Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(maltakava @ 2013 10 26, 08:52)
Tam,kad cin 1 gali ir savaime pranykti ir tuomet visai nereikia jokiu pjaustymu. 4u.gif

Net esant aukštos rizikos ŽPV?
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 10 26, 11:59)

Cia ne tik mediciniai dalykai svarbu. Kartais moters psichine bukle neleidzia ilgai laukti. Jei moteris nepakelia tos minties, kankinasi, labai jautriai reaguoja, tada ta operacija leidzia grizti i normalu gyvenima be streso, kuris niekada sveikatos neprideda ir net atvirkciai, sveikti neleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 10 25, 21:14)
O kam laukti, kol bus CIS? kam pjauti daugiau, jei galima prie CIN1 išpjauti mažiau?
Tik nesupykit, man tiesiog įdomu 4u.gif

Taip, lengva ranka atrodo imti,pjauti, bet nepamirškim,kad tai yra operacija. Maža, ne maža, bet operacija. Cin1 daug procentų gali išnykti. Tai kodėl nepalaukti? Jei poto matosi tendencija blogėti tada taip.

QUOTE(Tyliai.. @ 2013 10 26, 12:59)

Žpv gali išnykti. Nuo kiekvienos organizmo priklauso kada ir ar.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 10 28, 10:27)
Taip, lengva ranka atrodo imti,pjauti, bet nepamirškim,kad tai yra operacija. Maža, ne maža, bet operacija. Cin1 daug procentų gali išnykti. Tai kodėl nepalaukti? Jei poto matosi tendencija blogėti tada taip.
Žpv gali išnykti. Nuo kiekvienos organizmo priklauso kada ir ar.

visiskai pritariu 4u.gif reikia maziau nervintis,stiprinti imuniteta,sveikai gyventi,p pjauti visda suspesi,jei aisku daznai tikrinsi sveikata,ir jei yra budu ,kad praniktu tai galima isbandyti,ir gymdyti vis tiek gal geriau iki konizacijos,na aisku jei nedideli pakitimai 4u.gif
Atsakyti
Svwikos merginos, as po operacijos jau 10 diena ir man visa laika tepliojo tokiomis tamsiomis isskyromis, o vakar vakare ir siandien po pietu pasirode tokios kraujo sviesios isskyros.. ar vertetu nerimauti? siaip jau saugojausi nieko nekilnojau nieko sunkaus nedirbau... bet tos kraujo isskyros ne visa diena teplioja...
Atsakyti
Norėjau paklausti: kokio gausumo kraujavimas būna po konizacijos? Tolygus visą laiką ar silpnėjantis? Kiek maždaug laiko trunkantis? Ačiū.
Atsakyti
Tikrai negausus, bent jau man. Pradzioj gal paketelio reikia o dabar ikloto pakanka. Bet pastovisi vis pateplioja
Atsakyti
Šiandien ir man padarė konizaciją Santriškėse gydytojas Oldas Tamašauskas.
Rašau šią žinitę todėl, kad prieš nusprendžiant operuotis ir prieš pačią operaciją ieškojau informacijos inernete ir manau, kad daugelis moterų daro tą patį.
Konizacijai tikrai nereikalinga pilna narkozė, įsitikinau tuo pati ir patariu visoms. Užtenka vietinės nejautros, nes po jos neskauda visiškai. Pasiruošimas operacijai trunka 5 minutes, pati operacija dar 5 minutes ir valioo - galite eiti arba važiuoti namo. Gal truputį pasisuka galva, bet labai trumpai.
Po operacijos gavau štai tokią instrukciją:
konizacija atlikta elektros kilpa - panašu, lyg nusidegintumėte ranką. Nudeginta ranka šlapiuoja gydama, lygiai tas pats ir čia, tik neskauda, neniežti ir nesinori kasytis. Dėl to galimos tamsios išskyros. Per 10-14 dienų užsideda šašas, kaip ir ant nudegintos rankos, tda ateina laikas jam nukristi. Šašas iš gimdos kaklelio pradeda šalintis ir tuomet vėl gali pasirodyti kraujingų išskyrų. Krentant šašui gali pratrūkti kraujagyslės, tuomet prasideda didesnis kraujavimas. Jeigu kraujavimas labai gausus, o kraujas šviesus, reikia kreiptis į ginekologą, kad sustabdytų kraujavimą prideginant arba susiuvant kraujagysles.
Ypatingai tas 10-14 dienų reikia saugotis infekcijos iš išorės - nesimaudyti vonioje, ežere ir t.t., neturėti lytinių santykių. Taip pat nekilnoti stipriai, kad netrūktų kraujagyslės ir neprasidėtų didelis kraujavimas.

Atsakyti
tai 10-14 diena uzsideda ar krenta šašas nebesuprantu smile.gif nes aš kažkaip skaičiau ka djau krenta tokiu laiku
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 11 05, 09:32)
tai 10-14 diena uzsideda ar krenta šašas nebesuprantu smile.gif nes aš kažkaip skaičiau ka djau krenta tokiu laiku

šašas kaip ir ant nudegintos rankos užsideda ne iš karto, palaipsniui, per 10-14 dienų būna jau užsidėjęs ir tuo metu ima atsidalinti (kristi)
Atsakyti
labas mergaitės, jungiuosiu prie jūsų 4u.gif
Mano operacija buvo vakar, santariškių onkologiniam, dabar gydausi ir su nerimu laukiu atsakymų.
norėjau jūsų paklausti, o gulėti galima nesvarbu kaip, ta praseme ir ant šono, ar tik ant nugaros ? kažkaip toks klausimas iškilo ax.gif

Dėl skausmo, ką galiu pasakyti iš savo pusės, man tai taip nebuvo, kad visai nieko nejausčiau, po operacijos, kai atsibudau skaudėjo pilvą panašiai kaip ir per mėnesines, g.gif nežinau, kodėl čia taip.. šiandien tai tempimą jaučiu pilve, nėra kad baisiai skaudėtų, bet diskomfortas vis tiek yra, atrodo baisu pasijudinti, bet tikiuosi greit praeis..
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2013 10 21, 13:52)
Koks supratingas gyd...as po operacijos kita diena i darba ejau,o operacijos diena buvo laisvadienis mano.Kraujuot stipriai pradejau po keliu dienu,gavau prasytis is darbo,lekt i ligonine.Pasirodo kazkas ten iplyso ir plius pakitimus nevisus buvo pasaline,tai uzdegino be narkozes,o kita diena i darba vel  doh.gif
As gyd nieko nedaviau,gal del to taip.. g.gif

doh.gif Kaip skirtingai visoms. Aš vis dar turiu nedarbingumą, ketvirta savaitė bus. Kadangi pateplioja (nors buvo sutapę su mmm, tad neaišku dėl ko teplioja), davė siuntimą pas gyd. kad pasižiūrėtų kaip ten kas gyja ir pratęsė dar.
Gal kas žinos ar nieko blogo, jei nukritinėjant šašui prasideda mmm? g.gif
Papildyta:
QUOTE(NePastebima @ 2013 11 07, 22:24)
labas mergaitės, jungiuosiu prie jūsų  4u.gif
Mano operacija buvo vakar, santariškių onkologiniam, dabar gydausi ir su nerimu laukiu atsakymų.
norėjau jūsų paklausti, o gulėti galima nesvarbu kaip, ta praseme ir ant šono, ar tik ant nugaros ? kažkaip toks klausimas iškilo  ax.gif

Dėl skausmo, ką galiu pasakyti iš savo pusės, man tai taip nebuvo, kad visai nieko nejausčiau, po operacijos, kai atsibudau skaudėjo pilvą panašiai kaip ir per mėnesines, g.gif  nežinau, kodėl čia taip.. šiandien tai tempimą jaučiu pilve, nėra kad baisiai skaudėtų, bet diskomfortas vis tiek yra, atrodo baisu pasijudinti, bet tikiuosi greit praeis..

Gulėjau kaip tik norėjosi smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astarapogint @ 2013 11 04, 18:04)
Šiandien ir man padarė konizaciją Santriškėse gydytojas Oldas Tamašauskas.
Rašau šią žinitę todėl, kad prieš nusprendžiant operuotis ir prieš pačią operaciją ieškojau informacijos inernete ir manau, kad daugelis moterų daro tą patį.
Konizacijai tikrai nereikalinga pilna narkozė, įsitikinau tuo pati ir patariu visoms. Užtenka vietinės nejautros, nes po jos neskauda visiškai. Pasiruošimas operacijai trunka 5 minutes, pati operacija dar 5 minutes ir valioo -  galite eiti arba važiuoti namo. Gal truputį pasisuka galva, bet labai trumpai.
Po operacijos gavau štai tokią instrukciją:
konizacija atlikta elektros kilpa - panašu, lyg nusidegintumėte ranką. Nudeginta ranka šlapiuoja gydama, lygiai tas pats ir čia, tik neskauda, neniežti ir nesinori kasytis. Dėl to galimos tamsios išskyros. Per 10-14 dienų užsideda šašas, kaip ir ant nudegintos rankos, tda ateina laikas jam nukristi. Šašas iš gimdos kaklelio pradeda šalintis ir tuomet vėl gali pasirodyti kraujingų išskyrų. Krentant šašui gali pratrūkti kraujagyslės, tuomet prasideda didesnis kraujavimas. Jeigu kraujavimas labai gausus, o kraujas šviesus, reikia kreiptis į ginekologą, kad sustabdytų kraujavimą prideginant arba susiuvant kraujagysles.
Ypatingai tas 10-14 dienų reikia saugotis infekcijos iš išorės - nesimaudyti vonioje, ežere ir t.t., neturėti lytinių santykių. Taip pat nekilnoti stipriai, kad netrūktų kraujagyslės ir neprasidėtų didelis kraujavimas.

gavau pilną narkozę, o kai paklausiau apie vietinę nejautrą, sakė, taip nedaro schmoll.gif
Atsakyti