Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Adera777 @ 2013 05 09, 16:25)
O kokie atsiliepimai būtų apie šią plaukų priemonę?  ax.gif

Aš sunaudojau jį kaip kondicionierių, kaip kaukė man buvo per silpna. Nežinau, nepastebėjau labai teigiamo efekto, išskyrus tai, kad plaukai būdavo lengviau iššukuojami. Kur kas arčiau širdies man Sante Brilliant Care kondicionierius - puikiai padrėkina, minkština plauką smile.gif
Atsakyti
o as, ta pati, brilliant care, kaip kauke uzsidedu, pavaikstau pusvalandi ir nuskalauju. Man taip geriau pridrekina plaukus, tai nors susitvarkyti imanoma.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 09, 18:10)
o as, ta pati, brilliant care, kaip kauke uzsidedu, pavaikstau pusvalandi ir nuskalauju. Man taip geriau pridrekina plaukus, tai nors susitvarkyti imanoma.

Rimtai, gera idėja bigsmile.gif Reiks greituoju laiku išbandyti.
Atsakyti
butinai pameginkit, pamatysit, visai kitas poveikis nei naudojant kaip kondicionieriu:). As ji kartais sumaisau saujoje su mangu kauke, kartais-vien brilliant care tepuosi kaip kauke.
Atsakyti
Merginos, gal esate megine si kuno prausikli? Noreciau atsiliepimu. Paimciau didele pakuote, nes vasara nespeju pirkti kuno prausikliu. O sito kaina ir kiekis labia gerai nuteikia:)
http://www.violey.co...la_p_13533.html

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 09 gegužės 2013 - 23:16
[quote=Nidulia,2013 05 10, 00:15]
Merginos, gal esate megine si kuno prausikli? Noreciau atsiliepimu. Paimciau didele pakuote, nes vasara nespeju pirkti kuno prausikliu. O sito kaina ir kiekis labia gerai nuteikia:)
http://www.violey.co...la_p_13533.html

Esu bandzius smile.gif man patiko, nusiprausus nesijaute sausumo ant odos, niezejimo ar tempimo smile.gif naudojau kiekvieno prausimosi metu, labai skalsus..tik jo kvapas man primine sauna, ta medine karsta pirti biggrin.gif bet neerzinantis mirksiukas.gif pirkau Vokietijoje..
Atsakyti
aciu uz patarima 4u.gif Jus butent sita, kokosas-vanile, turejote?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 gegužės 2013 - 11:02
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 10, 00:15)

Aš turėjau Sante didelės talpos prausiklį (500 ml. berods), tik mano buvo ananasų su citrinomis kvapas. Naudojosi skalsiai, kvapas labai malonus, bet kadangi turiu sausą kūno odą, tai po prausimosi mirtinai norėdavosi losjono. Kaip pavyzdį galiu pasakyti, kad po Weledos dušų pienelių nereikdavo net losjono, jokio sausumo jausmo nebūdavo. Tiesa, visai rekomenduočiau Urtekram kreminius dušo pienelius - mano sausos odos nesausindavo, o nusipirkti galima gana didelėje taroje už visai krikščionišką kainą smile.gif
Atsakyti
Kazkodel as nusistaciusi pries Urtekrama. Po fokusu su sampunais, Urtekramo pusen neziuriu:)
Man labia patinka Laveros kreminis, bet pakuote nedidele, tai maniskiai ja per nepilna savaite sutarsytu:) Todel ir dairausi dideles pakuotes, kad kainos ir kokybes santykis butu geras:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 10, 16:11)
Kazkodel as  nusistaciusi pries Urtekrama. Po fokusu su sampunais, Urtekramo pusen neziuriu:)
Man labia patinka Laveros kreminis, bet pakuote nedidele, tai maniskiai ja per nepilna savaite sutarsytu:) Todel ir dairausi dideles pakuotes, kad kainos ir kokybes santykis butu geras:)

Man Urtekram irgi neimponuoja - ne vienas jų šampūnas sukėlė galvos niežulį, o ir plaukai kaip šiaudai atrodydavo po jų. O štai dušo prausikliai buvo atradimas, net netikėjau, kad tokie geri gali būt smile.gif Dar prisiminiau, kad esu turėjusi Jason dušo prausiklį 900 ml. taroj iš Biotekos, kuris skalsiai naudojosi ir neišsausino odos, tik kvapas neitin patiko (turėjau su alavijais, bet yra ir kitų kvapų pasirinkimų) smile.gif
Atsakyti
Nidulia, aš kaip tik dabar baigiu Sante, bet su ananasais/citrinom, tai normalus dušo gelis už normalią kainą smile.gif nėra labai putojantis, kvapas gan švelnus.

dabar laukiu Neobio su citrinomis
user posted image
Atsakyti
kokia bonkele idomi, kaip jis pilamas?smile.gif
Ale tiksliai, kaina normali. Papasakosi po to, kai panaudosi smile.gif
Honey, o ka dar Neobis gero turi? Gal ka meginai, kazkas patiko??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 gegužės 2013 - 15:44