QUOTE(Ramce @ 2013 04 25, 15:25)
sveikos, ar gali kraujuot, tepliot tik pries menesines is zaizdeles? kazkada seniai seniai budavo tepliojimu, paskui dingo, o dabar laukiant menesiniu jau savaite vis kazkas pasirodo. du citologiniai rado LSIL, biopsija be pakitimu.
gali, bet reiketu ir kitu priezasciu paieskoti.
QUOTE(Jolanciuxas @ 2013 04 26, 06:03)
Pagaliau ir as po operacijos. Issigandau kai pasake,jog pilna narkoze, issigandau pamaciusi operacine,taciau uzmigau ir pabudau tik uz poros valandu. Tada liepe sestis,atsigerti skysciu ir keliaut namo. Lietuvoje geriau priziuri ligos atveju

Dabar laukiu rytojaus kada bus galima istraukti binta lauk is "ten" ir tikiuosi kad nekraujuos ir nebus komplikaciju. Man atrodo kazkur skaiciau kad antibjotikus Lt israso po siu operaciju, ar ne? Man pasake, kad uz 2sav eiti pas gydytoja patikrinimui, o ka padare ir kaip nieko nezinau,nes po operacijos nemaciau daktaro. Beja, irasuose pas mane buvo ASCUS ir daugiau nieko. Paziuresiu kokie bus bipsijos rezultatai. Tikiuosi, kad bus viskas gerai.
O kas daroma veliau jei tarkim rezultatai biopsijos blogi? Pjauna toliau kakleli ar ka daro? Visada norisi pasiruosti blogiausiam, bet reikia tiketis geriausio.
Ar normalu,kad po siandienos operacijos truputi skaudena pilvo apacia, na lyg pries menesines? Daktaras pasake, kad neturi nieko skaudeti, tai idomu. O normaliai ir vaikscioti ir ka iprates zmogus gali daryti po operacijos, na isskyrus sex ir kilnojima?
Gal kvaili mano klausimai,bet man cia nauja ir liudna patirtis.
Lt bintų nededa, pabundi po operacijos ir nekraujuoji.
Po operacijos reikia pasisaugoti, bet kad gulet lovoj ir nesijudint tai tikrai ne.
Viska dariau tik pasisaugodama. Antibiotikus geriamu nepaskyre,bet man atrodo per operacija ju suleido. Tai jum kaip supratau konizacija dare, ne biopsija? keista,kad dare operacija,kai atsakymas tik ASCUS. LT su ASCUS operaciju nedaro,stebi ziuri, daro zpv, vel ziuri. Nemanau,kad pas jus ten gali buti kas labai blogo,jei pries tai tik ASCUS, tai patys maziausi pakitimai. Kad skaudena pilva,maudzia - normalu. Na, skausmo juk nera taip? tik maudimas? tada viskas gerai.