Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose, 33 tema

Sveikos merginos 4u.gif grizau as po visu baliu festivaliu pas jus ir i doros kelia tikiuosi, nes baisu baisu... siandien pasisveriau tai epr tas 3 dienas baliavojimu priaugau visa 1kg doh.gif na bet tikiuosi, kad kaip jau as ji priaugau, tai taip jau ir numesiu.... turiu nepilnas 3 savaites tam, kad numesciau 3,6kg (cia del lazybu turiu tiek numesti, nes pralaimeti net nezadu) ax.gif na ka, keliauju namu kuopti, nes jau tuoj kojas nusilausim tokioj netvarkoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 20, 08:06)
Nežinau nežinau kaip bus? Liepos mėn. išeinu atostogų, galėčiau anksti rytais sportuoti, bet tai kaip birželis, rugpjūtis. Vakarais gali nesinorėti sportuoti, nes būsiu pavargusi nuo jūros ir šiaip visų gamtų doh.gif

Aš dar dienos metu laikau uždariusi langus, kai kur užtraukiu užuolaidas ir atidarau tik vakarop,arba jei skersvėjo norisi.

Nėra naktinių užuolaidų pas mus doh.gif biggrin.gif Košmaras kažkoks, reiks galvoti kažką g.gif

QUOTE(Artari @ 2013 05 20, 08:16)
Labas rytas  4u.gif
dėl karščio namie, tai panašiai darau, kaip Laukinė prerija, ir dar turim ventiliatorių - kai taip dušna vienintelis išsigelbėjimas  4u.gif

reiks pagaudyti akcijų atrakcijų smile.gif

QUOTE(jovka @ 2013 05 20, 08:19)
Sportuot lauke.  4u.gif
Pas mane namie tai dabar gerai 20.5. Man pats tas.  4u.gif

Aha, išsitempiu kompą su Shaun-T į daugiabučio kiemą ir parodau visiems kaip reikia lašinį drebinti lotuliukas.gif Šiaip prajuokino. Bandysiu bėgioti rytais, šioks toks išsigelbėjimas gal bus rolleyes.gif

QUOTE(doviem @ 2013 05 20, 08:21)
Sveikos merginos 4u.gif  grizau as po visu baliu festivaliu pas jus ir i doros kelia tikiuosi, nes baisu baisu... siandien pasisveriau tai epr tas 3 dienas baliavojimu priaugau visa 1kg doh.gif na bet tikiuosi, kad kaip jau as ji priaugau, tai taip jau ir numesiu.... turiu nepilnas 3 savaites tam, kad numesciau 3,6kg (cia del lazybu turiu tiek numesti, nes pralaimeti net nezadu) ax.gif na ka, keliauju namu kuopti, nes jau tuoj kojas nusilausim tokioj netvarkoj doh.gif

Laikykis tvirtai thumbup.gif Pamatysi kaip apdėsi jam šonus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 20, 09:41)
Laikykis tvirtai thumbup.gif Pamatysi kaip apdėsi jam šonus bigsmile.gif

Labai to tikiuosi, nes baisiai nesinori man leisti pinigus tam namu kinui doh.gif jau geriau ant kitos keliones tie pinigai iskeliautu, nei namu kinui lotuliukas.gif reiks pasistengti dabar per tas kelias savaites. Per vestuves skanumynu ativalgiau visokiausiu, tai dabar galiu but rami ir nebevalgyti nieko riebaus/saldaus bent kelias dienas tai tikrai, o paskui jau teks valdytis rolleyes.gif bet jau kaip nors, vien jau dabar namu tvarkymas ir skalbiniu n+k islyginimas bus kaip geras sportas tokiam karstyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 20, 09:41)

Aha, išsitempiu kompą su Shaun-T į daugiabučio kiemą ir parodau visiems kaip reikia lašinį drebinti lotuliukas.gif Šiaip prajuokino. Bandysiu bėgioti rytais, šioks toks išsigelbėjimas gal bus rolleyes.gif

Tai žinoma lauke kiti pratimai turi būti. Jei koks stadionas šalia tai visai gerai, jei ne kaimynų dėmesio tikrai sulauksi biggrin.gif

Kai einu į stadioną bėgiot, tai paskui ant žolytės mankštą darau iš visų pratimų, kuriiuos žinau.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 05 20, 09:03)
Tai žinoma lauke kiti pratimai turi būti. Jei koks stadionas šalia tai visai gerai, jei ne kaimynų dėmesio tikrai sulauksi  biggrin.gif

Kai einu į stadioną bėgiot, tai paskui ant žolytės mankštą darau iš visų pratimų, kuriiuos žinau.

Dabar tokioj nepatogioj vietoj gyvenu, kad niekaip nesusidėlioju net bėgiojimo maršruto, nes visur išlendu į pagrindinę miesto gatvę doh.gif Arba stoties gatve, kur nelabai saugiai jaučiuosi, nors nieko ten nutikę nėra. Nejauku ir tiek. rolleyes.gif
Kokius pratimus lauke darai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 20, 09:56)
Labai to tikiuosi, nes baisiai nesinori man leisti pinigus tam namu kinui doh.gif jau geriau ant kitos keliones tie pinigai iskeliautu, nei namu kinui lotuliukas.gif reiks pasistengti dabar per tas kelias savaites. Per vestuves skanumynu ativalgiau visokiausiu, tai dabar galiu but rami ir nebevalgyti nieko riebaus/saldaus bent kelias dienas tai tikrai, o paskui jau teks valdytis rolleyes.gif bet jau kaip nors, vien jau dabar namu tvarkymas ir skalbiniu n+k islyginimas bus kaip geras sportas tokiam karstyje lotuliukas.gif

O dietos laikytis gali? Ar čia jau kaip ir sukčiavimas? Aš esu laikiusis dukano dietos, labai greitai nukrito 4 kg ir nesijaučiau alkana.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 20, 11:22)
O dietos laikytis gali? Ar čia jau kaip ir sukčiavimas? Aš esu laikiusis dukano dietos, labai greitai nukrito 4 kg ir nesijaučiau alkana.

Manau, kad galiu laikytis, nes siaip jau nesitarem nieko mes del lengvu pasukciavimu, zodziu cia visos priemones leidziamos turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 20, 11:08)
Kokius pratimus lauke darai? smile.gif

Labai įvairius. Pradedant paprastais, kaip liemens sukimas, lenkimasis pirmyn, atgal, ir baigiant ratlankias, pritūpimais ant vienos kojos, įvairiais šuoliukais (pagrinde čiuožimo šuoliukai, tik ant žemės). Kadangi lauke dažniausiai sportuoju su vyresniąja dukra (nors jau šiemet reisk ir mažikę vestis), tai gaunas, kad būnu sportuojanti trenerė. Kartais būna, kad pratimus pritaikau prie jos galimybių.

Ai vieną dieną, tai išėjau su savo dukrom ale pasportuot, tai prisistatė kiemo vaikai (maniškių bendraamžiai), tai likau tik trenerė. ax.gif
Atsakyti
Kaip fainiai bigsmile.gif Kažkaip nesu mačiusi kad kas nors pratimus darytų lauke, gal kur nuošaliau pabėga g.gif Man patinka per insanity treniruotes tempimo pratimukai, bet mintinai neišmokau, o kur pasižiūrėt? Į telefoną? g.gif Žodžiu reiks kažką mislyt, ačiū už idėjas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 20, 13:37)
Kaip fainiai bigsmile.gif Kažkaip nesu mačiusi kad kas nors pratimus darytų lauke, gal kur nuošaliau pabėga g.gif Man patinka per insanity treniruotes tempimo pratimukai, bet mintinai neišmokau, o kur pasižiūrėt? Į telefoną? g.gif Žodžiu reiks kažką mislyt, ačiū už idėjas drinks_cheers.gif

Telefonas tikrai tam reikalui tinka.

O dėl pratimų lauke, tai aš irgi jų po langais nedarau, tik šiaip su vaikais palakstau, kamuolį pamėtau, o jei jau rimčiau sportuot einu į mokyklos stadioną, o kai karšta tai arba labai anksti ryte arba jau vakare, tai irgi manau nelabai kas mato smile.gif O va kažkada su trenere ąžuolyne sportavau, tai ten pilna tokių sportininkų. Vieni su treneriais, kiti šiaip grupelėmis, dar kiti po vieną.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 05 20, 08:56)
vien jau dabar namu tvarkymas ir skalbiniu n+k islyginimas bus kaip geras sportas tokiam karstyje lotuliukas.gif

tai jau tikrai, kad geras sportas, man jau pagalvojus apie lyginimą kaaaršta daros biggrin.gif realiai nemėgstu lyginimo, gal reik pamėgt, prisidės prie riebaliukų deginimo biggrin.gif
Pagooglinus ką radau:
Namų tvarkymas 120kcal/val.
Lyginimas 120kcal/val.
Indų plovimas 149kcal/val.
Grindų šlavimas 70kcal/val.
Siuvimas 97kcal/val.
Užuolaidų kabinimas 320kcal/val.
Langų plovimas240kcal/val.
Kilimų siurbimas 240kcal/val.
Darbas sode 270kcal/val.
Gulėjimas 79kcal/al.
Miegojimas 68kcal/val.
Skaitymas garsiai 105kcal/val.
Rašymas kompiuteriu 110kcal/val.
Valgymas 98kcal/val.
Vairavimas 116kcal/val.
Lipimas laiptais į viršų 950kcal/val.
Lipimas laiptais į apačią 280 kcal/val.
Lipimas į kalną 930kcal/val.
Lipimas nuo kalno 310kcal/val.
Greitas pasivaikščiojimas 300kcal/val.
Lėtas pasivaikščiojimas 150kcal/val.
Plaukiojimas 230kcal/val.
Šokimas 175kcal/val.
Dainavimas 122kcal/val.
Važiavimas dviračiu 265kcal/val.
Sėdėjimas 100 kcal/val.
Darbas biure 107 kcal/val.
Žaidimas su vaikais 286 kcal/val.
Apsipirkimas 164 kcal/val.
Mokymasis prie stalo 128 kcal/val.
Kalbėjimas telefonu 70 kcal/val.

QUOTE(jovka @ 2013 05 20, 12:18)
Labai įvairius. Pradedant paprastais, kaip liemens sukimas, lenkimasis pirmyn, atgal, ir baigiant ratlankias, pritūpimais ant vienos kojos, įvairiais šuoliukais (pagrinde čiuožimo šuoliukai, tik ant žemės). Kadangi lauke dažniausiai sportuoju su vyresniąja dukra (nors jau šiemet reisk ir mažikę vestis), tai gaunas, kad būnu sportuojanti trenerė. Kartais būna, kad pratimus pritaikau prie jos galimybių.

Kokia šaunuolė dukra, tokio amžiaus jau mėgsta sportuoti thumbup.gif

merginos, gal žinote, kur internete galima rasti nusipirkti už padorią kainą galvos juostą nuo prakaito? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti