Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(mammy1 @ 2013 04 27, 13:07)
dare jau biopsija...Todel atsakymas atejo darytis dabar- tik nepaklausiau kuris ten tas CIN 1 ar Cin 3...
pries bopsija buvo HSIL...
jetau..kokia as zalia sitam reikale...skaitau- ir dar labiau bijau visko..sad.gif sad.gif

ir sakykit, taip atvirai, kiek reikia sumoketi, as lt niekur nieko nedrausta, sake i kasa apie 600 lt, o kiek reiketu dar daktariukui duoti? as paklausiu..tikiuosi jis atsakys, o jei ne...kad paskui nei per mazai, nei per daug nepaduoti...?

as tai 200lt daviau ir 50lt uz narkoze smile.gif 4u.gif bet siaip cia ju darbas,tik tiek ,kad mano daktare dar siaip kur padejo gyvenime smile.gif tai daviau,negaila ax.gif
Atsakyti
tai vat..man tai kaip ir niekas cia nepriklauso, skambinau jam asmeniskai, prasiausi asmeniskai...
sake kai isdeklaruota, turesiu i kasa moketi 600 lt( tik nzn kodel), ir kaip suprantu jam reikia butinai duoti...
reikes pasidometi kiek cia reikia duoti....kad zmogus priima...
Atsakyti
as du daviau. anesteziologei liko nepaduota. blush2.gif ji kai atejo as jau visus daiktus buvau atidavus.... tik dideli sokolada padaviau... na ir pasakiau aisku, kad as labai jusu laukiau o jus vis neatejot biggrin.gif
Atsakyti
aiskiukas. tai visai neblogai..maniau prie tu 600lt, reikes daktarui kokius 500-800lt duoti..
visai nesigaudau kainose smile.gif

kaip as jau bijau....

o po pusmecio po to vel tikrina?
beja, po operacijos galima darytis ZPV? ir jei nera..taciau vel su vyru sueisime..tai vel gausiu ta virusa? kaip vyrui ji panaikinti...?

as laaabai laukiu kuo greiciau pradeti leliuko gamyba....
o cia...tokie netiketumai istiko..sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 04 27, 23:01)
aiskiukas. tai visai neblogai..maniau prie tu 600lt, reikes daktarui kokius 500-800lt duoti..
visai nesigaudau kainose smile.gif

kaip as jau bijau....

o po pusmecio po to vel tikrina?
beja, po operacijos galima darytis ZPV? ir jei nera..taciau vel su vyru sueisime..tai vel gausiu ta virusa? kaip vyrui ji panaikinti...?

as laaabai laukiu kuo greiciau pradeti leliuko gamyba....
o cia...tokie netiketumai istiko..sad.gif  sad.gif

po pusmecio tikrina daro vel citologini ir zpv. Sako vyrams jis greiciau praeina, iseina vienintelis gydymo budas stiprinti imuniteta..
o jums dabar zpv nedarytas? tai irgi svarbus momentas, nulemiantis kaip skubeti.

pas mus LT su tikslu kuo greiciau pastoti greiciausiai nedarytu operacijos tik stebetu, o po gimdymo darytu. g.gif
Atsakyti
na , kad cia viska lietuviai daktarai reguliuoja, as pasidariau biopsija- ir paskambinus atsakymui- liepe operuotis, nelaukti pasotjimo- kadangi daug laiko praeis, viskas plesis ir panasiai ...tai nezinau.
O zpv sake daryt galima po operacijos...
O viska susitvarkius- planuotis netuma..

Dieve tu brangus..kodel gyvenime taip atsitinka. Visai kitaip planuoji, o cia- kazkokos bedos, operacijos- kuriu niekada niekur neturejau...

O ta po operacija kazkiek trukdo pastojimui-nestumui-gimdymui??

Jau man stogas ciuozti pradeda....
ir ta nezinomybe....
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 04 28, 12:59)
na , kad cia viska lietuviai daktarai reguliuoja, as pasidariau biopsija- ir paskambinus atsakymui- liepe operuotis, nelaukti pasotjimo- kadangi daug laiko praeis, viskas plesis ir panasiai ...tai nezinau.
O zpv sake daryt galima po operacijos...
O viska susitvarkius- planuotis netuma..

Dieve tu brangus..kodel gyvenime taip atsitinka. Visai kitaip planuoji, o cia- kazkokos bedos, operacijos- kuriu niekada niekur neturejau...

O ta po operacija kazkiek trukdo pastojimui-nestumui-gimdymui??

Jau man stogas ciuozti pradeda....
ir ta nezinomybe....

ko čia nervuotis? mirksiukas.gif sutvarkys ir viskas, jei daktarai pagal atsakymus sako,kad reikia operuotis tai reikia, jie geriau mato, čia iš kavos tirščių nieko nepribursime.
Duodu paskaityti viską nuo a iki z, kaip su išnešiojimu ir gimdymu statistiškai. http://www.mtp.lt/fi..._p_4_str151.pdf man po šito viskas pasidarė aiškiau.
Ir aš neturėjus jokių ginekologinių bėdų ir vaikų neturiu, o va jau buvau patiesta ant stalo biggrin.gif ir nerūkau, negeriu, vyrų nekeičiu, o va yra ir viskas.
Sakau,moterys kurios serga kuriomis nors stadijomis vėžio atėję čia turbūt mums neblogai moralų atskaitytų už tokius stresus. Čia juk ikiėžinės problemos, geriausia kas gali nutikti. Operacija tik galimybė viską sutvarkyti, o kiek yra onkologinių bėdų,kurių neina iš anksto sužiūrėti arba išgydyti operuojant? Žiauriai daug. Taigi,aš bent jau džiaugiuos,kad rado,operavo,kol laikas, o ne tada kai per vėlu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 28 balandžio 2013 - 13:05
dekui...paskaitysiu...
na turbut savaime suprantama- kiekvienas blogas netiketumas..ismusa is veziu...
kai to visai nelauki..ir nesitiki....
smagu, kad yra tokie forumukai...kur galima pabendrauti..suzinoti is patirties..o ne tik teorijos...
laikykimes visos...
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 04 28, 15:06)
dekui...paskaitysiu...
na turbut savaime suprantama- kiekvienas blogas netiketumas..ismusa is veziu...
kai to visai nelauki..ir nesitiki....
smagu, kad yra tokie forumukai...kur galima pabendrauti..suzinoti is patirties..o ne tik teorijos...
laikykimes visos...

as po konizacijos laukiuosi.nestumo eiga sklandi,viskas ok,tikiuosi iki galo taip smile.gif pastojau po planuoto antro ciklo smile.gif viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2013 04 28, 20:16)
as po konizacijos laukiuosi.nestumo eiga sklandi,viskas ok,tikiuosi iki galo taip smile.gif pastojau po planuoto antro ciklo smile.gif viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip mane nudziugino toks atsakymas!!!! tuo ir tikesiu! nes pakeisti nieko negaliu~!!!!

kaip noriu, kad viskas butu gerai,be jokiu nesklandumu... ir pagaliau buciau nestuke.gif

p.s. po kiek laiko pradejote planuoti leliu, po operacijos? ta prasme...ir visa ta imtytuma? blush2.gif

Atsakyti
Raso, kad 4-6savaites uztrunka konizacijos gyjimas.
Mano operacija buvo Balandzio 24diena, praejo 4dienos. Siek tiek teplioja, ir matosi, lyg mazos odos gabaliukai iklote. Cia normalu? Po operacijos gydytojas neapziurejo,nepaaiskino nieko, nezinau ko tiketis. O ji pamatysiu tik uz savaites. Siek tiek jauciu toki tempima lyg pries menesines,skausmo nera.
Prasau papasakokit placiau apie gyjima. Cia normalus simptomai? Kai nukrenta sasas ko tiketis? Nukris visas nuo zaizdeles sasas ar kaip mes ji pamatysime? Aciu 4u.gif

mammy1 mes visos susijaudine del blogu rezultatu ir operacijos. Tikesimes, kad visos pasveiksime ir viskas bus gerai. As turiu 4 vaikucius, neplanuoju daugiau, bet jaudinuosi lygiai taip kaip ir jus sad.gif ir sedziu nezinioje verysad.gif

O tas zpv niekur nedingsta, cia gi virusas gyvenantis organizme. Reikia stiprinti imuniteta ir nenusilpti, tada nepasireiks virusai. O tik sustresavus, nusilpus ir islenda visi simptomai. Nera taip, kad vyras ims ir uzkres vel. Kas turi si virusa ir buna kokios zaizdeles, taigi tik pazeistas lasteles pasalina, ne virusa. Jo nebepasalins jau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanciuxas @ 2013 04 29, 04:54)
Raso, kad 4-6savaites uztrunka konizacijos gyjimas.
Mano operacija buvo Balandzio 24diena, praejo 4dienos. Siek tiek teplioja, ir matosi, lyg mazos odos gabaliukai iklote. Cia normalu? Po operacijos gydytojas neapziurejo,nepaaiskino nieko, nezinau ko tiketis. O ji pamatysiu tik uz savaites. Siek tiek jauciu toki tempima lyg pries menesines,skausmo nera.
Prasau papasakokit placiau apie gyjima. Cia normalus simptomai? Kai nukrenta sasas ko tiketis? Nukris visas nuo zaizdeles sasas ar kaip mes ji pamatysime? Aciu 4u.gif

mammy1 mes visos susijaudine del blogu rezultatu ir operacijos. Tikesimes, kad visos pasveiksime ir viskas bus gerai. As turiu 4 vaikucius, neplanuoju daugiau, bet jaudinuosi lygiai taip kaip ir jus sad.gif ir sedziu nezinioje verysad.gif

O tas zpv niekur nedingsta, cia gi virusas gyvenantis organizme. Reikia stiprinti imuniteta ir nenusilpti, tada nepasireiks virusai. O tik sustresavus, nusilpus ir islenda visi simptomai. Nera taip, kad vyras ims ir uzkres vel. Kas turi si virusa ir buna kokios zaizdeles, taigi tik pazeistas lasteles pasalina, ne virusa. Jo nebepasalins jau sad.gif

man gydytoja sakė,kad ŽPV dažniausiai nebelieka po operacijos,jei konizacija būna radikali,tai yra jei viską išpjauna iš pirmo karto. Bet sakė, jei vieną kartą mano organizmas su juo nesusitvarkė, jis liko, tad tikėtina,kad sekantį kartą vėl jam patekus į organizmą, gali vėl su juo nesusitvarkyti. Tai žiūrėsim rugsėjo mėnesį kaip su juo bus.
Pradžioje po operacijos man matėsi ne odos gabaliukai o juodi nedideli gabaliukai.
tempimas normalu. Kad nukristų šašas organizmas jį pašalina su krauju t.y. krenta krešuliukas ir gali prasidėti kraujavimas. Kraujavimas prasideda tada jei per anksti viskas įvyksta ir atsiveria kraujagyslės. Todėl reikia pasisaugoti kad per anksti neįvyktų. Svarbiausias laikas nuo 10 iki 20 pooperacinio laiko dienos. Jei kraujavimas būtų ne didelis galima pasisaugoti, palaipsniui sumažės, jei didelis - vykti į ligoninę,kad sutvarkytų kraujagysles. Pirmos mėnesinės gali būti labai skausmingos. Antros jau buvo normalios smile.gif
Atsakyti