Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Galetu ir netureti, maziau man galvos skausmo butu:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 17:57)
Reikes dar karta detangeri ismeginti. JMO tik viena detangeri turi? nerolio, ania? Sausiaplaukes, nuplaunat detangeri ar paliekat?

Dar rozmarinu yra, bet jis nuplaunamas, o nerolio galima nuplaut arba ne. Esu tik antraji naudojus, tai dazniausiai neplaudavau, tik i pabaiga, kad greiciau sunaudot pradejau kaip nuplaunama naudot. O pirmaji tebenoriu isbandyt.

Jei neisbandysi JMO sampuno iki tol, tai primink tu man i az apie liepos viduri, kad atsivesciau as ji 4u.gif Nes bijau, kad pati galiu uzmirst iki to laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 06 gegužės 2013 - 17:15
Seniai neturejau tokios problemos, todel pamirsau kaip padeti niezinciai galvos odai. Levandu ea, rozmarinu ea, actas su vandeniu? Niekaip nepamenu ka dariau, kai turejau tokia problema nuo FIN sampuno.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 22:46)
Seniai neturejau tokios problemos, todel pamirsau kaip padeti niezinciai galvos odai. Levandu ea, rozmarinu ea, actas su vandeniu? Niekaip nepamenu ka dariau, kai turejau tokia problema nuo FIN sampuno.

Levandos ir apskritai ea gali tik pablogint sudirgusios odos situaciją. Obuolių actas arba alijošiaus sultys, perskavimui turėtų padėt. smile.gif
Atsakyti
o, turiu gryna alijosiaus geli. Bet tikrai pamenu, kad kazkoki ea lasindavau I sampuna saujoje, tik nepamenu kuri. Man tikrai tuomet padejo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 22:46)

Man padėdavo levandos ir arbatmedžio ea. Maišydavau kartu su netinkančiu šampūnu. Šampūno į saują, ea. keturi/penki lašai ir muiluoju galvą. Iš kart geriau pasidarydavo.
Atsakyti
vava, sakau, kad ir as kazka lasindavau I sauja I sampuna. O kodel I netinkanti sampuna?? Nuo niezejimo galvos odos taip gelbejaisi?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 07, 20:08)
O kodel I netinkanti sampuna?? Nuo niezejimo galvos odos taip gelbejaisi?

Kad nuo visų turėtų šampūnų vėliau ar ankščiau galva niežėdavo ir pleiskanos atsirasdavo. Kol naujas butelaitis atsirasdavo reikėdavo su netinkamu plautis.
Nuo šiandienos plausiuos tik kiaušinio tryniu. Žiūrėsim, gal nenupliksiu biggrin.gif .
Atsakyti
lotuliukas.gif pavarai. Ko cia turetum nuplikti nuo kiauso??smile.gif O rasulo-gasulo moliu nemeginai galvos plauti?

Gal galite patarti is Violey asortimento dantu pasta su ksylitoliu ir be metu, pipirmeciu ir mentolio? smile.gif
Atsakyti
gal galit pakomentuot sia kosmetika?

sampunas1
sampunas2

dezodorantas

dantu pasta

skystas muilas

losjonas nuo saules
pudra

daug pridejau blush2.gif
gavau pasiulyma, isigyti sios kosmetikos, sako labai gera biggrin.gif bet visi daug ka sako ax.gif o as dar nelabai suprantu, po truputi musu seima stengiames pereiti prie naturaliu priemoniu, tai dar tik mokausi jas atpazinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 08 gegužės 2013 - 16:05
QUOTE(marimacho @ 2013 05 08, 17:04)
gal galit pakomentuot sia kosmetika?

Ši kosmetika nenatūrali. Sudėtis nurodyta, galite ir pati pasitikrinti, 1 žinutėje yra nuoroda.
Atsakyti
Merginos, kas bandet, kaip jums Lavera purskiamas kremas vaikams su spf 20. Ar nera tirstas. nelieka baltu joust, ar lengvai I oda geriasi?? Gal geresni galite pasiulyti losjona? Noretusi, kad gerai susigertu, nes buna kaip sviestas-tepi, tepi, kaip grietine padengta sedi doh.gif

http://www.violey.co...-20_p_4485.html
Atsakyti