QUOTE(Jugile @ 2013 04 18, 21:42)
Man motyvacija kazkaip mazeja...Sportuoju, o rezultatu nematau. Ir mityba gerokai pakoregavau. Nesakau, kad visiskai sveikai maitinuosi, bet tikrai gerokai daugiau. Atsisakiau bulviniu patiekalu, batonu, bandeliu, makaronu, saldumynu...Nervai ima, kai kitoms uztenka biski tik pakoreguot mityba ir pasimankstint ir krenta tas svoris, o as cia ariu kaip jautis ir nieko
tai va..neikada nebuna lygiai, vieniems geriua , kitiems blogiau

Mano brolis visa gyvenima sportuoja ir ziurisi maista, tik tam, kad svoris nekristu, nes buvo tikras sakaliukas. O as po nestumu turiu ziureti, ka i burna dedu, nes kitaip bomba pavirsciau

ner teisybes
QUOTE(overlook @ 2013 04 18, 21:45)
Na sveriu 62, ūgis 178. Norėčiau plonesnių kojų, bet jų nesitikiu

O tikslas tai nukratyt pilvuką, bet sako jog tai ir sunkiausia padaryt... Iki kaulų vyniotinio man toli, oi kaip toli

O sportuoju aš ne mėnesį, o nuo rugsėjo, svoris stabilus, tik kojos sutvirtėjo ir užpakaliukas užsirietė
tai, kad tu plooona

as su 170 daugiau sveriu
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 18, 22:32)
Siaubas, kokie visi skirtingi. Pagal duomenis, tai primušti tave kas gali perskaitęs. Žinau kas yra 169 ir sveria 61 bei atrodo super puikiai. Nebent kaulai kažkaip pas tave labai lengvučiai
mano ugis 170 ir kai sveriu 60kg as sau esu tobula

vat dbr pasportuosiu, maziau valgysiu ir nukris per ziema uzsiauginti lasinukai

bet minimaliai noreciau sverti 58, tiek sverdavau visa gyvenima.
as irgi is tu, kurioms reikia daug pastangu, kad gerai atrodytu, bet nesistengiu buti kazkokiu standartu ar pan, man ir dbr nera blogai su tais 66kg, tik tvirtesniu raumenuku norisi ir viskas.
Papildyta:
ai o apie kcal , as mazdaug primetu , pusryciams liesas jogurtas, arba dribsniai su liesu pienu, pietukams, virta mesa, arba kepta be aliejaus, daznai zuvis arba vistiena, plius diiiidelis kalnas salotu su citrina ir slakeliu aliejaus, vakarienei obuoliai ar kazkas panasaus, arba vel salotu bliudas, buna kad ir saldaini suvalgau.

na nedaug tu kcal susidaro, bet va svoris nekrenta