Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

As tai vel burbesiu... nu faze man dabar tokia, nepykit biggrin.gif As irgi kiek nustebau, kai pasipyle vienas po kito aikciojimai del tos Suprem foto, todel apie tai replikavusias labai suprantu. Bet va kas ne taip buvo tose reakcijose - tai kad daugiau nieko jose nebuvo parasyta, todel susidare ispudis, tarsi butu aikciojama del visisko slamsto, ir va kazkas driso tai pasakyti rolleyes.gif O nuotrauka juk tikrai nera bloga. Man asmeniskai ji visai patiko, tik tiek kad stebuklo ar kazko, verto aikciojimo, joje neradau - todel ir neaikciojau smile.gif Bet kai parasoma tik "nesuprantu, ko visos aikcioja", tai tokia zinute persiskaito labai negatyviai, nes nera jokio konteksto. Apie tai ir Yvette jau rase.

Siaip tai cia vis dar prie tos pacios temos apie "konkretu" bendravima, apie kuri vienintele anadien kalbejo. Konkretumas yra gerai, bet truputis pozityvumo irgi gerai. Pas mus darbe dabar kaip tik vyksta tokie ilgai grojantys kursai, kur mokoma bendrauti pozityviai - net kai nori/reikia pasakyti kazka negatyvaus - ir neskubeti su isvadom, ypac neigiamom. Velniskai sunku persilauzti, ir atrodo, nesamone, kam to reikia - o visgi po kurio laiko privercia susimastyti ir kazka bandyti pakeisti. Konkretumo bendravime gal ir sumazeja, kai galvoji pirmiausia apie tai, kaip isvengti tiesmuko negatyvumo, bet konfliktu ir nuoskaudu irgi maziau. O tai juk nera blogai, ar ne? smile.gif

Maggie, patiko tavo velykinis. Faina, kad mazasis modeliukas noriau pozuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 18, 09:06)
Iks, oho, kiek ideta pastangu i ND. Saunuole. Savaime suprantama, kad ir ND puikus.
beje, Iks, labai aciu uz ishsamu komentara praeitoj temoj. labai taikliai parasei  blush2.gif
beje, kaip fainai del laimejimo. koki laimejai? patenkinta? naudojies?

Velykinis
apie tai, kaip vaikai auga - in the blink of an eye.


• smile.gif . Gal ir bus panasu i zaidima "давай меняться", vis tik dekoju uz "labai aciu" biggrin.gif ir pastabas apie ND. Malonu ir del to, ir del to. Neslepsiu, laAabai malonu.
• Laimejau ne stebukla - Lark FreeMe 70.65 Tablet 7''; pazaidziau (labiau dukra) viena pusdieni, o kitaryt sudurniavo, dabar issiustas i garantini kazkur Lenkijoj. Bet laimeti vis tiek faina.
• Et, nesugebu likti objektyvi vertindama tavo dukros foto. Visos... favorites ax.gif Tavoji man tiesiog iki graudulio primena manaja, kai dar buvo kiskis pataikunas ir juru vepla (pati taip save vadino! smile.gif ; dabar jai 16). Maniske, tiesa, tamsiaplauke, bet tai tik detale. Tad Tavo pasidalinimai isuka mane i nostalgijos karusele. O griztant prie fotografijos - daznai pagalvoju, kiek kadru praziopsota, NEPAMATYTA net. Gaila. Nors... - pagal tikimybiu teorija - kada nors galbut gailesiuos neiamzinusi ir nepamaciusi to, ka matau ir kur esu siandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 balandžio 2013 - 11:18
Konkursui "Vaikai":
user posted image
Atsakyti
Aš pritarsiu, kad iš kai kurių (pabrėžiu - kai kurių) komentarų irgi pajutau tokį neigiamą drėbtelėjimą, norą sumenkinti, bet neverta dėl to nusiminti...visi esam kokie esam ir reaguojam kaip norim reaguoti.


QUOTE(Abo. @ 2013 04 18, 07:13)
Gotte, kokia tu faina biggrin.gif labai pralinksminai smile.gif tiesą sakai.

Man tai niekas su niekuo ten neasociavosi, nuotrauka kaip nuotrauka, nepamenu, kad autore būtų anksčiau grybą pjovus ir tiek smile.gif
Bet džiaugtis visada galima kai yra proga ; )

tai aiškiai...nesvietiško fainumo biggrin.gif

va apie ką aš ir sakau...niu smagu gi taip lietuviškai atskiest viską šūdeliu biggrin.gif
Atsakyti
Na, kiek temų skaičiau, tai nepamenu kurį foto tiek diskusijų būtų sukėlus.
O aš pažiūrėjau, pažiūrėjau ir man labai prie dūšios. Mačiau ten ne vaiką, mačiau dabartinę savo būseną, savijautą. Artima man tokia. Gal kitokiam būsenos tarpsnyje ir aš kitaip žiūrėčiau į ją.
Gėles tik nuimčiau blush2.gif
Atsakyti
Parodysiu keletą mėgiamo fotografo darbų. William Ropp
Gal kam kils minčių, ar kokios diskusijos prasidės....
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 balandžio 2013 - 11:45
Laba diena.

Pristatau savo 3ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ką reikia daryti, kad per radikal.ru keliamas foto matyčiau?
Atsakyti
Saldi_akimirka man tai trūksta fokuso, bet giriu, kad jau nebe mėlyna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 18 balandžio 2013 - 12:00
QUOTE(Yvette @ 2013 04 18, 12:50)
ką reikia daryti, kad per radikal.ru keliamas foto matyčiau?

kelkis i Lietuvąbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 18, 12:57)
Saldi_akimirka man tai trūksta fokuso, bet giriu, kad jau nebe mėlyna  4u.gif



blush2.gif sufokusote pačią kriauklytę sunkiai man sesėsi, ji šviesi ir nėra tamsesnių vietų už ko užkibti .

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 18, 11:42)

O man sita labai-

Jacqueline Roberts




Daugelis turbut neigiamai suprato mano komentara Suprem foto.Jokiu budu mano pasakyme nebuvo nei pykcio, nei menkinimo, nei irzlumo.As tesiog nesupratau foto, kaip buciau nesupratusi kitos kalbos frazes ir perklausiau.Ir tik tiek.
Atsakyti