Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, o šie Laveros obuolių šampūnai tokie pat, tik pasikeitusi pakuotė? Ar jie skirtingi?
user posted image
user posted image

O kaip Lavera mangų plaukų balzamas, kaukė man labai patiko. Mano plaukai sausi, o dabar paskutiniu metu iš vis kaip pakulos, tai noriu, kad drėkintų. Vakar prieš plovimą ant drėgnų plaukų užsitepiau AO sausmedžių kondic., po to šamp. ir Laveros Basic kaukę palaikiau,po to JMO detanglerio ir keletą lašiukų Weledos aliejuko, tai tada vaizdelis dar visai nieko, o šiaip galai sausi sausi.
Atsakyti
pas mane tokia pati problema po ziemos sirgimu-pakulos ant galvos. Gelbeja tik, po plovimo, Laveros mangu kauke per puse su Sante brilliant care kondic.-tokia kauke uzsitepu po plovimo, pavaikstau gera pusvalandi. Tada dar puse velnio vaizdas.
Laveros kondicionierius, kiek girdejau, nelabai. Geriau mangu kauke+Laveros basis sensitive kondicionierius, kuri jus turite. Naudokit kaip kauke.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 09, 10:50)
pas mane tokia pati problema po ziemos sirgimu-pakulos ant galvos. Gelbeja tik, po plovimo, Laveros mangu kauke per puse su Sante brilliant care kondic.-tokia  kauke uzsitepu po plovimo, pavaikstau gera pusvalandi. Tada dar puse velnio vaizdas.
Laveros kondicionierius, kiek girdejau, nelabai. Geriau mangu kauke+Laveros basis sensitive kondicionierius, kuri jus turite. Naudokit kaip kauke.

Ačiū 4u.gif , taip ir maniau, kad kondicionierius nieko ypatingo, bus mažiau išlaidų mirksiukas.gif
Papildyta:
O prie to pačio, kokie būtų atiliepimai apie Laveros medetkų plaukų priemones
user posted image
Ar tiktų plaukams, kurie labai sausėja?
Atsakyti
su megetkom, bent jau as, nieko neturejau
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 05 09, 10:33)
Ačiū  4u.gif , taip ir maniau, kad kondicionierius nieko ypatingo, bus mažiau išlaidų  mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

Nezinau kaip, bet mano riebokiems plaukams tinka, neriebina. Raso normaliems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 05 09, 11:33)
Ačiū  4u.gif , taip ir maniau, kad kondicionierius nieko ypatingo, bus mažiau išlaidų  mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

Nenoretumet savo plaukams plauti Laveros mangu sampuno? Bent jau mano pakuloms, jis geriausias. Man geriausiai tinka kreminiai sampunai, butent Lav. mang. samp., toks ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 09, 12:07)
Nenoretumet savo plaukams plauti Laveros mangu sampuno? Bent jau mano pakuloms, jis geriausias. Man geriausiai tinka kreminiai sampunai, butent Lav. mang. samp., toks ir yra.

Turėjau tokį, patiko, bet labiau patiko Laveros rožių, tai šį planuoju kartoti. Norėjau dar kažko pabandyti, tad ir renkuosi vis mirksiukas.gif
Ačiū, mergaitės, už konsultacijas, malonu pas jus ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laveros roziu, irgi mn tiko:) Dabar turiu Laveros migdolu. Nezinau ar sutapimas, bet niezti galvos oda, nors jis irgi kreminis, o kreminiai man tinka.
Atsakyti
merginos, gal kurios esate naudojusios siuos nuo saules apsauginius kremus (firmos): ANNEMARIE BORLIND, ECO COSMETICS, HELIABRINE,apsauginis losjonas arba purskiamas pienelis SANTE? idomu kokie butu jusu atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai būtų apie šią plaukų priemonę? ax.gif
user posted image
Sante Mango Hair Treatment & Conditioner
Atsakyti
Is Sante meginau tik brilint care kondicionieriu-sis man tinkamas.
Atsakyti
Is Sante man geriausias sampunas Henna mano riebokiems plaukamsf Balzamu nebandziau. blush2.gif
Atsakyti