QUOTE(Spice @ 2013 08 18, 20:44)
Sveikos merginos, prisijungiu i jusu buri.
Pries savaite gavau biopsijos rezultatus CIN3/CIS
Turiu palaukti menesiuka, kol apgysiu po biopsijos ir tuomet pakartotinei kolposkopijai, kad ivertinti kiek reikes pjauti. Nesu dar gimdziusi, tad noretusi kad butu kuo mazesnis ispjovimas, o taip pat bijau kad "taupant" liks negeruju lasteliu. Jei nedaug, padarytu mano gydytoja tiesiog poliklinikoje elektros kilpute. Net nezinau, esu visiskai pasimetusi, issigandusi, kas geriau, ar pasitiketi savo ginekologe ar prasyti siuntimo i ligonine?
Taip pat perzvelgiau visas temas bet nerandu atsaymo, koks skirtumas ar konizacija kilpute ar lazeriu, kas geriau?
Beje, po kiek laiko jums buvo paskirta konizacija po biopsijos?
Aciu uz atsakymus!
Sveika,
biopsijos rezultatai visai tokie, kokie buvo ir mano. Man konizaciją atliko po biopsijos praėjus mėnesiui. Nors gydytoja siūlė luktelti iki rudens, su tokiais biopsijos atsakymais nesinorėjo laukti nei minutės ilgiau. Mane operavo tradicine elektrine kilpa. Operacijos lazeriu niekas nesiūlė, o ir ligoninėje, kurioje dariausi operaciją, lazeriu nešalina. Vis tik prioritetas mano buvo pasirinkti profesionalius gydytojus, kurie gerai viską išpjautų. Dėl vadinamo "taupymo" ar "netaupymo" - turi nuspręsti gydytojai - ne mes pačios. Aš negimdžiusi, bet nusiteikiau, kad šiuo momentu man svarbiausia radikaliai pašalinti visą tą bjaurastį.
Šiandien pirmas laimėjimas - operacija pavyko, viskas išpjauta radikaliai

Na, o toliau matysiu, tyrimai po 3 mėnesių.
Kadangi sužinojusi savo diagnozę perskaičiau matyt visas temas supermamoj, prisiverkiau ir prisinervinau, dabar norisi padrąsint visas merginas.