Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(Vikulė @ 2013 11 14, 12:39)
Oi, susipažinom 16 metų, jei jis ir būtų užsikrėtęs anksčiau ( nors nelabai noriu tuo tikėt, kiek jau ten tų panų galėjo turėt ), manau jau tas virusas man būtų pasireiškęs gerokai anksčiau, visi mano PAP tyrimai būdavo be pakitimų, kol prieš pora metų neprasidėjo bėdos. Pradeda siutas imti bash.gif  ... nors gal ką čia iki galo gali žinot, kiek tas virusas gali tūnoti organizme kol pasireiškia.

Būtent. Gali 10 metų ramiai tūnot, o pasilpus imunitetui, lįst bėdos.. bent aš taip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 11 14, 14:55)
Būtent. Gali 10 metų ramiai tūnot, o pasilpus imunitetui, lįst bėdos.. bent aš taip suprantu.

Na, tiek to, dar nenudėsiu, tegul gyvena ( nors mes kartu jau gerokai daugiau nei 10 metų, berods kokie jau 24 kai jis turėtų būt man ištikimas) bet ką tik gavau atsakymus CIN2, ir viskas ten dabar pašalinta tai tuom kart berods galiu būt rami rolleyes.gif
Atsakyti
o būna gi ir taip,kad abu partneriai vienas kitam pirmi, nekalti o ima ir atsiranda žpv..
jis ne tik lytiniu būdu plinta manau.. radau stripsnių,kad ypač per odos kontaktą, tačiau ir kitais būdais. Neatmesčiau ir visokių pirčių ir t.t. g.gif
Atsakyti
Plinta ne tik lytiniu keliu.
http://www.ulac.lt/l...iruso-infekcija
O esminis saugiklis nuo jo paties ir nuo jo poveikio uzsikretus - geras imunitetas. Man pirma karta zpv (ir 16, ir 18 tipus) rado 2001-2002 metais. Bet realiu problemu atsirado tik po paskutinio gimdymo 2009, o pakitimai isplito paskutiniais metais po didziulio streso (praeitu metu vasara diagnozavo smegenu augli, gerybini, bet vis tiek teko ji operuoti - 14 val operacija, menesio reabilitacija, 2,5 men nedarbingumo sad.gif )
Atsakyti
SOS!!!!!!!

padare vakar kaklelio konizacija, sake jei prades kresuliai begt tai negerai ir reikia kreiptis i ligonine. va vos gryzau namo ir kresulys iskrito bet toks 5 cm doh.gif ir nezinau ar cia sunerimt ar nieko baisaus. operavo kaune o as is siauliu, o pas mus jei priemima nuleksi fakts kad tuoj guldys ir laikys ilgiausiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 15, 17:22)
SOS!!!!!!!

padare vakar kaklelio konizacija, sake jei prades kresuliai begt tai negerai ir reikia kreiptis i ligonine. va vos gryzau namo ir kresulys iskrito bet toks 5 cm  doh.gif  ir nezinau ar cia sunerimt ar nieko baisaus. operavo kaune o as is siauliu, o pas mus jei priemima nuleksi fakts kad tuoj guldys ir laikys ilgiausiai  verysad.gif

Manau lek!!! nelauk kad kraujavimas prAsidetu nes man po operacijos niekas nekrito!!!
Kazkaip tik tepliojo lengvai... Jei jau ispeo tai manau taip ir daryk
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 11 16, 00:42)
Manau lek!!! nelauk kad kraujavimas prAsidetu nes man po operacijos niekas nekrito!!!
Kazkaip tik tepliojo lengvai... Jei jau ispeo tai manau taip ir daryk

Na po iskritimo poto ne laso kraujo ir visa nakti nieko. Tai gal viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 16, 09:50)
Na po iskritimo poto ne laso kraujo ir visa nakti nieko. Tai gal viskas gerai.

stebekit g.gif tikrai keista kad iskart po operacijos iskrito. Bet jei nera kraujavimo tai gal ir nieko tokio
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 11 17, 16:36)
stebekit  g.gif tikrai keista kad iskart po operacijos iskrito. Bet jei nera kraujavimo tai gal ir nieko tokio

dabar tik teplioja taip kaip daktaras sake, bet vistiek kazkaip keista kad tas didelis kresulys iskrito o pries tai keli maziukai kresuliukai. na bet db viskas gerai jokio kraujavimo manau tas svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 17, 15:46)
dabar tik teplioja taip kaip daktaras sake, bet vistiek kazkaip keista kad tas didelis kresulys iskrito o pries tai keli maziukai kresuliukai. na bet db viskas gerai jokio kraujavimo manau tas svarbiausia  thumbup.gif

pooperacinis laikotarpis kiekvienai visiškai individualus ir savijauta taip pat.
Atsakyti
Manyčiau galima ir telefonu pasikonsultuoti su operavusiu gyd. lėkt ar nelėkt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta kreipiuos o tepliojimas gali but su kvapu?kuo daugiau tuon daugiau klausymu kyla :-)
Atsakyti