Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

I mano parasymus nieks neatrase, o jau rytoj operacija unsure.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 02 02, 17:41)
Sekmes visoms 4u.gif

Taurida, man rodos pakomentuota yra kazkieno. Beje, man taip pat rado ascus. tai near baisu, bet kaip lkazkas minejo svarbu ka mato per kolposkopa. as su ascus cin2 ir vat penktadieni anglijoj isoperavo mane. kiek pjove kaip nupjove nezinau, nes buvau po pilna narkoze. dbar tik sedziu kaip kiausini. svaite biuletenis. smile.gif
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti, o skauda kai apziurineja su tuo kolposkopu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 02 02, 22:50)

kai ziuri, tai ziuri net neliecia. bet per ziurint tepa jodu ir pan ten ir ziuri kaip per miksroskopa niekur neilinde su aparatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 02 02, 12:50)
Artejant penktadieniui visokios mintys i galva lenda...  O gal prasyti kad visa kakleli pjautu, o ne konizacija darytu, tai juk sumazintu rizika tam brudui vel atsirasti, gal leistu ramiau gyventi... Ar verta rizikuoti ir likusi gyvenima sedeti kaip ant adatu... Zinoma, noreciau antro vaikelio, bet prie tokios diagnozes nemanau, kad ryzciausi, nes bet kada galiu susirgti veziu ir palikti mazus vaikus... Kad ir dabar bijau ne del saves, bet bijau, kad vaikas liks be mamos...

Nes gydytoja ir pati sake, kad vyresnems pjauna iki ziociu, kad neatsinaujinti,  nors ir esu jaunesne, bet irgi noriu,kad neatsinaijintu, nezinau, ka daryti....  verysad.gif

gal palikit gydytojai spręsti gerai mirksiukas.gif geriau jau tegul mažiau pjauna, kaklelis jums dar reikalingas.

QUOTE(Evute* @ 2014 02 02, 13:56)
labia olgas laiko tarpas net 6 men.. noretusi  ir bandyti vaika... bet be atsakymu tai nzn..kaip ten ta zaizda...10-12 dienu reik but atsargiai. o kaip su kilnojimais?as binau virduli kelti laptopa jau man reik kad cis padetu bijau nukraujavimu, o dar kai cia forumiete nukraujavo tai ojej.. dabar tiktep kazkaip gelsvai pilkai ar rudai  nu kazkaip.ir kvapas lyg dingo kiaules. Kaup pajausiu kad sasas krenta?tai reiskia taip turi buti .

beje girdejau jeigi psstoji per pirmus ,metus po sito  tai dar didesne negu iprastau persileidimo galimybe. g.gif

laptopas ir virdulys tai nejoks čia svoris. Krepšių, kibirų netampykit. Šašas dažniausiai šalinasi krešulio pavidalu.
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2014 02 02, 21:50)

visiškai ne, nes tik apžiūrinėja iš toliau. Tai mikroskopas.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 02, 23:47)

visiškai ne, nes tik apžiūrinėja iš toliau. Tai mikroskopas.

o kai tepa tuo jodu kazkaip? 4u.gif

nes man skaudena net kai onkocitologini ima 4u.gif o gal ir psichologiskai, net nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 02 02, 16:41)
Sekmes visoms 4u.gif

Ar del atsilyginimo nervuojiesi?
As bandziau duot (man dvi konizacijas viena po kitos padare), is manes nepaeme: buvau suruosusi paketa su gerimu, saldainiais ir voku, kaip tik buvo advento laikas, tai kaip ir su busimom Kaledomis tiko sveikint, bet daktaras is karto paziurejo i krepselio vidu ir voka iseme, sako, ne atvirukas gi cia (nors buvo ir atvirukas). O kai pries 7 metus dare kaklelio plastika, tai buvau pasiruosusi duoti 300, tai moterys palatoje atkalbejo, kad uzteks 150, tai tiek ir daviau, uz tuos likusius pati kazka nusipirkau rolleyes.gif Bet cia Vilniuje, Kaune gal truputi kitos taisykles...
Atsakyti
O kiap menesines po operacijos? Mna turi buti tomis dienomis kai sasas salinasi. ar nebus kazko blogai jei menesines? nenukraujuosiu?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 02 03, 14:16)
o kai tepa tuo jodu kazkaip? 4u.gif

nes man skaudena net kai onkocitologini ima 4u.gif o gal ir psichologiskai, net nezinau 4u.gif

man irgi nemalonu kai ima smile.gif
o jodu, jei ima onkocitologinį tai berods irgi tepa, tik jūs to net nežinot biggrin.gif gi turi matyt,kur paimt. Neskauda visai kai jodu tepa.

QUOTE(Evute* @ 2014 02 03, 14:42)
O kiap menesines po operacijos? Mna turi buti tomis dienomis kai sasas salinasi. ar nebus kazko blogai jei menesines? nenukraujuosiu?

stebėkit save. Greičiausiai galit net ir nebesuprasti,kada šašas,kad mmm. Bijokite šviežio kraujo, ryškaus raudono,kaip iš žaizdos, jei jo bus daug, bėgs kaip iš kraniuko ir panašiai tai nebenormalu. MMm gali būti skausmingesnės nei visada.
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 02 02, 12:50)
Artejant penktadieniui visokios mintys i galva lenda...  O gal prasyti kad visa kakleli pjautu, o ne konizacija darytu, tai juk sumazintu rizika tam brudui vel atsirasti, gal leistu ramiau gyventi... Ar verta rizikuoti ir likusi gyvenima sedeti kaip ant adatu... Zinoma, noreciau antro vaikelio, bet prie tokios diagnozes nemanau, kad ryzciausi, nes bet kada galiu susirgti veziu ir palikti mazus vaikus... Kad ir dabar bijau ne del saves, bet bijau, kad vaikas liks be mamos...

Nes gydytoja ir pati sake, kad vyresnems pjauna iki ziociu, kad neatsinaujinti,  nors ir esu jaunesne, bet irgi noriu,kad neatsinaijintu, nezinau, ka daryti....  verysad.gif

Visgi kokios tos moterys skirtingos smile.gif Tarkim as suku galva, kad tik maziau pazeistu to kaklelio. Mano nuomone, kad kiekvienas organas reikalingas, ir ne siaip sau yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Evute* @ 2014 02 02, 13:56)
beje girdejau jeigi psstoji per pirmus ,metus po sito  tai dar didesne negu iprastau persileidimo galimybe. g.gif

Mano onkoginekologe sake, kad LLETZ (ne siaip iprasta konizacija) persileidimu neitakoja. Bet butinai pasiklauskite savo gydytoju. As irgi klausiu dar ir ginekologes, nes po gero pusmecio galvoju apie pastojima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 03 vasario 2014 - 15:20
[quote=semtama,2014 02 03, 16:11]
Visgi kokios tos moterys skirtingos smile.gif Tarkim as suku galva, kad tik maziau pazeistu to kaklelio. Mano nuomone, kad kiekvienas organas reikalingas, ir ne siaip sau yra smile.gif
Papildyta:

As taip pat noreciau, kad jo nereiktu salinti... Bet jei tai gali padeti issaugoti gyvybe, tegul pjauna... Zmones be skrandziu gyvena... Tai buti gyvai, bet be GK nera dar taip blogai g.gif Zodziu visai sudepresavus esu, einu i vaistine pirkti antidepresantu, nes taip gyventi kaip dabar tai....

Stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 02 03, 16:04)
man irgi nemalonu kai ima  smile.gif
o jodu, jei ima onkocitologinį tai berods irgi tepa, tik jūs to net nežinot  biggrin.gif gi turi matyt,kur paimt. Neskauda visai kai jodu tepa.
stebėkit save. Greičiausiai galit net ir nebesuprasti,kada šašas,kad mmm. Bijokite šviežio kraujo, ryškaus raudono,kaip iš žaizdos, jei jo bus daug, bėgs kaip iš kraniuko ir panašiai tai nebenormalu. MMm gali būti skausmingesnės nei visada.

Tai vat ir nezinosiu tada ar cia menesines ar kazkas kito. Na del menesiniu tai vistiek diena kazkur jau ir aiski kaip ir. ar geriau dar savaite sugerti kt.?ka daro tuop atveju jei kazkaip kitaip kraujuojama?
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2014 02 03, 17:11)
Visgi kokios tos moterys skirtingos  smile.gif  Tarkim as suku galva, kad tik maziau pazeistu to kaklelio. Mano nuomone, kad kiekvienas organas reikalingas, ir ne siaip sau yra  smile.gif
Papildyta:
Mano onkoginekologe sake, kad  LLETZ (ne siaip iprasta konizacija) persileidimu neitakoja. Bet butinai pasiklauskite savo gydytoju. As irgi klausiu dar ir ginekologes, nes po gero pusmecio galvoju apie pastojima.

Siaip visur uzrasyta lletz ant kito laopo leep . ir pan. na kaip supratau tai tas pats tas vienas. tai lletz kaip ir ners cia kazkokia konizacija cia kazkas kito? g.gif
Atsakyti