuejau. Siaip nesilankau, bet vasara- sijonu metas, tai reikia kojas parudint  smile.gif Mityba mano tragiska. Nepraeina ne dienos be saldumynu  verysad.gif Niekaip as jiem neatsispiriu, o prisivalgius griauziuosi. Svarstykles jokiu pokyciu nerodo, bet insanity fit testas nuteike dziugiai. Per dvi savaites (nors sportuoju ne kiekviena diena) jau padarau daugiau pratimu. Vadinasi fiziskai esu stipresne.

Nors dalį keisk jų vaisiais, džiovintais vaisiais, riešutais.
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 03, 09:46)
uoj, merginos, kaip as tyyyyyyyngiu sportuot  verysad.gif Niekaip tingulio neatsikratau.  Gerai, kad vakar bent i soliariuma nuejau. Siaip nesilankau, bet vasara- sijonu metas, tai reikia kojas parudint  smile.gif Mityba mano tragiska. Nepraeina ne dienos be saldumynu  verysad.gif Niekaip as jiem neatsispiriu, o prisivalgius griauziuosi. Svarstykles jokiu pokyciu nerodo, bet insanity fit testas nuteike dziugiai. Per dvi savaites (nors sportuoju ne kiekviena diena) jau padarau daugiau pratimu. Vadinasi fiziskai esu stipresne.

ech..........sikine tau gerai isspardyti reiketu uz tokias zinutes!!! aggressive.gif Manai rudos kojos isgelbes jei visa kita- neverta demesio ? blink.gif Pamirsk!!! Kelk savo minkstaja nuo kedes ir mars prakaituoti!!! Artejant pavasariui, jei noresi jaustis grazi, vien rudu koju neuzteks schmoll.gif
Smagu, kad jautiesi stipresne, bet motyvacijos pas tave nulis...Nepyk- neguosiu schmoll.gif jei nuosirdziai prakaituotum, tai sazine neleistu belenko i burna deti, kai prisimintum kiek darbo reikia ideti norint tureti grazu kuna!

Belieka rinktis: ARBA TYNGI IR VALGAI KA NORI, ARBA DERINI MITYBA, SPORTUOJI IR ATRODAI KAIP NORI! Tarpiniu varijantu cia nera schmoll.gif Va, pasakiau cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau dvi dienas sėkmingai sportuoju. Atrodo turėjau tik poros savaičių pertrauką, bet kaip dabar visus raumenis vėl iš naujo skauda, vos pasijudinu šiandien biggrin.gif Koja jaučiu, jog dar netvirta tokia, tai stengiuosi statyti atsargiai ir jokių šuoliukų. Bet labai faina vėl pradėt sportuot, visai kitaip jaučiuosi thumbup.gif Galbūt gegužės pabaigoj jau nusifotkinsiu palyginimui, ar matosi kokie rezultatai ax.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 05 03, 06:59)
As vakar jau daug lengviau dariau tricepsiuku atsispaudimus,jau neklykiau taip garsiai
Aš irgi ties triccepsų atsispaudimais klykiu, namiškiai irgi kartais ateina patikrint, ar viskas gerai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 05 03, 10:18)
Just me,del gramu nezinau,isvis nepamenu kada sveriausi,bet jei kg krenta,turetu cm mazeti,taciau...O valgau tai jau tikrai graziai tvarkingai bigsmile.gif Pati savim didziuojuosi ax.gif Sakau,gal jau tiesiog tai  mano  maximumas,kitokia figura ir nebebus.Gal db tik raumenukai ryskes,jei sporto neapleisiu,o siauret,nebesiauresiu g.gif

o gal nelbai tų cm ir reik mažinti, tik padailint, kad raumenukai matytųsi smile.gif

Na bet svarbu sporto neapleisi, tada tikrai gražesnė būsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 03, 10:09)
Jau 10,5 metų cool.gif

taip ir galvojau... labai jau jus susiderine wub.gif

QUOTE(immer @ 2013 05 03, 10:16)
Sveikos 4u.gif
Jau dvi dienas sėkmingai sportuoju. Atrodo turėjau tik poros savaičių pertrauką, bet kaip dabar visus raumenis vėl iš naujo skauda, vos pasijudinu šiandien

sveika sugryzusi! sakyciau jautiesi kaip jaunamarte biggrin.gif labai lauksim pokyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 05 03, 11:21)
taip ir galvojau... labai jau jus susiderine  wub.gif

Pradžia buvo baisi, žiūrėjome vienas į kitą kaip į ufonautus lotuliukas.gif Kadangi esame iš skirtingo auklėjimo šeimų. Jis buvo suvaržytas kaip įmanoma, o aš buvau laisvas paukštis, kuriuo buvo pasitikima, tik pamokoma kas gerai, kas blogai. Tai viską susumavus, kaip viskas vyko, tikrai galiu pasakyti - lemtis. Nes pagal savo būdą, turėjau nuo jo pabėgti, o jis galėjo išsigąsti kas čia per tokia laisvamanė, bet va jau kiek metelių ant petelių bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu, Jums, uz spyri i uzpakali biggrin.gif Per pietus eisiu sportuot ir duse pasidarysiu anticeliuliti masaza. Reikia mylet save ir rupintis 4u.gif As kai garsiai pripazistu savo tinguli, susigestu ir lengviau ji iveikt pasidaro.
Del vegetarizmo, zaliavalgystes, veganu tai mano nuomone yra tokia - reikia valgyt viska, bet saikingai. Ir geriau kuo maziau apdorota maista. Mano puske vegetare, kankinasi su mazakraujystem. Kai esi vegetaras reikia labai ziureti mityba, o ne tik bulkas su suriu ir alyvuogem valgyt rolleyes.gif Sese mesos nevalgo jau kokie 2metai. Tikrai galvojau, kad svoris nukris jai. Bet deja ne. Ne tik, kad liko toks pats, bet dar ir padidejo. Gerai, kad bent sveikatos problemu neturi (kol kas bent jau).
Atsakyti
Gausiu nuo Just_Me velnių , bet aš irgi tinginiukas biggrin.gif Bet visiškai nuo sportų neatitrūkstu, pas tėvus grįžus kasdien (išskyrus sekmadienį) bėgioju, o tom dienom kai nebėgioju sportuoju pagal JM. Aišku būna ir tokių dienų, kur apsirengi, pasiruoši sportuot ir nors nusišauk, nė pro kur nesisportuoja doh.gif

Bet apskritai - sportas yra jėga bigsmile.gif
Atsakyti
O tai jus visos sportuojat kiekviena diena? As kai ejau i sporto kluba (tik i body pump, stepo ir l.intensyvios areobikos trefkes, jokiu treniruokliu) man pilnai uzteko 3k per savaite. Tikrai geri rezultatai buvo. Po puses metu uzpakaliukas buvo apvalesnis ir stangresnis, kojos tvirtos.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 03, 12:19)
o gal nelbai tų cm ir reik mažinti, tik padailint, kad raumenukai matytųsi smile.gif

Na bet svarbu sporto neapleisi, tada tikrai gražesnė būsi  4u.gif

na jei tureciau tiek kg ir tokius ismatavimus budama kokio 1.70m,butu thumbup.gif Bet kai spingaletas esu,tai noris kudesniai(nepulkit,neperkarusiai dziusnai),bet graziai lieknai.O siaip pati save priskiriu prie apvalainu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 03, 15:17)
O tai jus visos sportuojat kiekviena diena? As kai ejau i sporto kluba (tik i body pump, stepo ir l.intensyvios areobikos trefkes, jokiu treniruokliu) man pilnai uzteko 3k per savaite. Tikrai geri rezultatai buvo. Po puses metu uzpakaliukas buvo apvalesnis ir stangresnis, kojos tvirtos.

schmoll.gif Daugų daugiausia kas antrą, nes ir laiko tiek nerasčiau unsure.gif Ne iš sporto juk gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 05 03, 14:59)
Gausiu nuo Just_Me velnių , bet aš irgi tinginiukas biggrin.gif  Bet visiškai nuo sportų neatitrūkstu, pas tėvus grįžus kasdien (išskyrus sekmadienį) bėgioju, o tom dienom kai nebėgioju sportuoju pagal JM. Aišku būna ir tokių dienų, kur apsirengi, pasiruoši sportuot ir nors nusišauk, nė pro kur nesisportuoja doh.gif

Bet apskritai - sportas yra jėga bigsmile.gif

Nu kaip galima apsirengt pasiruošt ir nesportuot. bash.gif Na nebent su sveikata blogai tada pateisinama. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 03, 15:17)

Man 3k per savaitę būtų mažai. Pati sportuoju min 4k per savaitę, max 7k. Kartais būna, kad ir 2k per dieną. Ir sportuoju tikrai ne dėl gražesnės figūros ar tam kg numest, o tik dėl to, kad patinka. 4u.gif

Atsakyti