Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 21, 16:27)
Sveikos dar karta kreipiuos o tepliojimas gali but su kvapu?kuo daugiau tuon daugiau klausymu kyla :-)

Man irgi isskyros turi kvapa, nelabai astru, bet uzuodziama. Bet jis nelabai keiciasi ir panasus buvo praeita krta. Tiesa, praeita karta paumejo grybeline infekcija, kuri siaip tuno pasislepusi.
Atsakyti
QUOTE(egmara @ 2013 11 21, 17:31)
Man irgi isskyros turi kvapa, nelabai astru, bet uzuodziama. Bet jis nelabai keiciasi ir panasus buvo praeita krta. Tiesa, praeita karta paumejo grybeline infekcija, kuri siaip tuno pasislepusi.

Tada viskas gerai reiskias :-). Jau buvau issigandus, nes po gimdymo neissivale gimda ir viduj kraujas put pradejo tai db bet koks kvapas ir iskart paranoja biggrin.gif biggrin.gif
Aciu
Atsakyti
Aš jokio kvapo nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 21, 17:27)
Sveikos dar karta kreipiuos o tepliojimas gali but su kvapu?kuo daugiau tuon daugiau klausymu kyla :-)

Taip, gali būti su nemaloniu kvapu, man gydytoja minėjo per apsilankymą, sakė neišsigąst.
Atsakyti
Man jau viskas sugijo smile.gif)) laabai dziaugiuosi atsikraciusi sios bedeles!!! linkiu visoms merginoms taip pat greitai pasveikti ir laiku pastebedeti ir stebeti save wink.gif
Atsakyti
Man irgi gydytoja sake, kad gali būti kvapas, pas mane jo nera... bet vat idomu kiek laiko tos isskyros buna?
Atsakyti
kvapas nėra gerai.
Kvapo neturi būti.
Man kvapo nebuvo, nebuvo,kol vieną dieną jį užuodžiau palaukiau žiūriu,kad neišnyko, išskyrų pasidarė daugiau, pasiskambinau gydytojau ji iškart paskyrė antibiotikų. Ji mane perspėjo,kad jei atsiras kvapas kreipčiausi.Sugėriau jų dvi tabletes ( stiprūs jie ) ir iškart visos bėdos baigėsi. Kvapas signalizuoja apie infekciją. Žinoma, ji gali ir savaime praeiti, jei organizmas susitvarkys pats, bet aš jaučiau,kad man jau nepraeis ir pilvo apačią lyg maust pradėjo tai nelaukiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 28 lapkričio 2013 - 14:00
QUOTE(Lerikyte @ 2013 11 28, 15:50)
kvapas nėra gerai.
Kvapo neturi būti.
Man kvapo nebuvo, nebuvo,kol vieną dieną jį užuodžiau palaukiau žiūriu,kad neišnyko, išskyrų pasidarė daugiau, pasiskambinau gydytojau ji iškart paskyrė antibiotikų. Ji mane perspėjo,kad jei atsiras kvapas kreipčiausi.Sugėriau jų dvi tabletes ( stiprūs jie ) ir iškart visos bėdos baigėsi. Kvapas signalizuoja apie infekciją. Žinoma, ji gali ir savaime praeiti, jei organizmas susitvarkys pats, bet aš jaučiau,kad man jau nepraeis ir pilvo apačią lyg maust pradėjo tai nelaukiau.

jo ta perskaiciau senuose temose kad kvapas nera gerai ir jei dar astrus. na dabar jis man isnyko kai iskrito dar vienas kresulys. ir db labai viskas gerai nei kvapo nei stipraus tepliojimo tik vos vos. thumbup.gif Kažkaip jau labai ramu pasidarė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 28, 20:16)
jo ta perskaiciau senuose temose kad kvapas nera gerai ir jei dar astrus. na dabar jis man isnyko kai iskrito dar vienas kresulys. ir db labai viskas gerai nei kvapo nei stipraus tepliojimo tik vos vos.  thumbup.gif  Kažkaip jau labai ramu pasidarė smile.gif

4u.gif 4u.gif sveikinu. O op. rezultatus jau zinai ?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 11 29, 11:28)
4u.gif  4u.gif sveikinu. O op. rezultatus jau zinai ?

Dar neatsiunte, sake apie menesi reikes laukt. Ai dar daktaras sake su kitu apsilnkymu reikes daryti tyrima kur 110 lt kainuoja, bet dabar kovoja jie kad pataptu tas tyrimas nemokamas kam yra padaryti operacija smile.gif tai va gal po metu kokiu bus kompensuojamas si s tyrimas mums smile.gif
Atsakyti
Na, kvapas tikrai negerai. Man si karta visgi isryskejo infekcija, atsirado saltkretis, pakilo temperatura, geriau Metronidazoli. Bet tyrimo atsakymas pradziugino: nieko nerado, tik letini endocervicita (t.y. uzdegima). Net nesitiki, kur visa tai dingo. Gal visgi per pirma konizacija pavyko isimt g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri klause savo daktaro,kad galima pradet sportuoti po sios operacijos?
Atsakyti