Galetu ir netureti, maziau man galvos skausmo butu:)
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 17:57)
Reikes dar karta detangeri ismeginti. JMO tik viena detangeri turi? nerolio, ania? Sausiaplaukes, nuplaunat detangeri ar paliekat?
Dar rozmarinu yra, bet jis nuplaunamas, o nerolio galima nuplaut arba ne. Esu tik antraji naudojus, tai dazniausiai neplaudavau, tik i pabaiga, kad greiciau sunaudot pradejau kaip nuplaunama naudot. O pirmaji tebenoriu isbandyt.
Jei neisbandysi JMO sampuno iki tol, tai primink tu man i az apie liepos viduri, kad atsivesciau as ji

Seniai neturejau tokios problemos, todel pamirsau kaip padeti niezinciai galvos odai. Levandu ea, rozmarinu ea, actas su vandeniu? Niekaip nepamenu ka dariau, kai turejau tokia problema nuo FIN sampuno.
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 22:46)
Seniai neturejau tokios problemos, todel pamirsau kaip padeti niezinciai galvos odai. Levandu ea, rozmarinu ea, actas su vandeniu? Niekaip nepamenu ka dariau, kai turejau tokia problema nuo FIN sampuno.
Levandos ir apskritai ea gali tik pablogint sudirgusios odos situaciją. Obuolių actas arba alijošiaus sultys, perskavimui turėtų padėt.

o, turiu gryna alijosiaus geli. Bet tikrai pamenu, kad kazkoki ea lasindavau I sampuna saujoje, tik nepamenu kuri. Man tikrai tuomet padejo.
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 22:46)
Man padėdavo levandos ir arbatmedžio ea. Maišydavau kartu su netinkančiu šampūnu. Šampūno į saują, ea. keturi/penki lašai ir muiluoju galvą. Iš kart geriau pasidarydavo.
vava, sakau, kad ir as kazka lasindavau I sauja I sampuna. O kodel I netinkanti sampuna?? Nuo niezejimo galvos odos taip gelbejaisi?
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 07, 20:08)
O kodel I netinkanti sampuna?? Nuo niezejimo galvos odos taip gelbejaisi?
Kad nuo visų turėtų šampūnų vėliau ar ankščiau galva niežėdavo ir pleiskanos atsirasdavo. Kol naujas butelaitis atsirasdavo reikėdavo su netinkamu plautis.
Nuo šiandienos plausiuos tik kiaušinio tryniu. Žiūrėsim, gal nenupliksiu

Gal galite patarti is Violey asortimento dantu pasta su ksylitoliu ir be metu, pipirmeciu ir mentolio?

gal galit pakomentuot sia kosmetika?
sampunas1
sampunas2
dezodorantas
dantu pasta
skystas muilas
losjonas nuo saules
pudra
daug pridejau
gavau pasiulyma, isigyti sios kosmetikos, sako labai gera
bet visi daug ka sako
o as dar nelabai suprantu, po truputi musu seima stengiames pereiti prie naturaliu priemoniu, tai dar tik mokausi jas atpazinti
sampunas1
sampunas2
dezodorantas
dantu pasta
skystas muilas
losjonas nuo saules
pudra
daug pridejau

gavau pasiulyma, isigyti sios kosmetikos, sako labai gera

QUOTE(marimacho @ 2013 05 08, 17:04)
gal galit pakomentuot sia kosmetika?
Ši kosmetika nenatūrali. Sudėtis nurodyta, galite ir pati pasitikrinti, 1 žinutėje yra nuoroda.
Merginos, kas bandet, kaip jums Lavera purskiamas kremas vaikams su spf 20. Ar nera tirstas. nelieka baltu joust, ar lengvai I oda geriasi?? Gal geresni galite pasiulyti losjona? Noretusi, kad gerai susigertu, nes buna kaip sviestas-tepi, tepi, kaip grietine padengta sedi
http://www.violey.co...-20_p_4485.html

http://www.violey.co...-20_p_4485.html