QUOTE(given444 @ 2013 05 20, 21:04)
nu jau mergos

atvirai pasakius, buciau vyras, neeeziureciau i antraja

nu tikrai ner uz ko paimt. gal merginai PACIAI ir faina tokia figura turet, bet pirmoji man pats tas - pilvukas grazus, tik gal slaunis GALIMA PADAILINTI... ir siap daugiau pilnumo. tokio sveiko, nu gi ne lasiakai
jei isties, gal galima per vidury kazkur - bet tikrai ne kaip nuotrauka desineje
QUOTE(vasara_ @ 2013 05 20, 21:18)
Tai matosi, kad fitnesinė pana ir siekia tokio tikslo

man norėtųsi tarpinio varianto dar, kada buvo galima "skanume" sustoti
aš tą foto įkėliau tik pažiūrėjimui, kad viską galima pasiekti ir kai nukrenta ūpas pasižiūrėti ir vėl kibti į sportą, asmeniškai man irgi negražu, tik sakau vien dėl spyrio į šikną.
Išlindau iš kontrastinio dušo, gerai atgaivina tvankų vakarą, o sportavau pagal Jm 30 days shredą 1 ir 2 level. Galvojau likti prie jo dar mėnesiui tik su sunkesniais svoriais? Ši programa yra gerai dėl to, kad tik 20 min., kad ir kaip jau neturi jėgų, vis tiek jai laiko ir jėgų atrandi
Dar mane motyvuoja teigiami žodžiai, vakar mano vyras pradėjo draugiškai iš manęs juoktis, stovim prie kasos, jis krauna prekes, aš moku pinigus, jis juokiasi, po to sakau, ko juokeisi, jis sako, kai krapšteisi po rankinę, tau tricai matėsi
Asmeniškai mano liaškos yra probleminė vieta (panašiai kaip pas ta paną foto) ir pažiūriu, kad merginos tikrai sugeba jas padailinti, tik kiek tam laiko reikia. ?