Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 05 08, 07:54)
truputis ironijos: tuomet galėtum būti nuosekli ir eksponuoti ne tikrą puoduką, o vienkartinį su vienkartine lėkštele ir plastmasines gėlės/šakeles vienkartinėje vazelėje.

pagauni, apie ką aš? apie harmoniją ir derėjimą.

iš tikro, kai į kritiką atsakoma "o man taip gražu", tai aš nuleidžiu rankas, nes nebelieka, ko pridurti smile.gif nepadarysiu gi aš, kad Tau būtų negražu lygiai kaip nepadarysi Tu, kad man būtų gražu..smile.gif

būtent, kad tai kas tau gražu, man negražu smile.gif ir mano derėjimo supratimas irgi kitoks, Juk mes ir nesirengiam vienodai, nes man vieni dalykai dera tarpusavyje, o tau kiti.
Papildyta:
Say, Jūržole, ačiū, kad atkreipėt dėmesį wink.gif Einu tobulėt toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 08, 09:56)
būtent, kad tai kas tau gražu, man negražu smile.gif ir mano derėjimo supratimas irgi kitoks, Juk mes ir nesirengiam vienodai, nes man vieni dalykai dera tarpusavyje, o tau kiti.
Papildyta:
Say, Jūržole, ačiū, kad atkreipėt dėmesį wink.gif Einu tobulėt toliau  4u.gif

nesiginčysiu, bet yra tam tikri estetikos dalykai, kurie paprastai yra visuotinai pripažinti ir nutylimi. pvz., fotografijoje tikrai retai kur sutiksi popierines servetėles.
be to, skonis yra lavintinas dalykas, negali pasitikėti vien savo supratimu, kas "man gražu", naudinga pasitikrinti aplinkoje, antraip gali skaudžiai suklysti.
Atsakyti
Ne i tema ir i tema biggrin.gif Man reikia nusipirkt tokiu popieriniu serveteliu, tik mazuciu, gal zinot, kur yra Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 05 08, 10:03)
Ne i tema ir i tema biggrin.gif Man reikia nusipirkt tokiu popieriniu serveteliu, tik mazuciu, gal zinot, kur yra Vilniuje biggrin.gif

man rodos jų yra didesnėse maximose, senukuose smile.gif
Atsakyti
Labas,

Mąstau dalyvauti blitz turnyre ar nea..čia

Ką jūs manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 08, 12:55)
Labas,

Mąstau dalyvauti blitz turnyre ar nea..čia

Ką jūs manot? g.gif

Kodėl gi ne smile.gif vis patirtis smile.gif o jei dar gerai pasirodysi, kuomi aš neabejoju rolleyes.gif
Atsakyti
Aš pritariu say smile.gif Esu mačiusi daaaug foto su šakelėm, puodeliais, knygom ir etc., bet taviškei, Mangute, ta servietka netinka, ir tas vazonas nevietoje, ir gal išvis be jo geriau būtų g.gif Nu nesusidelioja man ten kažko viskas. Tos vazos gal daugiau ar mažiau norėtųsi. žodžiu, perfotografuok ir rodyk smile.gif

gotte, o ko jau ne mirksiukas.gif pirmyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 08 gegužės 2013 - 12:57
QUOTE(sayonara @ 2013 05 08, 11:06)
man rodos jų yra didesnėse maximose, senukuose smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 05 08, 12:56)
Aš pritariu say  smile.gif  Esu mačiusi daaaug foto su šakelėm, puodeliais, knygom ir etc., bet taviškei, Mangute, ta servietka netinka, ir tas vazonas nevietoje, ir gal išvis be jo geriau būtų g.gif  Nu nesusidelioja man ten kažko viskas. Tos vazos gal daugiau ar mažiau norėtųsi. žodžiu, perfotografuok ir rodyk smile.gif
gotte, o ko jau ne  mirksiukas.gif pirmyn

bandysiu wink.gif
Atsakyti
Kaip jus gyvenat mergaites blush2.gif 4u.gif mane apatija buvo apemus, nesinorejo fotografuoti nieko, bet atsilus orams bandau grizt jei priimsit 4u.gif
cia atnesu Ryzuka smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 05 08, 19:49)
Kaip jus gyvenat mergaites blush2.gif  4u.gif mane apatija buvo apemus, nesinorejo fotografuoti nieko, bet atsilus orams bandau grizt jei priimsit 4u.gif
cia atnesu Ryzuka smile.gif

grazi ft smile.gif)))

Gote zinoma dalyvauk

Nuotraukoj arbatyte grazi

tema seseliu irgi gera, buvau ju pridariusi, reikes vel ka pamastyt 4u.gif
Atsakyti
As tai vel su autoportretu smile.gif Man labai patinka sis kadras, deja, truksta fokuso. Sakykit, ar labai tas gadina nuotrauka, ir apart fokuso, kokie trukumai, pliusai? Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti