Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

laba ryta 4u.gif
LP ,sunkiausia ir yra ta papilve sunaikint doh.gif
negi dauguma musu apsirge? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 04 18, 09:09)
laba ryta 4u.gif
LP ,sunkiausia ir yra ta papilve sunaikint doh.gif

Labas visoms. 4u.gif
Beveik atspėjot....
Aš žingsniavau užvakar aštuonis kilometrus su šiaurietiškom lazdom. BE KEPURĖS doh.gif doh.gif doh.gif O vėjas toks stiprus ir šaltas. unsure.gif
Tai va, ir sloga, ir gerklė, ir galvą skauda...
Pasportavau, kaip sakant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 18, 08:43)
įdomu kaip jūs atrodote, nes kiek suprantu rimtai užsiimate sportu 4u.gif

Stiprybė su atrodymu nebūtinai eina kartu mirksiukas.gif Mes nedarome nieko specialiai, nes pirmiausia mums eina sveikata, nenorime numirti gražūs ir raumeningi, būdami po 50 metų smile.gif Nelabai įsivaizduojame savęs pusryčiams valgant kiaušinius, po to varškę, po to vėl kiaušinius ar vištienas, jautienas. Ir tik šiek tiek angliavandenių per dieną. Nesame atletai, kad dėl to aukotumės, mūsų juk daktarai nuolat neprižiūri ir t.t. Mes iš viso nekenčiame eiti pas daktarus ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas

QUOTE(Vijora @ 2013 04 17, 11:35)
Beje,Just me,pagal viska tai mes koja kojon sportinames,as irgi 3 ir 4workus varau

pasivijau mirksiukas.gif bet gal tu kita savaite i 2 faze jau eisi, nes as dar tik sia savaite pradejau su 3/4 4u.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2013 04 17, 17:18)
dar nusifotkinau pries, ziuresim ar bus akivaizdus rezultatas

reiktu ir man, pamatyciau nuotraukas...vel motyvacijos bent porai menesiu i prieki gauciau biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 17, 21:24)
Dariau šiandien viena penkiašimtuką pratimų karsta.gif MB parėjo su čiurnos raiščių trauma doh.gif Antrą kartą gyvenime jam taip nesėkmingai. Liūdna kažkaip, ne į gerą tos traumos...

o kaip pasitempe? Mb tai krepsini zaisdamas ne karta koja issisuko doh.gif tai dabar be elastinio binto ir batu net i zaidimo aikstele neleidziu, kad nepreitu vel su koja kaip kalade, namo..

Vakar pas mus toks superinis ora buvo vakare gryztant is zumbos ejau koja uz kojos, visos kavinukes prisedusios zmoniu buvo... ax.gif

O mane kazkoks gruzas ima, nu nekenciu pms, kaip velnias kryziaus..kartais buna lengviau, bet si karta extreemas... visur viska skauda, istinusi kaip backa,cia atrodo apsiverksiu vietoj, cia galeciau kam i ragus uzmesti doh.gif cia pykstu, cia verkiu.. zodziu belieka sleptis ph34r.gif Esu piktas keksas biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 18, 07:43)
:
man ryškėja pilvo presas, 

nerealiai bigsmile.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 04 18, 08:09)

jei pasiutimas-liga, tada sergu ir as lotuliukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 18, 08:49)
Mes nedarome nieko specialiai, nes pirmiausia mums eina sveikata, nenorime numirti gražūs ir raumeningi, būdami po 50 metų

man tu, du TB- sveikatingumo pavyzdys 4u.gif isivaizduoju kad daug lengviau ir kai vyras ne tik pklaiko, bet ir prisisideda... as va SB, katik kalna blyneliu pridariau..sau atskirai pietus ruosiu, vaikams irgi atskirai... taip ir gala gauti galima virtuvej doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 18 balandžio 2013 - 09:01
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 18, 09:57)
o kaip pasitempe? Mb tai krepsini zaisdamas ne karta koja issisuko  doh.gif  tai dabar be elastinio binto ir batu net i zaidimo aikstele neleidziu, kad nepreitu vel su koja kaip kalade, namo..

O mane kazkoks gruzas ima, nu nekenciu pms, kaip velnias kryziaus..kartais buna lengviau, bet si karta  extreemas... visur viska skauda, istinusi kaip backa,cia atrodo apsiverksiu vietoj, cia galeciau kam i ragus uzmesti  doh.gif  cia pykstu, cia verkiu.. zodziu belieka sleptis  ph34r.gif Esu piktas keksas  biggrin.gif  blush2.gif

Pastoviai jis lygioj vietoj doh.gif Pirmą kartą pasitempė per kikboksą, bet ne spirdamas ar ką kitą darydamas, o tiesios vos vos šoktelėjęs nuo žemės. O vakar tai nuo laiptų paprasčiausiai šoko, nes skubėjo į šuns gimtadienį lotuliukas.gif Aš jam pasukau po penkių, sakau gal jau prie namų esi, o jis sako, o kiek valandų? doh.gif Užsidirbo. Tai po to šoko iš vietos kaip kulka biggrin.gif Tie vyrai hihihi.gif irnesakyk.gif Per sportą tai dedasi, vyniojasi visokius, nes jam to reikia, ir riešą buvo susivaręs, ne tik čiurną, bet čia iš viso po darbo, ne sporto metu...

Nebandei niekada vitex agnus castus ar angelica sinensis? Turėtų padėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 18, 10:01)
man  tu, du TB- sveikatingumo pavyzdys  4u.gif  isivaizduoju kad daug lengviau ir kai vyras ne tik pklaiko, bet ir prisisideda... as va SB, katik kalna blyneliu pridariau..sau atskirai pietus ruosiu, vaikams irgi atskirai... taip ir gala gauti galima virtuvej  doh.gif

4u.gif Nelinksma. Mes tai kartu viską vienodai valgome, tik jis gal kiek vaisių mažiau.
Atsakyti
VV, kaip aciu bigsmile.gif Nezinojau, kad yra zoleliu, kur padeda, einu i vaistine su maze, nes jau saviskiu gaila, nebeimanoma susikalbeti su manim visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 18, 10:54)
VV, kaip aciu  bigsmile.gif Nezinojau, kad yra zoleliu, kur padeda, einu i vaistine su maze, nes jau saviskiu gaila, nebeimanoma susikalbeti su manim visai  unsure.gif

Taip, jei nedideli sutrikimai, be kažkokių papildomų ligų, tai tikrai padeda. Bėda tik ta, kad jei omenyje turi LT vaistines, tai dar klausimas ar rasi ką g.gif Gali būti mažoka koncentracija arba į Europinės kilmės papildus labai daug š... prikiša papildomai, visokių dažiklių, tai tik skrandį ėda per laiką. Geriausi yra Amerikiniai, Kanadiniai, dar Naujosios Zelandijos (ir tai reikia atsirinkti).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką, ten truputį pailsėti, nes ir man, ir kambariokei čiurnos užstreikavo doh.gif Pailsėsim iki pirmadienio nuo sportų, nes baisu prisidirbti su kojytėm kai skauda unsure.gif Tai atlikom tik pusę penktos savaitės su BR unsure.gif
Atsakyti
labuka, sportiinkes, na as sekmingai toliau sportuoju, vis dar paskaudena slaunis po sportu, ebt jau gerai gerai bigsmile.gif dar nuo pirmadienio i masaziukus keliausiu, isvis bus liux smile.gif ai prisijungiau dar puse 30shredo prie savo six packo smile.gif visai neblogai gaunasi man smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif 8 dienelė su shred, nors dar paprakaituoju, bet nebesijaučia nei tempimas, žodziu darosi per lengva ir nuobodu, tad bandysiu 11 dieną jau i lvl 2 smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 18, 10:54)
VV, kaip aciu  bigsmile.gif Nezinojau, kad yra zoleliu, kur padeda, einu i vaistine su maze, nes jau saviskiu gaila, nebeimanoma susikalbeti su manim visai  unsure.gif

Lietuvoj yra agnukastonas, nakvišų aliejaus kapdules galima vartoti 4u.gif

Atsakyti
Sirgaliam 4u.gif
Just me,nepasivijai,o as atsilikau lotuliukas.gif Ir kaip as tave suprantu del gaminimo doh.gif Vyrui-viena,vaikam-kita,sau dar kazka kita doh.gif Tuoj virtuvej ir miegosiu biggrin.gif O juk is prigimties nemegstu gamint unsure.gif Va,noreciau kaip ir mamos kaimyne,uzsisakinet i namus sveika maista ax.gif ech...
Atsakyti