labukas
QUOTE(Vijora @ 2013 04 17, 11:35)
Beje,Just me,pagal viska tai mes koja kojon sportinames,as irgi 3 ir 4workus varau
pasivijau

bet gal tu kita savaite i 2 faze jau eisi, nes as dar tik sia savaite pradejau su 3/4
QUOTE(KaZantipA @ 2013 04 17, 17:18)
dar nusifotkinau pries, ziuresim ar bus akivaizdus rezultatas
reiktu ir man, pamatyciau nuotraukas...vel motyvacijos bent porai menesiu i prieki gauciau
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 17, 21:24)
Dariau šiandien viena penkiašimtuką pratimų

MB parėjo su čiurnos raiščių trauma

Antrą kartą gyvenime jam taip nesėkmingai. Liūdna kažkaip, ne į gerą tos traumos...
o kaip pasitempe? Mb tai krepsini zaisdamas ne karta koja issisuko

tai dabar be elastinio binto ir batu net i zaidimo aikstele neleidziu, kad nepreitu vel su koja kaip kalade, namo..
Vakar pas mus toks superinis ora buvo vakare gryztant is zumbos ejau koja uz kojos, visos kavinukes prisedusios zmoniu buvo...
O mane kazkoks gruzas ima, nu nekenciu pms, kaip velnias kryziaus..kartais buna lengviau, bet si karta extreemas... visur viska skauda, istinusi kaip backa,cia atrodo apsiverksiu vietoj, cia galeciau kam i ragus uzmesti

cia pykstu, cia verkiu.. zodziu belieka sleptis

Esu piktas keksas
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 18, 07:43)
:
man ryškėja pilvo presas,
nerealiai
QUOTE(Vijora @ 2013 04 18, 08:09)
negi dauguma musu apsirge?
jei pasiutimas-liga, tada sergu ir as
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 18, 08:49)
Mes nedarome nieko specialiai, nes pirmiausia mums eina sveikata, nenorime numirti gražūs ir raumeningi, būdami po 50 metų
man tu, du TB- sveikatingumo pavyzdys

isivaizduoju kad daug lengviau ir kai vyras ne tik pklaiko, bet ir prisisideda... as va SB, katik kalna blyneliu pridariau..sau atskirai pietus ruosiu, vaikams irgi atskirai... taip ir gala gauti galima virtuvej